Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

Przepraszam, ze sie wtrace.........a czy nie lepiej wymurowac cos takiego?

Na rurce ladna kotara, ktora sie wymienia jak sie znudzi albo zabrudzi i jestem pewien, ze wyjdzie znacznie taniej i ladniej:)

• Odpowiedzi 44
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

W ostatnim Ładnym Domu, (czy gdzieś) było, że kotary są "trendy" (nie cierpię tego słowa, w odróżnieniu od słowa "steropian" które kocham miłością gwałtowną :lol: )

Ja kupiłem kabinkę "GEMY" = błyszcząca stal (góra i dół), szybki hartowane przezroczyste bez żadnych okuć. Po prostu pięknie. Cenka (w promocji) coś koło 1400 zł (komplet).

Przepraszam, ze sie wtrace.........a czy nie lepiej wymurowac cos takiego?

Na rurce ladna kotara, ktora sie wymienia jak sie znudzi albo zabrudzi i jestem pewien, ze wyjdzie znacznie taniej i ladniej:)

Niestety niekoniecznie , zwłaszcza kotarka: zawsze jest jakiś wiuw,który powoduje, że kotarka ustawia się do środka kabiny i masz dużo mniej miejsca, to to Ci się przykleja albo dotyka ..brrr.Poza tym koszmarnie sie brudzi - znaczy brudzi sie może tak samo jak szkło ale trudniej to umyć. Miałam jedno i drugie i odradzam zasłonki

pozdarwiam

Mwanamke

Acha - przez jakis czas - na wczasach korzystałam z prysznica z kabina KABI i musze powiedzięć ,że byłam bardzo zadowowlona - uszczelki magnetyczne, cięzkie więc stabilne panele, szkło było gładkie ze wzrorkiem w białe skośne pasy po środku ...nie wiem jak cenowo ale na pewno będę ogladac przede wszystkim KABI

pozdarwiam

Mwanamke

Kotarka - nie, ale ja mam "wnękę" 80x120 i choć ponoć Koło ma taki brodzik kabinę sobie wymuruję, wyłożę kafelkami i juz mam upatrzone drzwi ze szkła hartowanego na pieknych zawiasach, z uszczelkami. Koszt ok.1000 zł.

Ludziska, a co powiecie o firmie KERMI i ich kabinach: http://www.kermi.pl

wygladaja superowo jak dla mnie, tylko ta cena..... brr

za Glorie - 5400 netto !!!!!!, za Sieste 3980 !!!!!!!!!!!!!

Witam wszystkich

Mam prosbe o namiary na hurtownie lub sklepy odnosnie nie drogich kabi prysznicowych szklanych. Bylam wczoraj w OPEXIE i oczywiscie kabinka mi sie bardzo podobala, spytałam o cenie i (ło matko!!!) zbladłam 6100. Moze ktos z Was ma namiary, będę naprawdę bardzo bardzo wdzięczna,

a i jeszcze moze jakies stelaże WC. Jakie są dobre; Geberit, Sanit??

Czesc, moze zobacz http://www.obi.pl , juz za ponad 200zl. mozesz dostac. Nie zwrocilam uwagi skad jestes, bo w /Gorliz/ Gerlicach w Niemczech jest tez duzy wybor i nawet nie trzeba znac jezyka. Mozna juz dostac od 280E wzwyz a za 6000zl., to w Niemczech dostaniesz SUPER .

Powodzenia

:wink: " Busia "

Kupiłem kabinę szklaną z sanplastu, 80x80 cm, z otwieranymi drzwiami, za 500 PLN a do niej brodzik za 330 - akrylowy głęboki z miejscem do siedzenia. Też działa. Niestety, na wynalazki o jedno zero droższe stanowczo mnie nie stać. :(

Anna99 - ja tez mam taka-jakby-wneke :) w której po prostu chcialbym dac drzwi szklane

i kabina gotowa - dalabys jakis namiar na te drzwi, co je masz upatrzone ?

pozdr - Krzysiek

Sanplast: komplet brodzik + półokrągła kabina "90" (szkło !!!)

Castorama w promocji za 680 zł (mogę sie pomylić o jakies grosze)

Całkiem przyzwoite wykonanie, lekko pracujące rolki. Kupiłem i polecam