emiranda 30.04.2012 05:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2012 Aga ja cały czas o Twoim tarasie myślę, mój ma 30 m2 i wcale nie uważam, że jest duży, Ty gdzies pisałaś, że Twoj ma 25, nie wiem czy to nie za mało. ??? Zobaczysz jak przyjedziesz My mamy bardzo duzy stół a chetnie jeszcze zesatw wypoczynkowy bym tam dała, ale nie ma już miejsca Oczywiścei szystko zależy od punktu widzenia Miłego dzionka Ci życzę, walczysz dzisiaj, czy odpoczywasz ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 30.04.2012 06:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2012 25 za mały ?? Kurcze ... ja chciałam 20 metrowy taras zrobić . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TwoOfUs 30.04.2012 11:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2012 U mnie też taras tylko 20m wychodzi i mam nadzieję że jakoś wystarczy bo na większy nie mam miejsca Aga Ty masz dużą działkę to i wielki taras się zmieści chyba że nie planujesz imprez na tarasie tylko w altanie Fajnie, że weekend się udał widzę że wszyscy ciężko pracowaliśmy nad opalenizną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aszka83 30.04.2012 12:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2012 (edytowane) Witammoze mozesz powiekszyc taras w taki sposob jak w domu felix, jezeli takie rozwiazanie wchodzi w gre http://www.projektyprestige.pl/projekt-domu-katalogowego-felix4.html własnie zastanawiam sie nad zakupem tego projektu , czy ktos z was moze buduje ten dom, ewentualnie jezeli nie to czy ktos moze sie wypowiedziec na jego temat, bardzo nam sie podoba ale moze jest cos na co trzeba szczegolnie zwrocic uwage. Jest to nasz pierwszy dom. Edytowane 30 Kwietnia 2012 przez aszka83 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hazeleyes1982 30.04.2012 18:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2012 Dziewczynki, nasz taras ma ...60m2.....i to nie jest dobra wiadomosc, jesli chodzi o koszt połozenia...czegokolwiek:roll: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emiranda 30.04.2012 18:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2012 Ola, ale Twój to tak jak dwa, nieprawdaż? a w srodku będzie rabatka ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hazeleyes1982 30.04.2012 18:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2012 Alu, na projekcie-tak ale my go...zmodyfikowalismy i jest jeden kolos;)Jak spedzasz Alu majówkę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 30.04.2012 18:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2012 Alu zadzwoniłam do architekta żeby mi go policzył - nie myślcie sobie że to kwadrat I wyszło 30 m2 - więc nie jest źle - jest IDEALNIE Miłego dzionka Ci życzę, walczysz dzisiaj, czy odpoczywasz ? A dziękuję w sumie był udany - chociaż wszystko jakoś tak w ślimaczym tempie Byłam jeszcze raz porównać Libet i Semerlock - i dzisiaj wygrał Libet Kolor tych piaskowych płytek bardziej mi odpowiada Ale jeszcze chwilkę będę sie zastanawiać Two 20 m - to też jest sporo Aga Ty masz dużą działkę to i wielki taras się zmieści chyba że nie planujesz imprez na tarasie tylko w altanie Wiesz co nasz taras jest uwarunkowany daszkiem - wszystko będzie się rozgrywać pod nim - nie chcieliśmy żeby coś wystawało - ale jak widziśz wyszło 30 m - to bardzo dużo Fajnie, że weekend się udał widzę że wszyscy ciężko pracowaliśmy nad opalenizną ja swoją będę jutro poprawiać - bo mam pięny zarys koszulki na plecach aszka Witaj !!! z projektem nie pomogę - bo bym musiała zadać Ci pewnie kilkadziesiąt pytań pomocniczych Projekt ma być DLA WAS funkcjonalny, wygodny, stworzony pod Wasze potrzeby - dlatego nie da się ot tak powiedzieć czy jest dobry czy nie. Po za tym jest tak odmienny od mojego - że może spróbuj zapytać kogoś kto buduje coś w stylu nowoczesnym? I szczerze? nie widzę żadnego podobieństwa tarasu z tego projektu do tego w moim domu Olu ale Ty będziesz mieć wypasiony taras http://emoty.blox.pl/resource/szczena.gif Nie zwróciłam uwagi jak byłam u Ciebie Będzie gdzie poszaleć na imprezkach zaprosisz chociaż na jedną ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 30.04.2012 18:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2012 Alu, na projekcie-tak ale my go...zmodyfikowalismy i jest jeden kolos;) Jak spedzasz Alu majówkę? No właśnie co tam będziecie robić dziewczynki? :popcorn: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emiranda 30.04.2012 19:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2012 Alu, na projekcie-tak ale my go...zmodyfikowalismy i jest jeden kolos;) Jak spedzasz Alu majówkę? W ogródku pracuję Zazdraszczam takiego tarasu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 30.04.2012 19:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2012 My jutro grill i opalanie. Ja pierwszego redsika jutro wypiję I jeśli pogoda pozwoli to w środę też grill i opalanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 30.04.2012 19:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2012 (edytowane) W ogródku pracuję A co jutro planujesz sadzić ? Edytowane 1 Maja 2012 przez admete Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hazeleyes1982 30.04.2012 19:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2012 A my sie gościmy w dwóch miejscach a potem-w pt rano wypad do Krakowa z naszymi Przyjaciółmi na weekend (bez Dzieciófffff:lol:) Zamierzam przy okazji zrobic nalot na Ikee-nie moge przepuscic takiej okazji:lol: Aguś,no pewka, ze zaproszę-na NIEjedną musimy naszych Chłopaków ze sobą poznać i nie mysle tylko o Dzieciaczkach:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emiranda 30.04.2012 20:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2012 A co jutro planujesz sadzać ? 1 maja świętuję he he Mam jeszcze kilka sadzonek, ale zamówiłam w sklepie internetowym multum sadzonek, będa w środę, to będe miała co do robótki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
1976pinacolada 30.04.2012 20:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2012 hejka - a mój taras ma 80m2 :sick: A ponieważ marzy nam sie drewno to chyba jeszcze chwilę nam sie pomarzy Póki co szykuję sie na sztuczną trawę, żeby mi sie cały syf do saloonu nie nosił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 30.04.2012 21:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2012 Aguś opalenizna jest ale z odbitymi ramiączkami Ja nie wiem czemu nie pomyślałam ja mistrz opalania Jutro będę poprawki - ciekawe czy uda mi się to teraz wyrównać Moja też z ramiączkami:rotfl: Aguś, na pewno wyrównasz- ma być jeszcze cała masa słonka:wiggle: Nasz tarasik ma ok. 30 m i myślę, ze taki jest dość wygodny i ma rozsądne koszty wykończenia:) Miłego leniuchowania:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 01.05.2012 05:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2012 Ola no to świetne plany - szczególnie wyjazd bez dzeiciów - my z J musimy jeszcze trochę poczekać na taki samodzielny wyjazd Alu czekamy na nowe rabatki Kinga - raju 80 m2 toż to boisko - poczekacie z dechami - ale obłożony nimi będzie Aguś to wychodzi że mamy takie same tarasiki Dziś proszę korzystać ze słoneczka, bo co rusz słyszę jakieś wzmianki o deszczach także wyciągajmy leżaczki i grzejmy kostki http://gify.magazynek.org/pictures/Emotikony/Pory%20roku/Lato/023.gif http://gify.magazynek.org/pictures/Emotikony/Pory%20roku/Lato/010.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emiranda 01.05.2012 05:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2012 Aguś witam miedzy pieleniem, wysadzaniem i podlewaniem, a tak dla rozrywki podłoge umyłam, bo sie bardzo nosi piach z ogródka (pies i koty). Spac nie mogę bo mnie jaks rwa dorwała, albo co innego i jak siedze lub leże w jednej pozycji to zaczyna mnie strasznie boleć, a jak się ruszam jest ok Miłego dzionka Ci zycze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hazeleyes1982 01.05.2012 07:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2012 Kinguś P.S.Dzis, to ja mam głupawkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aszka83 01.05.2012 07:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2012 ok , postaram sie poszukac kogos kto zbudowal albo buduje cos podobnego , pozdrawiam, milego weekendu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts