plonskij 14.01.2012 11:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2012 "cieply montaz" tylko na piane - to kolejno oszustwo montazystow - sprzedawcow - robienie w konia nieswiadomych klientowokna montuje sie z uzyciem uszczenienia na piane"cieply montaz" to montaz i z piana i z tasmami paroszczelnymi i paroprzepuszczalnymiChoc takie pojecie w terminlogii technicznej nie istniejeale jak ktos oferuje "cieply montaz" a montaz kazdy jest z zastosowaniem pianki to ja obalam kazdy taki "cieply montaz" tylko na piane i udowadniam ze to jest oszustwo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Robespierre 14.01.2012 12:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2012 I o to właśnie mi chodzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jareko 23.01.2012 12:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2012 chodzi o zupełnie coś innego Ci co wymyślili tą nazwę czyli "ciepły montaż" sami sobie strzelili w kolano bo tak naprawdę - ciepły montaż nie jest wcale ciepłym czy też cieplejszym montażem - i tu zastanawiam się Pchełku jak takim udowodnisz że kłamią i oszukują ? Oni wykorzystują niewiedzę a tego im zabronić nie możesz zwłaszcza że mówią prawdę - robią cierpły montaż !!! Zimny byłby bez piany ale jak jest piana to już jest ciepły i tyle Zastosowanie taśm czy innych wynalazków nie czyni tego montażu cieplejszym !!! jeśli kłamie - udowodnij mi To tylko montaż szczelny, warstwowy czy jak go inaczej zwać ale nie CIEPŁY Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
witek86 23.01.2012 13:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2012 marketingowe zadania które mają na celu przyciągnąc klientów!Raz widziałem reklame "okna za darmo*"no i nazwa firmy adres itd itpa na dole małym druczkiem odnośnik do gwiazdki*nie istniejąCiepły montaż wcenie?zapytaj jak wyglada taki montaż Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
plonskij 24.01.2012 17:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2012 "Zimny byłby bez piany ale jak jest piana to już jest ciepły i tyleZastosowanie taśm czy innych wynalazków nie czyni tego montażu cieplejszym !!! jeśli kłamie - udowodnij mi " sam doskonale wiesz ze nie ma takiej instrukcji co by pozwalala na montaz bez piany [bez ocieplenia] Montaz z uzyciem tasm bedzie cieplejszy chociaz z tej racji ze piana sie babluje i pozostawia puste miejsca. Tasma te miejsca wyrownuje i oslania i tworzy dodatkowa cienka komore powietrzna pod swoja plaszczyzna. Pozatym sam wiesz ze oslonieta tasma piana nie ciagnie wilgoci. tak samo osloniety jest fragment muru. sam dobrze wiesz ze taki montaz jest najlepszy i ze sam go stosujesz. Okno sie rusza i po pewnym czasie styk sie rozszczelnia. Stad spekania wokol okien.Jak jest bardziej szczelny to jest bardziej cieply.Zycze Ci jak najwiecej cieplych montazy. A najlepsze "cieple montaze" to wychodza chyba w luzku. Zeby tylko "kotwa" chciala byc odpowiednio sztywna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
chrisowaty 24.01.2012 20:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2012 (edytowane) ->pchelek a co mają powiedzieć Ci co promują plastikowe kotwy.... Edytowane 30 Stycznia 2012 przez chrisowaty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts