samosha 19.11.2011 15:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2011 SZukam odpowiedniego kotła zgasowującego. NAjlepiej taki który mieśći duże szczapy drewna (50cm) jakie mają taką komorę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mimej 05.12.2011 09:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2011 szczapy drewna tak duże? no to musisz poszukać czegoś z dużą komorą, wiem że Cichewiczowa Sigma ma tak dużą... A to ważne w ogóle? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
samosha 21.12.2011 02:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2011 szczapy drewna tak duże? no to musisz poszukać czegoś z dużą komorą, wiem że Cichewiczowa Sigma ma tak dużą... A to ważne w ogóle? Otóż bardzo ważne, bo dzięki temu nie musisz latać cały czas do kotła. Jak narazie pasuje mi pod tym kątem Cichewicz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Raźny 21.12.2011 16:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2011 A bufor do niego to masz? Wtedy tak często do niego nie latasz...Co z resztą instalacji? Dobrze by było aby się nie gryzła z resztą. A może takie rozwiązanie? Coś mi się kojarzy, że możesz mieć poniżej 3000 zł taki kociołek dopasowany do Ciebie. http://forum.info-ogrzewanie.pl/topic/8615-kociol-wlasnej-produkcji-wasza-opinia/ Ogólnie fajne czyste rozwiązanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts