Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Jak połączyć klasykę z nowoczesnością...?

Recommended Posts

One są takie szarawe opalizujące fioletem:Dtaka ni pies ni wydra:D

Ano widzisz i to mi wystarczy... bałam się, że przy grafitowych kanapach szare zasłony to tak jakoś ponuro się zrobi. Jak zobaczyłam u Ciebie jak pięknie to wygląda, to pomyślałam, że u mnie w salonie może jakoś ujdzie:D a, wahałam sie między jakimś jasnym, a szarością, to chyba decyzję podjęłam;)

Dzięki raz jeszcze.

• Odpowiedzi 13,1k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Marta!

ja mam tą samą taftę, co Beauty - kolor nr 15:

http://www.firany.sklep.pl/tafta-jednobarwna-1516-p-1014.html

Dzięki Sharlot:hug:, ja to chyba coś bardziej szaro-srebrnego poszukam, ale może zamówię też kawałek tej, a nóż taki stalowy opalizujący z fioletem doda trochę życia u mnie ;)

Aga zaraz mnie pogoni, że tak się u niej tu żądze :eek:

Aga zaraz mnie pogoni, że tak się u niej tu żądze :eek:

No coś Ty :hug:

Adze głowa teraz dymi :bash:

bo podejmuje cięzkie oświetleniowe decyzje - jestem na chwilę w domu skonsultować decyzję z mamą -ale chyba jadę zamówić

o takie cuś 13,1/13,1 cm sztuk 28 ;)

http://i3.fmix.pl/fmi2351/6cd1db8000164f2c4f7c2c68

mysle to troche wpuscic w sufit zeby tyle nie wystawalo

----------------dziewczynki odpiszę wieczorkiem :) :hug:

Alu Beatko drzwi zabezpieczymy :lol:. Marciny od środka jak obrobią ściany wokół nich, a chłopaki od elewacji jak zrobią co ich przy drzwiach to też się ładnie zaklei :yes:

Beatko drzwi dziękują :wiggle:

Aguś drzwi się wpasowały świetnie w całość domku, powiem szczerze jest bardzo orginalnie, , ale jest bardzo fajnie:yes:

Agi wrota....pasują do domu, ale też nie moja bajka :rolleyes:

Drzwi są fajne, świetnie się komponują z okrągłymi oknami! ;)

Aga drzwi robią wrażenie :jawdrop: Fajnie zgrały się te wszystkie koła na drzwiach, okienka i łuki w górnym oknie :)

Lipa z tą klamką. Jak przeczytałam to aż się zastanowiłam co nam wyślą bo to mąż składał zamówienie.

ooooo drzwi ogromne, bardzo okazałe

Admete,

drzwi robią ogromne wrażenie - solidne, potężne, oryginalne, choć ja też raczej w skromniejszych gustuję

dziewczynki :hug:

drzwi dziękują :lol:

I taki był cel - dopasować wszystko z zewnątrz - jak tylko poprawią okno balkonowe i dojdze balustrada będzie mówiąc nieskromnie pięknie :lol: - dla mnie na pewno :) - jestem strasznie z nich zadowolona :yes:

chyba tylu kółek na raz jeszcze nie widziałam :lol2:

oj tam oj tam tylko 3 :lol2:

Lipa z tą klamką. Jak przeczytałam to aż się zastanowiłam co nam wyślą bo to mąż składał zamówienie.

No lipa - ale pan dzwonił już że wysyła - zresztą to chyba póki co jedyna firma z której jestem na 10000000% zadowolona - super się z nimi dogaduje no i planujemy dalszą współpracę :wiggle:

Two nie będzie źle zobaczysz :hug:

28 ?? O matko .....

Faktycznie sporawo:jawdrop:

No tyle tego wyszło :o A nawet 29 :lol2:

- ale to na salon i jadalnię - i tak nie szalałam z nimi :no:

Aguś, po naszej rozmowie padła mi bateria:(

Co załatwiłaś z ta lampą?

A ja nie miałam czasu już nawet w spokoju zadzwonić.

I mame zapomniałam zapytac - ale raczej będzie mogła przyjść :yes:

Mam srylion halogenów jeszcze do wybrania :lol2:i 100000 innego oświetlenia więc chciałam w ten piątek trochę tam posiedzieć - a jest to czasochłonne - po Pani A. pomada ale na wyrywki - między telefonami, a Rafał chory :sick:

Dam Ci jutro znać ok? Zadzwonię :yes:

A lampy?? ZAMÓWIONE :wiggle: 29 sztuk :)

A może ja mam jednak takie cóś:oops: Szukałam tamtych, z tamtego zdjęcia... ale może nie zauważyłam różnicy:roll:

Magda bardzo możłiwe bo one bardzo podobne na zdjęciu - tamte większe ładniejsze - aleeeee te mniejsze też powinny być ładne. Muszą być bo nakupiłam ich pełną copkę :lol2:

Aguś,mogę?;)

Kochani, rusza nasza forumowa akcja : "Zajączek dla Frania"

Franio,

http://images40.fotosik.pl/1473/b25f65fdfc715948m.jpg

to wspaniały i dzielny Chłopiec, który zmaga się z Potworzastym- nieuleczalną dziś chorobą genetyczną- SMARD1. Jest bohaterem bloga pisanego przez swoją Mamę:

mojsynfranek.pl.

Nasza akcja, na początku miała polegac na zbiórce pieniążków na remont łazienki dla naszego niebieskookiego Dzielniaka, ale ponieważ Franio jest podopiecznym fundacji, możemy zrobić to tylko poprzez wpłate na subkonto fundacji, co wbrew naszym obawom, nie jest złą wiadomoscią. Forumowicze-to jest, my w tytule wpłaty wpisujemy:

Fundacja Dzieciom „Zdążyć z Pomocą”

Bank BPH

15 1060 0076 0000 3310 0018 2615

tytułem: 13984 Trzęsowski Franciszek – darowizna na pomoc i ochronę zdrowia/murator/nick np: emiranda

i wówczas nasze pieniązki zostaną zliczone przez fundacje, a kwota podana na Blogu:yes:

Mama Frania zobowiązuje sie do podania konkretnej kwoty przypisanej danemu nick'owi. Wiec, jak widzicie nasza wspólna akcja ma bardzo duży sens.

Mama Frania, dziękowała nam jeszcze przed rozpoczęciem akcji:

"Forumowiczom z Muratora już dziś dziękujemy za chęć i zryw do pomocy."

Franio, trzymaj kciuki za swoje Muratorowe Ciocie i Wujków!

Akcja "Zajączek dla Frania" kończy sie we wtorek-10 kwietnia

Edytowane przez hazeleyes1982

Pan który zakłądał nam drzwi powiedział że jest jeden wileki minus takiego ofoliowania drzwi - jak się zdjemie folię za parę miesięcy i jeśłi nie dak Boże byłaby jakaś rysa a na budoiwe przez ten czas przewinęło się kilka ekip od różnych rzeczy - TO JAK ZNALEŹĆ WINNEGO I KOGOŚ OBARCZYĆ WINĄ I POCIĄGNĄĆ DO ODPOWIEDZIALNOŚCI??

To prawda. Niestety sprawdziłam na sobie, no i mam kilka uszkodzeń w drzwiach, bo były....zabezpieczone. Drzwi wypasione. Super pasują do całości.