house4live 17.11.2011 20:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2011 Znacie pewnie jeden z nowszych wynalazków na rynku. MCZ w współpracy z Leowe stworzył 37'' kominek HD:-) Co sądzicie o tym rozwiązaniu? Udało się komuś z Was sprzedać, bądź nabyć takowy znak naszych czasów:-)? A może zrobiliście, taki projekt z innym wkładem i TV, może w ciekawszej formie:-)? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Forest-Natura 17.11.2011 20:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2011 Witam.Są już w dziale dwa wątki o telewizorach na kominku.Po co powielasz?Przenieś post.Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
house4live 17.11.2011 20:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2011 Witam. Są już w dziale dwa wątki o telewizorach na kominku. Po co powielasz? Przenieś post. Pozdrawiam. Nie sądzę abym powielał. Pytam o konkretne rozwiązanie, czyli Scenario, nie miałem okazji go montować i chciałbym wymienić poglądy na ten temat. Ponad to nie mówię o kominku w sąsiedztwie TV, ale o ich połączeniu w jedną wspólną całość, dlatego nie sądzę, żebym powielał temat. A gdyby nawet tak było, to czy jest to jakaś ujma dla tego forum? Jest to problem, aby o tym porozmawiać, jeżeli są osoby, które ten temat interesuje bądź dotyczy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Forest-Natura 17.11.2011 20:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2011 Witam.Jak na razie nikt w Polsce go nie miał okazji montować więc i tak wątek umrze. W innym wątku o kominkach i telewizorach pożył by trochę. Zwłaszcza jak byś zdjęcie dołożył.Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
house4live 17.11.2011 21:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2011 Witam. Jak na razie nikt w Polsce go nie miał okazji montować więc i tak wątek umrze. W innym wątku o kominkach i telewizorach pożył by trochę. Zwłaszcza jak byś zdjęcie dołożył. Pozdrawiam. A widzisz, już coś więcej wiem:-) myślałem, że jakieś śladowe ilości zostały zamontowane:-( Zdjęcia ni da rady, gdyż piszę z telefonu:-) może mnie wyręczysz? Miałem ostatnio klienta zainteresowanego takim rozwiązaniem, jednak zaburzało to troche jego porządek świata, gdyż jak stwierdził nie będzie potrafił skupić się zarówno na ogniu jak i "Mam Talent":-) dlatego przyszło mi na myśl, dołożenie np dwóch płyt marmurowych w pionie, na prowadnicach, tak aby można było przesłonić kominek oraz TV gdy z nich nie korzystamy, lub TV gdy korzystamy z kominka. Oczywiście problemem był by klient, który chciałby przesłonić kominek podczas palenia bo akurat w TV leciałoby expose premiera:-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wojtek R 17.11.2011 23:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2011 Ja myśle , że jak ktoś ma szajsu na Leowe to zapewne wybudował sobie wystarczająco dużą "budę" żeby nie gnieść kominka i TV na jednej ścianie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts