Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Jak połączyć klasykę z nowoczesnością...?

Recommended Posts

Słuchajcie dzwoniła do tego Centrum Kopernika i niestety pani powiedziała że moga być kolejki :sick:. Znajoma znajomej była niedawno i czekała 2h na wejście a mąż szukał miejsca na parkingu 1h - także potrzebuję nowej atrakcji dla małego. Jutro ma być ładnie więc może w tym całym pasażu - płytkowym nie ma miejsca dla dzieci? może jakiś plac zabaw niedaleko? Jeśłi nie to jakoś go w wózeczku powozimy - bo jeszcze się nim ratujemy na dłuższe wypady :yes:

• Odpowiedzi 13,1k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Czytam i czytam i co jakiś czas się odezwę jak będę miała jakiś pomysł:). Jestem na mebelkach do pokoju dla dzieci i wrzucę linka do sklepu gdzie ja wybrałam łóżko dla swojego synka i może coś Cię zaciekawi bo są piękne ( na żywo tak samo jak na zdjęciu)

http://hokus-pokus.net.pl/

Alu

Karola a o którym dino parku mówisz? tym w Bałtowie? Czy jest coś koło Was???

Jako takich planów nie mamy :no: ale możemy w sumie się umówić :yes:

Tylko żeby pogoda była i dzieciaki zdrowe ;) - bo wiesz jak to u mnie ostatnio :(

Aga ja wiem że z dziećmi nigdy nic nie wiadomo. Normalka. Więc jakby co to zgadamy się z dnia na dzień

Tylko ja myślę że w Święto nie ma się co pchać raczej w inny dzień

my byliśmy w Krasiejowie. Teraz myślałam o Bałtowie

albo zoo podobno w Opolu jest fajne

Aguś w takim razie życzę Ci wspaniałej wycieczki i udanych zakupówhttp://www.picgifs.com/smileys/smileys-and-emoticons/shopping/smileys-shopping-649659.gif

Pogoda ma być superhttp://www.dogocanarioclub.com/forum/images/smilies/th_emoticon-0157-sun.gif Dobrej nocki i czekam jutro na relację:hug:

Życzę udanych łowów w Wawie, bo stół jest bardzo ładny :)

dziekuję Natalko :)

asiunia dzięki za linka byłam kiedyś na tej stronie, ale chyba sobie nie zapisałam ;) - a tak dzięki Tobie mam :wiggle:

Dziękuję za komplementa - ale wiesz jak to jest ;) - zdjęcia i inspiracje ładne = a co mi wyjdzie w realu :o :lol2: - różnie to może być :)

Asia rocznik się zgadza - sama miałam pytać - ale mi umknęło w trakcie pisania posta :lol2:

Przedszkolak będzie miał 4 lata za miesiąc, a najmłodszy 8 miesięcy za tydzień :wiggle:

Z chorobami wychodzimy na prostą -tfutfutfu - żeby nie zapeszyć :o

Karola pomyślimy bliżej weekendu - ale BAŁTÓW myślę jest dobrym pomysłem :yes:.

Byliśmy w sierpniu i Oskar dłuuuuuuuuuugp wspominał tą wycieczkę :yes:

Aguś w takim razie życzę Ci wspaniałej wycieczki i udanych zakupówhttp://www.picgifs.com/smileys/smileys-and-emoticons/shopping/smileys-shopping-649659.gif

Pogoda ma być superhttp://www.dogocanarioclub.com/forum/images/smilies/th_emoticon-0157-sun.gif Dobrej nocki i czekam jutro na relację:hug:

Aguś dzięki :hug:

uwielbiam tą emotkę :lol2:

Relację postaram się zdać jak wrócę :yes:

Znowu będę mieć tyły z wątkami ;) - ale wybaczycie ? :lol:

Mam nadzieję, że wyprawa się uda i przywleczesz z niej dużo cudowności :rolleyes:

KOLOROWYCH SNÓW :wiggle:

dzięki Maju :hug:

Dziewczynki co do nocy - to aż napiszę

moje dziecię pierwszy raz przespało samo w łóżeczku - budzi się o stałych godzinach - 11, 2, 4,20 - teraz jeszcze śpi :o - raz tylko napił się soczku a pozostałe razy wytstarczył smoczuś. Także nawet nie tęskmi za spaniem z mamusią w jednym łóżku :( - znowu mamusia bardziej przeżywa :lol2:

Jest 100 razy lepiej niż z Oskarem - żebym nie zapeszyła. Ale podstawowa rzecz nie muszę wstawać i robić mleka przy zapalonym świetle w kuchni - co potrafi naprawdę nawet bardzo zmęczoną osobę wybić z rytmu snu - i potem często gesto nie mogłam usnąć. A tak wtykam smoczka i śpię dalej :wiggle:

Tyle wydarzeń :).

Czekam co z kaloryferami - napisz koniecznie. Udanych zakupów życzę. Przypomniało mi się jak staliśmy w Gdyni do centrum nauki experyment :(. Może nie bedzie tak źle, przecież to nie weekend ?

Widzę, ze tak samo jak ja przeżywasz fakt, ze dziecko staje się samodzielne i przestaje być tylko mamę i cyca wpatrzone :). Znam ten bół. Ale musisz się powoli przywyczajać i pamiętaj, że w obecnym świecie samodzielność i zaradność to jedne z najbardziej poządanych zalet.

I wszystkiego naj :).

To starszych chłopaków mamy w tym samym wieku :) Mój skończył tydzień temu 4 lata niestety w odróżnieniu od Was cały kwiecień siedzimy znowu w domu bo znowu zapalenie gardła i oskrzeli :( No nic przedszkole robi swoje. Czekam teraz z niecierpliwością na wiadomości o kaloryferach i trzymam kciuki żeby wszystko było ok :) Miłęgo dnia :)

PS Wszystkiego co najlepsze :)