aneta s 12.02.2013 17:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2013 Aga piękna łazienka:eek: wesoła , cudna!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 12.02.2013 17:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2013 Ja też mam przeźroczysty specjalnie dziś się przyglądałam. W ogóle jakieś jaja z tymi waszymi wykonawcami coś pół cm za nisko, coś nie zawieszone...ja pierdziele. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 12.02.2013 18:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2013 Łazienka :jawdrop: jestem nią zauroczona !!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 12.02.2013 18:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2013 Łazienka :jawdrop: jestem nią zauroczona !!!!m pożegnała i juz nowy obiekt westchnień sobie znalazła:lol2::lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariomili 12.02.2013 18:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2013 Aga łazienka chłopców bardzo fajna, oczywiście czerwony akcent musi być i to jest to:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 12.02.2013 18:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2013 łazienka niezmiennie super moja ulubiona mozaika czerwone akcenty fajnie wykończyły całośc, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Natalia Stanko 12.02.2013 18:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2013 Ależ świetnie ta łazienka wyszła!! Taka energetyczna, z charakterem, ja tam niedoróbek nie zauważyłam:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 12.02.2013 19:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2013 Aga fajna łazienka to dzieciaków?????? A w pralni to tylko z kierownikiem powinnaś rozmawiać i żadąc zwrotu pieniędzy za kurtkę Łazienka dzieciakowa Jutro sobie przedzwonię bezpośrednio do tej firmy i dopytam - bo to jakieś jaja są Nessko Olu Karola Aguś Anetko Martuś Emilko ivy Natalko dziekuję bardzo za łazienkę Mnie osobiście też baaaaaaaaaaaardzo się podoba i jestem bardzo zadowolona, wszystko się elegancko mieści i jest mega wygodnie. Wyszedł nam mały zonczek z wylewką, dzisiaj był hydraulik i założył nam tymczasową przedłużkę Będę mieć chwilę to zrobię zdjęcie może kogoś ustrzegę przed takim błędem o którym ja w ogóle nie pomyślałam Ola privek poleciał Aga ja was wczoraj widziałam ale nie miałam siły nic napisać jak zwykle fajnie wyglądacie pozdrów J Dzieki pozdrowię szafy ekstra świetny ten kolorek w wiatrołapie:yes: szafy u chłopaków na pewno pakowne ale ja zrobiłabym otwieranie na prawą stronę bo jakoś cięzko będzie skorzystać z tych najmniejszych pod samym skosem A Ty sprytna bestio wszystkie niedociągnięcia wypatrzysz z kurt:yes:ką to jakas farsa:eek: a pamiętam jak w wakacje biegałyśmy i w poszukiwaniu płytek na podłogę patrz jak czas leci ps wrzuciłam foty dekoracji Wielkanocnych Czas jest okrutny Na dekoracje podskoczę Hej Aguś, łazienka dzieciowa wyszła baaardzo fajnie:yes: Chłopaki to kiedyś docenią Oby oby Nastrój na młodzieżowe lata też jest zapewniony Z kurtką to jakieś żarty chyba:mad: Zapomniałam Ci napisać, odnośnie tego paska w kuchni- ja też mam przeźroczysty:yes: także niech Ci wymieniają! A widzisz, teraz mam już takiego asa w rękawie że będę działać w tej sprawie Miłego wieczorku:hug: dziękuję wzajemnie Ja też mam przeźroczysty specjalnie dziś się przyglądałam. W ogóle jakieś jaja z tymi waszymi wykonawcami coś pół cm za nisko, coś nie zawieszone...ja pierdziele. Pan się rozpędził ze zbieraniem zamówien i teraz nie może chyba nadążyć Ale mam nadzieję że koniec końców wszystko uda sie popoprawiać - to nie koniec Nie mam czasu żeby o wszystkim Wam napisać i pokazać na zdjęciach - może jutro uda mi się napisać i pokazać zdjęcia kuchni ============================ W związku z zaistniałą sytuacją z kurtką zakupiłam sobie dzisiaj nową - przecenioną A to czysty przypadek po weszłam do geoxa skuszona szyldem 50% na wszystko - chciałam zobaczyć kurtki na Oskara - kupiłam w tym roku i jestem bardzo zadowolona Wyszłam z kurtką zimową na następny rok i z dwiema parami butów na zbliżającą się wiosnę - pół buty i niskie Mam ten komfort że jeden po drugom będą w tych rzeczach chodzić - mam porządne rzeczy w fajnych cenach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mrówka75 12.02.2013 20:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2013 łazienka chłopców mega energetyczna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 12.02.2013 20:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2013 no to super a co z tą kuchnią? Łazienka chłopaków rewelacja i jaki porządek nareszcie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasia1719508754 12.02.2013 20:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2013 Agus jak bylam w Pl to kupilam Mieszkowi zimowe buty (chcialam je miec tylko na ten miesiac w Pl bo tutaj mi nie potrzebne) rozpadly sie po nie calych 2 tygodniach:eek: Pani w sklepie jak zlozylam reklamacje powiedziala ze czeka sie miesiac ale w moim przypadku od razu odda mi pieniadze bo za miesiac to juz zimy nie bedzie trzymam kciuki zeby u Ciebie rowniez sie to pozytywnie zakonczylo Lazienka rewelacyjna ale czegos mi brakuje dinozaurow:D:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magdzinska 12.02.2013 20:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2013 Łazienka SUPERRR:yes::yes: A gdzie się pralka podziała ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur P 12.02.2013 22:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2013 Aguś wpadłam jeszcze na chwilke podzięować za fotki Swietnie wyglądasz, zmęczenia po Tobie nie widać Synio słodziak, a wy zakochani... fajnie ogląda się takie fotki Aga łazienka chłopców podobała mi się zawsze a teraz zyskała znowu 10000% no poprostu Jest zajeb...a! Inna, wyjątkowa ale w tylko i wyłacznie w pozytywnym znaczeniu Naprawde wymiata i jest dla Twoich chłopców idealna zarówno na teraz jaki i za kilka lat! suuper Mam nadzieje,ze wyrwiesz się z Olcią na jeden dzień do Lublina Ona wszytko powie Ci w szczegółach, ja oczywiscie rozumiem,ze masz obowiązki i swoje małe skrby, ale nie mniej jednak było by mi MEEGA miło i serdecznie zapraszam z Hazelką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 13.02.2013 05:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2013 łazienka chłopców mega energetyczna Mróweczko to chyba dobre określenie no to super a co z tą kuchnią? Łazienka chłopaków rewelacja i jaki porządek nareszcie! Justynko jak pan przywiózł brakujące witrynki widać że te co już były różnią się trochę od reszty Tak mi się wydawało - ale wmówiłam sobie że to przez szybki, czy co Cokoły też się różnią - nie wiem jak to mozliwe . Różnica jest minimalna - widoczna tylko w świetle dziennym i z bliska - ale na zdjęciu widać, później wkleję W łazience porządek Brakuje mi tylko koszyczków na duperele do szuflad, bo teraz mi wszystko tam lata Agus jak bylam w Pl to kupilam Mieszkowi zimowe buty (chcialam je miec tylko na ten miesiac w Pl bo tutaj mi nie potrzebne) rozpadly sie po nie calych 2 tygodniach:eek: Pani w sklepie jak zlozylam reklamacje powiedziala ze czeka sie miesiac ale w moim przypadku od razu odda mi pieniadze bo za miesiac to juz zimy nie bedzie trzymam kciuki zeby u Ciebie rowniez sie to pozytywnie zakonczylo Lazienka rewelacyjna ale czegos mi brakuje dinozaurow:D:lol2: Kasiu z moją kurtką chyba tak łatwo nie pójdzie . Aż coś mi się robi jak o niej myślę A dinozaurów będę szukać - jak stawiałam do zdjęć delfinka to myślałam o tych dinozaurach i o Kini Łazienka SUPERRR:yes::yes: A gdzie się pralka podziała ? Dzieki Madziu za łazienkę, pralka stoi - nie załapała się na zdjęcia ? Aguś wpadłam jeszcze na chwilke podzięować za fotki Swietnie wyglądasz, zmęczenia po Tobie nie widać Synio słodziak, a wy zakochani... fajnie ogląda się takie fotki Dzieki Karola Aga łazienka chłopców podobała mi się zawsze a teraz zyskała znowu 10000% no poprostu Jest zajeb...a! Inna, wyjątkowa ale w tylko i wyłacznie w pozytywnym znaczeniu Naprawde wymiata i jest dla Twoich chłopców idealna zarówno na teraz jaki i za kilka lat! suuper Tez tak myślę - a trudno zrobić łazienkę żeby nadawała się dla dzieciaków i troszkę większych mężczyzn Mam nadzieje,ze wyrwiesz się z Olcią na jeden dzień do Lublina Ona wszytko powie Ci w szczegółach, ja oczywiscie rozumiem,ze masz obowiązki i swoje małe skrby, ale nie mniej jednak było by mi MEEGA miło i serdecznie zapraszam z Hazelką Dzisiaj się dowiem co i jak i dam znać. Ale uwierz mi że bym pojechała ============================== Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 13.02.2013 06:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2013 Aga łazienka chłopaków bardzo wesoła . Mam jeszcze pytanko odnośnie okna nad wanną (wiesz, że tez tak mam i chwalę sobie baaaaardzo) - jakie ono ma rozmiary ? Wygląda na ogromne ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emiranda 13.02.2013 07:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2013 Łazienka chłopaków super, bardzo mi się podoba Mam nadzieję, że chłopakom również Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 13.02.2013 11:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2013 Ale wkleję tyle że mi może wybaczycie Nie wiem jak inne kuliżanki, ale ja wybaczam Aga, normalnie dech mi zaparło Jest RE-WE-LA-CYJ-NIE Świetnie to wszystko zestawiłaś. Kochana, warto było się męczyć, czekać na płytki, kombinować. Chapeau bas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magdzinska 13.02.2013 11:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2013 Oooo już widzę pralkę - skryła się za umywalkami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jonna 13.02.2013 14:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2013 Łazienka chłopców PIĘKNA !!!!!!!! Aguś gzie kupiłaś niebieski zestaw łazienkowy Pan K. rozchorował się bidulek w piątek nie przyjedzie pewnie ma pilniejsze roboty Zapomniał,że w ubiegłym tygodniu też tłumaczył się chorobą ale wymusiłam przyjazd i okazało się że wyzdrowiał Aguś mam nadzieję że wszystko nam poprawi chociaż gonią nowe zlecenia. Agus decyzja była moja Miłego dnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 13.02.2013 14:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2013 :hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts