Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Jak połączyć klasykę z nowoczesnością...?

Recommended Posts

• Odpowiedzi 13,1k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Niech zmartwychwstały Chrystus oświeci drogi codziennego życia

Obdarza błogosławieństwem i pomaga życie czynić szczęśliwym.

Pogodnych i ciepłych

Swiąt Zmartwychwstania Pańskiego

Życzy Ala z Rodzinką

http://t2.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcQD5uEAmOTdlrDBfHuk6pXIGQ_OsmZXLFJwJFWmZcxO-Re4O7co

Aguś zaglądam, ale nawet się nie odzywam bo lecisz jak burza :D

Yokasiu - cieszę się :hug: - bo się trochę smutałam że Cie u mnie nie ma :)

No, nareszcie decyzja w sprawie oświetlenia ;) 29 to sporo, ale masz przecież dużą przestrzeń w domu ;)

Jutro będę walczyć dalej z tematem :lol2:

Dużo tych halogenów - ale to na 70 m2 więc chyba ok :confused:

To prawda. Niestety sprawdziłam na sobie, no i mam kilka uszkodzeń w drzwiach, bo były....zabezpieczone. Drzwi wypasione. Super pasują do całości.

Też mi się to bardzo prawdopodobne wydaje - no nic póki co jesteśmy 2 razy dziennie na budowie więc będziemy oglądać.

Drzwi dziękują za komplementa :)

Aniu S Witam serdecznie :welcome:

Drzwi cieszą się że się podobają :lol:

Zapraszam jak najczęściej :)

Drop Alu Beatko dziękuję kochane za życzenia :hug:

ja podskoczę do wszystkich jutro :)

Mróweczko Pinacoladko dziękuję za życzenia :)

Dziś mało owocny dzień.

Rano fryzjer - z różnych powodów musiałam sie umówić z nowa fryzjerką - i niestety mimo wielkich nadziei - LIPA :sick:.

Za krótko mnie ścieła - moja kitka jest znikoma ( a tak praktycznie mam zawsze upięte włosy) i kolor po związaniu włosów beznadzieja - jak są rozpuszczone to jakcie moge - ale po związaniu wychodzi jakaś rudawa płukankę która mi na koniec na chwilę nałożyła żeby nadać włosom perłowego odcieniu - jak to pani nazwała.

Ten dziwny odcień zejdzie - ale nie mam czasu moczyć głowy nad wanną żeby to do świąt usunąć :mad:

Z budowlanych spraw - żeby nie było że się obijałam ;).

Ustaliłam w ciągu dwóch dni - jak będzie wyglądać podwieszenie sufitu - na całym dole.

Marcin skleił mi nawet zabudowę do salonu i jadalni :wiggle:

Póki co ustaliłam że będzie szersza o 2 cm - czyli do obecnego wyglądu tej części z oprawą halogenowa dodajemy po centymetrze z każdej strony.

Jak myślicie będzie to przypominało choć trochę zabudowę z inspiracji?

Ta zabudowa ma wysokość 15 cm, długość części z lampką to 20 cm - sama oprawa halogenowa 13 cm i po 3,5 cm do końca zabudowy. (nie namotałam???)

http://i1.fmix.pl/fmi381/69e4071c0000f1984f7de500

inspiracja stąd zdjęcie

http://i3.fmix.pl/fmi1044/6c6b351600036c914f79c572

lampka

http://i3.fmix.pl/fmi2351/6cd1db8000164f2c4f7c2c68

wiem że moja jest trochę większa niż na inspiracji - ale chyba powinno byc dobrze - czy nie :confused:

---------------------------------------------

Dostałam do wglądu projekt ogrodu - ale na razie nie pokazuję bo musza panowie nanieść duuuuuuuuuuuuuuużó zmian żeby wyglądało tak jak sobie to JA wymyśliłam :lol2: Dzis było tylko przekazanie projektu - kosztorys i omówienie szczegółów we wtorek - pan mi chyba świątecznego nastroju nie chciał popsuc :lol2:

Edytowane przez admete