kupiecjudex 19.11.2011 19:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2011 No właśnie. Byłem przekonany że odkurzacz centralny to się zrobi i zaprojektuje na etapie instalacji czyli po stanie surowym.Ale gdzieś na jakimś wątku, odnośnie kolejności prac doczytałem że już na etapie prac fundamentowych trzeba wykonać jakieś przepusty (pewnie zrzucanie powietrza).Dlatego mam pytanie kiedy planowaliście odkurzacz centralny. I czy później nie będzie jakichś problemów z wykonaniem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
photos 21.11.2011 01:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2011 nie bedzie problemow jak zrobisz razem z instalacja hydrauliczna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
WOJSKI 26.11.2011 17:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2011 czyli przed wylewkami, ja tak robiłem.W zależności od stropu jak będziesz robił terriwę nie będzie problemu z przewierceniem się w przypadku "lanego" zaplanuj gdzie będziesz przechodził przez strop i wstaw tam rurkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kupiecjudex 28.11.2011 19:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2011 Strop będzie porotherm więc podobnie jak przy terivie nie powinno być problemu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts