Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

Cieszę się , że Mały wraca do zdrowia:)

Aga a jak dużą macie działkę bo wyglada na olbrzymią...wiem jak się cieszysz bo ten etap to ogromny postęp! nam położenie kostki (mieliśmy poslizg i kładziona była już po przeprowadzce) strasznie ułatwiło życie, wiosną miałam za oknem ogromne sterty ziemi i myślałam, że nie doczekam się ogrodu ale panowie z ogrodem szybko się uporali...i jak dziś patrzę na swój ogród i otoczenie domu to bardzo się cieszę, że mam to już za sobą...

apropo boiska dla Chłopaków, Planujecie takie prawdziwe boisko czy też tak Określiłaś ich ogrodowy "kąt"?

• Odpowiedzi 13,1k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Hejka AGUŚ ( AGUŚ ... rozumiesz ... nie AGA :p:P:P )

Widzę poszalałaś dzisiaj w nocy ... rozumiem,że zastępstwo za mnie wzięłaś ??? :lol2:

Młody rozumiem,że już dobrze ??? ... tylko Ty przemęczona bidulko :hug:

Okno ładnie wyszło, najważniejsze,że już przemalowane i jeden problem do rozwiązania mniej ;)

A ogród z dnia na dzień będzie się zmieniał ... już widać efekty a za tydzień, dwa, miesiąc to już w ogóle nie poznamy tego Twojego skrawka ziemi :rolleyes::rolleyes:

Rozumiem,że roślinki i wszystkie nasadzenia to na Twojej I Twojej Mamy głowie ... tak ???

To będziecie miały zabawy na takim kawałku ... ech szczerze zazdroszczę ... uwielbiam takie grzebanie w ziemi ... jakbyście potrzebowały pomocy to ja chętna :lol::lol::lol:

Płytki łazienkowe.. przyznam, że nie sądziłam, że uda się to zgrać. I myślałam, że one są matowe, a tu piękny połysk :)

Aniu one są cięte z polerowanego marmuru, będę dobierać identyczny marmur na blat od szafki i półkę za wanną :)

Maleństwo od nas całuj... biedulek :(

Dzięki kochana :hug:

Igo już lepiej, ale coś czuję że to kolejna jelitówka :sick:

I..... Ty mieszkasz pod lasem? Znaczy się będziesz mieszkać?

To było zawsze moim marzeniem.

A nam udało się znaleźć działkę przylegającą do lasu z dwóch stron :)

====================

Aga a jak dużą macie działkę bo wyglada na olbrzymią...

Ma około 3 tyś m2, kupiliśmy 2 działki - na jednej by się dom z garażem nie zmieścił (to znaczy nie zostało by miejsca na wszystko co sobie u siebie planuję :p)

Sporo bo ponad 300 m2 zostało za siatką bo musieliśmy się odsunąć z powodu usypanego wału :(.

wiem jak się cieszysz bo ten etap to ogromny postęp! nam położenie kostki (mieliśmy poslizg i kładziona była już po przeprowadzce) strasznie ułatwiło życie, wiosną miałam za oknem ogromne sterty ziemi i myślałam, że nie doczekam się ogrodu ale panowie z ogrodem szybko się uporali...i jak dziś patrzę na swój ogród i otoczenie domu to bardzo się cieszę, że mam to już za sobą...

wiem że czas szybko leci, ale u nas to wszystko sie wyjątkowo długo ciągnie :(

apropo boiska dla Chłopaków, Planujecie takie prawdziwe boisko czy też tak Określiłaś ich ogrodowy "kąt"?

To ma być boisko boisko :lol:

Plac zabaw będzie miał swoje osobne miejsce, będzie bliżej tarasu - i oczywiście z prawdziwego zdarzenia żeby mam mogła na tarasie na fm siedzieć :lol2:

===========================

Piękne to Wasze pole :yes:

(w sensie - "świetnie będzie wyglądała taka duża, ładna działka w otoczeniu zieleni" a nie w sensie "podoba mi się ta kupa piachu" :lol2:)

Dzięki :)

========================

Hejka AGUŚ ( AGUŚ ... rozumiesz ... nie AGA :p:P:P )

To ja już sama nie wiem która Aga a która Aguś :lol2:

Widzę poszalałaś dzisiaj w nocy ... rozumiem,że zastępstwo za mnie wzięłaś ??? :lol2:

Młody rozumiem,że już dobrze ??? ... tylko Ty przemęczona bidulko :hug:

Igi już szaleje :yes:

A ja nawet o dziwo dobrze się trzymam :o

Rozumiem,że roślinki i wszystkie nasadzenia to na Twojej I Twojej Mamy głowie ... tak ???

Zgadza się :yes:

Pan miał swoją szansę, ale się nie popisał :lol2:

To będziecie miały zabawy na takim kawałku ... ech szczerze zazdroszczę ... uwielbiam takie grzebanie w ziemi ... jakbyście potrzebowały pomocy to ja chętna :lol::lol::lol:

Kochana jest tyle rabat do wymyśłenia i obsadzenia że chętnych przyjmuję z otwartymi rękami :hug:

Na weekendzik zapraszam i będziemy działać :lol:

======================

Chodzisz jeszcze, czy padłaś?

:hug:

Ano jeszcze działam :)

Nawet w galerii byłam na małych zakupach, i 3 bluzeczki sobię zakupilam :rolleyes:, takie zwykłe na ramiączkach ale do moich odblaskowych butów :lol:, Oskarowi papierniczy zestaw i teraz działa w ciszy i spokoju, min kredki z kolorowymi rysikami :o - 3 kolory w jednej :rolleyes:.

Zabrałam Oskara na te zakupy żeby moja mama mogła się przespać na drzemce Igora bo ma mega migrenę :sick:, burze wiszą w powietrzu i wszyscy źle się czują :(

no to działka sporaaaaa! super, że Młody ma się dobrze!

Anetko jak ją zobaczyliśmy to nie chcieliśmy z niej odjeżdżać :yes:

Ma swój klimat :rolleyes:

Ja zakupiłam dziś nową reklamówkę probiotyków na jelitówkę, niestety znowu dopadło nas to cholerstwo :sick: :mad: :sick::mad:

Moja mama od popołudnia, J jak wrócił z pracy , mnie pewnie dorwie w najmniej odpowiednim czasie czyli w środku nocy, tak żeby się znowu nie wyspała ;)

Aguś, podziwiam Cię za całą tą Twoją energię i power mimo miliona obowiązków domowo-dzieciowo-budowlanych. Chyba nie znam nikogo tak dobrze zorganizowanego jak Ty :hug:

Hej Aguś, okno wyszło super- idealnie dopasowane:wiggle:

Działaczka pięknieje, chociaż wiem, ze jeszcze ogrom pracy przed Wami. Ale z Twoją organizacją na pewno podołacie:)

Kochana dużo zdrówka dla Was wszystkich:hug: mam nadzieję, że wreszcie to cholerstwo minie na zawsze, bo ile razy może nękać te same osoby:offtopic::mad::mad:

Śpij dobrze, pa http://www.matrax.net/forum/images/keny/uscisk.gif http://www.matrax.net/forum/images/keny/cloud.gif

Edytowane przez agawi74

Karola Anetko Dropku Aguś, dziękuję Wam za życzenia zdrówka i tyle miłych słówek - aż się dostaje kopa do działania mimo nieprzytomnych oczków rano.

Wyobraźcie sobie że ja dzielnie się trzymam w naszej chorobie :rolleyes:, może mnie tym razem ominie ;)

Buziaki zostawiam i lecę do pracy :hug:

Trzymaj się! Choróbskom mówimy zdecydowane nie :)

Aguś, biedactwa, szybkiego powrotu do zdrówka Wam życze (Ciebie nie złapie na pewno!) :hug:

Sama mam 2 dzieciaczków i zawsze strasznie się martwię jak wymiotują, człowiek czujnie śpi bo to różnie bywa ;)

Mam jeszcze pytanko jakiś czas temu byłaś zainteresowana tymi oczkami halogenowymi

cristaldream[53].jpg

http://magiaswiatel.pl/1194,cristaldream-oczko-halogenowe-5126001-parametry-ilosc-zarowek-1-zarowka-gu10-50w.html

Czy zakupiłaś je może ? Chciałam je nad prysznic lub/i do oświetlenia wykuszu ale wolała bym się najpierw upewnić że się pięknie prezentują.

Widziałam je w dekoratorni czy Pan i Pani House wyglądały bardzo fajnie :rolleyes:

Edytowane przez Janiela
Buziaki zostawiam i lecę do pracy :hug:

Trzymaj się! Choróbskom mówimy zdecydowane nie :)

AGUŚ buziaki zostawiam i pędzę dalej ...

Trzymajcie się i nie dajcie chorobie :wiggle:

Aguś, biedactwa, szybkiego powrotu do zdrówka Wam życze (Ciebie nie złapie na pewno!) :hug:

Sama mam 2 dzieciaczków i zawsze strasznie się martwię jak wymiotują, człowiek czujnie śpi bo to różnie bywa ;)

Dzięki dziewczyny :hug:

Już wszyscy dochodzą pomału do siebie :yes:

Mam jeszcze pytanko jakiś czas temu byłaś zainteresowana tymi oczkami halogenowymi

[ATTACH=CONFIG]127470[/ATTACH]

http://magiaswiatel.pl/1194,cristaldream-oczko-halogenowe-5126001-parametry-ilosc-zarowek-1-zarowka-gu10-50w.html

Czy zakupiłaś je może ? Chciałam je nad prysznic lub/i do oświetlenia wykuszu ale wolała bym się najpierw upewnić że się pięknie prezentują.

Widziałam je w dekoratorni czy Pan i Pani House wyglądały bardzo fajnie :rolleyes:

Wiesz co jeszcze nie kupiłam :rolleyes:

Chciałam kupić w końcu te niższe z LM o teeeeee, ale jak byliśmy w Wawie akurat w tym sklepie ich nie było.

Więc uznałam że to znak żeby się na razie z nimi wstrzymać,mamy opóźnienia z tą łazienką więc mam jeszcze chwilę czasu, a jak może doczytałaś ja nad lampkami dumam i dumam tygodniami :lol2:

Jedyny nadający się pod prysznic kryształowy znalazlam taki i gdyby nie cena już bym 2 zakupiła ;), dlatego do kabiny też jeszcze nie wiem co dać - całe oświetlenie dolnej łazienki mam do wybrania ;) i nie mogę się w ogóle za to zebrać, może jak Marcin płytki położy to się coś wyklaruje???

Na pewno się wyklaruje - jak i u mnie było :)

I jak tam? Mam nadzieję, że Ciebie jednak nie dopadło wirusisko... (?)

Ja się trzymam, J już puszcza - czyli wirus mordował tylko jedną dobę ;)

Tylko dobę ale nasz wyjazd do Mirelki skutecznie załatwił :bash:

A tak się cieszyłam na ten weekendzik :(

Przytulaski ​zostawiam :hug: i lecę dalej ........

:hug:

Hej Aguś- pewnie już smacznie śpisz:wiggle: Cieszę się, ze wracacie do zdrówka, a Ty się nie dałaś :)

Miłego poranka, przytulaski:hug: