Adrian1224 07.06.2013 13:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2013 A jak antena kierunkowa w porównaniu z siatkową radzi sobie z przeszkodami?Znajomy mówi że te problemy mogą być przez to że drzewa podrosły większe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jarek.P 07.06.2013 14:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2013 Znajomy może mieć rację, przeszkody terenowe jak najbardziej mogą popsuć odbiór, kierunkowa antena jednak tu nie zaszkodzi a może pomóc, bo nie będzie tak łapać odbić sygnału. Poza tym, jeśli to jest stara antena, równie prawdopodobne jest, że coś gdzieś skorodowało i "trzeszczy". J. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Adrian1224 07.06.2013 17:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2013 A taka antena nada się do odbioru sygnału z 30km? http://www.dipol.com.pl/antena_telewizyjna_dipol_19-21-69_dvb-t_A1911.htm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jarek.P 07.06.2013 17:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2013 Spokojnie się nada, to bardzo dobra antena. Dokładnie taki sam model jest zainstalowany u mnie, odbiera idealnie i bez zakłóceń sygnał z co prawda bliższego dystansu (20km), ale ze słabiutkiego nadajnika (PKiN), antena jest zamontowana pod dachem, pod dachówką, a dom stoi w lesie i nie ma bezpośredniej widoczności na pałac. Odbiór, jak pisałem, żyleta. J. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sokratis 15.06.2013 14:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2013 Chociaż dawno temat mnie nie interesuje (telewizja kablowa), to wzmacniacz nigdy nie pomógł mi poprawić jakości sygnału. Zawsze to były stracone pieniądze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
porucznikzbik 17.06.2013 11:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2013 ze wzmacniaczem zgadzam się z przedmówcę, niestety:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts