marcin2372 18.11.2011 19:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2011 Czy w tych warunkach pogodowych jakie teraz mamy(4stopnie) można wykonać rapówkę na fundamencie. Chciałem zasypać fundament z zewnątrz ,ale jest nieotynkowany . Co o tym myślicie? No i jeszcze izolacja pionowa z dysperbitu - tylko czy już nie jest za zimno. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Darek G 19.11.2011 21:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2011 Co do rapówki: 4st to jeszcze nie tragedia ale to pewnie w dzień. Niestety gorzej z nocnymi przymrozkami. Ja bym chyba nie zaryzykował, albo obserwował bym prognozy pogody w poszukiwaniu nocy bez przymrozków to może wtedy, wydaje mi się, że jedna góra dwie noce bez przymrozków wystarczą. Jeszcze powinny się zdarzyć takie noce - tak mi się wydaje. Z dysperbitem niema problemu. Jak rano zaciągniesz i nie będzie deszczu to do wieczora masz suche - nawet przy obecnych temperaturach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts