karolek59 02.05.2012 22:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2012 Aga Inspirację tarasowe piękne działaj kochana będę miała z kogo zgapić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 02.05.2012 23:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2012 Hej Aguś, nadrabiam:wiggle: Piękne te inspiracje tarasowe i kostki. Ten kolor torfowy brąz bardzo mi się podoba:yes: Ja wiem, że z wyborami jest ciężko- sama nie mogłam się zdecydować na żaden kolor i dlatego wybrałam kolor Libetu liść jesieni- od szarości po brązy i pomarańcze:lol2: Aga kostka na podjazd, ścieżki to super pomysł, ale na taras moim zdaniem już nie bardzo... Kostka betonowa chłonie tłuszcz, łatwo się odszczypuje- obawiam się, ze taki taras nie będzie ładnie wyglądał za parę lat... No chyba, ze wybierzesz granitową. Ja raczej zastanę przy kamieniu... Lecę, bo późno http://forum.barcis.pl/images/smilies/witch.gif Miłego leniuchowania:hug:http://www.polishbikers.com/images/smilies/rozne/slonce.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 03.05.2012 05:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2012 (edytowane) Two to czekam z niecierpliwością ok 20 maja...dzieki Tobie jakoś przełknęłam ten fakt:lol: to super http://forum.barcis.pl/images/smilies/yahoo.gif ja się cieszę za Ciebie, a jak Ci ją już wyłożą sama się przekonasz że to był świetny pomysł i decyzja kiedy spotkanko?w tym tyg po majówce? jak Pani pasuje to może teraz podjedziemy do mnie? daj znać jak tam czasowa będziesz a zapomniałam zapytac-co z tymi kinkietami? rozmawiałas z naszym team'em oswietleniowym? team dzwonił wczoraj do mnie o 17 - czy domawiamy drugi kinkiet - ale powiedziałam że wstrzymujemy się z decyzją - bo jeszcze nie wiem, czy go chcę oddać czy dam do wiatrołapu, a czy da się oddać chciałam rozmawiać z p. A.. Myślę że to realne przy takiej ilości świateł jaką u niech zamawiamy Alu chyba mam ten katalog - zaraz będę szukać - bo mam kilka różnych . Ale na zdjęcie z miłą chęcią poczekam Karola jak tylko ładnie wyjdzie to zgapiaj ile wlezie - a swoją drogą to do Ciebie taka postarzana kostka byłaby idealna:yes: Aguś także jak widzisz decyzja co do kostki chyba już podjęta Ale na taras nie chcę jej kłaść - zmyliłam trochę tymi zdjęciami Seweryny. Ja chłonę zdjęcie każdej realizacji tego domu - bo zawsze jest szansa że się coś podpatrzy Co do mojego tarasu to Oczywiście chciałabym drewno - ale póki co J zapiera się rękami i nogami Następnym kandydatem będzie Twój łupek Aguś i uważam że będzie to świetne rozwiązanie ale muszę go na żywo zobaczyć - może jutro nam się uda podjechać??? A pierwszym kandydatem był Libet Sheridan - myślałam że mam taras z głowy dopóki nie zobaczyłam tego koła na żywo. Faktem jest że u nas na tej ekspozycji to kółko jest praktycznie przy głównej drodze i wygląda jakby było nie umyte od czasu położenia Tak się prezentuje http://i3.fmix.pl/fmi2487/a4aec10b002633654fa131a8 dla porównania zdjęcie z netu http://i1.fmix.pl/fmi2036/ec57e67c0020e7874fa16da6 a tu realizacja która mnie do tego skłoniła - będziemy robić identyczny kamień na elewacji - dlatego pomyślałam że ten sheridan będzie pasować http://i2.fmix.pl/fmi567/10326036000606c74f646414 ale juz pomijając fakt wyglądu tego kółka u mnie w K - jasne że się to domyje, nie wiem czy do końca mi pasuje aż tak różnorodna faktura tych płyt Od początku myślałam o tym kamieniu - bo faktura spokojniejsza http://i3.fmix.pl/fmi2401/2f42310f0001ff154f6463d8 ale on na żywo jest bieluśki!!!! - dlatego odpada. I póki co muszę szukać No i to tyle póki co w kwestii płytek i tarasu Ja wracam na razie do projektu ogrodu - może uda mi się stworzyć jakieś sensowne rabaty Rok temukupiłam kila ksiązek o ogrodzie, obszukałam się jednej z nich - było tam 40 przykładowych projektów ogrodów - i co? -jak mi jest potrzebna to nie mogę cholery znaleźć Znając życie znajdzie się przy przeprowadzce - a ja póki co nie mam pojęcia gdzie ją wcisnęłam Miłego dnia wszystkim życzę u nas póki co zapowiada się http://www.picgifs.com/smileys/smileys-and-emoticons/summer/smileys-summer-786619.gif Edytowane 3 Maja 2012 przez admete Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 03.05.2012 05:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2012 Ależ u Ciebie kamiennie Aga! Nie wypowiadam się, bo zupełnie nie mój temat. I mi tak jak hazelkowi, za mało szaro i kanciasto U mnie też na razie słonecznie się zapowiada. Ale chyba idzie na zmianę pogody, bo coś mnie głowa pobolewa A może to tylko przez to przeziębienie... Przeziębić się przy takich temperaturach to trzeba umieć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emiranda 03.05.2012 06:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2012 Aguś o zdjęciach bede pamietała Superaśnego dnia Ci życzę, na razie u nas http://www.e-gify.pl/gify/przyroda/slonce/slonce36_(www.e-gify.pl).gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 03.05.2012 13:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2012 Narendil kurcze to niedobrze z tą chorobą oby oby szybko przeszła Alu a u nas w tej chwili GRAD PADA - BURZA PEŁNĄ PARĄ!!!! zdarzyliśmy dosłowne w ostatniej chwili wejść do domu przed tą zawieruchą. Ale calutki dzień na powietrzu na słoneczku zaliczony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emiranda 03.05.2012 15:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2012 Narendil kurcze to niedobrze z tą chorobą oby oby szybko przeszła Alu a u nas w tej chwili GRAD PADA - BURZA PEŁNĄ PARĄ!!!! zdarzyliśmy dosłowne w ostatniej chwili wejść do domu przed tą zawieruchą. Ale calutki dzień na powietrzu na słoneczku zaliczony O nieeeeeeeeeeeeeee mam nadzieje, ze do nas nie dojdzie, Aga tylko nie dmuchaj na północ, mam jeszcze mnóstwo do nasadzenia Dobrze, że zdązyliście się schowac przed nawalnica Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 03.05.2012 15:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2012 Alu póki co poszło na Lublin Także sadź kochana - ale z duygiej strony jakby taki grad przeszedł po świeżo zasadzonych roślinkach - strach myśleć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmajeczkaa 03.05.2012 15:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2012 Hejka U nas na razie pogoda ładna, nawet fajnie się schłodziło Aguś mi te prawie białe płyty tarasowe też bardzo się podobają i sądzę,że do mojej prawie białej elewacji fajnie by wyglądały ale niestety boję się o ich stronę użytkową :sick: ... a takie są piękne :rolleyes: Ta kostka piaskowa bardzo mi się podoba ... ale ja bym ją chciała na wjazd ... a to już chyba byłaby przesada ( boję się,że ona ciągle byłaby brudna ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 03.05.2012 16:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2012 (edytowane) Te płyty są śliczne ale do mnie nie pasują kolorystycznie - a miałabym problem z głowy Te jasne - chyba faktycznie nie na podjazd Dlatego my te brązy tam damy Maju z semmelrocka mają takie tylko szare seria CASTELLO ANTICO -może to na ten Twój podjazd? Edytowane 3 Maja 2012 przez admete Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmajeczkaa 03.05.2012 16:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2012 Te płyty są śliczne ale do mnie nie pasują kolorystycznie - a miałabym problem z głowy Aguś a nie wiesz Kochana jak z ich stroną użytkową jest??? Te jasne - chyba faktycznie nie na podjazd Dlatego my te brązy tam damy Ja do tej pory sugerowałam się,że do mojego grafitowego dachu brązy nie będą pasować Ale powiem Ci,że dzisiaj widziałam taki układ i bardzo mi się to podobało Więc teraz to już sama nie wiem Maju z semmelrocka mają takie tylko szare seria CASTELLO ANTICO -może to na ten Twój podjazd? Właśnie byłam sobie ją pooglądać ... fajnie wygląda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 03.05.2012 17:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2012 (edytowane) Aguś a nie wiesz Kochana jak z ich stroną użytkową jest??? nie wiem ale chyba nie powinno być z nimi problemów Ja do tej pory sugerowałam się,że do mojego grafitowego dachu brązy nie będą pasować Ale powiem Ci,że dzisiaj widziałam taki układ i bardzo mi się to podobało Więc teraz to już sama nie wiem a na żywo widziałaś czy w necie - masz fotkę? Właśnie byłam sobie ją pooglądać ... fajnie wygląda no na żywo też edit mam zdjęcie wszystkich trzech kolorów http://i1.fmix.pl/fmi1201/953acf99000b042b4fa2c566 Edytowane 3 Maja 2012 przez admete Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 03.05.2012 18:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2012 (edytowane) Zamiast robic projekt ogrodu to ja się obijam wklejam fajny pomysł na wiosenną rabatkę - tulipanki z trawami zdjęcie stąd http://i1.fmix.pl/fmi1334/fe8cc93b0022a7924fa29590 i sielsko anielsko - piękne to zestawienie różnorodnych barw............... zdjęcie znalezione tu http://i2.fmix.pl/fmi1893/2d0921e7002343674fa29ef4 Edytowane 4 Maja 2012 przez admete Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
słońce 2 03.05.2012 18:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2012 perfekcjonistka! pod kazdym względem! okolica będzie zazdrościć Wam pięknego ogrodu, już to widzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 04.05.2012 06:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2012 Słoneczko dziękuję Ci bardzo za te słowa Ja wczoraj straciłam cały zapał do projektowania i myśłenia o ogrodzie Miałam nieciekawa przygodę - ale sama sobie na nią zasłużyłam, z własnego niedopatrzenia i nieuwagi Tak jak na wątku opisywałam dokładnie skąd brałam pewne zdjęcia, tak na fmixie - wszystkie moje zdjęcia są opisane tylko pode mnie - tak na szybko z komputera do albumu Także to przestroga ode mnie dla innych - uważajcie na to co umieszczacie na albumach ogólnodostępnych - bo nie wiadomo kto może się o dane zdjęcie upomnieć. Nie mam pojęcia co z tymi dziesiątkami zdjęć które ja mam z różnych źródeł, których sobie nie zapisałam -morze inspiracji z netu wklejanych w dobrej wierze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 04.05.2012 10:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2012 Nie wiem jak ja znajdę teraz czas na poprawienie tylu zdjęć w moim wątku Do tego wszystkiego mam zdiagnozowanY u Igora - kaszel alergiczny - Boże jak on już w wieku 8 miesięcy tak reaguje na pyłki - to co będzie za 2 lata :( Dostał wziewy i lek alergiczny pókI co na 3 tygodnie ale ja czarno to widzę i bądź tu optymistą.............. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 04.05.2012 10:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2012 Nie wiem jak ja znajdę teraz czas na poprawienie tylu zdjęć w moim wątku A trzeba było tyle pisać? Żartuję oczywiście Pomału, spokojnie Najważniejsze, żeby zacząć. A może część zdjęć nie jest potrzebna? Do tego wszystkiego mam zdiagnozowanY u Igora - kaszel alergiczny - Boże jak on już w wieku 8 miesięcy tak reaguje na pyłki - to co będzie za 2 lata :( Dostał wziewy i lek alergiczny pókI co na 3 tygodnie ale ja czarno to widzę i bądź tu optymistą.............. Aga, przytulam . My zdiagnozowaliśmy Jakuba jak miał mniej więcej 6 miesięcy. Teraz jest chyba lepiej. Trzymajmy się myśli, że z tego można wyrosnąć. Mocno się trzymajmy! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TwoOfUs 04.05.2012 10:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2012 O kurka ja też mam w wątku tyle zdjęć już nie pamiętam skąd i teraz miałabym je wszystkie opisywać Z drugiej strony to nikt z nas nie wkleja ich tutaj w celach reklamowych, nikt na tym nie zarabia, pokazujemy tylko co nas zainspirowało. Muszę pamiętać żeby zawsze podawać źródło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 04.05.2012 13:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2012 A trzeba było tyle pisać? Ano papla jestem i do tego lubię wszystko co piszę poprzeć jakimiś fotkami/inspiracjami - chciałam żeby wszyscy widzieli jak dochodziłam do moich pomysłów i do tego jak powstaje to w mojej głowie a potem jak się realizuje - to teraz mam My zdiagnozowaliśmy Jakuba jak miał mniej więcej 6 miesięcy. Teraz jest chyba lepiej. Trzymajmy się myśli, że z tego można wyrosnąć. Mocno się trzymajmy! wiem trzeba mieć nadzieję ale kurcze Oskar dopiero w wieku 3 lat zaczął reagować kaszlem alergicznym - a Igor już teraz - a taki malutki jest - boję się że to się poważniej później rozwinie i że długo nie pożegnamy się z inhalacjami ale obiecałam już sobie że teraz każdy sezon największego pylenia spędzimy nad morzem - oby to było realne O kurka ja też mam w wątku tyle zdjęć już nie pamiętam skąd i teraz miałabym je wszystkie opisywać wszystko da sięodnaleźć - ale to tyle roboty :o kopiuję od narendil Musisz mieć plik obrazka, np. w formacie jpg. Wchodzisz na google'a i wybierasz grafikę. W miejscu gdzie wpisujesz tekst, po prawej stronie masz ikonkę aparatu. Klikasz i otwiera ci się okienko, gdzie możesz załadować obrazek. I już [ATTACH=CONFIG]114351[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]114350[/ATTACH] Kliknij, a się powiększy znalezienie zdjęcia + edytowanie postu razy XXXXXXX to strasznie dużó czasu - nie wiem czy jest potrzeba podawania linków do wszystkiego co wklejamy Z drugiej strony to nikt z nas nie wkleja ich tutaj w celach reklamowych, nikt na tym nie zarabia, pokazujemy tylko co nas zainspirowało. dokładnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
słońce 2 04.05.2012 13:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2012 o kurczę aga współczuję wam tych alergii, to musi być bardzo męczące, ale w dzisiejszych czasach są już skuteczniejsze leki. będzie dobrze. trzymaj się i posłuchaj narendil z tymi zdjęciami to rzeczywiście przesada, ja już nie korzystam z fmix, za duzo roboty, wklejam bezpośrednio ze strony lub komputera Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts