Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Jak połączyć klasykę z nowoczesnością...?

Recommended Posts

Aga ja cały czas o Twoim tarasie myślę, mój ma 30 m2 i wcale nie uważam, że jest duży, Ty gdzies pisałaś, że Twoj ma 25, nie wiem czy to nie za mało. ???

Zobaczysz jak przyjedziesz :) My mamy bardzo duzy stół :) a chetnie jeszcze zesatw wypoczynkowy bym tam dała, ale nie ma już miejsca :)

Oczywiścei szystko zależy od punktu widzenia ;)

Miłego dzionka Ci życzę, walczysz dzisiaj, czy odpoczywasz ?

• Odpowiedzi 13,1k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

U mnie też taras tylko 20m wychodzi i mam nadzieję że jakoś wystarczy bo na większy nie mam miejsca :(

Aga Ty masz dużą działkę to i wielki taras się zmieści :yes: chyba że nie planujesz imprez na tarasie tylko w altanie :)

Fajnie, że weekend się udał :D widzę że wszyscy ciężko pracowaliśmy nad opalenizną :lol:

Witam

moze mozesz powiekszyc taras w taki sposob jak w domu felix, jezeli takie rozwiazanie wchodzi w gre http://www.projektyprestige.pl/projekt-domu-katalogowego-felix4.html

własnie zastanawiam sie nad zakupem tego projektu , czy ktos z was moze buduje ten dom, ewentualnie jezeli nie to czy ktos moze sie wypowiedziec na jego temat, bardzo nam sie podoba ale moze jest cos na co trzeba szczegolnie zwrocic uwage. Jest to nasz pierwszy dom.

Edytowane przez aszka83

Alu zadzwoniłam do architekta żeby mi go policzył :rolleyes: - nie myślcie sobie że to kwadrat :lol2:

I wyszło 30 m2 - więc nie jest źle - jest IDEALNIE :)

Miłego dzionka Ci życzę, walczysz dzisiaj, czy odpoczywasz ?

A dziękuję w sumie był udany :) - chociaż wszystko jakoś tak w ślimaczym tempie ;)

Byłam jeszcze raz porównać Libet i Semerlock - i dzisiaj wygrał Libet :)

Kolor tych piaskowych płytek bardziej mi odpowiada :yes:

Ale jeszcze chwilkę będę sie zastanawiać :rolleyes:

Two 20 m - to też jest sporo :yes:

Aga Ty masz dużą działkę to i wielki taras się zmieści :yes: chyba że nie planujesz imprez na tarasie tylko w altanie :)

Wiesz co nasz taras jest uwarunkowany daszkiem - wszystko będzie się rozgrywać pod nim - nie chcieliśmy żeby coś wystawało - ale jak widziśz wyszło 30 m - to bardzo dużo :yes:

Fajnie, że weekend się udał :D widzę że wszyscy ciężko pracowaliśmy nad opalenizną :lol:

:wiggle:

ja swoją będę jutro poprawiać - bo mam pięny zarys koszulki na plecach :lol2:

aszka Witaj !!!

z projektem nie pomogę - bo bym musiała zadać Ci pewnie kilkadziesiąt pytań pomocniczych :lol2:

Projekt ma być DLA WAS funkcjonalny, wygodny, stworzony pod Wasze potrzeby - dlatego nie da się ot tak powiedzieć czy jest dobry czy nie.

Po za tym jest tak odmienny od mojego - że może spróbuj zapytać kogoś kto buduje coś w stylu nowoczesnym?

I szczerze? nie widzę żadnego podobieństwa tarasu z tego projektu do tego w moim domu :o

Olu ale Ty będziesz mieć wypasiony taras http://emoty.blox.pl/resource/szczena.gif

Nie zwróciłam uwagi jak byłam u Ciebie :o

Będzie gdzie poszaleć na imprezkach :wiggle:

zaprosisz chociaż na jedną :rolleyes:?

A my sie gościmy w dwóch miejscach a potem-w pt rano wypad do Krakowa z naszymi Przyjaciółmi na weekend (bez Dzieciófffff:o:lol:) Zamierzam przy okazji zrobic nalot na Ikee-nie moge przepuscic takiej okazji:lol:

Aguś,no pewka, ze zaproszę-na NIEjedną:yes: musimy naszych Chłopaków ze sobą poznać i nie mysle tylko o Dzieciaczkach:D

Aguś opalenizna jest ale z odbitymi ramiączkami :bash:

Ja nie wiem czemu nie pomyślałam :sick: ja mistrz opalania :rolleyes:

Jutro będę poprawki - ciekawe czy uda mi się to teraz wyrównać :p

Moja też z ramiączkami:rotfl: Aguś, na pewno wyrównasz- ma być jeszcze cała masa słonka:wiggle:

Nasz tarasik ma ok. 30 m i myślę, ze taki jest dość wygodny i ma rozsądne koszty wykończenia:)

Miłego leniuchowania:hug:

Ola no to świetne plany :yes: - szczególnie wyjazd bez dzeiciów ;) - my z J musimy jeszcze trochę poczekać na taki samodzielny wyjazd :lol2:

Alu czekamy na nowe rabatki :popcorn:

Kinga - raju 80 m2 :jawdrop: toż to boisko - poczekacie z dechami - ale obłożony nimi będzie :jawdrop:

Aguś to wychodzi że mamy takie same tarasiki :wiggle:

Dziś proszę korzystać ze słoneczka,

bo co rusz słyszę jakieś wzmianki o deszczach :o także wyciągajmy leżaczki i grzejmy kostki :lol:

http://gify.magazynek.org/pictures/Emotikony/Pory%20roku/Lato/023.gif http://gify.magazynek.org/pictures/Emotikony/Pory%20roku/Lato/010.gif

Aguś witam miedzy pieleniem, wysadzaniem i podlewaniem, a tak dla rozrywki podłoge umyłam, bo sie bardzo nosi piach z ogródka (pies i koty).

Spac nie mogę bo mnie jaks rwa dorwała, albo co innego i jak siedze lub leże w jednej pozycji to zaczyna mnie strasznie boleć, a jak się ruszam jest ok :)

Miłego dzionka Ci zycze :)