piterpw 17.11.2011 22:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2011 Witajcie,Szukam firmy która wykona mi więźbę prefabrykowaną na dom wg projektu z19. Chodzi generalnie o ws miarę szybkie wybudowanie stropu drewnianego oraz dachu. Lokalizacja to praktycznie Wrocław. Możecie doradzić jakieś firmy godne polecenia w okolicy lub takie które za przyzwoitą cenę chciały się w tej okolicy podjąć wykonawstwa? Poszukałem po necie i zacząłem zbierać oferty ale same oferty jeszcze nic nie mówią o profesjonalizmie danej firmy. Dzięki za wszelką pomoc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Andreas49 01.12.2011 20:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2011 Znam doskonalego ciesle, ktory konstrukcje wykonuje w warsztacie wg projektu a następnie montuje na budowie.Montaz dachu na budowie do 300m2 trwa....1 dzieńWykonuje on więźby tylko i wylacznie z wlasnego materialu.Dysponuje samochodami do specjalistycznego transportu i dzwigiem.Pelen profesjonalizmNiestety terminy ma odlegle, ale usługi wykonuje w dowolnym miejscu.Moge go polecic z "zamknietymi oczami"Oto dane: Adam Tatarczuch tel. (041) 381 176 32tel. kom. 0 608 296 236 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marianek123 10.12.2011 16:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2011 Witajcie, Szukam firmy która wykona mi więźbę prefabrykowaną na dom wg projektu z19. Chodzi generalnie o ws miarę szybkie wybudowanie stropu drewnianego oraz dachu. Lokalizacja to praktycznie Wrocław. Możecie doradzić jakieś firmy godne polecenia ...... wykonawca (material + robocizna) wykonanie j.w. - dach 200m2 - około 2 dni (konstrukcja 1 dzien, drugi dzien deskowanie pełne + papa) kontakt na pw... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Madeleine 10.12.2011 21:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2011 polecam wiązary Burkietowicz. Robiłam podchody do więźby tradycyjnej, wiązarów robionych na budowie i prefabrykowanych - to trzecie wyszło najtaniej. Od podpisania umowy do montażu minęły niespełna 2 tygodnie. Oczywiście montaż w 1 dzień. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
koka1 10.12.2011 22:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2011 Ja mogę polecić firmy, które pracują na konstrukcjach MiteK Industries. Poszukaj w necie, mają bardzo dużo przedstawicieli lokalnych.Więźba solidna, impregnacja też, montaż błyskawiczny. W razie czego, z ceną, można mocno pocisnąć - autopsja.Ja wycisnęłam ponad 5 tysi mniej od pierwszej wyceny.Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwester7 04.01.2012 02:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2012 Ja mogę polecić firmy, które pracują na konstrukcjach MiteK Industries. Poszukaj w necie, mają bardzo dużo przedstawicieli lokalnych. Więźba solidna, impregnacja też, montaż błyskawiczny. W razie czego, z ceną, można mocno pocisnąć - autopsja. Ja wycisnęłam ponad 5 tysi mniej od pierwszej wyceny. Pozdrawiam. O, matko. Dzięki po raz kolejny. Po tym sznurku Mitek-owym trafiłem na firmę mającą zakład produkcyjny w Tuszynie, której za skarby świata nie mogłem namierzyć w sieci (bo dane mają łódzkie, nie tuszyńskie...). Ciekawe, jak wypadną na tle Moderndachu, który zwyczajnie zabił mnie wyceną (2x koszt więźby tradycyjnej). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
koka1 05.01.2012 14:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2012 O, matko. Dzięki po raz kolejny. Po tym sznurku Mitek-owym trafiłem na firmę mającą zakład produkcyjny w Tuszynie, której za skarby świata nie mogłem namierzyć w sieci (bo dane mają łódzkie, nie tuszyńskie...). Ciekawe, jak wypadną na tle Moderndachu, który zwyczajnie zabił mnie wyceną (2x koszt więźby tradycyjnej). Moją więźbę produkował i montował właśnie Moderndach, a ich cena była już na starcie korzystniejsza od proponowanych po negocjacjach kosztów innych firm np. Eraga, bądź Interlers. No i końcowo wycisnęłam od nich jeszcze więcej rabatu, a i łaty i kontrłaty przywieźli jednym transportem z więźbą, po cenie mega niskiej, nikt ani z Alle,ani z mojej okolicy taniej nie był w stanie załatwić, no i impregnowane, jak więźba. No niestety, cena prefabrykatów, już z założenia jest dużo droższą, także najlepiej wyślij oferty do różnych firm i porównaj. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Madeleine 05.01.2012 14:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2012 a tak, u mnie też łaty i kontrałaty przyjechały w bardzo dobrej cenie. Inna sprawa, że sporo ich zostało - a że zaimpregnowane, naprawdę ciężko je spalić. Nie wiem, kto zawinił z obliczeniami ilości. Ale faktycznie cena dobra była. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asbe 06.01.2012 09:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2012 Moderndach w swojej ofercie ma również sprzedaż i wykonanie pokryć dachowych. Czy ktoś z Was korzystał z takiej kompleksowej oferty? Na logikę, najlepiej byłoby zlecić cały komplet - powinno być korzystne dla obu stron. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariop26 18.12.2014 09:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2014 Jeżeli mogę komuś pomóc to nie polecam z góry firmy WIĄZARY BURKIETOWICZ z Odolanowa, firma tylko pozyskać klienta i spierdoli.... więźbę.Pani Adela P. nie jest wstanie ogarnąć tematu a później się wykręca że tego nie ma w umowie. Zakładanie całego dachu zajmują się ludzie którzy coś o dachach wiedzą ale nie do końca, ekipa pan Huberta (nie pamiętam nazwiska) tak zwaliła mi dach że dekarz musiał po nich poprawiać.Jak zgłosiłem reklamację to przyjechał jakiś dyrektor na budowę, odpicowany i wylansowany nie znający się na temacie i podpytujący co zostało przysłowiowo "spieprzone" Pan Tomasz N. nie wiadomo od czego który nie mający pojęcia o rzeczy.Tak więc ze swojej autopsji NIE POLECAM tej firmy ponieważ poprawki przez dekarza wyniosły mnie dodatkowo około 1000zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts