Magdzinska 08.02.2013 11:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2013 Powodzenia dzisiaj Ja też mam jutro gości, ale tylko 5cioro więc pikuś do Twojej 40stki:D:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drop_Inn 08.02.2013 15:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2013 Aguś, trochę mnie nie było, więc nadrabiania miałam masę. Przyznaję, że skupiłam się głównie na obrazkach Z żyrandoli zdecydowanie najbardziej podoba mi się ten pierwszy. Szkoda, że zdjęcie z netu nienajlepsze, ale i tak widać, że jest wyjątkowy Wszystkiego najcudowniejszego z okazji 18 urodzin! Zdrowia przede wszystkim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 08.02.2013 16:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2013 Hej Aguś, Ty się wykończysz dziewczyno z tym lataniem:bash: Przykre wieści co do kurtki- powinni Ci oddać kasę za nią kłóć się i nie odpuszczaj. No i czekam na fotki Twoich prezencików:lol: Udanego, zdrowego i spokojnego weekendu:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jonna 08.02.2013 19:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2013 Aga pisać nawet mi się nie chce jak emocje opadną . Wymusiłam żeby jutro przyjechał obawiam się ,że niektórych rzeczy nie da się poprawić Ale byłam dzisiaj stolicy i humor sobie poprawiłam (w Magdy sklepie) Kilka tygodni temu oglądałam Liloze i pomyślałam że jak nic innego nie znajdę to kupię je właśnie w chromie pięcioramienne :lol2: W sklepie mówili że niektórzy klienci zamawiają w chromie i dodają niektóre elementy w złocie . Czytałam, że zastanawiałaś się nad złotym może taka opcja na bogato ? Udanej imprezy jak sprawuje się kuchnia ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 08.02.2013 19:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2013 Żyjesz kochana?Jak jasełka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jonna 08.02.2013 19:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2013 Aguś chodzi mi o kuchnie -kombajn Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 08.02.2013 21:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2013 Aga u ciebie znów impreza??????:eek: rany ty na prawdę na zakretach nie wyrabiasz:yes: baw się dobrze:):) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasia1719508754 08.02.2013 21:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2013 Agus udanej imprezki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 09.02.2013 06:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2013 Mam dosłownie 3 minuty - odpisuję Hej Aga!!!!ja też kawkę piję..... dopiero:) dziś od rana na diecie po wczorajszym tłustym czwartku:) a jak odbierałaś kurtkę to widziałas to rozcięcie????? pokazałas??????jeżeli tak , weż paragon zakupu i powinni ci kasę oddac:) Jak odbierałam kurtkę Pani spytała czy ona miała takie rozcięcię - a mnie oczy wyszły na wierzch i zaczęło się gotowac w środku - kurtkę zostawiłam, dopiero po weekendzie po nią pojadę Powodzenia dzisiaj Ja też mam jutro gości, ale tylko 5cioro więc pikuś do Twojej 40stki:D:D Sama jestem przerażona Aguś, trochę mnie nie było, więc nadrabiania miałam masę. Przyznaję, że skupiłam się głównie na obrazkach Z żyrandoli zdecydowanie najbardziej podoba mi się ten pierwszy. Szkoda, że zdjęcie z netu nienajlepsze, ale i tak widać, że jest wyjątkowy Wszystkiego najcudowniejszego z okazji 18 urodzin! Zdrowia przede wszystkim Dziekuję Dropeczku za życzenia :hug: Hej Aguś, Ty się wykończysz dziewczyno z tym lataniem:bash: Przykre wieści co do kurtki- powinni Ci oddać kasę za nią kłóć się i nie odpuszczaj. No i czekam na fotki Twoich prezencików:lol: Udanego, zdrowego i spokojnego weekendu:hug: Agusiu jak tylko obcykam wstawię zdjęcia - choć nie wszystko jest tak idealne jak wyglądało - w trakcie mycia wychodziły małe mankamenty i jedno moje niedopatrzenie - ale na szczęście do naprawy :huh: Aga pisać nawet mi się nie chce jak emocje opadną . Wymusiłam żeby jutro przyjechał obawiam się ,że niektórych rzeczy nie da się poprawić :eek: Był naprawił????? Ale byłam dzisiaj stolicy i humor sobie poprawiłam (w Magdy sklepie) Kilka tygodni temu oglądałam Liloze i pomyślałam że jak nic innego nie znajdę to kupię je właśnie w chromie pięcioramienne :lol2: W sklepie mówili że niektórzy klienci zamawiają w chromie i dodają niektóre elementy w złocie . Czytałam, że zastanawiałaś się nad złotym może taka opcja na bogato ? Udanej imprezy jak sprawuje się kuchnia ? Co tam ciekawego u Madzi kupiłaś Dio salonu na bank chrom, jadalnia na 99% złoto Żyjesz kochana? Jak jasełka? Jasełka powiedzmy że ogolnie dobrze, kwestia wypowiedziana cała płacz złapał za gardło na sam koniec A ja wczoraj padłam po zamarynowaniu 40 pałek od kurczaka - dzisiaj jadę na 2 piekarniki Aguś chodzi mi o kuchnie -kombajn Jest suuuuuuuuuuuper Aga u ciebie znów impreza??????:eek: rany ty na prawdę na zakretach nie wyrabiasz:yes: baw się dobrze:):) Dzięki Agus udanej imprezki Dzięki ----------------------------- Zaczynam mój bieg Wczoraj udało mi się po jasełkach posprzatać całą górę, umyć meble łazienkowe i 3 wilekie szafy. Dzisiaj cały dół i jedzonko. Miłego udanego weekendu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Leia 09.02.2013 07:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2013 Aguś... no to duuuuuużo siły Ci życzę na dzisiejszy dzień cobyś nie padła jak goście przyjdą UDANEJ IMPREZKI !!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 09.02.2013 08:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2013 uuuuu ale masz roboty!!! nie zawracam głowy!!! sprzataj , gotuj i baw się dobrze!!!! $0 osob będzie:eek::eek: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 09.02.2013 11:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2013 Hej Leia Juz nie czuję nóg (ale dlatego że wczoraj mnie dopadły babskie dolegliwości :sick:nie miały kiedy ) Monia gościów koło 40 http://mp3car.pl/forum/images/smilies/szok.gif i wczoraj się okazało że Ci z dziećmi będa się schodzić ciut wcześniej - zagonię pleć damską do kanapek i jajek faszerowanych ======================= Dziewczyny,domyłam dziś co nieco kuchni, ogarnęłam zabawki i wreszcie na spokojnie przyjrzałam się listwom w kuchni - i raz pan położył takie cuś niebieskiego(co miało być przezroczyste) między listwą a podłogą - wygląda idiotycznie i na bank to zdejmę. I teraz pytanko co macie między listwami - cokołami a podłogą w kuchni????>? I jeszcze jedno wydaje mi się że różni się ciut kolorem :o:o :bash: Coś mi się nie wydaje że to przez to że cokół jest głębiej niż drzwiczki szafki Nic idę sprzatać dalej......................... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 09.02.2013 11:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2013 Aguś udanej zabawy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magdzinska 09.02.2013 12:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2013 SUPERRR ZABAWYYY ŻYCZĘĘĘ!!!!!:hug::hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drop_Inn 09.02.2013 13:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2013 Powodzenia i bawcie się szampańsko!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kamilcia 09.02.2013 14:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2013 aga wpadam tylko z zyczeniami - wszystkiego naj, naj - i dalszej przyjemności w dopieszczaniu domku ! to nie wyścigi to ma być DLA CIEBIE - dla Was. udanej imprezki ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 09.02.2013 14:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2013 Super zabawy i może jakieś fotki kuchni lub jadalni w akcji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 09.02.2013 15:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2013 Aga ja też mam takie ciut niebieskie coś między cokołem , a podłogą. żeby brudy nie wpadały pod szafkę ja mam ciemne meble, to nie widac .,że to niebieskawe:) 40 gości z dziecmi:jawdrop::jawdrop::jawdrop:babo nie wierze , proszę o fotke towarzystwa:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Natalia Stanko 09.02.2013 16:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2013 Aguś trzeba gościom dać ochraniacze na nogi, żeby nie porysowano podłóg:D Żart, ale byłam kiedyś u forumowej koleżanki Anjamen, co to musiała po parapetówce cyklinować podłogę ponownie:sick: Udanej zabawy! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karolek59 09.02.2013 16:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2013 Aga udanej imprezkiczekam na foty ja też mam taki cóś co wpada w kolor niebieski:yes:też mi się nie podoba ale już nie zwracam na to uwagi także odpuść sobie pappatki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts