admete 23.03.2012 05:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2012 (edytowane) Alu dziękuję za opinie o płyteczkach Do Balbiny podskoczę A skoro Twoje przedstawione dzisiaj deski od razu mi się z nią skojarzyły, to myślę, że masz bardzo dużą szansę uzyskać taki efekt :yes:. :wiggle: Takie tygrysie te płytki, subtelna faktura, bardzo ładne dąb kocham . dziękuję Aniu za opinię czyli nie kombinować???i nie szukać innych lepszych zamienników??? Aguś, cudne te dechy wynalazłaś :jawdrop:Też jestem za szerszą wersją i kolor mają przepiękny. Jeżeli Wam obojgu się podobają, to po co jeździć i szukać dalej? Czasami takie nieoczekiwane znaleziska są najlepszym wyborem:yes: skoro tak mówisz http://emoty.blox.pl/resource/blush.gif kakusku jeszcze nie zamówiliśmy . Latam na razie z płytką ze sklepu z ekspozycji;) Jak będę zamawiac dam Ci znać - nie zapomnę Hzazelku będę dzwonic Madziu nie mieszaj mi w głowie I tak mam zamiar jeszcze te dwie dechy zawieźć na budowę i sobie porównać Edytowane 23 Marca 2012 przez admete Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jonna 23.03.2012 05:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2012 Admete dziękuję za odp. Parapety piękne wewnętrzne . Na zewnątrz też bardzo ładny ten granit świetnie pasuje wydaje mi się ,że będą łatwe w utrzymaniu czystości bo mają gładka powierzchnie i są łatwe do wycierania .Położyłam płytkę klinkierową i żałuję ,że nie położyłam kamienia. Brudzi się tak samo a kamień łatwiejszy do wycierania. Jeżeli chodzi o podłogę podoba mi się zestawienie pierwsze tak jak Magdzie (ale nic nie mówię) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 23.03.2012 06:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2012 Jeżeli chodzi o podłogę podoba mi się zestawienie pierwsze tak jak Magdzie (ale nic nie mówię) no nie A myślałam że będzie łatwo i gładko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bocian_86 23.03.2012 09:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2012 A mnie się bardziej podobają te ciemniejsze. Są bardziej eleganckie i wydaje mi się, że będą lepiej pasowały u Ciebie. Co do lamp - nie wiem czemu, ale myślałam, że będą takie malutkie, a tu proszę, niemal większe od dłoni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emiranda 23.03.2012 14:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2012 Aga jak tam dechy wybrane ? czy slonce Cie rozleniwiło i spcerowałas z Małym na świezym powietrzu? Ja na moment do Lu i Krk jade ale szybko wracam, bo to raczej sluzbowa wizyta jest, a miało byc tak pieknie i romantycznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 23.03.2012 14:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2012 Bocianku no to zdania są podzielone w sprawie dech - jeszcze będę robić przymiarki już do położonych płytek w salonie:yes: Co do lamp - nie wiem czemu, ale myślałam, że będą takie malutkie, a tu proszę, niemal większe od dłoni Ja wiedziałam że będą duże - trochę się ich obawiałąm - ale nie powinno być źle - najwyżej będzie po prostu z jajem Alu u mnie dziś taki senny, spokojny dzień, rano pokręciłąm się po domku, koło południa na spacerek, mały szybko usnął a ja z gazetką na ławeczce przesiedziałam..... bo to raczej sluzbowa wizyta jest, a miało byc tak pieknie i romantycznie to szkoda że służbowo...ale może znajdziecie trochę czasu na małe szaleństwo z nutką romantyzmu???Już Ty pewnie coś wymyślłisz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 23.03.2012 15:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2012 mnie dziś taki senny, spokojny dzień, rano pokręciłąm się po domku, koło południa na spacerek, mały szybko usnął a ja z gazetką na ławeczce przesiedziałam..... Hej Aga no i dobrze, ze sobie odpoczęłaś:wiggle:Też Ci się coś od życia należy:D Nie każdego dnia musisz zamieniać się w budownicząhttp://www.picgifs.com/graphics/c/construction-workers/graphics-construction-workers-072387.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magduśka1719509122 23.03.2012 16:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2012 Muszę przyznać admete, że te pierwsze deski też są bardzo ładne, chyba rzeczywiście najlepiej będzie, jak sobie je poprzymierzasz . A jak wygląda porównanie odcieni? Bo ze zdjęć wydawało mi się, że ten dąb salamanca jest najciemniejszy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karolek59 23.03.2012 17:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2012 Aga ja tez dzisiaj pół dnia spędziłam na świeżym powietrzu.Pogoda była rewelacyjna. Szkoda że mieszkamy tak daleko :(to byśmy uskuteczniały wspólne spacerki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Natalia Stanko 23.03.2012 17:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2012 (edytowane) Jaki kamień!!!!! Szalenie mi się podoba...Cudne lampy kupiłaś Adme - głosuję za tą podłogą dwoma łapkami i jedną nogą http://i2.fmix.pl/fmi2375/842ec667000436fc4f6b15ed Jest niezwykła, takie ciekawe usłojenie. Edytowane 23 Marca 2012 przez Natalia Stanko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 23.03.2012 18:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2012 Jaki kamień!!!!! Szalenie mi się podoba...Cudne lampy kupiłaś Adme - głosuję za tą podłogą dwoma łapkami i jedną nogą http://i2.fmix.pl/fmi2375/842ec667000436fc4f6b15ed Jest niezwykła, takie ciekawe usłojenie. usłojenie, jak usłojenie - dąb to dąb i każda podłoga będzie miała takie samo usłojenie (każda decha trochę inna, ale globalnie w każdej dębowej podłodze, każdej firmy jest podobne usłojenie)... chodzi o WYKOŃCZENIE... ja akurat nie lubię tak kontrastowo pastowanego dębu:roll: Wygląda to jakoś strasznie sztucznie... od razu widać, że decha poddana mocnej obróbce... Już nie pamietam czym to robią (to jakieś olejowoski czy cóś...)... ale gdy mi proponowali różne takie wykończenia dębu (pory drewna barwione na inny kolor niż reszta) - to ja zawsze móiłam NIE;) Oczywiście nie moja podłoga - więc moje zdanie się tu nie liczy;) Ale może to zdanie na coś się przyda Adze:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 23.03.2012 18:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2012 Hej Aga no i dobrze, ze sobie odpoczęłaś:wiggle:Też Ci się coś od życia należy:D Nie każdego dnia musisz zamieniać się w budownicząhttp://www.picgifs.com/graphics/c/construction-workers/graphics-construction-workers-072387.gif Odpoczynek to za dużo powiedziane . Ale dzień był spokojniejszy bez jeżdżenia z wywieszonym językiem żeby zdążyć coś załatwić..... Wyjątkowo ten tydzień dał mi popalić - dawno nie byłam tak zmęczona W głowie mam taki obrazek - ja z laptopikiem na tarasie, a moje dziecięcia biegaja po naszym przyszłym wybiegu - tracąc cały zapas swojej niespożytej energii - tak że po powrocie do domku mama dalej może siedzieć sobie przy laptopiku bo dziecięcia są wykończone i idą spać Muszę przyznać admete, że te pierwsze deski też są bardzo ładne, chyba rzeczywiście najlepiej będzie, jak sobie je poprzymierzasz . A jak wygląda porównanie odcieni? Bo ze zdjęć wydawało mi się, że ten dąb salamanca jest najciemniejszy. Magduśka te pierwsze są faktycznie ciemniejsze - ale wezmę je za jakiś czas i przymierzę na spokojnie na budowie - w moim salonowym świetle dziennym Aga ja tez dzisiaj pół dnia spędziłam na świeżym powietrzu.Pogoda była rewelacyjna. Szkoda że mieszkamy tak daleko :(to byśmy uskuteczniały wspólne spacerki no szkoda szkoda kochana Natalko dziękuję za głosik w sprawie podłogi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 23.03.2012 18:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2012 usłojenie, jak usłojenie - dąb to dąb i każda podłoga będzie miała takie samo usłojenie (każda decha trochę inna, ale globalnie w każdej dębowej podłodze, każdej firmy jest podobne usłojenie)... chodzi o WYKOŃCZENIE... ja akurat nie lubię tak kontrastowo pastowanego dębu:roll: Wygląda to jakoś strasznie sztucznie... od razu widać, że decha poddana mocnej obróbce... Już nie pamietam czym to robią (to jakieś olejowoski czy cóś...)... ale gdy mi proponowali różne takie wykończenia dębu (pory drewna barwione na inny kolor niż reszta) - to ja zawsze móiłam NIE;) Oczywiście nie moja podłoga - więc moje zdanie się tu nie liczy;) Ale może to zdanie na coś się przyda Adze:) Magda każde zdanie i opinia sie liczy - Twoja szczególnie bo obeznana w temacie jesteś Ja sobie wszystko czytam , sprawdzam i konsultuję dookoła Także dzięki za cenne uwagi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 23.03.2012 18:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2012 Najgorsze jest jeszcze to że nie mam z czego wybierać - 2 sklepy dosłownie I u nas ze wszystkim tak jest. A ściągać podłogę z innego miasta , kombinować z transportem szukać ludzi którzy to położą.....http://imgx.wizaz.pl/forum/images/smilies/tmp/kwasny.gif Dlatego na razie zostawię ta decyzje może jeszcze coś znajdę może coś się jeszcze wyklaruje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 23.03.2012 19:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2012 tak że po powrocie do domku mama dalej może siedzieć sobie przy laptopiku bo dziecięcia są wykończone i idą spać I śpią do 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 23.03.2012 19:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2012 I śpią do 8 To już by był raj http://emoty.blox.pl/resource/blush.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 23.03.2012 22:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2012 W głowie mam taki obrazek - ja z laptopikiem na tarasie, a moje dziecięcia biegaja po naszym przyszłym wybiegu - tracąc cały zapas swojej niespożytej energii - tak że po powrocie do domku mama dalej może siedzieć sobie przy laptopiku bo dziecięcia są wykończone i idą spać Aguś piękny obrazek:lol2: Jest tylko mały problemik- przynajmniej na moim laptopiku nic w słońcu na tarasie nie widać, ale to już inny temat:rotfl:Życzę, żeby Ci się jak najszybciej spełniło:wiggle: Miłego weekendu i dużo słonkahttp://www.picgifs.com/smileys/smileys-and-emoticons/sunbathing/smileys-sunbathing-597210.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 23.03.2012 22:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2012 no właśnie aga, to może być problem:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Evia 23.03.2012 23:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2012 (edytowane) http://i1.fmix.pl/fmi1256/88ef50f0001d1ce14f6b151f a połączenie wygląda mniej więcej tak http://i3.fmix.pl/fmi2526/728f7ed1000f8b344f6b12a5 więc myślę że nie jest tak źle trzeba tylko pomyśleć który kolor będzie najlepszy Estetyczne to połączenie i lepiej wygląda niż ta metalowa listewka u mnie w mieszkaniu.. Tak coś mi się zdaje, że dzięki Tobie rozwiązałam jeden z moich będących jeszcze w odległej przyszłości dylematów ... nie ma to jak myśleć o połączeniu parkietu z z płytkami na etapie SSO A co do podłogi te deski, którą Magduśka pokazywała w swojej inspiracji są bardzo podobne do wybranych przez Ciebie, więc jak podoba Ci się to usłojenie to będzie naprawdę GIT ale... Nie chce mieszać za dużo, ale może mniej widoczne rysunki drewna dałyby lepsze efekt u Ciebie? jednym słowem popieram MagdęZZZ sama wolę mało widoczne słoje bo one jak dla mnie dają efekt rustic trochę, chociaż to wszystko zależy też od aranżacji całego wnętrza. Podłoga jest bardzo ważna i na lata. Jak wybierzesz tą to będzie bardziej rustykalnie (czyli jednak nurt klasyki) wiec przy nowoczesnym wyposażeniu możesz klasykę z nowoczesnością (jak w tytule ) pięknie ze sobą zgrać. Na pewno przy bardziej jednolitej podłodze mogłabyś poszaleć za to później! Edytowane 6 Maja 2012 przez Evia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 24.03.2012 06:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2012 Dzień dobry Od której dziś na nogach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts