lw 28.09.2013 07:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2013 Coś w tym stylu, żeby górą zasłony nie były przesunięte do środka http://st.houzz.com/fimgs/e521e12c0f6784a6_9080-w265-h265-b0-p0--traditional-curtains.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniaklasyka 28.09.2013 09:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2013 Aguś: Jawdrop: bosko jest:)kuchnia świetnie wygląda,nabrała smaczku,salon też super,w jadalni mi trochę nie leży...ja bym przemalowała komodę,dałabym jej chyba czarny blat i resztę w kolorze krzeseł i stołu...poza tym musisz trochę pomieszkać i się opatrzeć na ten zestaw:)i przemyśleć sprawę,a co do garderoby to wymiata,wszystkie kiecuszki osobno,bluzeczki:cool: tylko tam siedzieć na ławeczce i podziwiać ha ha,ja też jestem straszną chomikarą,jak mam coś wyrzucić to jestem chora;)udanej soboty pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 28.09.2013 11:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2013 Hej Aga Piękny kolor zasłon i piękna tkanina Mi efekt psuje podpięcie zasłon - dla mnie podpięte to w wersalu mogą być Ewentualnie w innym francuskim, bogato zdobionym wnętrzu czy willi a'la Versace Natomiast w zwykłych polskich domach zawsze wyglądają dla mnie trochę śmiesznie i (przepraszam za słowo:oops:) "nowobogacko" No ale wiadomo - co kto lubi. Wiem, że na forum jest taka moda, każdy podpina i przeżywa czym Więc teraz na głowę mi się za te słowa posypie Ale spróbuj - puść je luzem. Będzie o niebo lepiej, jestem pewna W jadalni faktycznie czegoś za dużo. I chyba jednak przychylam się do opinii nihiru - odpuściłabym roletę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 28.09.2013 11:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2013 Aguś - warto było tyle czekać. Efekt jest absolutnie obłędny! Dziękuję http://www.picgifs.com/smileys/smileys-and-emoticons/thanks/smileys-thanks-655448.gif Roleta w kuchni wymiata - ten mocny wzór po prostu idealnie równoważy równie mocną resztę. Bez pasów byłoby zwyczajnie mdło. Zasłony w salonie też fantastycznie sie komponują z resztą http://www.picgifs.com/smileys/smileys-and-emoticons/thanks/smileys-thanks-771216.gif No i tylko w tej jadalni tak jakby dwa grzybki w barszcz... Co mi zresztą głupio przyznać, bo wydaje mi się, że sama radziłam takie rozwiązanie:lol2: Radziłaś Ale dajecie mi do myślenia Zastanawiam się teraz czy nie przedłużyć wnęki zabudowy żeby puścić zasłony luźno.......a roleta żeby była bardziej odsłonięta Jak Marcin to usłyszy na pewno się ucieszy W dodatku, żeby Ci nie było zbyt łatwo:lol2:, pozwolę sobie nie zgodzić się z Lw - jak dla mnie, lepiej by było zdjąć roletę. O ile w kuchni ona się świetnie wpasowuje, o tyle w jadalni za bardzo się wybija na pierwszy plan. A że tam już nie ma nic czarno-białego, tylko tylko te zgaszone kolory, to powstaje mały ZONK. Pozdrawiam:bye: A ja myślę że roleta pasuje tylko kolor komody nie i ona potęguje wrażenie chaosu Pozdrawiam Salon przeogromny! Wcale sie nie dziwię, że efekt posłuchu nie zniknął salon zasłonami nabrał iście królewskíego charakterukks Dziękuję Aguś oswoiłam się, nie ukrywam że pomogło zdjęcie z daleka :D Kuchnia rewelacja w jadalni mnie się podoba, ale ja bardzo lubię zasłony + roleta. W jadalni widziałabym gładką roletę, ale jak weźmiesz się za komodę może być super. Jedyne co mnie razi to chudość tych zasłon, puść je w salonie, nie związuj. Wyglądają tak biednie, a to taka piękna tkanina (BOSKA! ). Piękne uchwyty do chwostów i chwosty idealne Aguś coraz piękniej, z lampami to będzie dopiero coś Justynko ciesze się że Ci sie podoba Zasłony chudziutkie ....też bym chciała żeby było ich więcej..........ale ograniczeniem sa parapety i nic się na to nie poradzi,przez parapety też nie da sie zasłon puścić luzem - podwiązanie to jedyne wyjście Tak miało być..........ale jak się wszystkiego nie przewidzi to trzeba się pogodzić z tym co jest http://i1.fmix.pl/fmi621/2d00991c0019712e4f79c59f/zdjecie.jpg http://i1.fmix.pl/fmi898/066bee870014d4864f79c573/zdjecie.jpg Ale ciągle jeszcze dotykają podłogi (jak baletnice, leciutko ) Ja lubię, gdy zasłony zachodzą na oko lekko brzuchatym łukiem. :rolleyes: Aguś, nie bierz sobie do serca, moich sugestii. Zdjae sobie sprawę, ze rolety, to mega wydatek. Są absolutnie cudowne ! Dzięki Nie pasuje mi tylko zestawienie roleta - zasłonka Zostawiałabym ROLETĘ of kors ! A o zasłonki, się nie martw. Jedna pierdykniesz na stół jako obrus a z drugiej zrobisz dywanik pod stołem. Chłop nie powinien się burzyć.... Są w domu ? Są ! Wykorzystane ? Jak w mordę strzelił ! Zonka zadowolona ? Jak dzik ! Forumowy jury, kontente ? Pytanie ! :lol2: Chyba nie byłoby to takie proste Coś w tym stylu, żeby górą zasłony nie były przesunięte do środka http://st.houzz.com/fimgs/e521e12c0f6784a6_9080-w265-h265-b0-p0--traditional-curtains.jpg Luizo spróbuję trochę pokombinować Dzieki za zdjęcie Aguś: Jawdrop: bosko jest:)kuchnia świetnie wygląda,nabrała smaczku,salon też super,w jadalni mi trochę nie leży...ja bym przemalowała komodę,dałabym jej chyba czarny blat i resztę w kolorze krzeseł i stołu...poza tym musisz trochę pomieszkać i się opatrzeć na ten zestaw:)i przemyśleć sprawę,a co do garderoby to wymiata,wszystkie kiecuszki osobno,bluzeczki:cool: tylko tam siedzieć na ławeczce i podziwiać ha ha,ja też jestem straszną chomikarą,jak mam coś wyrzucić to jestem chora;)udanej soboty pozdrawiam Dziekować za pochwały http://www.picgifs.com/smileys/smileys-and-emoticons/thanks/smileys-thanks-655448.gif Z komoda będe działać.także mam nadzieję że i mnie ten kącik w końcu zadowoli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 28.09.2013 11:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2013 Hej Aga Piękny kolor zasłon i piękna tkanina Mi efekt psuje podpięcie zasłon - dla mnie podpięte to w wersalu mogą być Ewentualnie w innym francuskim, bogato zdobionym wnętrzu czy willi a'la Versace Natomiast w zwykłych polskich domach zawsze wyglądają dla mnie trochę śmiesznie i (przepraszam za słowo:oops:) "nowobogacko" No ale wiadomo - co kto lubi. Wiem, że na forum jest taka moda, każdy podpina i przeżywa czym Więc teraz na głowę mi się za te słowa posypie Ale spróbuj - puść je luzem. Będzie o niebo lepiej, jestem pewna W jadalni faktycznie czegoś za dużo. I chyba jednak przychylam się do opinii nihiru - odpuściłabym roletę. Madziu dzieki za opinię Ale jak napisałam wyżej........nie da się zasłon puścić luzem . N etapie parapetów a później zabudowy nie myślałam w ogóle o zasłonach i ozdobach okiennych - a teraz wychodzi że powinnam . Było tyle innych wyborów na tym etapie że pomyślałam że coś się tam póxniej dopasuje Jak zaczęłam oglądac inspiracje to te wyżej wklejone prze ze mnie są na pierwszym miejscu................ale mam za krótkie wneki w zabudowach i za bardzo wystające kaloryfery - zasłony mozna tylko podwiązac czy tego chcę czy nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 28.09.2013 11:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2013 Ale parapety za bardzo wystają do przodu czy na boki? Bo nie rozumiem:no: A próbowałaś? Pokaż jak to wygląda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 28.09.2013 11:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2013 no właśnie, spróbuj i pokaż Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magdzinska 28.09.2013 12:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2013 Aga dzięki za więcej fotek:wiggle: Na pewno bardzo się cieszysz z nowych zakupów, bo wiadomo zdobią salon i jest coraz bardziej domowo:rolleyes: Tym bardziej nie chcę już marudzić, że też bym spróbowała puścić zasłonki luzem;), oraz też uważam, że w jadalni byłoby lżej bez roletki:P- mimo, że jest śliczna i w kuchni wygląda zarąbiście:wiggle: Tak jak piszesz wydatek był nie mały, więc spróbuj przynajmniej zdjąć zasłony i zobaczyć jak będzie bez dwóch "rzeczy" na raz Zdjęcia pewnie nie oddają ich piękna, więc oczywiście zrobisz jak czujesz, bo Ty to widzisz na żywo i masz być zadowolona:rolleyes: :hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ZUZIA5 28.09.2013 15:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2013 Duża Jak pokój - ale sama sobie ją wykroiłam na projekcie i wreszcie może pierwszy raz od jakichś 10 lat będe miała porządek :rolleyes: Moje psiapsióły chcą mnie ukatrupić jak widzą to pomieszczenie A teraz jak już są meble to aż się boję je tam wpuścić Witaj admete Chyba nie mialam okazji jeszcze do Ciebie zagladac albo bylam ale dawno , dziewczyno jakie ty masz przestrzenie Zazdroszcze Przepięknie u Ciebie !!! Ale gdy zobaczylam Garderobe i jeszcze przeczytalam powyższy cytat to od razu przypomniala mi sie reklama Heinekena nie wiem czy pamietasz ale tak zareaguja twoje psiapisólki i inni gdy do niej wejda :jawdrop: Dla przypomnienia uwielbiam ja: http://www.youtube.com/watch?v=8MlypPjvq8c Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 28.09.2013 16:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2013 Witam Panią Domu:) Admete w piątek buszowałam po Twoim wątku szukając fotek a tu takie „zjawiska” wkleiłaś. Jest bosko. Kuchnia jak z katalogu, wszystko jest tak idealne, sprzęt agd jak z zagranicznych filmów. Jadalnia i cała reszta:jawdrop:. ale masz „SALONY” szukałam po wątki i szukałam i nie znalazłam. Zdradzisz co to za projekt domu? Pstrzenie są powalające – od garderoby po całą resztę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barbe-cue 28.09.2013 17:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2013 Agnieszko, jak dziewczyny radzą - rozwiąż te zasłony, a na górze nieco ściągnij, żeby nie wchodziły tak bardzo w światło okna. A że wejdą nieco w parapet i zasłonią 10 cm grzejnika z lewej i prawej? Olaboga, też mi coś. Ja wiem, że co człowiek, to gust, ale nic nie poradzę na to, że mnie zasłony upięte w ten sposób (z wybrzuszeniem) kojarzą się z tym: http://bi.gazeta.pl/im/22/82/d7/z14123554AA,Lolek--Tola-i-Bolek--bohaterowie-kultowej-dobranoc.jpg choćby nie wiem jak piękne były Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 28.09.2013 17:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2013 Zgłupiałam......................... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 28.09.2013 17:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2013 Chodzi o kucyki Toli ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 28.09.2013 17:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2013 chyba z brzuchem Lolka (wybrzuszenie) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sharlotka 28.09.2013 17:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2013 Aga, po pierwsze: Ty masz HEKTARY tych swoich wnętrz!!!!!!!!!!!!! Ogromna, ogromniasta przestrzeń!!!!!!! po drugie: cudowne, piękne i bardzo eleganckie zasłony i rolety. O rozmachu garderoby nie będę nic pisać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beauty 28.09.2013 18:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2013 Aguś ,ale trafiłam!!:o:ona pierwsz odslone zaslon i rolet !Rolety absolutnie obłędne ,,( przypominaja mi moje:P)jedyna uwaga ,to zdjęłabym zasłonę przy komodzie ,,sorki ,ale jakos razem mi nie graja(zasłona z roletą ) ...zastanawiałam sie co było by lepsze,ale stwierdziłam ,ze jadalnia jest nawiązaniem do kuchni więc roleta chyba lepiej wyglądałaby sama...a poza tym wszystko mi sie podoba ...pieknie wygladaja te Twoje wnetrza ...Agawi ma racje ,przydała by sie profesjonalna sesyjka do jakiegos magazynu:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beauty 28.09.2013 18:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2013 Wiem, że na forum jest taka moda, każdy podpina i przeżywa czym O przepraszam Madzia...nie kazdy:p:p:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 28.09.2013 18:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2013 Aguś....najbardziej podobają mi się u ciebie....przestrzenie!!!!!!!!!!!!!!! A tak na serio...cudne rolety i zasłony....ale przychylam się do słów Beauty....jadalnia i kuchnia jako jedno...tam i rolety i zasłony...trochę tego za dużo. No a reszta......bardzo mi się "podobuje":D:D:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beauty 28.09.2013 18:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2013 jeszcze tak pomyślałam sobie ,ze jezeli chcesz miec zaslony zwiazane ,to moze bardziej rozciagnij je górą (złącz je na ile się da).albo ,żeby dopelnic calości to zamow lambrekin ..moze.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drop_Inn 28.09.2013 19:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2013 Aguś, wow! Teraz czuję się jeszcze bardziej skuszona do odwiedzin. Bardzo chciałabym zobaczyć ten materiał na żywo. Roleta w kuchni wygląda moim zdaniem świetnie Bałam się czy to nie będzie o jeden czarno-biały element za dużo, ale pięknie dopełnił pozostałe elementy. Co do jadalni, to rzeczywiście lepiej byłoby czegoś się tu pozbyć - albo rolety albo zasłon. Powiem Ci, że długo się zastanawiałam, za którym elementem podnieść łapkę, ale po tym jak wrzuciłaś fotki z widokiem na salon to zostawienie zasłon wydaje mi się korzystniejsze - lepiej scalające te 2 przestrzenie (salon + jadalnia). Też chętnie zobaczę fotki zasłon puszczonych luzem (bo ja to w ogóle najbardziej lubię takie, które żyją trochę własnym życiem;)), choć parapety faktycznie masz dość wystające. Jeśli tkanina jest lejąca, to pewnie "opina" ten wypust i tworzy się odcięcie. A może nie? Warto spróbować w każdym razie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts