TwoOfUs 28.02.2012 09:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2012 (edytowane) hmm duża ta ściana. Pamiętasz jakie ona ma wymiary? Mi się wydaje, że efekt może być fajny. Odważny ale na pewno nie zapomniany i z charakterem. Wkleję ci inspirację: http://www.minkinteriors.co.uk/wp-content/uploads/2011/07/dahl-after-photo-with-fornasetti.jpg Tutaj ściana jest pomalowana i tapeta wklejona w taką ramkę centralnie. Fajnie to wygląda, może i u Ciebie na ścianie by się sprawdziło. Zamiast tapetować całość od brzegu do brzegu dać taki dekor niby obraz. Edit: Tylko centralnie na ścianie oczywiście nie tak wysoko jak na inspiracji. Bardziej w formie kwadratu. Edytowane 28 Lutego 2012 przez TwoOfUs Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 28.02.2012 09:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2012 A może dać ja po lewej stronie dookoła okna pod którym ma stać komoda i po bokach w tej niszy ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TwoOfUs 28.02.2012 09:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2012 Ja wokół okna nie lubię takich wyrazistych wzorów. Mam wrażenie, że kłócą się z widokiem na zewnątrz. Pasy i inne drobne delikatne wzory to co innego. Ta ściana po prawej wydaje się najlepsza na taki motyw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mme33 28.02.2012 09:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2012 Bosko Ja bym dała tą tapetę - od dawna mi się podoba:) Wez pod uwagę styl mebli i dodatków -żeby nie było wszystkiego za dużo przy tej tapecie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 28.02.2012 09:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2012 Podoba mi się myśl z tym kwadratem Teraz pytanie czy jak zamówię jedna tapwtę to da radę ją dokładnie tak pociąć żeby buziek nie popsuć - bo z jednej roli dałoby radę zrobić 5 pasków 2 metry wysokich - czyli prostokąt 2,5 m szeroki i 2 wyskoki - moja ściana długa na 3 m Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TwoOfUs 28.02.2012 09:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2012 (edytowane) A przy tapecie nie ma opisu co ile wzór się powtarza? Zawsze niestety może się okazać że kawałek odpadnie. Edit: Jest informacja: pasowanie wzoru 76cm Ja myślę że jak już będziesz miała tapetę to da się pokombinować żeby zrobić to jak najoszczędniej. Najwyżej nie wyjdą ci paski dokładnie 2m tylko odrobinę krótsze. Albo paski po 220cm ale cztery. Edytowane 28 Lutego 2012 przez TwoOfUs Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 28.02.2012 09:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2012 Zarezerwowałam te tapety - więc mam pół dnia - ale myśłę że jedna wystarczy Two fajna ta inspiracja którą wkleiłaś - i na niej czarna kuchnia moich marzeń Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 28.02.2012 10:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2012 bocianku lampa nie w moim stylu - ale może komuś się przyda??? mme - tapeta będzie J wróci z budowy i zamawiamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TwoOfUs 28.02.2012 10:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2012 tapeta będzie J wróci z budowy i zamawiamy Juppi będzie fajnie wyglądała na tej ścianie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 28.02.2012 10:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2012 Juppi będzie fajnie wyglądała na tej ścianie dobrze że tak mówisz bo trochę w strachu jestem http://emoty.blox.pl/resource/552.gif bo myślałam że zdecyduję o tym jak już będzie kuchnia - a ja długo i namiętnie będę dumać stojąc przed ścianą czy dawać tą tapetę czy nie - a tu taka akcja dzisiaj na biega http://gify.magazynek.org/pictures/Emotikony/Kolory/Czerwone/021.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Leia 28.02.2012 10:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2012 Admete jak dla mnie to ta Twoja ściana jest idealna do TAKIEJ tapety :yes::yes: a możesz mi przypomnieć ( sorki , ja tak skaczę po wątkach i tak troszku zapomina mi się co? gdzie? kiedy? ) tam będziesz miała stół? ja osobiście wokół okna nie dawałabym TEJ tapety ha, ha, ha...ja takie akcje uwielbiam :lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 28.02.2012 10:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2012 Two patrzę i patrzę na tą inspirację wklejoną przez Ciebie - i stwierdzam że bardzo mi się podoba to jak jest połączona tapeta ze ścianą - i wychodzi na to że nie będę się długo zastanawiać nad kolorem farby trzeba będzie dopasować tylko do tapety Ja mam tylko takie ujęcie kuchenne z tą tapetą http://i1.fmix.pl/fmi839/428ab60b000ad0bc4f4c75c9 Venus mi kiedyś wklejała - ale nie mam czasu znaleźć tego zdjęcia u siebie w wątku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 28.02.2012 10:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2012 Leia tapeta będzie na ścianie po prawej - już zdecydowane , i tak tam będzie stół z ludwiczkami , komoda pod oknem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skibusia 28.02.2012 10:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2012 Admete, może to i lepiej, że jest taka akcja. Przynajmniej tą ścianę będziesz miała z głowy a tak byś w nieskończoność dumała. Moim zdaniem tapeta bardzo ładnie będzie wyglądała na tej ścianie. A kupujesz 1 czy 2 rolki? I jak zdrówko dzisiaj? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Leia 28.02.2012 10:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2012 no to git a na tym oknie nie masz w planach niczego zawieszać ???? czy jakaś zasłonka, roleta tam zawiśnie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karolek59 28.02.2012 10:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2012 Heyka tapeta super sama się na nią czaiłam ale mój M powiedział ze jest okropna jak z horroru.http://gify.magazynek.org/pictures/Inne/Humor/095.gif Więc dupa blada Akcja niezła Fajnie będzie sie komponować z płytkami w kuchni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 28.02.2012 10:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2012 Skibuisa może to i lepiej, że jest taka akcja. Przynajmniej tą ścianę będziesz miała z głowy a tak byś w nieskończoność dumała. masz rację A kupujesz 1 czy 2 rolki? Właśnie czekam aż mi panie ze sklepu powiedzą jak to jest z tym wzorem - i czy da się łądnie je pociąć i na ile - ale wydaje mi się że jedna starczy - oby Zdrówko u nas lepiej - maluszek trochę zakatarzony i moja mama się rozłożyła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Leia 28.02.2012 10:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2012 Admete Twója Varia jaką ma głębokość ? Szukam wkładu jak najbardziej płytkiego... i ile kw? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 28.02.2012 10:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2012 Leia nie myślałam jeszcze - coś się wykombinuje Karolek Fajnie będzie sie komponować z płytkami w kuchni właśnie o to mi chodziło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 28.02.2012 10:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2012 Admete Twója Varia jaką ma głębokość ? Szukam wkładu jak najbardziej płytkiego... i ile kw? 47,5 cm - i trzeba jeszcze wziąć z 5 cm na wolne miejsce z tyłu wkładu. Myśłę że to jeden z ładniejszych o nie dużej głębokości wkład. I wcale nie wyszedł tak wysoko jak myślałam - a nawet wydaje mi się że gdyby był niżej to bym sobie pluła w brodę...........i tu mi przypomniałaś że mam zadzwonic gdzie jest mój projekt portalu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts