Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 44
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• 3 months później...
GEMY to firma,czy model kabiny?

masz jakieś namiary http://www.,gdzie można to obejrzeć?

Danka

Ja rowniez zainteresowalem sie ta firma i bylem lekko zdziwiony kiedy znalazlem ich strone:

http://www.gemy-china.com

Ale i tak mam zamiar kupic kabine tej firmy poniewaz to polowa ceny polskiego odpowiednika a jakosc wykonania nie gorsza. Jesli ktos ma juz pierwsze wrazenia z uzytkowania tej kabiny prosze o posty

Witam wszystkich

Mam prosbe o namiary na hurtownie lub sklepy odnosnie nie drogich kabi prysznicowych szklanych. Bylam wczoraj w OPEXIE i oczywiscie kabinka mi sie bardzo podobala, spytałam o cenie i (ło matko!!!) zbladłam 6100. Moze ktos z Was ma namiary, będę naprawdę bardzo bardzo wdzięczna,

a i jeszcze moze jakies stelaże WC. Jakie są dobre; Geberit, Sanit??

Ja wybrałem "AQUAFORM" wzornictwo ciekawe biel, chrom, przezroczyste, matowe - ceny ok. 25-35% niższe niż KOŁO a jakość napewno lepsza od sanplastu. Polecono mi ją w Hurtowni w której sprzedają klilkaset kabin miesięcznie (różnych firm) - więc chyba wiedzą co mówią.

Ja wybrałem "AQUAFORM" wzornictwo ciekawe biel, chrom, przezroczyste, matowe - ceny ok. 25-35% niższe niż KOŁO a jakość napewno lepsza od sanplastu. Polecono mi ją w Hurtowni w której sprzedają klilkaset kabin miesięcznie (różnych firm) - więc chyba wiedzą co mówią.

najwazniejsze jest zdanie uzytkownikow i to po dobrych kilku latach a nie pana ktory ma wieksza prowizje od xxx. Aquaform tylko ladnie wygladaja ale solidnoscia na pewno nie dorownuja kabinom Kola. Sa przeciez tez kabiny tansze od Aquaform ale czy warto sie na nie kusic?

W zasadzie kabiny nie roznia sie niczym poza jakoscia materialow wiec moim zdaniem na to warto zwrocic przede wszystkim uwage.