ivy17 24.02.2013 17:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2013 Mam wycenę z eurofiran na same rolety do samego salonu - bez okna w jadalni i kuchni Cena 6 tysięcy złotych bez zasłon, bez chwostów . Fakt mam duże okna ale bez przesady Mam dwa polecone namiary - będę brała się niedługo za wyceny materiał ze złota ?, straszne ceny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 24.02.2013 18:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2013 Nie ja też robiłam wyceny w kilku miejscach i zrobienie rolet w kuchni, rolety w gościnnym i rolet w salonie to był koszt 7-9 patyków Niestety nie opłaca się brać w takich popularnych. Mogę polecić naszą forumową Asię (AsiaMariusz), co prawda nic mi nie szyła, ale widziałam jej realizacje i są idealnie, prościutkie ceny też miała dobre Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nesska 24.02.2013 18:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2013 Aga Twoja chałupa jest niesamowita, a te drzwi w wiatrołapie Nie odpuszczę Ci, jak tylko zrobi się ciepło wpadam na kawę Muszę, po prostu muszę te wnętrza zobaczyć na żywo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kamilcia 24.02.2013 18:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2013 Aga masakra jaka cena ! to ja sie obejde bez rolet fakt, nie mam tyle okien co ty, ale sama piszesz, że to tylko JEDEN pokój.. gdzie reszta.... na razie na rozped jakies drobnostki typu zakładki, kartki wielkanocne - nic wielkiego no i z moim pomocnikiem w tyle oczywiście - praca wre, hehe jak chłopaki? jutro lekarz? u mnie szpital... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
syberia 24.02.2013 19:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2013 Ten budyniowy kolor na ścianach źle wygląda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 24.02.2013 20:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2013 materiał ze złota ?, straszne ceny ale nie spodziewałam się niczego innego - zrobiłam wycenę z czystej ciekawości Nie ja też robiłam wyceny w kilku miejscach i zrobienie rolet w kuchni, rolety w gościnnym i rolet w salonie to był koszt 7-9 patyków Niestety nie opłaca się brać w takich popularnych. Mogę polecić naszą forumową Asię (AsiaMariusz), co prawda nic mi nie szyła, ale widziałam jej realizacje i są idealnie, prościutkie ceny też miała dobre Dzieki Justynko Wycenię najpierw w tych dwóch poleconych źródłach i zobaczymy jakie będą stawki Aga Twoja chałupa jest niesamowita, a te drzwi w wiatrołapie Nie odpuszczę Ci, jak tylko zrobi się ciepło wpadam na kawę Muszę, po prostu muszę te wnętrza zobaczyć na żywo Nessko drzwi otwarte Kawka w ekspresie czeka Aga masakra jaka cena ! to ja sie obejde bez rolet fakt, nie mam tyle okien co ty, ale sama piszesz, że to tylko JEDEN pokój.. gdzie reszta.... na razie na rozped jakies drobnostki typu zakładki, kartki wielkanocne - nic wielkiego no i z moim pomocnikiem w tyle oczywiście - praca wre, hehe jak chłopaki? jutro lekarz? u mnie szpital... Pochwalisz się? A u nas u Igiego lepiej - w dzien w ogóle nie kasłał - nie wiem o co chodzi Oskar strasznie kaszle - w ruch poszły inhalacje i zwiększyłam dawkę leków przeciwalergicznych Jutro dzwonię do lekarza. Zobaczymy co przyniesie dzień i będziemy działać. Będę chciałą iść do mojego lekarza, nie do przychodni . I w zależności od jego wolnego czasu się umówimy - jutro poniedziałek to może mieć w szpitalu sajgon Zmykam spać bo nie wiem co przyniesie noc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 24.02.2013 20:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2013 Ten budyniowy kolor na ścianach źle wygląda A nieprawda Na żywo wygląda zajebiście zresztą rzecz gustu.................... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emiranda 24.02.2013 20:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2013 (edytowane) Milych snów Aga i dobrego wypoczynku na maila wysłałam Ci pierwszy tom jakbys nie mogła spać Edytowane 24 Lutego 2013 przez emiranda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur P 24.02.2013 20:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2013 Super fotki, pięknych, niebanalnych wnętrz! Aga zdrówka dla maluszków !!! Sciskam i przesyłam duużo pozytywnej energi :* Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hazeleyes1982 24.02.2013 21:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2013 Agus, Ty Choljerko do mnie nie zaglądasz :mad:to se mysle, zobaczę what's going on u Ciebie i sie na fotki załapałam:wiggle: Jest tak, jak pisza Dziewczyny-ćęka opada Czytam, ze Chlopcy chorzy:( u nas tez drugi tydzien choroba nie odpuszcza:( Zycze zdrówka:hug: i zobaczymy sie, jak juz uda sie przegonic choróbska. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 24.02.2013 22:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2013 Mam wycenę z eurofiran na same rolety do samego salonu - bez okna w jadalni i kuchni Cena 6 tysięcy złotych bez zasłon, bez chwostów . He, he mówiłam, ze tak będzie:lol2: Mam dwa polecone namiary - będę brała się niedługo za wyceny Trzymam kciuki za dobre wyceny Wycena od Pani Kasi na pewni nie zwali Cię z nóg:no: Aguś zdjątka śliczne- bardzo przyjemnie się ogląda-robi się coraz bardziej domowo i pięknie:D Zdrówka dla Was chorowitki biedne:( Mam nadzieję, ze imprezka się udała:cool: Buziaki wieczorne zostawiam:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 25.02.2013 05:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2013 Milych snów Aga i dobrego wypoczynku na maila wysłałam Ci pierwszy tom jakbys nie mogła spać Oooo dzięki Alu A wiesz że wczoraj o tym pomyślałam - o takiej wersji (ale tylko przez chwilkę , bo wolę jednak książkę ) ale zanim nie dotrą te moje zamówione zerknę sobie bo mnie ciekawość zżera Super fotki, pięknych, niebanalnych wnętrz! Aga zdrówka dla maluszków !!! Sciskam i przesyłam duużo pozytywnej energi :* Dzięki Karola Agus, Ty Choljerko do mnie nie zaglądasz :mad Jak u Ciebie napisałam, myślałam że Ty tak cięzko pracująca kobitka jesteś ostatnio że na fm nie zaglądasz I czekam na spotkanie w realu Wczoraj o Tobie myślałam kiedy na kawkę przyjedzisz :to se mysle, zobaczę what's going on u Ciebie i sie na fotki załapałam:wiggle: Jest tak, jak pisza Dziewczyny-ćęka opada Czytam, ze Chlopcy chorzy:( u nas tez drugi tydzien choroba nie odpuszcza:( Zycze zdrówka:hug: i zobaczymy sie, jak juz uda sie przegonic choróbska. Dzieki za fotki Choroby - sama mam dość Moja dzisiejsza diagnoza - u Oskara yo nie wirus czy coś tylko znowu ten kaszel alergiczny Umęczyliśmy się wczoraj do 23 w nocy, w końcu przeszło po tym pomarańczowym wziewie He, he mówiłam, ze tak będzie:lol2: /QUOTE] Wiem wiem Aguś Czytałam u Was o wycenach u nich Trzymam kciuki za dobre wyceny Wycena od Pani Kasi na pewni nie zwali Cię z nóg:no: Aguś zdjątka śliczne- bardzo przyjemnie się ogląda-robi się coraz bardziej domowo i pięknie:D [ Dzięki Następny krok żyrandole i zasłony - wtedy to już zrobi się mega domowo - nie mogę się doczekać Zdrówka dla Was chorowitki biedne:( Mam nadzieję, ze imprezka się udała:cool: Buziaki wieczorne zostawiam:hug: Choroby Imprezka ============================= Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ola.U 25.02.2013 07:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2013 Aguś ,pięknie jest .Wiesz ,że to nie mój styl ,ale jestem pod wielkim wrażeniem Wycena rolet mnie nie zdziwiła ,dostałam taką samą (za część dzienną ):lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jonna 25.02.2013 07:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2013 Aga dawno nie zaglądałam a tu takie postępy . Totalny brak czasu Drzwi piękne Dlaczego ja nie zrobiłam prześwietleń ??? Donoszę ,że zakończyłam temat kuchnia !!! Ciężko było cały piątek i sobota K. walczył z kuchnia . A ja stałam i pilnowałam żeby w końcu skończył Napiszę szczegóły na pv w wolnej chwili Miłego dnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 25.02.2013 07:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2013 (edytowane) Aguś ,pięknie jest .Wiesz ,że to nie mój styl ,ale jestem pod wielkim wrażeniem Dziekuję Olu Wycena rolet mnie nie zdziwiła ,dostałam taką samą (za część dzienną ):lol2: Kto u nich kupuje Aga dawno nie zaglądałam a tu takie postępy . Totalny brak czasu Drzwi piękne Dlaczego ja nie zrobiłam prześwietleń ??? Donoszę ,że zakończyłam temat kuchnia !!! Ciężko było cały piątek i sobota K. walczył z kuchnia . A ja stałam i pilnowałam żeby w końcu skończył Napiszę szczegóły na pv w wolnej chwili Miłego dnia Joanko napisz koniecznie co i jak bo jestem ciekawa jak nie wiem I najważniejsze czy Ty ostatecznie jesteś zadowolona???? ======================= Dzwoniłam do lekarza i moja diagnoza się potwierdziła Moje dzieci nie są chore mają tylko alergię Lekarz mnie uświadomił że już drzewa zaczynają pylić edit i druga rzecz kaszel mógł się nasilić po wstawieniu świeżo pomalowanych drzwi . Ola mnie własnie uświadomiła plus domalowywanie przez M ścian Hazelko kochana dzieki za telefon Edytowane 25 Lutego 2013 przez admete Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 25.02.2013 07:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2013 Jak u Ciebie przestrzeń .. jjjeeeejjjjjuuuu.... super! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beauty 25.02.2013 09:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2013 (edytowane) Aga ,czy ten obrus jest dwukolorowy?Wydaje mi się ,że tak...ten dól i lamówka w jakim jest kolorze ?http://i2.fmix.pl/fmi218/94c0e940001b80c851123c1d Edytowane 25 Lutego 2013 przez Beauty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasia1719508754 25.02.2013 09:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2013 Agus domek faktyczne ogromny i robi niesamowite wrazenie wlozylas w niego duzo pracy ale efekt jest powalajacy wiec sie oplacilo:hug: Duzo zdrowka zycze Oskarkowi i Igiemu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
---JC--- 25.02.2013 10:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2013 (edytowane) . Edytowane 16 Lutego 2019 przez ---JC--- Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 25.02.2013 12:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2013 Aguśka, nadal chcesz się do mojego salonu wprowadzać? To robimy wymiankę. Ja u Ciebie się rozgoszczę. Ale prędko mnie się nie pozbędziesz Drzwi masz zarąbiste! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts