kakusek 03.04.2012 20:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2012 (edytowane) Aga o cos takiego Ci chodzi? http://www.imperial.pl/pl/produkt/416,lwn-600-op Ta jest akurat zbyt duza ale moze ktos znajdzie cos mniejszego . Jak zobaczyłam Towje drzwi to pomyslalam ze to WROTA -PIEKNE WROTA Edytowane 3 Kwietnia 2012 przez kakusek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emiranda 03.04.2012 20:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2012 Drzwi niesamowite, będą super pasowaly do Twojego domku, miłych snów Aga Ci zyczę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drop_Inn 03.04.2012 21:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2012 Aguś, drzwi są co prawda w zupełnie innym stylu niż sama bym wybrała, ale muszę przyznać, że bardzo dobrze zgrały się z całością - zarówno z oknem balkonowym, jak i okrągłymi po bokach. Komponuje się to wszystko naprawdę świetnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmajeczkaa 03.04.2012 22:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2012 Piękne drzwi Buziaki zostawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 03.04.2012 22:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2012 Aguś drzwi są imponujące:jawdrop: Toż to prawdziwe wrota:jawdrop:Pięknehttp://www.sherv.net/cm/emo/dancing/number-one-dance.gif Tych halogeników nie kojarzę... Te ze zdjęcia to są chyba prostokątne, prawda? Na moje oko mogą mieć ok. 15x12 cm. (obejrzałam u siebie swoje anemostaty na suficie- są co prawda okrągłe, ale wielkość się zgadza). Odpoczywaj kochana, bo się dzisiaj nalatałaśhttp://www.sherv.net/cm/emo/sad/super-sad.gif ale opłacało się, bo domek pięknieje i elewacja rozrasta się... Fajnie:wiggle: Dobrej nockihttp://www.picgifs.com/smileys/smileys-and-emoticons/sleeping/smileys-sleeping-661853.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 03.04.2012 22:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2012 aha... bo ja chyba teraz skojarzyłam:oops: Te oprawy co ja mam - to rozumiem, że za duże ci się wydają A ja tu złote rady, złote linki podrzucam:rotfl: W każdym razie powiem tak - moim zdaniem one duże nie są Nie wiem jaką masz szerokość tego nawisu... .................. a teraz to już całkiem zgłupiałam... wzięłam miarkę do ręki i te moje na pewno nie miały 22 cm:o max ok. 15... wyglądały na standardowe halogeny z dodatkową ozdobną obudową z gipsu... cholercia - dobrze, że jeszcze nie domawiałam tych z netu - to chyba jednak nie byłoby to samo co już mam:lol2: Sprawdziłabym ci te wymiary... ale nawet nie będę na budowie:roll: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 04.04.2012 04:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2012 (edytowane) Ja kojarzę - bo mam je od ok. pół roku w piwnicy:rotfl: Ale mi narobiłaś nadziei Te oprawy co ja mam - to rozumiem, że za duże ci się wydają Magda no duże - ale piękne.Kurde mogły by miec z 5 cm mniej, ale nie wiem jakby to wyglądało bo ten kwadrat w środku ma 12/12 cm - więc byłby już za mały żarówka by się nie zmieściła I jestem w kropce. W każdym razie powiem tak - moim zdaniem one duże nie są Nie wiem jaką masz szerokość tego nawisu... Co do podwieszenia planuję podobnie jak na zdjęciu z chłopakami obliczyliśmy tak na oko że powinno to mieć 25 cm na szerokość - ja nie chcę żeby ten pasek był za szeroki - chcę dokładnie taki efekt jak na zdjęciu . Czyli jak bym wzięła te to bym musiałą poszerzać podwieszenie - Magda na rzaie rozplanowujemy sufity - ale decyzja ma byc wtym tygodniu bo chłopaki ruszają od poniedziałku z dołem a teraz to już całkiem zgłupiałam... wzięłam miarkę do ręki i te moje na pewno nie miały 22 cm max ok. 15... jakby to była prawda były by idelane ale nie znlazłam podobnych w necie i pani ze sklepu by mi pewnie też pokazała - bo obeznana babka w tym temacie - tylko nie rozumiem jednego w necie są po 100 zł a ona wczoraj dała mi cenę bez rabatu 189 zł - nawet po rabaice nie będzie to 100 A drzwi... baaardzo interesujące Choć też nie moja bajka... sporo tych kółeczek u ciebie kółeczek tylko 3 - i tyle póki co wystarczy - no zakończenia śrub do kamienia będą okrągłe - bo miały być początkowo też kwadratowe Drzwi nieziemskie i pomijam fakt, ze to nie moja stajla. Sa wypasione i kropka:jawdrop: Aguś, a ja wiem, ze byłas dzis w naszym sklepie z oswietleniem, bo tez tam dzisiaj byłam i sie zgadałam z panią Agnieszką... buziaki! Drzwi dziękują No popatrz - wychodzi na to że ja będę tam chyba codziennie w tym tygodniu . A o której byłaś? Zupełnie nic wiem wiem - sama się z tego uśmiałam Aga o cos takiego Ci chodzi? http://www.imperial.pl/pl/produkt/416,lwn-600-op Ta jest akurat zbyt duza ale moze ktos znajdzie cos mniejszego . Jak zobaczyłam Towje drzwi to pomyslalam ze to WROTA -PIEKNE WROTA DOKŁADNIE O COS TAKIEGO MI CHODZI tylko nie ma ramki, ale może by się ją dorobiło, tylko musi być mniejsza. Wrota dziękują za komplementa Drzwi niesamowite, będą super pasowaly do Twojego domku, miłych snów Aga Ci zyczę Alu dziękuję Aguś, drzwi są co prawda w zupełnie innym stylu niż sama bym wybrała, ale muszę przyznać, że bardzo dobrze zgrały się z całością - zarówno z oknem balkonowym, jak i okrągłymi po bokach. Komponuje się to wszystko naprawdę świetnie Dropku dzięki o tym głównie myśłałam żeby pasowały z zewnątrz żeby wszystko razem grało Piękne drzwi Buziaki zostawiam Drzwi dziękują Buźka Aguś drzwi są imponujące:jawdrop: Toż to prawdziwe wrota:jawdrop:Pięknehttp://www.sherv.net/cm/emo/dancing/number-one-dance.gif Tych halogeników nie kojarzę... Te ze zdjęcia to są chyba prostokątne, prawda? Na moje oko mogą mieć ok. 15x12 cm. (obejrzałam u siebie swoje anemostaty na suficie- są co prawda okrągłe, ale wielkość się zgadza). Wrota drzwi dziękują Wydaje mi się Aga że to kwadraty - ale tak jak piszesz na pewno mniejsze - ja obstawiam właśnie 15/15 cm - ale gdzie takie znaleźć A ja miłego DNIA ŻYCZE Edytowane 4 Kwietnia 2012 przez admete Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 04.04.2012 05:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2012 Wrota nieziemskie. Nigdy podobnych nawet nie widziałam. Też nie mój stajl ale całość - BOMBA ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emiranda 04.04.2012 06:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2012 Aga i jak cgcesz dobrze te drzwi zabezpieczyć to moja rada jest taka, we wgłebienia włóż coś miekkiego stare szamaty czy może gazety, żebyje zlicować z wypuklą powierzchnią, później styropian 2 cm i to obkładasz folią, z pewnością nic sie im nie stanie MIłego dnia Ci zyczę i fajnych połowów lamkowych A propos przyjazdu do mnie Monia z w-wy ma 11maja ur swojego dzieciecia, czy nie byłoby problemu przełożyć to na 18 maja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 04.04.2012 06:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2012 Dziękuję Mirelko Alu na razie zostawiamy drzwi - bo chłopaki nie mieliby jak wejść i wyłączyć alarmu - pozatym nie ma klamki więc nikt nie będzie na razie wchodził Pan który zakłądał nam drzwi powiedział że jest jeden wileki minus takiego ofoliowania drzwi - jak się zdjemie folię za parę miesięcy i jeśłi nie dak Boże byłaby jakaś rysa a na budoiwe przez ten czas przewinęło się kilka ekip od różnych rzeczy - TO JAK ZNALEŹĆ WINNEGO I KOGOŚ OBARCZYĆ WINĄ I POCIĄGNĄĆ DO ODPOWIEDZIALNOŚCI?? Na razie zostaje tak jak jest - czekamy na klamkę. Dzikęi Alu za rady w sprawie drzwi A propos przyjazdu do mnie Monia z w-wy ma 11maja ur swojego dzieciecia, czy nie byłoby problemu przełożyć to na 18 maja Nie ma problema Buziaki miłego dnia -------------------------- Siedzę nad tymi halogenami - i właśnie sobie uświadomiłam że potrzebuję jeszcze halogenów do 3 łazienek i kuchni Rany jak to wybrać A praktycznie też powinnam zamawiać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emiranda 04.04.2012 06:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2012 Aga, no i co z tego, że znajdziesz winnego? a drzwi bedziesz miała porysowane, no teraz jak Ci ocieplaja dom, to bezwzglednie drzwi musisz zabezpieczyć !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beauty 04.04.2012 07:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2012 aguś ,ale piękne drzwi:jawdrop:dziewczyny mają rację ,zabezpiecz je dobrze, bo możesz ich później nie poznać . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 04.04.2012 08:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2012 Aguś drzwi się wpasowały świetnie w całość domku, powiem szczerze jest bardzo orginalnie, chyba tylu kółek na raz jeszcze nie widziałam , ale jest bardzo fajnie:yes: Beauty, błagam powiedz jak nazywa się tkanina Twoich zasłon, tzn. już nawet nie chodzi o szczegóły ale rodzaj materiału, świetnie się układa:jawdrop: i w jakim one są kolorze? Sorki Aga za prywate Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 04.04.2012 08:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2012 Agi wrota....pasują do domu, ale też nie moja bajka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bocian_86 04.04.2012 08:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2012 Drzwi są fajne, świetnie się komponują z okrągłymi oknami! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TwoOfUs 04.04.2012 08:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2012 Aga drzwi robią wrażenie Fajnie zgrały się te wszystkie koła na drzwiach, okienka i łuki w górnym oknie Lipa z tą klamką. Jak przeczytałam to aż się zastanowiłam co nam wyślą bo to mąż składał zamówienie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mrówka75 04.04.2012 08:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2012 ooooo drzwi ogromne, bardzo okazałe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beauty 04.04.2012 09:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2012 Beauty, błagam powiedz jak nazywa się tkanina Twoich zasłon, tzn. już nawet nie chodzi o szczegóły ale rodzaj materiału, świetnie się układa:jawdrop: i w jakim one są kolorze? Sorki Aga za prywate Mar Jel,to tafta kupiona w necie(35zł za metr) nie jest oryginalna ,ale wygląda dobrze .Przetrzymała pranie chemiczne tzn,że materiał jakościowo dobry.Koleżanka kupiła w Leroyu podobny ,to po praniu wygląda okropnie ,stracił sztywność i skurczył się . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 04.04.2012 09:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2012 Mar Jel,to tafta kupiona w necie(35zł za metr) nie jest oryginalna ,ale wygląda dobrze .Przetrzymała pranie chemiczne tzn,że materiał jakościowo dobry.Koleżanka kupiła w Leroyu podobny ,to po praniu wygląda okropnie ,stracił sztywność i skurczył się . Dziękuję Beauty za info:hug:, jeszcze napisz mi jak możesz jaki kolor tych Twoich zasłon. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beauty 04.04.2012 10:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2012 One są takie szarawe opalizujące fioletem:Dtaka ni pies ni wydra:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts