Perkoz 17.03.2004 12:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2004 Witam Wszystkich , W kwietniu zaczynam budowę DEDALA z pracowni APA - Domy. Może ktoś z Was buduje ten domek? Chętnie wymienię doświadczenia. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ewunia 17.03.2004 19:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2004 Swego czasu bigmario4 sie do niego przyznawał. I chyba tylko on, a szkoda, bo to piękny domek. Kiedys juz go tu reklamowałam Mówiłam o nim, że jest prawie idealny, tylko dla mnie za duży. I nadal tak myslę Ze zmian, to garaz pociągnęłabym na całą szerokość domu, uzyskują tym dodatkową powierzchnię "składowania" ogrodowych akcesoriów, i nie tylko http://www.apa-domy.com.pl/dedal/menu.jpg http://www.apa-domy.com.pl/dedal/par.gif http://www.apa-domy.com.pl/dedal/pod.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 17.03.2004 21:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2004 Rzeczywiście ładniutki. Zresztą jeszcze wszystko zależy od stron świata i preferencji budujących. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Perkoz 18.03.2004 06:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2004 Ustawienie (przyszłego) domu na działce jest nawet niezłe - południe od strony salonu. Teraz szukam jakiegoś sensownego sposobu, żeby z przestrzeni mieszkalnej zrobić wejście do pomieszczenia gospodarczego nad garażem (w projekcie jest tylko wejście z garażu). Szkoda, żeby tyle miejsca stało niewykorzystane - byłaby tam niezła garderoba... Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ewunia 18.03.2004 13:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2004 szukam jakiegoś sensownego sposobu, żeby z przestrzeni mieszkalnej zrobić wejście do pomieszczenia gospodarczego nad garażemGdyby schody były ze spocznikiem, a nie zabiegowe, to może z półpiętra? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mario B 26.09.2004 09:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2004 Tak przyznaje sie do Dedala z pracowni TS Studio jestem na etapie zalewania stropu.Jak do tej pory to wszystko super a z garazu zrobie kotlownie i spiżarke przy kuchni przez co automatycznie zostanie więcej miejsca na lazienkę na dole(dopiero po scianach doszło do mnie że bylaby za mała) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mario B 29.09.2004 05:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2004 Teraz szukam jakiegoś sensownego sposobu, żeby z przestrzeni mieszkalnej zrobić wejście do pomieszczenia gospodarczego nad garażem (w projekcie jest tylko wejście z garażu). Szkoda, żeby tyle miejsca stało niewykorzystane - byłaby tam niezła garderoba... Też mam ten problem i chyba jest tylko jedno wyjscie:albo garderoba z pokoju na piętrze albo po drabince niestety(trzeba by przestawic kanały wentylacyjne) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts