nihiru 19.04.2012 06:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2012 a ja i tak się dziwię, że tyle czasu wieczorami spędzacie na forum:) doszłam do wniosku że pewnie wszystkie macie laptopy i nosicie je ze sobą przed tv albo do kuchni i robicie jednocześnie inne rzeczy, bo inaczej sobie nie wyobrażam. ja mam komputer stacjonarny, więc jak siedzę w domu na forum, to już nic innego nie jestem w stanie zrobić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emiranda 19.04.2012 06:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2012 (edytowane) Wczoraj wszystko mnie już dobijało - każda rzecz doprowadzała prawie do płaczu - że niechcący na każdym wątku się żaliłam że nie nadążam z czytaniem http://www.matrax.net/forum/images/keny/glupek1.gif Wyszła ze mnie beksa-lala i niezdara pisaniowa Już się poprawiam http://gify.magazynek.org/pictures/Emotikony/Rado%C5%9B%C4%87/068.gif Aguś nie dziwię Ci się ja tez tak reaguje na niepowodzenia. Mam ogromna nadzieję, że to sie jakos wyjasni Aguś jeszcze a propos watku Karoli, to burza rozpętałą się o to , że ja napisałam, ze ta bilardownia to dla mnie porażka (sory mam do tego prawo nie podoba mi się) i porownalam ja j(juz niepotrzebnie) z bilardownią Karoli pisząc , m.in., że dom Karoli jest skromny bo za taki go uwazam i taka bilardownia do tego domu nie pasuje. No i rozpetałą sie wojna, emocje poszły w ruch i jest mi przykro z tego powodu. Edytowane 19 Kwietnia 2012 przez emiranda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 19.04.2012 06:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2012 a ja i tak się dziwię, że tyle czasu wieczorami spędzacie na forum:) doszłam do wniosku że pewnie wszystkie macie laptopy i nosicie je ze sobą przed tv albo do kuchni i robicie jednocześnie inne rzeczy, bo inaczej sobie nie wyobrażam. Ja dziewczynom zazdroszczę tego czasu - ja z kolei musze iść wcześnie spać żeby jakoś funkcjonować Nawet telewizji nie oglądam - bo nie ma kiedy Tylko DDTWN rano - ale cały tydzień prowadzi wiadomo kto i mi się nie chce tej baby słuchać Alu ja też mam nadzieję że się wyjaśni- i że pozytywnie Co do emocji - ja nerwus jestem - więc sama jestem sobie winna że tak odczuwam później skutki takich akcji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sharlotka 19.04.2012 06:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2012 Helloł Admete,melduję, że podczytuję czasem i kibicuję Ci mocno, żeby wszystko SIĘ pięknie wykańczało, a nie wykańczało CIĘ.Powodzenia w walce grzejnikowej - nie dziwię się, że masz już dość, ale głowa do góry, za moment się wprowadzisz do pięknego domu!Buźka! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emiranda 19.04.2012 06:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2012 Tylko DDTWN rano - ale cały tydzień prowadzi wiadomo kto i mi się nie chce tej baby słuchać Alu ja też mam nadzieję że się wyjaśni- i że pozytywnie Co do emocji - ja nerwus jestem - więc sama jestem sobie winna że tak odczuwam później skutki takich akcji No ja TVN bojkotuje od dawna i nie oglądam tej stacji, a tak naprawdę to własciwie w ogóle nie oglądam TV ( no dwa seriale i koniec), ale rano wolę oglądać dwójkę, jak coś Aguś na prv z dziewczynami pisalam i mam nadzieję, że jest ok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 19.04.2012 06:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2012 No hej Sharlot - też myślę o Tobie czasem - wybrała już te okna czy jeszcze - a Wy kiedy ruszacie? Aguś na prv z dziewczynami pisalam i mam nadzieję, że jest ok No no już jesteście dogadane i wszystko wyjaśnione ------------------------- Wklejam na poprawę humorku podpatrzoną u Two inspirację żeby mi nie uciekło - połączenie gładkiego pięknego chestera, pasków na fotelach i kropek na szezlongu - no bajka po prostu (dla mnie oczywiście http://i3.fmix.pl/fmi1896/a6269308002b7e3a4f8fb6a5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 19.04.2012 07:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2012 Aguś trzymam kciuki za te grzejniki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 19.04.2012 07:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2012 a dzięki Venusku przyda się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sharlotka 19.04.2012 07:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2012 Spox:)- jesteśmy przygotowani na ogrom robót i wydatków w tym roku - plany mamy ambitne:) - będę Was informować o postępach, jak COŚ już konkretnie ruszy:)A jako że nie samym FM żyje człowiek:lol2:, to trochę wypadłam z rytmu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TwoOfUs 19.04.2012 08:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2012 Aguś trzymam kciukasy za dzisiejszą rozmowę. Żeby sprawa grzejników wyjaśniła się pozytywnie Widzę, ze wnętrze naprawdę przypadło ci do gustu mnie też spodobało się to połączenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bocian_86 19.04.2012 08:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2012 Aguś, nie daj się, jesteś już tak doświadczona w budowaniu, że niech zapomną o tym, że mogą Ci wcisnąć byle co. Nie ta cena, żeby przymykać na to oko. Co oni sobie w ogóle myśleli? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 19.04.2012 10:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2012 Sharlot to czekam w takim razie z niecierpliwością na pierwsze ruchy na budowie Two dzięki No to połączenie jest rewelacyjne - misz masz faktur - ale jak ładnie zgrany kolorystycznie Nie ta cena, żeby przymykać na to oko. Bocianku - dokładnie A czy zaprawiona w budowaniu? - obawiam się kochana że to dopiero początek ------------------ Póki co nie odbierają telefonów - i komórki i stacjonarnego - mam nadzieję że to przypadek Ja byłam na budowie, zawieźć listwy na sufit na hol, dogadałam sprawę kinkietu u Oskara i zdecydowałam jednak że łóżko będzie stało zagłówkiem do ściany - czyli będzie wchodziło w pokój - także od razu będę mu kupować duże 160/200-210 - nie wiem właśnie jak długie.Najważniejsze że decyzja padła jak łóżko ma stać - wbrew głosom mojej mamy i J Ja zakupiłam najbardziej kremowe i czekoladowe ciacha i właśnie wsuwam http://gify.magazynek.org/pictures/Emotikony/Rado%C5%9B%C4%87/057.gif Zaraz będę próbowac dzwonić znowu do tych łazienek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emiranda 19.04.2012 11:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2012 Aguś nie ma to jak slodkie na stres, nieprawdaż? Trzymam kciuki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karolek59 19.04.2012 11:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2012 U mnie stres czy nie słodyczami się objadam na maksa. Właśnie zjadłam cała tabliczkę czekolady Aga macie jakieś plany na majówkę ?? bo tak chciałam zabrać moje dzieciaki do Zoo albo dino parku może byście dołączyli? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 19.04.2012 12:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2012 Alu ja niestety inne używki preferuję na stres - ale samochodem muszę jeździć i dziećmi się zajmować no i ten nieszczęsny antybiotyk biorę Karola a o którym dino parku mówisz? tym w Bałtowie? Czy jest coś koło Was??? Jako takich planów nie mamy ale możemy w sumie się umówić Tylko żeby pogoda była i dzieciaki zdrowe - bo wiesz jak to u mnie ostatnio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pysiaczek 19.04.2012 12:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2012 admete czy ja się tu w końcu witałam? Bo już sama nie wiem Na ratyu nadrabiam Twój wątek, ale już mi głupio, że być może jeszcze się nie odezwałam W każdym bądź razie staram się śledzić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiunia 1981 19.04.2012 12:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2012 Witam serdecznie:) Wpadłam tu bo przeczytałam Twój komentarz u Karoliny i chciałam podziękować za miłe słowa no i oczywiście przywitać się. Jak to się stało że mnie tu jeszcze nie było nie mam po prostu pojęcia:) Dzisiejszy wieczór mam więc zamiar przeczytać cały Twój dziennik Pozdrawiam i zdrówka życzę . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 19.04.2012 14:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2012 Ja zakupiłam najbardziej kremowe i czekoladowe ciacha i właśnie wsuwam http://gify.magazynek.org/pictures/Emotikony/Rado%C5%9B%C4%87/057.gif Podziel się Agahttp://emoty.blox.pl/resource/th_0girlcupcake.gif Zaraz będę próbowac dzwonić znowu do tych łazienek No i co udało się? Bo jak nie to przyjadę i pomogę Ci ich załatwićhttp://emoty.blox.pl/resource/fd0aa91c334bb307.gifhttp://emoty.blox.pl/resource/2guns.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 19.04.2012 15:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2012 Pysiaczku witałaś się na 99.9% , ja u Ciebie też chyba ze 2 razy się witałam Asiunia WITAJ !!!! - oj to trochę masz do przejrzenia - ale ja duuuuuuuuuuużo zdjęć wrzucam więc będzie łatwo nawet wczytywać się nie trzeba za dużo - zresztą u mnie to dopiero początki wykończeniówki więc akcja dopiero przed nami Cieszę się że do mnie zajrzałaś Aga dodzwoniłam się ale jeszcze ten przedstawiciel Zhendera do nich nie dotarł Już jest 17 więc wątpię że czegokolwiek się dzisiaj dowiem Ale jak coś to jutro zwołam ekipę i możemy jechać http://emoty.blox.pl/resource/emoto_cfaniak.gif do sklepu ale to jak wrócę z Wawy - bo przeciez na wycieczkę jutro jedziemy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 19.04.2012 15:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2012 Aga, my się lepiej wymieńmy numerami telefonów... ja zadzwonię jak skończę - może akurat będziesz gdzieś jeszcze urzędować na Bartyckiej i Ci się przydam... a Ty weź mój w razie WU... jakbyś nie mogła znaleźć, gdzieś nie mogła trafić itp... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts