emiranda 01.04.2012 18:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2012 No to znaczy Emil :) oby tylko mąż nie był zazdrosny, tak jak mój o Mateusza, kiedy moj miły synek nadał mężowi, że dostaje jakieś mail-e od Mateusza Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 01.04.2012 18:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2012 W moim wypadku to płyteczki na hol i do jadalni W sklepie tez się kilka razy na mnie dziwnie patrzyli jak pytałam o mojego Emila czy już jest ??? Bo miałam do odebrania jedną paczkę na przymiarki do podłogi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 01.04.2012 18:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2012 Ola zapomniałam napisać że piątek jak najbardziej aktualny - nie mogę się już doczekać - ale zarezerwuj więcej czasu żebyśmy dłużej sobie poagadały Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kakusek 01.04.2012 20:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2012 Te sie znowu umawiaja Z plytka mam podobnie bo z jasnych wlasnie na nia trafilam jako pierwsza i wszystkie inne do niej porownywalam Mam nadzieje ze ona taka uniwersalna bo ja planuje wnetrza bardziejw nowoczesnym stylu . Pokazalam fotki mezowi zeby ocenil ktore mu sie bardziej podoba i uslyszalam -mi jest obojetne W sumie powinnam sie cieszyc bo moge sama zdecydowac ale z drugiej strony ciazy na mnie cala odpowiedzialnosc i nie bede mogla kwekac jesli pozniej cos mi sie odwidzi Wlasciwie nie powinnam byc zdziwiona jego reakcja bo wszystkie rzeczy do tej pory wybieralam praktycznie sama -pokazujac jedynie wybor do akceptacji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karolek59 01.04.2012 21:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2012 Ło drogie te twoje buziaczki:eek: Ale ty jesteś pomysłowa dziewczyna coś rozsądnego wykombinujesz. Biureczka piękne każe jedno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 01.04.2012 21:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2012 Hej Aguś U nas na szczęście dzisiaj nie padało, za to wczoraj i śnieg i grad:eek: Inspiracje biurkowe cudne- bardzo na czasie jak dla mnie:lol2: Strasznie podoba mi się ta- zresztą nie trudno zgadnąć, ze ta, bo inspiracja jest najbardziej klasyczna:yes: tylko moje biurko musi być ciut większe, bo muszę tam umieścić spory laptop i drukarkę http://i2.fmix.pl/fmi856/2aa9543a002394104f7750ed Ceny płytek:jawdrop::jawdrop:Czy oni powariowali i myślą, ze pieniądze rosną w ogródku?:mad: Na pewno coś wymyślisz i tak będzie pięknie:D Uciekam, bo jutro ta sesja i muszę trochę fatałaszków pochować Miłego poranka:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 02.04.2012 04:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2012 Te sie znowu umawiaja Nio robimy napad na sklep z oświetleniem Z plytka mam podobnie bo z jasnych wlasnie na nia trafilam jako pierwsza i wszystkie inne do niej porownywalam Mam nadzieje ze ona taka uniwersalna bo ja planuje wnetrza bardziejw nowoczesnym stylu . Będzie - moim zdaniem pasuje nawet bardziej do nowoczesnych wnętrz - przez te małe błyski z lappato Pokazalam fotki mezowi zeby ocenil ktore mu sie bardziej podoba i uslyszalam -mi jest obojetne W sumie powinnam sie cieszyc bo moge sama zdecydowac ale z drugiej strony ciazy na mnie cala odpowiedzialnosc i nie bede mogla kwekac jesli pozniej cos mi sie odwidzi Wlasciwie nie powinnam byc zdziwiona jego reakcja bo wszystkie rzeczy do tej pory wybieralam praktycznie sama -pokazujac jedynie wybor do akceptacji - to dobrze - Ty kierujesz się swoja intuicja - więc będzie dobrze - a powinnaś się cieszyć że nie musisz iść w wyborach wnętrzarskich na kompromis z mężem - bo wszystko w nowym domku będzie wybrane przez Ciebie i będzie Ci sie podobało Ale ty jesteś pomysłowa dziewczyna coś rozsądnego wykombinujesz. dzięki kochana będzie to nie lada wyczyn -żeby nie popsuć buźkowego efektu Hej Aguś U nas na szczęście dzisiaj nie padało, za to wczoraj i śnieg i grad:eek: U nas dziś bez śniegu miejmy nadzieję ruszy AKCJA ELEWACJA Inspiracje biurkowe cudne- bardzo na czasie jak dla mnie:lol2: Strasznie podoba mi się ta- zresztą nie trudno zgadnąć, ze ta, bo inspiracja jest najbardziej klasyczna:yes: tylko moje biurko musi być ciut większe, bo muszę tam umieścić spory laptop i drukarkę U nas wszelkie sprzęty wielkogabarytowe pójdą na górę do pokoju J, moje biurko może być na szczęście lekkie i właśnie z 3 małymi szufladkami - żebym nie gromadziłą za dużó papirkó - bo ja ze zbieraczy jestem Ceny płytek:jawdrop::jawdrop:Czy oni powariowali i myślą, ze pieniądze rosną w ogródku?:mad: Na pewno coś wymyślisz i tak będzie pięknie:D U cena za wiarę że będzie pięknie - pewnie jak zwykle z Waszą pomocą - bo wrzucę pewnie 10 opcji do wyboru ciekam, bo jutro ta sesja i muszę trochę fatałaszków pochować Miłego poranka:hug: alem ciekawa tej sesji :popcorn: jak juz pisałam czekam na cynko jak gdzie i kiedy będzie można oglądać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 02.04.2012 05:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2012 U nas dziś bez śniegu miejmy nadzieję ruszy AKCJA ELEWACJA U mnie biało za oknem pewnie jak zwykle z Waszą pomocą - bo wrzucę pewnie 10 opcji do wyboru Będziemy płytki wybierać? Faaajnie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 02.04.2012 06:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2012 Jaki napad na sklep z oświetleniem - zdradź nieco więcej szczegółów . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 02.04.2012 06:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2012 Aniu chodzi mi o ułożenie tych buziek do kuchni - jak ułożyć żeby efekt był taki http://i2.fmix.pl/fmi977/52a87ccd002a2fa74ec9fe07 a żeby użyć ich jak najmniej - bo cena urosła masakrycznie Początkowo planowałam - tylko nad płytą - dać buźki - ale dałabym też dalej po parę sztuk - ale nie wiem czy moje założenie będzie realne mirelko zamierzamy z Olą przejrzeć wszystkie katalogi z oświetleniem w sklepie w naszym mieście Mają tego sporo więc mam nadzieję już sobie coś wybrać na całą górę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 02.04.2012 06:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2012 Zacieram ręce Kiedy będą jakieś rysunki? A cena płytki rzeczywiście jakaś chora Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 02.04.2012 06:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2012 Aniu z rysunkami poczekam aż się dowiem ile tak naprawdę będziemy musieli zapłacić za sztukę - bo w sklepie którym kupuję wszystkie płytki cena 124 zł - a płytki w sklepie gdzie kupowała Two koło 80 zł . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 02.04.2012 07:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2012 Dziewczynki jeszcze tak na szybko i z ciekawości co byście wybrały. Jadę za godzinę do pana który ma mi wykonać ozdobne zaślepki na śruby mocujące kamień. Spotkałyście się z czymś takim?Widziałyście czy na zdjęciu, czy na żywo takie cuś? Mam na wzór okrągłą - dostalam od pana kamieniarza - ale ja obstawiam kwadratowe takie jak moje lampki schodowe, http://i3.fmix.pl/fmi1479/45397d7300079f354f31184b ale z drugiej strony na górze będą powieszone te okrągłe lampki kule. Tak z ciekawości pytam co byście wybrały okrągłe ( i tu myślałam zrobić taką wielką główkę jak od prawdziwej śrubki z iksem w środku czy kwadratowe - czy może coś innego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 02.04.2012 07:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2012 Hmm, niezła różnica Walcz, kochana! Mimo, iż uwielbiam kwadraty, to chyba bym zrobiła śrubki - tak jak piszesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 02.04.2012 07:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2012 (edytowane) Moja śrubka na wzór - swoją drogą ładna jest - ciekawa jestem jakie było jej miejsce docelowe Acha ja nie będę wydziwiać ze środkiem zaślepki jak jest na tej poniżej - wystarczy już kamienia na tej mojej ścianie http://i1.fmix.pl/fmi1658/66aa2a3300278cb64f7952b3 http://i2.fmix.pl/fmi205/276f4b8d002b5bcc4f79536a A może da się to kupić w jakimś sklepie??? Może macie przez przypadek jakiś wzór na jakiejś inspiracji??? Edytowane 2 Kwietnia 2012 przez admete Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TwoOfUs 02.04.2012 08:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2012 Wow cena buziek rzeczywiście zabójcza pan trochę zaszalał. Co do śrub do kamienia to okrągłe same się nasuwają jako oczywiste rozwiązanie ale ta co wkleiłaś jest bardzo fajna i łączy w sobie i koło i kwadrat może da się taką zrobić z samego metalu tylko z wyrysowanym kwadracikiem w środku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bocian_86 02.04.2012 09:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2012 Fajnie, że da się przenieść forumowe znajomości do rzeczywistości Fajne z Was dziewczyny! Cena płytek rzeczywiście zabójcza... A żeby fajnie wyglądały, musi ich trochę być... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 02.04.2012 09:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2012 Aga kiedyś już miałam napisać triumfalne HA! uświadomiłam sobie że przegapiłam cenę tych mordek. Możesz napisać jeszcze raz hał macz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sharlotka 02.04.2012 13:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2012 Admete,widzę, że zasuwasz z robotą jak mało kto - toż to lada tydzień się przeprowadzisz!!!Będę zaglądać i kibicować. Plany piękne! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drop_Inn 02.04.2012 14:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2012 Aga, śrubki będą super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts