Drop_Inn 27.03.2012 22:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2012 Ale piękna ta wanna. Mam nadzieję, że jednak będzie wygodna, bo szkoda byłoby nie kupić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beauty 27.03.2012 23:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2012 Aga ,widzę ,że zaczynasz rozkminiać łazienkę .Ja mam tę wannę http://www.ceneo.pl/2533049 może się przyda....jest bardzo wygodna (dwie osoby spokojnie się zmieszczą)a przez te wyprofilowane podłokietniki jest się o co zaprzeć :Daaa ,konstrukcja przy wolim oku niesamowita!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emiranda 28.03.2012 05:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2012 U mojej Mamy w starym domu stała taka stara przedwojenna wanna miała dokładnie takie wymiary jak Twoja, uwielbialam sie w niej kąpąć, chociaż mam wzost tak ja Ty i nie miałam szans opierac sie nogami o druga ściankę. A tak zapytam, Ty masz kanalizacje ? bo jak nie to żartujac sobie jedną wanna prawie całe szambo napełnisz Do takiej wanany 1m3 wody luzik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur P 28.03.2012 05:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2012 Hej kochana Pokój będzie bardzo fajny! A wanna zaje....ta!!!! Uwielbiam takie, wyglądają super a są też mega wygodne! Buziaki :*** Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 28.03.2012 06:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2012 Ja mam 180 cm wzrostu i wanne na 170. I uważam, że ta wielkość to max. No ale jak się chcecie razem relaxować ... to wtedy oczywiście powinna być większa. Z perspektywy czasu ... Tydzień temu minął rok od czasu jak mieszkamy i kąpałam się w niej ... TRZY razy . Sonia częściej bo czasami się musi odmoczyć . Zapełnienie jej trwa długo a jeżeli ktoś ma szambo - to faktycznie problem cholerny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 28.03.2012 07:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2012 Aguś, została mi lampa do wiatrołapu, dwa zwisy nad półwyspem....no i wszystkie pstryczki-elektryczki:eek:Nie wiem, na co ja czekam. To musimy się koniecznie u nich umówić - ja chcę podjechać niedługo na samo przeglądanie katalogów - to możemy sobie razem na kanapce posiedzieć i poszperać Chciałam powiedziec, ze podłogi juz soooom. :wave :Piątek aktualny? - naturalnie już się nie mogę doczekać Tyle samo co ja:lol2: Jak wanna ma 190 cm to powinno być Ci wygodnie:yes: Świetna jest ta wanna:D Może komuś uda się to sprawdzić dla Ciebie:rolleyes: wiem wiem już kiedyś pisałyśmy o tym wzroście a wanna chyba będzie dobrym wyborem - spróbowała by nie być za tyle pieniędzy Pokój J. rzeczywiście czasochłonny:eek: Wszystko co ładne musi długo trwać niestety pokój fajny ale niziutki i mój J ubolewa że chyba mu się jego wieeeeeeeelki telewizor nie zmieści - ale ja go wcisnę Aguś dobrej nocki i słonecznego poranka http://www.picgifs.com/smileys/smileys-and-emoticons/sleeping/smileys-sleeping-388138.gif http://www.picgifs.com/smileys/smileys-and-emoticons/sunbathing/smileys-sunbathing-739999.gif a dziękuję i wzajemnie Tak jak w poniedziałek nie miałam siły i ochoty na załatwianie czegokolwiek - tak wczoraj już się rozkręciłam Straszy w przedszkolu - więc rano mogę myśłi zebrać i trochę poszukać w internecie Ja w twojej wannie nie siedziałam;) ale siedziałam w mojej;) która ma podobne wymiary bo 190/90... jak dla mnie BOMBA:lol: Ale ja mam prawie 180;) Dzięki Magda za opinię bo gdyby Twoja wanna była jeszcze na sprzedaż to miałabym taka jak Ty Ale piękna ta wanna. Mam nadzieję, że jednak będzie wygodna, Oby oby Ale czy znajdzie się ktoś kto ją przetesuje do piątku http://forum.barcis.pl/images/smilies/modli.gif Aga ,widzę ,że zaczynasz rozkminiać łazienkę .Ja mam tę wannę http://www.ceneo.pl/2533049 może się przyda....jest bardzo wygodna (dwie osoby spokojnie się zmieszczą)a przez te wyprofilowane podłokietniki jest się o co zaprzeć :Daaa ,konstrukcja przy wolim oku niesamowita!! Beatko Twoja wanna ŚWIETNA - nieskromnie napiszę że moja prawie taka sama - więc powinna też być wygodna U mojej Mamy w starym domu stała taka stara przedwojenna wanna miała dokładnie takie wymiary jak Twoja, uwielbialam sie w niej kąpąć, chociaż mam wzost tak ja Ty i nie miałam szans opierac sie nogami o druga ściankę. A tak zapytam, Ty masz kanalizacje ? bo jak nie to żartujac sobie jedną wanna prawie całe szambo napełnisz Do takiej wanany 1m3 wody luzik Alu to Ty też mnie przekonałaś do wanny o takich gabarytach, wodę możemy lać spokojnie - nie zabraknie w trakcie nalewania . Myślę że na codzień i tak będzie prysznic - ale jak będzie więcej czasu to z wielką ochotą poleży się w bąbelkach http://www.picgifs.com/smileys/smileys-and-emoticons/bath/smileys-bath-251523.gif Hej kochana Pokój będzie bardzo fajny! A wanna zaje....ta!!!! Uwielbiam takie, wyglądają super a są też mega wygodne! Buziaki :*** No to chyba kupujemy Buźka ------------------------- Moi drodzy oficjalnie już mogę napisać że od przyszłego poniedziałku ruszamy z elewacją 3 kwietnia przyjeżdżają nasze drzwi wejściowe - których nie mogę się chyba najbardziej ze wszystkiego doczekać - trzeba wykuć zamurowaną dziurę i wstawiać nowe wielkie - drzwi zafoliujemy i od ich wstawienia do domu będzie się wchodzić niestety przez garaż - ale nie chcemy ryzykować choćby najmniejszą ryską Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 28.03.2012 07:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2012 Ja mam 180 cm wzrostu i wanne na 170. I uważam, że ta wielkość to max. No ale jak się chcecie razem relaxować ... to wtedy oczywiście powinna być większa. Z perspektywy czasu ... Tydzień temu minął rok od czasu jak mieszkamy i kąpałam się w niej ... TRZY razy . Sonia częściej bo czasami się musi odmoczyć . Zapełnienie jej trwa długo a jeżeli ktoś ma szambo - to faktycznie problem cholerny. Mirelko mamy nadzieję znaleźć czas żeby razem do niej wejść w jednym czasie - i pewnie zdaży się to też ze 3 razy na rok A tak wanna będzie sobie stać i ładnie wyglądać ale zawsze o takiej marzyłam więc.......... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 28.03.2012 07:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2012 Admete, z wanną nie pomogę Nie widziałam takiej u siebie. Ależ olbrzyma planujesz! Mam aktualnie 150, co przy moim wzroście wydaje mi się OK. Mogłaby być nawet krótsza, bo nie mogę się wygodnie oprzeć nogami. A rosną ceny tylko Twojej wanny, czy ogólnie ceramiki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kakusek 28.03.2012 08:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2012 Witam Bardzo ładna wanna -czym ja bedziesz obudowywac? My tez korzystamy raczej z szybkiego prysznica ale dla dzieci wanna musi byc Aga zdecydowałaś sie na szere płytki -robisz te szachownice? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 28.03.2012 08:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2012 A rosną ceny tylko Twojej wanny, czy ogólnie ceramiki? Aniu wychodzi cały nowy katalog z nowymi cenami KALDEWAIA I kLUDIEGO, niestety z HASSGROHE się spóźniłam już podrożało Witam Bardzo ładna wanna -czym ja bedziesz obudowywac? My tez korzystamy raczej z szybkiego prysznica ale dla dzieci wanna musi byc Aga zdecydowałaś sie na szere płytki -robisz te szachownice? Małgosiu wannę chcę obudować mozaiką Co do szachownicy - mam niedługo dostać wizualkę holu i wtedy zdecyduję Mój J zapomniał wziąć płytki - ale podjadę z Oskarem do J do pracy i mu ją podrzucę Nr zaraz wyślę na priv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bocian_86 28.03.2012 08:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2012 Też marzę o wielkiej wannie, szybki prysznic jest fajny, ale dobrze by było się od czasu do czasu zrelaksować W tej samej łazience będzie kabina prysznicowa czy w drugiej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 28.03.2012 08:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2012 Zazdroszczę . Ostatnio byłam u znajomych i widziałam meeega prysznic. Ogromna kabina na kilka osób ... Ojej, marzenie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beauty 28.03.2012 08:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2012 Myślę że na codzień i tak będzie prysznic - ale jak będzie więcej czasu to z wielką ochotą poleży się: Ja muszę się wymoczyć codziennie ,,,,u mnie jest wykorzystana na maxa:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 28.03.2012 09:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2012 Gin Dobry http://www.polishbikers.com/images/smilies/podstawowe/biggrin.gif Moi drodzy oficjalnie już mogę napisać że od przyszłego poniedziałku ruszamy z elewacją Ale wiadomośćhttp://www.polishbikers.com/images/smilies/inne/dance1.gifhttp://www.polishbikers.com/images/smilies/inne/dance1.gif - drzwi zafoliujemy i od ich wstawienia do domu będzie się wchodzić niestety przez garaż - ale nie chcemy ryzykować choćby najmniejszą ryską Bardzo rozsądnie- u nas też tak było:yes: Aniu wychodzi cały nowy katalog z nowymi cenami KALDEWAIA I kLUDIEGO, niestety z HASSGROHE się spóźniłam już podrożało Aga , ja zauważyłam, ze wszystko podrożało- również meble:sick: Owocnego i miłego dzionka życzęhttp://www.polishbikers.com/images/smilies/upload2/thumbsup.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 28.03.2012 15:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2012 Bocianku w tek łazience (to nasza będzie - moja i J ) będzie wielki na 2 m prysznic Zazdroszczę . Ostatnio byłam u znajomych i widziałam meeega prysznic. Ogromna kabina na kilka osób ... Ojej, marzenie . a jak długi był ten prysznic? Tak pi razy drzwi? Ja muszę się wymoczyć codziennie ,,,,u mnie jest wykorzystana na maxa:yes: Ja Beatko póki co nie mam czasu na kąpiele - ale jak już wejdę to siedzę i siedzę Gin Dobry http://www.polishbikers.com/images/smilies/podstawowe/biggrin.gif ubawiło mnie to powitanie Aga , ja zauważyłam, ze wszystko podrożało- również meble No drożeje wszystko jak szalone Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur P 28.03.2012 17:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2012 Ale suuuper,ze będzie się tworzyć elewacja!!! Niemoge sie doczekać!!!! A jaki kolorek kładziecie??? Drzwi też już chętnie zobaczę Kochana dzieje sie teraz u Ciebie Wanna jest boska i dla mnie warto ja mieć nawet na te 3 razy w roku A może jednak okaże sie ze częściej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 28.03.2012 18:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2012 Karolinko kolor...hmmmmm....coś jasnego - ala kremowego??? - tak żeby pasowało do kamienia z którego będą cokoły i przypory (nie wiem jak to się dokładnie nazywa) na każdym rogu domu. Wanna jest boska i dla mnie warto ja mieć nawet na te 3 razy w roku A może jednak okaże sie ze częściej zobaczymy zobaczymy http://forum.barcis.pl/images/smilies/chytry.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Natalia Stanko 28.03.2012 18:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2012 Aguś, będzie ci wygodnie w tej wannie - bo ona na dole jest zwężana.P.S. Napisałam do B. ale odpowiedzi jeszcze niet.Cmok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hazeleyes1982 28.03.2012 19:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2012 Aguś, gdzie Ty pisałaś o tym łączeniu płytek z parkietem? Pinacoladka chyba potrzebuje pomocy w tej sprawie. U mnie juz chyba za późno. Zdecydowałam sie na korek, bo ten Sikaflex nie odpowiadał mi kolorystycznie-nic nie mozna było dobrac-ani do płytek ani do parkietu:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 28.03.2012 19:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2012 Radzę oprócz folii na drzwi wewnętrzne też karton albo styro albo cokolwiek innego. Niby wszyscy mają wchodzić przez garaż, ale jak nie będziecie tam codziennie stać z batem od rana do nocy to lepiej zabezpieczyć porządniej. Folia nie ochroni przed rysami . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts