leniin 18.11.2011 16:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2011 (edytowane) WitajcieJestem na etapie robienia dachu.Mam garaz w bryle budynku a nad nim zaprojektowany maly daszek.Teraz po zrobieniu wieźby mam dylemat czy zostawiac go.Przesylam pare fotek i prosze o opinie. W jakiej wersji ( z daszkiem czy bez) dom lepiej lub bedzie lepiej wygladal? http://www.fotosik.pl/u/leniin/album/1025199 Edytowane 18 Listopada 2011 przez leniin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
eniu 18.11.2011 17:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2011 Z tego co widzę daszek już prawie jest . Mnie się podoba "z". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
greyzone 18.11.2011 18:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2011 Zostaw. Ściana będzie czysta i drzwi nie będą tak łojone deszczem.Na Twoim miejscu dałbym płatew kalenicową i nakładki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
leniin 18.11.2011 21:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2011 dzieki od wtorku dekarze wchodza bedzie lepiej widac jak skoncza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts