Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

Aga :bye:

widzę, że nikt nie odważył się skomentować półki na klucze :lol2: przepraszam, ale jest okropna i to nie kwestia osobistych prefencji, ona po prostu jest kiczowata :sick: :cry:

• Odpowiedzi 13,1k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Venuska zrobiła pierwszy krok to ja zrobie drugi -mnie się ona kojarzy z kropielnicą z kościoła i aż ciekawa jestem reakcji księdza jak przyjdzie po kolędzie :rotfl:

Aguś - podczytuję i pozdrawiam serdecznie :bye:

Aga...wszystko pięknie, cudnie...!!!!

tylko,.ta........ półeczka......:no: w ogóle do ciebie nie pasuje.....może czarna? eeeee....nie....koścołowo wygląda!

Heloł, wróciłam :bye:

Mam nadzieję, że prognoza pogody się sprawdzi... na razie wróciłam do cywilizacji chora (skutki spania w namiocie), ale w niedzielę znowu się wybieram, więc dobrze byłoby, żeby było te 20C :D

Lampy wooooow ^^ ale uważam, że zdjęcia to fotomontaż, bo fotografka się w nich nie odbija :p:P:P

Półeczka na klucze... Ja się odważę. Wyrzuć. Albo daj psu, o będzie wiedział co z nią zrobić ;)

Cześć Aguś!

Lampy super, kuchnia marzenie.:yes::yes::yes:

Półeczka kicz okropny, przepraszam ale nie mogłam się powstrzymać, wyrzuć to ohydztwo psuje cały przedpokój:D

a ja Wam powiem, że widziałam na żywo realizację ( skończoną) z taką barokową półką i super wszystko razem wyglądało...no może nie do końca taką samą....bez tych amorków, aniołków ;) :D

coś podobnego do tej

http://i2.fmix.pl/fmi2971/ef80f794000a2fc25265511d/zdjecie.jpg

Edytowane przez Leia

A ja chyba będę bronić półeczki. Admete ma sobie tylko znany klucz doboru kolejnych elementów. Wiele rzeczy u niej bardzo mi się podoba, innych nigdy w życiu bym nie kupiła, ale potem, wszystko razem połączone, tam u niej, wygląda naprawdę dobrze!

Poczekajcie aż obok półeczki zawisną kolejne rzeczy: lustro, wieszak, nie wiem co jeszcze. Wg mnie na koniec okaże się, że wszystko bardzo do siebie pasuje. Mnie też ona kojarzy się kościelnie, no ale jak mają się kojarzyć dwa cherubiny w złotej oprawie???

Na zakończenie zachwycę się kolorem metalu lamp i przepięknym pufem w holu. Och! dlaczego ja nie mam takiego dużego holu!?

no ok, dajmy szansę półeczce :p

ja miałam przyjemność na żywo zobaczyć piękny, wielki dom Agi i zapewniam że ta półka ciągnie statek na dno, wiem pewnie miała nawiązywać do lustra przy łazience? Aga przetraw to sobie :lol2:

ja miałam przyjemność na żywo zobaczyć piękny, wielki dom Agi i zapewniam że ta półka ciągnie statek na dno,

Ja również miałam na żywo zobaczyć.

My ta półkę razem znalazłyśmy :p

Tylko miała być czarna. Aga, kupuj tą farbę w końcu :hug:

wiem pewnie miała nawiązywać do lustra przy łazience? Aga przetraw to sobie :lol2:

Pudło :lol2:

Edytowane przez narendil

Hej Aguś,

ja tak na szybko na tema półki... Sam pomysł fajny, tylko nie ten styl...

Może metalowa wyglądałaby lepiej:yes:

Poza tym cała reszta jak zwykle bardzo smaczna u Ciebie:yes::hug:

Dobrej nocki:bye:

To zdrówka życze

Masz kobieto zacięcie żeby spać przy takich temeraturach w namiocie

Ale rozumiem że miał Cię kto grzać to co innego

Dziękuję :hug:

Grzały mnie dwa spiwory i niestety nic i nikt więcej :lol2:

Aga, ja się rzadko tu udzielam - ale.... nie wyrzucaj tej półeczki, rzeczywiście te aniołki to nie do końca to co ja bym chciała ale jest w niej coś takiego co sprawiło by że też bym na nią zwróciła uwagę. Generalnie nie podoba mi się tylko miejsce gdzie ją umieściłaś bo ta elektronika nad nią w ogóle nie współgra. No i kolor bym zmieniła, wcale nie na czarny tylko może to złoto troszkę zmienić. Patrz jak fajnie wygląda jak coś nad nią by wisiało...półeczka.lustro.jpgpółeczka.1.jpg

helloł Admetko:bye:

sorki , że u ciebie,

Leia nie widziałam piękniejszego kominka jest po prostu boski:jawdrop::jawdrop::jawdrop::jawdrop::jawdrop::jawdrop::jawdrop::jawdrop::jawdrop::jawdrop::jawdrop:

Magda ZZZ nie byłabyś sobą gdybyś 3 groszy nie wrzuciła, akurat kominek w tej postaci wygląda idealnie i ja zamysł rozumiem:)

ja kominek Lei widziałam w innym wątku jest czad - gdybym mogła to skułabym granit ale nie mogę :lol2:

Leila czad! jest idealnie - z klasą, bosko po prostu :jawdrop::jawdrop::jawdrop:

venuska ale by pasował u ciebie?:yes::D

gdyby dołożyć tego ornamentu było by za dużo, mozaika jest bardzo ozdobna teraz jest idealnie wyważony, moim zdaniem wielkie brawa