rasia 05.11.2014 23:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2014 Usunięty przeze mnie post PaniMagdy w żaden sposób nie odnosił się do info o grupie Karoliny - to był klasyczny spam jakich setki na FM Ufff Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 06.11.2014 05:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2014 Aga, Bardzo się cieszę że udostępniłaś tę informację. Ja też ją podam dalej Aguś i ja podaję dalej. To wyjątkowa informacja, więc trzeba ją rozpowszechniać. A KONKURENCJA niech już się boi ps. Brakowało mi tych emotek oj mnie też Pani Magda niech pilnuje swoich spraw. Pierwszy taki post i mam nadzieję ostatni Jak można, naprawdę ta osoba ma niski poziom oooo i nie zdazylam nawet jej przeczytac Pieknie napisane Aga Ja też Usunięty przeze mnie post PaniMagdy w żaden sposób nie odnosił się do info o grupie Karoliny - to był klasyczny spam jakich setki na FM Dziękuję za szybką interwencję Aguś przypominam się w sprawie zabudowy:)napisz mi jeszcze Kochana skąd miałaś w tamtym roku te bombki zerwone-te serduszka co wisiały w oknie w kuchni,od Karoli?czy z innego żródła? Rany i zapomniałam . Dziś obiecuję że się poprawię a serducha tak!!! są od Karoli Ufff Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 06.11.2014 05:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2014 Aguś lustereczka śliczne,szkoda,że się stłukło:( jaki wymiar mają u Ciebie te zabudowy co masz w kuchni,jadalni i salonie,chodzi mi o tą zabudowę dookoła co jest,ile jest w dół i jaką ma szerokośc,buźka W dół ma 12,5 cm, a szeroka na 20 cm, na zewnątrz mam jeszcze listewkę na suficie 1cm o szerokości 12 cm. Wnęka na karnisze ma 10,5 cm - i z karniszem i szyną na rolety zmieściłam się dosłownie co do milimetra - więc co się chce mieć na oknach trzeba mieć już ustalone na etapie robienia zabudów - mnie się pofarciło i się zmieściłam z tym co później sobie wymyśliłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewelyna 11.11.2014 20:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2014 Cześć Admete. Jesteś totalną kopalnią inspiracji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniaklasyka 12.11.2014 20:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2014 Aguś pamiętasz ile rok temu placiłaś za te lampki z ikea?buźka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmajeczkaa 14.11.2014 16:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2014 Aguś pozdrawiam serdecznie Co słychać dobrego??? Ogród masz piękny, podglądałam na bieżąco na O.......... , możesz być z siebie dumna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewelyna 16.11.2014 21:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2014 Admete! Nie obraź się, ale ty oszalałaś! Bo u Ciebie jest przepięknie!! I ja teraz też oszaleję bo się naczytać i napatrzeć nie mogę na wszystko u Ciebie. I w środku i na zewnątrz. A co do zewnątrz, twoj ogród jest dziełem projektanta czy sama to wymyśliłaś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniaklasyka 23.11.2014 21:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2014 Aguś wracaj!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rozaliafashion 23.11.2014 22:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2014 Polecam wszystkim Carolina Design Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 25.11.2014 05:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2014 Cześć Admete. Jesteś totalną kopalnią inspiracji Ojej dziękuję i cieszę się bardzo Aguś pamiętasz ile rok temu placiłaś za te lampki z ikea?buźka Nie pamiętam niestety. Ale coś doszły mnie słuchy że tych co ja mam juz nie ma. Ale jest wersja podoba tylko się chyba kryształki dokupuje? Aguś pozdrawiam serdecznie Co słychać dobrego??? Ogród masz piękny, podglądałam na bieżąco na O.......... , możesz być z siebie dumna Maju baaaaaaaaaaaaaaaardzo dziękuję I cieszę się że Cię widzę Admete! Nie obraź się, ale ty oszalałaś! Bo u Ciebie jest przepięknie!! I ja teraz też oszaleję bo się naczytać i napatrzeć nie mogę na wszystko u Ciebie. I w środku i na zewnątrz. A co do zewnątrz, twoj ogród jest dziełem projektanta czy sama to wymyśliłaś? Szalona jestem to fakt Ogród wymyśliłam sama Aguś wracaj!! Już jestem . Jak zwykle dużo się dzieje i cały czas zabiegana jestem, ale potrzebuje pomocy i wracam do wykończeniówki więc powinna byc częściej Polecam wszystkim Carolina Design Zgadzam się!!!! :yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 25.11.2014 05:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2014 Jestem Skończyłam prace w ogrodzie, dosadziłam jeszcze w zeszłym tygodniu 200 krokusów na front, pracując w rękawicach narciarskich . Dziś spadł pierwszy śnieg więc czas posiedzieć trochę w domku . Miałam juz pisać w zeszłym tygodniu, ale czasu jak zwykle mało . Ja tak już mam i chyba się to nie zmieni, że na tyłku nie usiedzę i zawsze sobie znajdę coś do roboty Pisałam jakiś czas temu że w dłuuuuuuugie zimowe wieczory będę przeglądać i wybierać żyrandole na cały dół i brakujące u góry. A tu bach - kupiłam w zeszłym tygodniu żyrandol do jadali, 2 do salonu, do wiatrołapu i garderoby . Fakt nie są to nówki, nie są to moje ideały, ale na jakiś czas zakryją straszące kable . Likwidowali u mnie sklep z antykami i kupiłam je naprawdę prawie pół darmo . O nich później, bo oczywiście musze w nich pozmieniać co nie co, przemalować, przedłużyć i inne takie robótki - za którymi sie oczywiście ujeżdżę . Teraz na tapecie ściana nad kominkiem. Mam już wszystkie lustra które kupiłam na ebayu.....ale nie grają mi one, cały czas coś jest nie tak z kompozycją ......może po prostu to nie miejsce dla nich :( ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
diana_teresa 25.11.2014 05:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2014 admete twój ogród wiosną będzie rajski Ciekawajestem tych żyrandoli. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 25.11.2014 05:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2014 Dla przypomnienia pomysł na przemalowanie salonu http://i1.fmix.pl/fmi2487/11b31138001d3b2953fec1ac/zdjecie.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 25.11.2014 05:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2014 Teraz lustra które mam, jedno to z kuleczkami do przemalowania na czarno - to co mi pękło - jest w trakcie naprawiania - moja mama się za to wzięła http://i3.fmix.pl/fmi426/02347c74001f285f5474175b/zdjecie.jpg http://i1.fmix.pl/fmi2210/4cf032d2000457425474175f/zdjecie.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 25.11.2014 05:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2014 Wersji ich powieszenia powstało już tysiąc . Morduję Narendilkę To jest ostatnia z wersji, usunęłyśmy zebrę która w ogóle tam nie pasuje http://i1.fmix.pl/fmi1663/4a800dd30020c82154741729/zdjecie.jpg Ramy w tak bogatej wersji kominka też nie pasują - i mam zagwozdkę, bo ramę mam i co ja z nią zrobię? http://i3.fmix.pl/fmi1413/43c86bdc00190f775474172b/zdjecie.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 25.11.2014 05:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2014 Kwadratowe ramki są tylko na wizualizacji - trzeba by je zrobić, ale póki co nie jestem niczego pewna Oj dążenie do ideału jest bardzo ciężkim zadaniem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 25.11.2014 06:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2014 Wersja bez słońca http://i3.fmix.pl/fmi1230/25dfd28e000d03c154742215/zdjecie.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 25.11.2014 06:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2014 Wcześniejsza wersja bez kwadratów http://i3.fmix.pl/fmi1436/d90735e300220f1a547422a8/zdjecie.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skibusia 01.12.2014 16:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2014 Aga, ja bym zostawiła same okrągłe lusterka i ustawiła je bliżej siebie, tak skoncentrowała, bo one teraz są symetrycznie prawie rozrzucone. Spróbuj, może ci się spodoba. Ze słońcem trzeba by się było rzeczywiście jeszcze zastanowić. Wklej nam lampy:-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 01.12.2014 20:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2014 Admetko przy okazji wizyty Narendilki chwaliłam jak to fajnie wymyśliłyście Mnie jedynie brakuje lustra dominującego rozmiarem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts