Leia 13.03.2012 10:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2012 (edytowane) Aga, mi się nie podobają takie fronty jakie chcesz mieć w połysku :no: Ja osobiście będę miała w półmacie i dla takich jestem na tak Edytowane 13 Marca 2012 przez Leia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 13.03.2012 10:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2012 Odszczekuję to co napisałam u siebie na podst. 2 zdjęć - ta kuchnia to jednak połysk, poler (nie półpołysk jak pisałam) Ja tam nie lubię tego połączenia, i też uważam, ze u Ciebie będzie już niezły przesyt jak dodasz połysk... ale cytując narendil - Twój cyrk,Twoje małpy:lol2: Dunin ma też frezowaną kuchnię w połysku z tego co pamiętam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_G 13.03.2012 11:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2012 A jeszcze co dziwne, ja wzięłam moja kuchnię w połysku/polerze poniewaz półmat był droższy ( tak o ok. 4 tys wychodziło na całej kuchni ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skibusia 13.03.2012 11:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2012 Tu taką kuchnię w białym połysku znalazłam: http://www.google.pl/imgres?hl=pl&sa=X&rls=com.microsoft:pl&biw=1280&bih=656&tbm=isch&prmd=imvns&tbnid=abG2GVpakfoVCM:&imgrefurl=http://babeczkaa.blox.pl/2011/01/Brummel-Cucine.html&docid=2LDzEe_vQ0aGCM&imgurl=http://babeczkaa.blox.pl/resource/brummelcucine_00.jpg&w=871&h=545&ei=TSxfT9KXL4bR0QXU3_SdBw&zoom=1 http://www.google.pl/imgres?hl=pl&sa=X&rls=com.microsoft:pl&biw=1280&bih=656&tbm=isch&prmd=imvns&tbnid=RRYnsQL5Ph9fQM:&imgrefurl=http://babeczkaa.blox.pl/2011/01/Brummel-Cucine.html&docid=2LDzEe_vQ0aGCM&imgurl=http://babeczkaa.blox.pl/resource/brummelcucine_02.jpg&w=872&h=547&ei=TSxfT9KXL4bR0QXU3_SdBw&zoom=1 Fronty klasyczne i witrynka jak u ciebie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tess1 13.03.2012 11:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2012 Admete, jeśli mogę to mnie te fronty w połysku kojarzą się z bardzo modnymi swego czasu szafkami lazienkowymi-białymi z połyskiem:sick:. Wydaje mi się ze jeśli połysk to tylko do prostych, nowoczesnych frontów. Ciekawa jestem Twoich wyborów, obserwuje, kibicuje i pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ruby 13.03.2012 12:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2012 (edytowane) Mi także nie podobają się fronty tradycyjne w połysku. Do Twojej kuchni ich całkiem nie widzę, ponieważ masz dużo szafek zaplanowanych w kształt "U". Byłoby bardzo dużo błysku na stosunkowo małej przestrzeni. Uważam, że bardzo ciężko stworzyć piękną kuchnię ze złamaną bielą i tradycyjnymi frontami w połysku - łatwo można zepsuć efekt wrażeniem przesytu, czy plastiku (sztuczności frontów). edit: zauważyłam, że w kuchniach wklejonych wyżej takim meblom towarzyszą tylko gładkie ściany (najczęściej białe), gdyby dodać płyteczki ścienne i jeszcze dekor to... Edytowane 13 Marca 2012 przez Ruby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 13.03.2012 12:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2012 Dzień doberekhttp://www.polishbikers.com/images/smilies/rozne/slonce.gif Aguś, ja jestem wielką sceptyczką jeżeli chodzi o połączenie klasyki z nowoczesnością, także podziwiam Twoje wybory i kibicuję, ale połysk do klasycznych frontów to już jest za dużo:sick: Dla mnie tylko pół-mat! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmajeczkaa 13.03.2012 14:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2012 HELLO AGA Ja też niestety jestem na nie dla połysku do klasycznych frontów...no ale ja w ogóle nie lubię połysku W nowoczesnej kuchni mogę go zaakceptować w klasycznej nie No ale i tak wybór należy do Ciebie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 13.03.2012 15:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2012 Ja jestem na nie jeśli chodzi o fronty w połysku. Nie widzę Twoich frontów w połysku. Tym bardziej, że nie będą śnieżnobiałe. Aga, mi się nie podobają takie fronty jakie chcesz mieć w połysku Ja tam nie lubię tego połączenia, i też uważam, ze u Ciebie będzie już niezły przesyt jak dodasz połysk... Wydaje mi się ze jeśli połysk to tylko do prostych, nowoczesnych frontów. Mi także nie podobają się fronty tradycyjne w połysku. Do Twojej kuchni ich całkiem nie widzę, ponieważ masz dużo szafek zaplanowanych w kształt "U". ale połysk do klasycznych frontów to już jest za dużo Dla mnie tylko pół-mat! Ja też niestety jestem na nie dla połysku do klasycznych frontów...no ale ja w ogóle nie lubię połysku W nowoczesnej kuchni mogę go zaakceptować w klasycznej nie Także jest to zdecydowane NIE dla połyskujących frontów skibusia dzięki za linki - i tu mi się te fronty podobają Ciekawa jestem Twoich wyborów, obserwuje, kibicuje i pozdrawiam! Tess zaglądaj zaglądaj również pozdrawiam Uważam, że bardzo ciężko stworzyć piękną kuchnię ze złamaną bielą i tradycyjnymi frontami w połysku - łatwo można zepsuć efekt wrażeniem przesytu, czy plastiku (sztuczności frontów). Ruby dlatego pewnie nie zaryzykuję - ale jeszcze myśłę - muszę na żywo więcej pooglądać Agawi staram się ale sama do końce nie jestem pewna czy mi się uda - jeśłi nie, to jedno jest pewne że będę miała w domu rzeczy które mi się podobają - a jeśłi nie uda mi się wszystkiego zgrać - to trudno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Natalia Stanko 13.03.2012 18:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2012 Admete - ja też chcę białą kuchnię, nawet łaziłam po sklepach i oglądałam fronty. I tu odwrotnie - mi te błyszczące z MDFu wcale nie spodobały się. No nie wiem, wyglądają jak sztuczne, plastikowe. Faktycznie w nowoczesnych gładkich ( bez wytłoczeń) frontach ten poler jest na plus, ale w klasycznych mebelkach http://forum.muratordom.pl/images/smilies/happyno.gifI choć nie chciałam drewnianej, chyba jednak zdecyduje się na nią-fronty drewniane w pół połysku wyglądają super.Ciekawe jaką ty wybierzesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joannk 13.03.2012 19:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2012 Aga - my wybieramy klasykę ale w macie. Połysk bardziej mi pasuje do nowoczesnych frontów. Oczywiście jeśli się Tobie podoba i jesteś 100% przekonana to bierz (żeby nie było na nas:)) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 13.03.2012 19:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2012 Natalia a widziałaś taką całą klasyczną kuchnię w połysku na żywo? Bo ja tylko tą na moich zdjęciach - a na żywo to tylko jeden front - taka próbkę - więc dlatego może mi się podobać - co innego zobaczyć cały rząd frontów błyszczący od góry do dołu Joanko z tym podobaniem to jak wyżej napisałam - na tak dużej powierzchni jak moja może być za błyszcząco Oczywiście jeśli się Tobie podoba i jesteś 100% przekonana to bierz właśnie nie jestem, dlatego poruszyłam dziś ten temat.................... -------------------------------------- Dostałam kolejną wycenę - w drewnie - 32 tysiące Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 13.03.2012 19:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2012 To chyba bardzo dobra cena:o A u tego Pana do którego wysłałaś mi namiary też robiłaś??? Dobrą dał cenę? Muszę do niego maila wystosować... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 13.03.2012 19:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2012 Magda ta moja wycena - te 40 tyś to właśnie wycena od tego pana - czyli jak ja go tu nazywam stolarz nr 1 - i mój J się ku tej ofercie skłania, mimo że drogo ale pan jest solidny , widzieliśmy na żywo jego kuchnię - i zrobi mi takie fronty jak chcę. I najważniejsze zrobi mi wcześniej próbkę - więc będę dokładnie wiedzieć co z tego wyjdzie. No ale ta cena............ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 13.03.2012 19:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2012 no ale tamta (pierwsza) wycena to w mdf'ie tak? A teraz w drewnie??? A to też jednak różnica:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 13.03.2012 19:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2012 Ta w mdfie - 23 tyś bodajże - to firma od Hazel - ale odpada bo jeśłi chodzi o frezy to mają tylko takie jak na stronie którą wczoraj podałam - żaden nie jest podobny do mojego - czyli oni robią środki a takie fronty zamawiają w fabryce. Ola ma kuchnię z prostymi frontami więc może działać Teraz ta drewniana kuchnia 32 tyś to firma z Warszawy z filią w Radomiu No i mój stolarz mdf - 40 tyś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jonna 13.03.2012 19:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2012 Ja też widziałam tylko pojedyncze fronty w połysku i wyglądają super ale całość to rzeczywiście może być za dużo Biegałam dzisiaj za drzwiami (planuję białe drzwi) no i zastanawiam się bo biel z frontów i drzwi też powinna być taka sama ? Zwłaszcza jeżeli drzwi i kuchnia będą widziane z pewnego miejsca razem. Admete a jakie planujesz drzwi ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 13.03.2012 19:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2012 Joanno jak fronty widać razem z drzwiami ja bym dała takie same . Na drzwi jeszcze się nie zdecydowałam - ale tez jasne - krem i szarość też mi chodzi po głowie - ale bardzo jasne prawie białe - czyli tzw złamana biel - tylko nad odcieniem będę myśłeć. Drzwi - a raczej wzory drzwi wrzucałam jakiś czas temu - jak będzie bliżej zamawiania wrzucę jeszcze raz Jeśli chodzi o ich formę - to proste - bo u mnie na holu wielki kamień na ścianie i schody z metalowymi tralkami więc już będzie się dużo działo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Natalia Stanko 13.03.2012 19:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2012 Adme kuchnię w połysku klasyczną widziałam, ale nie była biała tylko fuj! brzoskwiniowa, biały oglądałam sam front. Cena za drewnianą jest całkiem, całkiem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jonna 13.03.2012 20:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2012 Tak, przypominam sobie pisałaś Czyli ja mam sprawę prostą po cichu zastanawiałam się nad połyskiem. Dałam do wyceny fronty półmat z frontami frezowanymi tak jak na zdjęciu kuchnia z Werandy wstawiona przen Emirandę. Mam podobną ilość szafek ale wyceny jeszcze nie mam będę jutro naciskać warto porównać.Bardzo ładne są fronty wybrane przez Ciebie A jakie drzewo na frontach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts