maxpo 15.11.2011 12:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2011 witam! pewnie na forum już nie raz pojawiały się wypowiedzi na temat remontów łazienek, materiałów i projektów (chociaż co można w bloku zaprojektować ) chodzi mi w zasadzie o listwy dekoracyjne do płytek w związku z tym, że łazienka w bloku, więc nie duża, wybraliśmy jasno beżowe płytki i teraz oczywiście jest kwestia listew - jakie wybrać znalazłem w sieci kilka fajnych fotek gotowych łazienek w podobnej kolorystyce no i oczywiście z różnymi dekorami w "liroju" znalazłem też kilka ciekawych propozycji różnych producentów, a że nie wszystko można pokazać to poszukałem sobie je w sieci i przeglądnąłem ich oferty w związku z powyższym mam pytanie, czy ktoś kiedyś gdzieś spotkał się z produktami firmy k&l dekor i może je polecić albo nie (ich strona http://www.kldekor.com) z góry dzięki za info:wave: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ikaria 17.11.2011 18:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2011 Nie znam tej firmy ale za to zdecydowanie mogę polecić np.Opoczno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts