Venus_m 21.10.2013 14:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2013 Aga widzę, że nikt nie odważył się skomentować półki na klucze przepraszam, ale jest okropna i to nie kwestia osobistych prefencji, ona po prostu jest kiczowata Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 21.10.2013 14:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2013 Agus lampy super:-) nawet jedna fota sie jeszcze bez lamp złapała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
1976pinacolada 21.10.2013 15:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2013 Venuska zrobiła pierwszy krok to ja zrobie drugi -mnie się ona kojarzy z kropielnicą z kościoła i aż ciekawa jestem reakcji księdza jak przyjdzie po kolędzie Aguś - podczytuję i pozdrawiam serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 21.10.2013 15:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2013 Aga...wszystko pięknie, cudnie...!!!! tylko,.ta........ półeczka...... w ogóle do ciebie nie pasuje.....może czarna? eeeee....nie....koścołowo wygląda! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Panna Z. 21.10.2013 15:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2013 Heloł, wróciłam Mam nadzieję, że prognoza pogody się sprawdzi... na razie wróciłam do cywilizacji chora (skutki spania w namiocie), ale w niedzielę znowu się wybieram, więc dobrze byłoby, żeby było te 20C Lampy wooooow ^^ ale uważam, że zdjęcia to fotomontaż, bo fotografka się w nich nie odbija :P:P Półeczka na klucze... Ja się odważę. Wyrzuć. Albo daj psu, o będzie wiedział co z nią zrobić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Hanka126 21.10.2013 15:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2013 Cześć Aguś! Lampy super, kuchnia marzenie.:yes: Półeczka kicz okropny, przepraszam ale nie mogłam się powstrzymać, wyrzuć to ohydztwo psuje cały przedpokój:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Leia 21.10.2013 16:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2013 (edytowane) a ja Wam powiem, że widziałam na żywo realizację ( skończoną) z taką barokową półką i super wszystko razem wyglądało...no może nie do końca taką samą....bez tych amorków, aniołków coś podobnego do tej http://i2.fmix.pl/fmi2971/ef80f794000a2fc25265511d/zdjecie.jpg Edytowane 21 Października 2013 przez Leia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lw 21.10.2013 16:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2013 A ja chyba będę bronić półeczki. Admete ma sobie tylko znany klucz doboru kolejnych elementów. Wiele rzeczy u niej bardzo mi się podoba, innych nigdy w życiu bym nie kupiła, ale potem, wszystko razem połączone, tam u niej, wygląda naprawdę dobrze! Poczekajcie aż obok półeczki zawisną kolejne rzeczy: lustro, wieszak, nie wiem co jeszcze. Wg mnie na koniec okaże się, że wszystko bardzo do siebie pasuje. Mnie też ona kojarzy się kościelnie, no ale jak mają się kojarzyć dwa cherubiny w złotej oprawie???Na zakończenie zachwycę się kolorem metalu lamp i przepięknym pufem w holu. Och! dlaczego ja nie mam takiego dużego holu!? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 21.10.2013 16:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2013 Tylko tu nie chodzi o dobór...no ta półeczka to do cygańskiego domu pasuje . Lampy Adme cudne w kuchni . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 21.10.2013 17:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2013 no ok, dajmy szansę półeczce ja miałam przyjemność na żywo zobaczyć piękny, wielki dom Agi i zapewniam że ta półka ciągnie statek na dno, wiem pewnie miała nawiązywać do lustra przy łazience? Aga przetraw to sobie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 21.10.2013 19:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2013 (edytowane) ja miałam przyjemność na żywo zobaczyć piękny, wielki dom Agi i zapewniam że ta półka ciągnie statek na dno, Ja również miałam na żywo zobaczyć. My ta półkę razem znalazłyśmy Tylko miała być czarna. Aga, kupuj tą farbę w końcu wiem pewnie miała nawiązywać do lustra przy łazience? Aga przetraw to sobie Pudło Edytowane 21 Października 2013 przez narendil Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariomili 21.10.2013 19:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2013 Mi sie ta pulka nie widzi, kojarzy mi sie z miejscem na wodę swiecona w kościele Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 21.10.2013 22:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2013 Hej Aguś, ja tak na szybko na tema półki... Sam pomysł fajny, tylko nie ten styl... Może metalowa wyglądałaby lepiej:yes: Poza tym cała reszta jak zwykle bardzo smaczna u Ciebie:yes: Dobrej nocki:bye: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Panna Z. 22.10.2013 05:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2013 To zdrówka życze Masz kobieto zacięcie żeby spać przy takich temeraturach w namiocie Ale rozumiem że miał Cię kto grzać to co innego Dziękuję Grzały mnie dwa spiwory i niestety nic i nikt więcej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mania_r1 22.10.2013 06:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2013 Aga, ja się rzadko tu udzielam - ale.... nie wyrzucaj tej półeczki, rzeczywiście te aniołki to nie do końca to co ja bym chciała ale jest w niej coś takiego co sprawiło by że też bym na nią zwróciła uwagę. Generalnie nie podoba mi się tylko miejsce gdzie ją umieściłaś bo ta elektronika nad nią w ogóle nie współgra. No i kolor bym zmieniła, wcale nie na czarny tylko może to złoto troszkę zmienić. Patrz jak fajnie wygląda jak coś nad nią by wisiało... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 22.10.2013 07:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2013 helloł Admetko sorki , że u ciebie, Leia nie widziałam piękniejszego kominka jest po prostu boski:jawdrop::jawdrop::jawdrop::jawdrop::jawdrop::jawdrop: Magda ZZZ nie byłabyś sobą gdybyś 3 groszy nie wrzuciła, akurat kominek w tej postaci wygląda idealnie i ja zamysł rozumiem:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 22.10.2013 07:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2013 ja kominek Lei widziałam w innym wątku jest czad - gdybym mogła to skułabym granit ale nie mogę Leila czad! jest idealnie - z klasą, bosko po prostu :jawdrop: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 22.10.2013 08:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2013 Aga matko ale lampy boskieeee, cudnie jest!!!! Leia kominek idealny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 22.10.2013 08:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2013 hej a dla mnie kominek Leia jest idealny teraz i gdyby zastosować uwagi Magdy Zet to też byłby idealny czyli dobry jest jaki jest Aga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 22.10.2013 08:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2013 venuska ale by pasował u ciebie? gdyby dołożyć tego ornamentu było by za dużo, mozaika jest bardzo ozdobna teraz jest idealnie wyważony, moim zdaniem wielkie brawa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts