Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 13,1k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Leia chyba pomierzę Ci wszystko jak już skonczy się to całe zamieszanie

ok? :hug:

Aga, jasne :hug:... sorki, ze jeszcze Ci głowę zawracam...i to teraz :hug:

a ja coś dzisiaj z łóżka zwlec się nie mogłam...

Aga, jasne :hug:... sorki, ze jeszcze Ci głowę zawracam...i to teraz :hug:

a ja coś dzisiaj z łóżka zwlec się nie mogłam...

Hej ja też jestem nieprzytomna :o

Ale ja mam swoich winowajców :p

Aguś - ja Cię nie upomniałam, tylko przypomniałam, a to różnica:lol2:, smsa dostałam

Kupiłam dziś karton, spakowałam wszystko i jutro wyślę :yes:

Boszsz... współczuję Tobie:hug:

Jesuuuuuuu już mi się słowa pierdaczą http://mp3car.pl/forum/images/smilies/szok.gif

Dziękuję dobra kobieto :hug:

Aga nie daj się zwariowac - nie posprzątasz teraz, posprzątasz za miesiąc - pył poremontowy i tak osiada parę miesięcy... Najwazniejsze, aby Oskar wyzdrowiał BEZ antyba i zebyś Ty z przemęczenia nie spędziła świąt w łóżku...

Ja już taki scenariusz sobie wczoraj zawyrokowałam :(

Igi w nocy gorączkował :bash: przecież przy moim zmęczeniu to będzie jakis cud jak się nie rozchoruję ;)

a na pocieszenie powiem, że ja spakowałam dzisiaj TYLKO dwa kartony ;) - zresztą, nie mam więcej w zapasie :/ i w ogóle nic mi się nie chce... pewnie bedę przyjeżdżała na mieszkanie jeszcze długo po przeprowadzce zgarniać klamoty ;)

Oj 2 to bardzo dużo :lol:

No a my mieliśmy oddać mieszkanie najpierw do 20, teraz do 22 i J ma pertraktować żeby było do 24 :lol2:

Ci co kupili mieszkanie muszą do końca miesiaca wyprowadzić się ze swojego i muszą mieć czas żeby pomalować,odświeżyć nasze ;)

Ja niezmiennie :hug: i :bye:

:hug:

spojrzałam sobie na hemnesa...te uchwyty fajnie mogą wyglądać :yes:...te pomarańczowe :D

Ja wczoraj mądrze powklejałam te podwójne uchwyty a przecież hemnesy mają tylko gałki :lol2:

Nie mają przeźroczystych gałek - a myślałam zamieszać :rolleyes: jedna szuflada z białymi jedna z kolorem :)

I kurcze jedyne jakie wczoraj znalazłam, może dziś na szybko jeszcze coś znajdę

Hej ja też jestem nieprzytomna :o

Ale ja mam swoich winowajców :p

bidula jesteś :hug: wiesz, ja przy starszym to po scianach dosłownie chodziłam ... a młodszego sama niechcący budziłam, nie mogłam się doczekać kiedy wstanie :lol2: ....

Ja wczoraj mądrze powklejałam te podwójne uchwyty a przecież hemnesy mają tylko gałki :lol2:

:lol2: a ja się zastanawiałam jakiego Ty hemnesa kupiłaś, że chcesz podwójne montować :lol2:...miałam pytać ;)

Dzisiaj przywożą szafy do chłopaków a ja nie mam do nich uchwytów :o - matko zapomniałam wybrać :bash:

AGA !!!!!! luz !!!!! no co Ty.....kurcze, nie możesz tych pierdół zostawić sobie na zaś...jak już będziecie sobie mieszkać w domku ?????

Wiem, że Ty perfekcjonostka,wszystko przemyslane, dopięte lubisz mieć...pewnie, ze fajnie byłoby mieć wszystko zrobione na tip top.... ale nie daj się zwariować http://www.picgifs.com/smileys/smileys-and-emoticons/beating-and-fighting/smileys-beating-and-fighting-168470.gif

:lol2: a ja się zastanawiałam jakiego Ty hemnesa kupiłaś, że chcesz podwójne montować :lol2:...miałam pytać ;)

Ja chodzę na palcach przy Igim, Oskar miał inny sen, mogliśmy imprezować :p w drugim pokoju a on tylko na mleko się budził o swojej godzinie

Dopiero jak kładłam się spać sobie zdałam sprawę z tymi gałkami ;)

W tym sklepie mają też gumowe :o gałki dla dzieci, ciekawa jestem jakiej twardości ta guma - jak to się sprawdza w użytkowaniu :)

Wiesz co to dlatego że ich pokoiki chciałam mieć zrobione na tip top :)

I cięzko będzie te szafy otwierać bez uchwytów :( - a może to i lepiej? - małe nie dostaną się do wszystkich zabawek które zamierzam im tam ładnie pochować i wydzielać po 2 pudła tygodniowo :lol2:

ich pokoiki chciałam mieć zrobione na tip top :)

Aga, ja też tak miałam z pokojem Jakuba. Miało być wszystko zrobione.

I co? Figa :p

Nie ma rolet, nie ma wszystkich półek, nie ma obrazków, nie ma poduszek na ścianie.

A Jakubowi, delikatnie mówiąc, to zwisa :rotfl:

Owocnego dnia :hug:

MAtko Aga, nie narzekaj kobieto, nie tylko Ty tak będziesz miała. Mi do dzisiaj w garażu przycinają (ostatnio lustro, niedługo listwy przypodłogowe) - to normalka. Kurz faktycznie kilka miesięcy będzie. Jeden wielki syf. Choćbyś nie wiem jak sprzątała. Wyluzuj kochana i na małym skup. I duuuużo zdrówka wam życzę. Dacie radę. Chrzanić uchwyty :cool:

Aga, ale to, że Hemnes oryginalnie ma gałki, wcale nie znaczy, że musi tak zostać.

Jakiż to problem dowiercić dziurki?

A może taki uchwyty zrób?

Tylko sznureczki kolorowe.

http://dobreprojekty-blog.blogspot.com/2012/06/lina.html

http://dobreprojekty-blog.blogspot.com/2012/07/uchwyty-z-rzemienia.html

Aguś życzę dobrego dnia, bez choróbsk, za to ze zralizowanym planem domowym na ten dzień :hug:

Aga spokojnie, wiecej niz mozesz nie zrobisz, przecież satjesz na głowie żeby wszytko dopiąć, ile się uda to super, na reszte przyjdzie czas ciut później i też będzie ok ;)

Pozdrawiam serdecznie!!!

Aguś może to marne pocieszenie, ale ja od wprowadzenia na początku kwietnia do lipca miałam robotników w domu + jeszcze kilka baboli jakie nam wyszły po drodze :mad:

Podłogę zmywałam tyle razy że myślałam że mi się zedrze, a pył ciągle osiadał. Głowa do góry, to urok nowego domu ;)

Aguś trzymam kciuki :)

Współczuję'' tego bałaganu'' cały rok ciężko pracowałaś ,żeby końcówka wyglądała trochę inaczej ;)

Ale to chyba nieuniknione ; )zazwyczaj tak jednak wychodzi ,że wszystko spiętrza się na sam koniec .

Ale dasz radę :) A efekt już jest imponujący :)

Czekamy na relację :)

Aguś ile mnie u Ciebie nie było :eek: :eek: :eek:

Ostatnio mało czasu ...

Kochana trzymam kciuki za bezproblemową przeprowadzkę :hug:

Pogoń Marcinów, żeby się troszkę ruszyli :mad: szkoda, że nie mieszkam bliżej bo sama bym ich pogoniła ;)

I zdrówka życzę, bo czytam, że znowu koło Was jakieś choróbska się kręcą :hug: