Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Jak połączyć klasykę z nowoczesnością...?

Recommended Posts

• Odpowiedzi 13,1k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Masz taką klasyczną różankę, czy sadzisz róże gdzie serce każe.

Zakładając ogród nie przewidywalam bylin, krzewów kwitnacych. Miały być co najwyżej rhododendrony i azalie, a i to tylko kilka. Potem zakochałam się w liliowcach i trawach ozdobnych. A wreszcie posadziłam 2 róże pnące. No, i poległam. W czerwcu minie 2 lata odkąd posadziłam 70 krzewów. Są niesamowite. Mimo zimna jeszcze niektóre mają pąki.

Priv wysyłam :)

Masz taką klasyczną różankę, czy sadzisz róże gdzie serce każe.

Zakładając ogród nie przewidywalam bylin, krzewów kwitnacych. Miały być co najwyżej rhododendrony i azalie, a i to tylko kilka. Potem zakochałam się w liliowcach i trawach ozdobnych. A wreszcie posadziłam 2 róże pnące. No, i poległam. W czerwcu minie 2 lata odkąd posadziłam 70 krzewów. Są niesamowite. Mimo zimna jeszcze niektóre mają pąki.

Priv wysyłam :)

Jakby porównać to co miałam w głowie ogrodowo 5 lat temu a teraz to wielki krok milowy ;)

tak jak i Ty piszesz :)

u mnie też są jeszcze kwiaty i pąki ;)

to cudowne rośliny!!!!!

musze moje policzyć b ciekawa jestem ile mnie dzieli od setki ;)

a róże komponuję z innymi roslinami

klasyczną różankę zrobiłam na wiosnę , na razie to maluszki więc nie mam zdjęć całościowych, teraz dosadziłam najniższe piętro

pod oknami salonu długo kombinowałam, zmieniałam a wiosną wsadziłam 5 róż i będzie mini różanka :)

podejrzewam że jeszcze coś dużego zrobię, ale to juz będzie musiało się wiązać ze zrywaniem darni z trawnika i dorabianiem nowych rabat........ale to w przyszłości

lece patrzec na privka ;)

dzięki :)

• 2 years później...