Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Więźba prefabrykowana poszukiwanie solidnego wykonawcy

piterpw

Recommended Posts

Witajcie,

Szukam firmy która wykona mi więźbę prefabrykowaną na dom wg projektu z19. Chodzi generalnie o ws miarę szybkie wybudowanie stropu drewnianego oraz dachu. Lokalizacja to praktycznie Wrocław. Możecie doradzić jakieś firmy godne polecenia w okolicy lub takie które za przyzwoitą cenę chciały się w tej okolicy podjąć wykonawstwa?

Poszukałem po necie i zacząłem zbierać oferty ale same oferty jeszcze nic nie mówią o profesjonalizmie danej firmy. Dzięki za wszelką pomoc.

• 2 weeks później...

Znam doskonalego ciesle, ktory konstrukcje wykonuje w warsztacie wg projektu a następnie montuje na budowie.

Montaz dachu na budowie do 300m2 trwa....1 dzień

Wykonuje on więźby tylko i wylacznie z wlasnego materialu.Dysponuje samochodami do specjalistycznego transportu i dzwigiem.

Pelen profesjonalizm

Niestety terminy ma odlegle, ale usługi wykonuje w dowolnym miejscu.

Moge go polecic z "zamknietymi oczami"

Oto dane:

Adam Tatarczuch

tel. (041) 381 176 32

tel. kom. 0 608 296 236

• 2 weeks później...
Witajcie,

Szukam firmy która wykona mi więźbę prefabrykowaną na dom wg projektu z19. Chodzi generalnie o ws miarę szybkie wybudowanie stropu drewnianego oraz dachu. Lokalizacja to praktycznie Wrocław. Możecie doradzić jakieś firmy godne polecenia ......

wykonawca (material + robocizna) wykonanie j.w. - dach 200m2 - około 2 dni

(konstrukcja 1 dzien, drugi dzien deskowanie pełne + papa)

kontakt na pw...

Ja mogę polecić firmy, które pracują na konstrukcjach MiteK Industries. Poszukaj w necie, mają bardzo dużo przedstawicieli lokalnych.

Więźba solidna, impregnacja też, montaż błyskawiczny.

W razie czego, z ceną, można mocno pocisnąć - autopsja.

Ja wycisnęłam ponad 5 tysi mniej od pierwszej wyceny.

Pozdrawiam.

• 4 weeks później...
Ja mogę polecić firmy, które pracują na konstrukcjach MiteK Industries. Poszukaj w necie, mają bardzo dużo przedstawicieli lokalnych.

Więźba solidna, impregnacja też, montaż błyskawiczny.

W razie czego, z ceną, można mocno pocisnąć - autopsja.

Ja wycisnęłam ponad 5 tysi mniej od pierwszej wyceny.

Pozdrawiam.

O, matko. Dzięki po raz kolejny. Po tym sznurku Mitek-owym trafiłem na firmę mającą zakład produkcyjny w Tuszynie, której za skarby świata nie mogłem namierzyć w sieci (bo dane mają łódzkie, nie tuszyńskie...). Ciekawe, jak wypadną na tle Moderndachu, który zwyczajnie zabił mnie wyceną (2x koszt więźby tradycyjnej).

O, matko. Dzięki po raz kolejny. Po tym sznurku Mitek-owym trafiłem na firmę mającą zakład produkcyjny w Tuszynie, której za skarby świata nie mogłem namierzyć w sieci (bo dane mają łódzkie, nie tuszyńskie...). Ciekawe, jak wypadną na tle Moderndachu, który zwyczajnie zabił mnie wyceną (2x koszt więźby tradycyjnej).

Moją więźbę produkował i montował właśnie Moderndach, a ich cena była już na starcie korzystniejsza od proponowanych po negocjacjach kosztów innych firm np. Eraga, bądź Interlers. No i końcowo wycisnęłam od nich jeszcze więcej rabatu, a i łaty i kontrłaty przywieźli jednym transportem z więźbą, po cenie mega niskiej, nikt ani z Alle,ani z mojej okolicy taniej nie był w stanie załatwić, no i impregnowane, jak więźba.

No niestety, cena prefabrykatów, już z założenia jest dużo droższą, także najlepiej wyślij oferty do różnych firm i porównaj.

Pozdrawiam.

• 2 years później...

Jeżeli mogę komuś pomóc to nie polecam z góry firmy WIĄZARY BURKIETOWICZ z Odolanowa, firma tylko pozyskać klienta i spierdoli.... więźbę.

Pani Adela P. nie jest wstanie ogarnąć tematu a później się wykręca że tego nie ma w umowie. Zakładanie całego dachu zajmują się ludzie którzy coś o dachach wiedzą ale nie do końca, ekipa pan Huberta (nie pamiętam nazwiska) tak zwaliła mi dach że dekarz musiał po nich poprawiać.

Jak zgłosiłem reklamację to przyjechał jakiś dyrektor na budowę, odpicowany i wylansowany nie znający się na temacie i podpytujący co zostało przysłowiowo "spieprzone" Pan Tomasz N. nie wiadomo od czego który nie mający pojęcia o rzeczy.

Tak więc ze swojej autopsji NIE POLECAM tej firmy ponieważ poprawki przez dekarza wyniosły mnie dodatkowo około 1000zł