Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Scenario...może w własnym zakresie?

house4live

Recommended Posts

Znacie pewnie jeden z nowszych wynalazków na rynku. MCZ w współpracy z Leowe stworzył 37'' kominek HD:-)

Co sądzicie o tym rozwiązaniu? Udało się komuś z Was sprzedać, bądź nabyć takowy znak naszych czasów:-)?

A może zrobiliście, taki projekt z innym wkładem i TV, może w ciekawszej formie:-)?

Witam.

Są już w dziale dwa wątki o telewizorach na kominku.

Po co powielasz?

Przenieś post.

Pozdrawiam.

Nie sądzę abym powielał. Pytam o konkretne rozwiązanie, czyli Scenario, nie miałem okazji go montować i chciałbym wymienić poglądy na ten temat. Ponad to nie mówię o kominku w sąsiedztwie TV, ale o ich połączeniu w jedną wspólną całość, dlatego nie sądzę, żebym powielał temat.

A gdyby nawet tak było, to czy jest to jakaś ujma dla tego forum? Jest to problem, aby o tym porozmawiać, jeżeli są osoby, które ten temat interesuje bądź dotyczy?

Witam.

Jak na razie nikt w Polsce go nie miał okazji montować więc i tak wątek umrze. W innym wątku o kominkach i telewizorach pożył by trochę. Zwłaszcza jak byś zdjęcie dołożył.

Pozdrawiam.

A widzisz, już coś więcej wiem:-) myślałem, że jakieś śladowe ilości zostały zamontowane:-(

Zdjęcia ni da rady, gdyż piszę z telefonu:-) może mnie wyręczysz?

Miałem ostatnio klienta zainteresowanego takim rozwiązaniem, jednak zaburzało to troche jego porządek świata, gdyż jak stwierdził nie będzie potrafił skupić się zarówno na ogniu jak i "Mam Talent":-) dlatego przyszło mi na myśl, dołożenie np dwóch płyt marmurowych w pionie, na prowadnicach, tak aby można było przesłonić kominek oraz TV gdy z nich nie korzystamy, lub TV gdy korzystamy z kominka. Oczywiście problemem był by klient, który chciałby przesłonić kominek podczas palenia bo akurat w TV leciałoby expose premiera:-)