Drop_Inn 20.03.2012 00:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2012 Wow, ale się u Ciebie dzieje! Mam nadzieję, że w tym tempie lada dzień pokażesz nam gotowy kominek Fotel ciekawy, choć mój faworyt to ten czarno-biały. Przeuroczy jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 20.03.2012 07:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2012 Dzień dobry wszystkim Yokasiu to koniecznie pokaż zdjęcie jak juz kicia zamieszka z Wami Wracam do żywych po mojej przeprowadzce, wieć wracm na fm Nie wiem jak jajk nadrobię te zaległości.... Karola nadrobisz sobie na spokojnie przy kawce siedząc sobie już we własnym domku Majeczko - jeszcze nie oglądaliśmy na żywo tych płytek -ale zamierzamy się wybrac w najbliższym czasie i już zdecydować co na taras i jaka kostka na dróżki i podjazd Two no sporo Cię nie było - ale budowlane sprawy najważniejsze dziś kolejna płyta kamienna będzie się montować - a w czwartek/piątek finish Karolek Na kominek czekam z lekkim poddenerwowaniem - mam nadzieję że wszystkiego dopilnowałam Aguś Ty jesteś dobra w poszukiwaniach Nie zdziwię się jak Ty wpadniesz któregoś dani na :mój: fotel Dziś projekt poszedł do kamieniarza - a od niego do zakładu kamieniarskiego na wyliczenia ile kamienia potrzebne - i ile to będzie kosztować Mam nadzieję, że w tym tempie lada dzień pokażesz nam gotowy kominek Drop ja też mam taką nadzieję - bo trochę opóźnień było z tym kominkiem - a tak będzie już jedna rzecz do odhaczenia ------------------------------------- Przeszukiwałam moje inspiracyjne zasoby kuchenne i zatrzymałam się na jednym zdjęciu - z serii świetna kuchnia - chciałabym ją mieć i w niej gotować http://i2.fmix.pl/fmi2293/0ed38799000681934f682a07 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 20.03.2012 08:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2012 w takiej to i ja bym chciała gotować Adme mi się bardzo podoba takie obicie fotela: opcja nr 1 : wzór kwiatowy na zewnątrz, środek gładki opcja nr 2 gładki na zewnątrz, środek w kwiaty np lub oczywiście standardzik, wszędzie ta sama tkanina, nikt nie mówi że standardzik jest zły, a ten fotel lakruła to lew z grzywą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karolek59 20.03.2012 08:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2012 Heyka Aguś Kuchnia z pierwszej inspiracji i mnie urzekła na początku moich poszukiwań :yes:ale nie znalazłam chętnego do jej wykonania:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 20.03.2012 08:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2012 Ten pierwszy fotel to zupełnie nie moja bajka Szczególnie frędzelki. Ale ten czarno-biały - mniam! Na pewno coś pięknego wymyślisz! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emiranda 20.03.2012 08:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2012 Ja patrzę na to zdjęcie kuchni i zupelnie go nie rozumiem, to jest jakis bufet przed ? Cha Cha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur P 20.03.2012 08:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2012 Aguś widziałam kamień przy schodach i już jest ............ :jawdrop: Świetnie to wymyśliłaś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bocian_86 20.03.2012 09:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2012 Mnie się fotel podoba, tylko bez zagłówka i z mniejszym podnóżkiem, może bardziej owalnym (?). A jaką kanapę planujesz kupić? W tym samym kolorze? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 20.03.2012 10:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2012 Jakieś zawirowania pogodowe znowu są - bo w głowie mi się dziś kręci - wczoraj miałam tak samo - brak siły w kończynach - albo to pop prostu tzw przesilenie wiosenne Venusku wszystko będzie zależało od tkaniny i wzoru jaki na niej będzie - na razie to tylko pomysł - ten fotel z małą przeróbka przygarnęłabym od razu - bez zagłówka Kuchnia z pierwszej inspiracji i mnie urzekła na początku moich poszukiwań :yes:ale nie znalazłam chętnego do jej wykonania:( No popatrz jak się zgrałyśmy Mnie się jeszcze podoba to zestawienie kolorystyczne na podłodze - no i ta wielka szachownica Na pewno coś pięknego wymyślisz! dziękuję narendilku za wiarę we mnie Ja patrzę na to zdjęcie kuchni i zupelnie go nie rozumiem, to jest jakis bufet przed ? Cha Cha Alu my trochę szalone jesteśmy To wyspa w nowo/starym wydaniu - przynajmniej ja to tak widzę Aguś widziałam kamień przy schodach i już jest ............ :jawdrop: Świetnie to wymyśliłaś A dziękuje - ja i kamień Bocianku kolorystyka kanap i fotela wyjdzie w praniu - tzn jak położy się podłoga, płytki, dobiorę do nich farby i (chyba ) tapetę w pasy wtedy przyjadę z próbnikiem tkanin i zobaczymy co będzie mi najbardziej leżało Ale obiecuję że coś szalonego na pewno z tego wyjdzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 20.03.2012 13:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2012 Aguś Ty jesteś dobra w poszukiwaniach Nie zdziwię się jak Ty wpadniesz któregoś dani na :mój: fotel Dziś projekt poszedł do kamieniarza - a od niego do zakładu kamieniarskiego na wyliczenia ile kamienia potrzebne - i ile to będzie kosztować Hej Aguś dzięki kochana, czyli zaczynam poszukiwania fotela:D:D Kominek coraz bliżej:yes: Kuchnia z inspiracji pięknahttp://forum.barcis.pl/images/smilies/szoook.gif Niesamowicie udane połączenie kolorystyczne I widzę znajome krzesełka:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 20.03.2012 14:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2012 Jakieś zawirowania pogodowe znowu są - bo w głowie mi się dziś kręci - wczoraj miałam tak samo - brak siły w kończynach - albo to pop prostu tzw przesilenie wiosenne Aga, współczuję ja też dzisiaj nie najlepiej- wszystko przez ten wiatr:sick: Ta pogodowa zmienność nas wykończy:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 20.03.2012 14:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2012 Przeszukiwałam moje inspiracyjne zasoby kuchenne i zatrzymałam się na jednym zdjęciu - z serii świetna kuchnia - chciałabym ją mieć i w niej gotować http://i2.fmix.pl/fmi2293/0ed38799000681934f682a07 Ja patrzę na to zdjęcie kuchni i zupelnie go nie rozumiem, to jest jakis bufet przed ? Cha Cha a ja mam w swoich inspiracjach jeszcze inne ujęcie tej kuchni w takiej to i ja bym chciała gotować Adme mi się bardzo podoba takie obicie fotela: opcja nr 1 : wzór kwiatowy na zewnątrz, środek gładki opcja nr 2 gładki na zewnątrz, środek w kwiaty np lub oczywiście standardzik, wszędzie ta sama tkanina, nikt nie mówi że standardzik jest zły, a ten fotel lakruła to lew z grzywą No niestety - moje zdanie podobne:lol2: widzę, że hasło "lew" poszło już w świat i panoszy się po wątkach:rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 20.03.2012 14:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2012 No niestety - moje zdanie podobne:lol2: widzę, że hasło "lew" poszło już w świat i panoszy się po wątkach:rotfl: Ej no dziewczyny, ale Aga pisała, ze chce mu dać inne obicie i fotel ma być frickiem:yes: W tej konwencji się sprawdzi:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 20.03.2012 14:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2012 Ej no dziewczyny, ale Aga pisała, ze chce mu dać inne obicie i fotel ma być frickiem:yes: W tej konwencji się sprawdzi:yes: ej no Aguś - ale my nie piszemy o Agi fotelu tylko tym ze zdjęcia:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emiranda 20.03.2012 14:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2012 a ja mam w swoich inspiracjach jeszcze inne ujęcie tej kuchni jak sie okazuję, zupelnie nie mam wyobraźni przestrzennej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 20.03.2012 14:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2012 ej no Aguś - ale my nie piszemy o Agi fotelu tylko tym ze zdjęcia:) Aaaa no chyba, ze tak Madziu Aguś, zerknij sobie na tą stronkę- jest tam kilka wariackich foteli:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 20.03.2012 14:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2012 jak sie okazuję, zupelnie nie mam wyobraźni przestrzennej to dla mnie ten hug? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emiranda 20.03.2012 14:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2012 to dla mnie ten hug? No tak, dzieki za wklejenie innego zd ecia z lepszej perspektywy, ja caly czas miałam wrazenie, że drzwi lodówki sa tylna ścianą tej wyspy ch cha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 20.03.2012 17:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2012 Hej Aguś dzięki kochana, czyli zaczynam poszukiwania fotela:D:D Aguś myślę że z Wami znajdę go raz dwa trzy Stronkę znam - i rzeczywiście dużo tam faaaajnych rzeczy Niesamowicie udane połączenie kolorystyczne Też mnie ono zachwyca za każdym razem jak trafiam na to zdjęcie jak szperam w moich inspiracjach Krzesełka piękne ja też dzisiaj nie najlepiej- wszystko przez ten wiatr Ta pogodowa zmienność nas wykończy Wykończymy się za nim zrobi się prawdziwa wiosna Magda widziałam też to zdjęcie - nie mogę się napatrzeć na tą wielką szachownicę : - jest boska Ej no dziewczyny, ale Aga pisała, ze chce mu dać inne obicie i fotel ma być frickiem:yes: W tej konwencji się sprawdzi:yes: dzięki kochana bo tu znowu podśmiewajki odchodzą z moich pomysłów ej no Aguś - ale my nie piszemy o Agi fotelu tylko tym ze zdjęcia:) ufffffffffffffffffffff No tak, dzieki za wklejenie innego zd ecia z lepszej perspektywy, ja caly czas miałam wrazenie, że drzwi lodówki sa tylna ścianą tej wyspy ch cha a ja się zastanawiałam właśnie jak Ty tam się tego barku dopatrzyłaś ------------------------------------------------------- Przez tą szachownicę ze zdjęcia ja znowu kombinuję z moim holem Dziś przytachałam na budowę dwie wielkie płytki z Emil Ceramica - i już wiem że to był trafny wybór - i najśmieszniejsze że nasz pierwszy i jedyny . Jasny jest piękny - ale szary też wygląda świetnie i idelalnie pasuje do kamienia na ścianie Dlatego wróciłam do myślenia o szachownicy na holu - albo jakimś innym połączeniu tych dwóch płytek właśnie na holu . Bo ramka dookoła podłogi w salonie będzie nadal jasna Temat na razie otwarty - będę myśleć - rozważam też pomysł Two żeby dać szachownicę tylko na połowie holu - czyli dosłownie parę płytek - bo płytki duże 60/60. Ale są jeszcze 45/45 - na razie główka intensywnie pracuje Mój duży aparat szwankuje zacina się pieron i raz robi zdjęcia raz nie . Jutro postaram sie zrobić zdjęcia tych płytek - wezmę ze sobą dwa aparaty Dziś przyjechała pierwsza partia parapetów. Panowie przygotowali ściany do ich położenia i resztę razem z kamieniem na ścianę mają przywieźć jutro rano - ale pewnie znowu im się przesunie nie wiadomo do której godziny - bo będą musieli dociąć dla mnie jeszcze jeden parapet - a dlaczego??? Ano dlatego że jeden z nich był posklejany w 2 miejscach :mad::mad::mad: Dobrze że przyglądałam się im dziś namiętnie i dokładnie - bo bo może jutro uda im się zrobić wszystko naraz. Już pomijam fakt jak można przywieźć taki parapet i mieć nadzieję że co - że nie zauważę http://emoty.blox.pl/resource/klnie.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 20.03.2012 22:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2012 Rany, widzę ile masz dylematów, tematów do zastanowienia i aż współczuję i pocieszam: to mija . Trzymam kciuki, żeby wszystko super wyszlo . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts