admete 19.04.2012 15:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2012 Słuchajcie dzwoniła do tego Centrum Kopernika i niestety pani powiedziała że moga być kolejki . Znajoma znajomej była niedawno i czekała 2h na wejście a mąż szukał miejsca na parkingu 1h - także potrzebuję nowej atrakcji dla małego. Jutro ma być ładnie więc może w tym całym pasażu - płytkowym nie ma miejsca dla dzieci? może jakiś plac zabaw niedaleko? Jeśłi nie to jakoś go w wózeczku powozimy - bo jeszcze się nim ratujemy na dłuższe wypady Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 19.04.2012 15:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2012 Magda ok juz wysyłam - sama miała Ci proponować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Natalia Stanko 19.04.2012 16:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2012 Aguś, wszystko wysłałam, mam nadzieję że jutro najpóźniej dojdzie. Życzę udanych łowów w Wawie, bo stół jest bardzo ładny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiunia 1981 19.04.2012 16:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2012 Czytam i czytam i co jakiś czas się odezwę jak będę miała jakiś pomysł. Jestem na mebelkach do pokoju dla dzieci i wrzucę linka do sklepu gdzie ja wybrałam łóżko dla swojego synka i może coś Cię zaciekawi bo są piękne ( na żywo tak samo jak na zdjęciu) http://hokus-pokus.net.pl/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karolek59 19.04.2012 17:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2012 Alu Karola a o którym dino parku mówisz? tym w Bałtowie? Czy jest coś koło Was??? Jako takich planów nie mamy ale możemy w sumie się umówić Tylko żeby pogoda była i dzieciaki zdrowe - bo wiesz jak to u mnie ostatnio Aga ja wiem że z dziećmi nigdy nic nie wiadomo. Normalka. Więc jakby co to zgadamy się z dnia na dzień Tylko ja myślę że w Święto nie ma się co pchać raczej w inny dzień my byliśmy w Krasiejowie. Teraz myślałam o Bałtowie albo zoo podobno w Opolu jest fajne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiunia 1981 19.04.2012 18:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2012 Skończyłam i mogę tylko powiedzieć że jest pięknie. Wspaniałe pomysły i inspiracje. Od dzisiaj będę tu codziennie . Dowiedziałam się jeszcze że jesteśmy z tego samego rocznika i chyba mamy chłopaków przedszkolaków w tym samym wieku i nawet tak samo cały luty chorowali Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 19.04.2012 20:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2012 Aguś w takim razie życzę Ci wspaniałej wycieczki i udanych zakupówhttp://www.picgifs.com/smileys/smileys-and-emoticons/shopping/smileys-shopping-649659.gif Pogoda ma być superhttp://www.dogocanarioclub.com/forum/images/smilies/th_emoticon-0157-sun.gif Dobrej nocki i czekam jutro na relację Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmajeczkaa 19.04.2012 22:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2012 Mam nadzieję, że wyprawa się uda i przywleczesz z niej dużo cudowności KOLOROWYCH SNÓW Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 20.04.2012 04:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2012 Życzę udanych łowów w Wawie, bo stół jest bardzo ładny dziekuję Natalko asiunia dzięki za linka byłam kiedyś na tej stronie, ale chyba sobie nie zapisałam - a tak dzięki Tobie mam Dziękuję za komplementa - ale wiesz jak to jest - zdjęcia i inspiracje ładne = a co mi wyjdzie w realu - różnie to może być Asia rocznik się zgadza - sama miałam pytać - ale mi umknęło w trakcie pisania posta Przedszkolak będzie miał 4 lata za miesiąc, a najmłodszy 8 miesięcy za tydzień Z chorobami wychodzimy na prostą -tfutfutfu - żeby nie zapeszyć Karola pomyślimy bliżej weekendu - ale BAŁTÓW myślę jest dobrym pomysłem . Byliśmy w sierpniu i Oskar dłuuuuuuuuuugp wspominał tą wycieczkę Aguś w takim razie życzę Ci wspaniałej wycieczki i udanych zakupówhttp://www.picgifs.com/smileys/smileys-and-emoticons/shopping/smileys-shopping-649659.gif Pogoda ma być superhttp://www.dogocanarioclub.com/forum/images/smilies/th_emoticon-0157-sun.gif Dobrej nocki i czekam jutro na relację Aguś dzięki uwielbiam tą emotkę Relację postaram się zdać jak wrócę Znowu będę mieć tyły z wątkami - ale wybaczycie ? Mam nadzieję, że wyprawa się uda i przywleczesz z niej dużo cudowności KOLOROWYCH SNÓW dzięki Maju Dziewczynki co do nocy - to aż napiszę moje dziecię pierwszy raz przespało samo w łóżeczku - budzi się o stałych godzinach - 11, 2, 4,20 - teraz jeszcze śpi - raz tylko napił się soczku a pozostałe razy wytstarczył smoczuś. Także nawet nie tęskmi za spaniem z mamusią w jednym łóżku - znowu mamusia bardziej przeżywa Jest 100 razy lepiej niż z Oskarem - żebym nie zapeszyła. Ale podstawowa rzecz nie muszę wstawać i robić mleka przy zapalonym świetle w kuchni - co potrafi naprawdę nawet bardzo zmęczoną osobę wybić z rytmu snu - i potem często gesto nie mogłam usnąć. A tak wtykam smoczka i śpię dalej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 20.04.2012 05:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2012 No i super! Udanej wyprawy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emiranda 20.04.2012 06:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2012 Dzisiaj imieniny Agnieszki WSZYSTKIEGO NAAAAAAAAAAAAAAAAJLEPSZEGO !!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 20.04.2012 06:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2012 Tyle wydarzeń . Czekam co z kaloryferami - napisz koniecznie. Udanych zakupów życzę. Przypomniało mi się jak staliśmy w Gdyni do centrum nauki experyment . Może nie bedzie tak źle, przecież to nie weekend ? Widzę, ze tak samo jak ja przeżywasz fakt, ze dziecko staje się samodzielne i przestaje być tylko mamę i cyca wpatrzone . Znam ten bół. Ale musisz się powoli przywyczajać i pamiętaj, że w obecnym świecie samodzielność i zaradność to jedne z najbardziej poządanych zalet. I wszystkiego naj . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiunia 1981 20.04.2012 07:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2012 To starszych chłopaków mamy w tym samym wieku Mój skończył tydzień temu 4 lata niestety w odróżnieniu od Was cały kwiecień siedzimy znowu w domu bo znowu zapalenie gardła i oskrzeli No nic przedszkole robi swoje. Czekam teraz z niecierpliwością na wiadomości o kaloryferach i trzymam kciuki żeby wszystko było ok Miłęgo dnia PS Wszystkiego co najlepsze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TwoOfUs 20.04.2012 08:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2012 Udanej wyprawy Aguś mam nadzieję że pogoda Wam dopisze i wrócisz z nowymi pomysłami No i wszystkiego najlepszego http://www.picgifs.com/smileys/smileys-and-emoticons/flowers/smileys-flowers-197938.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bocian_86 20.04.2012 09:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2012 Ja czekałam prawie 2 h w środku tygodnia... Tam zawsze jest mnóstwo ludzi... Jeśli dziś obchodzisz imieniny, to wszystkiego najlepszego! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beauty 20.04.2012 09:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2012 Wszystkiego Naj najlepszego w Dniu Imienin http://www.nietoperzka.com/wp-content/gallery/wiosna-2009/krokusy-lange-voorhout.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TwoOfUs 20.04.2012 09:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2012 Beauty jakie cudne to zdjęcie http://www.picgifs.com/smileys/smileys-and-emoticons/love/smileys-love-044671.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beauty 20.04.2012 09:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2012 rzeczywiście piękne...chciałam na swoim trawniku mieć chociaż namiastkę czegoś takiego ,,,powsadzałam mnóstwo cebul na jesieni a teraz pokazał się jeden tylko krokusik:lol2:chyba na więcej nie ma już szans:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 20.04.2012 10:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2012 Mam nadzieję, że na żywo kulki zauroczą Cię tak jak mnie I najlepszego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hazeleyes1982 20.04.2012 11:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2012 Aguś, baw sie dobrze i wracaj szybciutko do nas. Mnie grypa rozłozyła i mam dyspense od forum przez to:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts