Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Jak połączyć klasykę z nowoczesnością...?

Recommended Posts

ale chyba nie powinno być z nimi problemów

Jeżeli tak będzie ( muszę się zorientować w tym temacie ) to decyzję co do tarasu uważam za podjętą :wave:

a na żywo widziałaś czy w necie - masz fotkę?

Na żywo widziałam ( fotki nie mam :no: ) ale to był taki bardzo delikatny, jaśniusieńki brązik i chyba dlatego to pasowało ;)

A tak naprawdę to dalej nie wiem czym ten wjazd chcę wyłożyć :confused: A Ty Aguś podjęłaś już ostateczną decyzję ???

Współczuje Wam tych chorób ... Qurcze taki maluszek a już kaszel alergiczny, mam nadzieję, że leki okażą się skuteczne :yes:

P.S. I co to za nieciekawa przygoda ze zdjęciem Ci się przytrafiła ??? Głowa do góry :hug:

• Odpowiedzi 13,1k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

o kurczę aga współczuję wam tych alergii, to musi być bardzo męczące, ale w dzisiejszych czasach są już skuteczniejsze leki. będzie dobrze.

na razie czekamy zobaczymy jak to się będzie rozwijać

ale póki co czekają mnie znowu niewyspane noce - ząbkowanie + kaszel :(

trzymaj się i posłuchaj narendil

nie mam wyjścia ;)

z tymi zdjęciami to rzeczywiście przesada, ja już nie korzystam z fmix, za duzo roboty, wklejam bezpośrednio ze strony lub komputera

a jak wrzucasz ze strony? mówisz o linkach czy zdjęciach?

Jeżeli tak będzie ( muszę się zorientować w tym temacie ) to decyzję co do tarasu uważam za podjętą :wave:

no to :wave::wave: :)

Na żywo widziałam ( fotki nie mam :no: ) ale to był taki bardzo delikatny, jaśniusieńki brązik i chyba dlatego to pasowało ;)

A tak naprawdę to dalej nie wiem czym ten wjazd chcę wyłożyć :confused: A Ty Aguś podjęłaś już ostateczną decyzję ???

No ja chyba zostanę już przy tym LIBECIE :yes:

Współczuje Wam tych chorób ... Qurcze taki maluszek a już kaszel alergiczny, mam nadzieję, że leki okażą się skuteczne :yes:

najważniejsze wyeliminowanie alergenu - a tu siedzieliśmy przecież 3 bite dni wśród trawek na łączkach :bash: - i chyba to jest tego efekt :bash: - dziś w domu i na małym spacerku - i zobaczymy jak będze noc wyglądać :)

P.S. I co to za nieciekawa przygoda ze zdjęciem Ci się przytrafiła ??? Głowa do góry :hug:

Zaraz Ci napiszę priv :(

Hej Aguś, a co to za historia z tymi zdjęciami :eek::(:hug:

Aga byliśmy dzisiaj w poszukiwaniu tego łupka. Największą wystawę ma Kimar Pro Art na Bartyckiej. Powiem Ci, ze te wszystkie rudości są dość ciapate i pstrokate:sick: Wzięliśmy pod uwagę łupek kwarcytowy szary- wygląda najeleganciej. Wyprosiłam od gościa jedną płytkę i przytargaliśmy do domku. zaraz wstawię fotkę u siebie:)

Zdrówka dla maluszka- alergie są paskudne:bash::bash:

Ale się afera zrobiła, tylko teraz dziewczyny nie kasujcie fotek ;) Takie akcje na szczęście nie zdarzają się często. Przecież wiadomo, że to forum inspiracyjne i nikt tutaj fotek nie zawłaszcza, po prostu pokazujemy co nas urzekło :)

Aguś zdrówka dla maluszka :hug: może rzeczywiście pyłki go podrażniły, teraz tyle tego lata :( ja musiałam coś zjeść bo mnie strasznie szyja swędzi :sick:

Aguś dzięki za te życzenia - -już jest chyba lepiej - leki chyba robią swoje. A ja tak nie chcę ich faszerować tymi świństwami :bash:

Alu u nas też przeszła ogrrrrrrrrrrrrromna burza :o - ale powietrze na noc rześkie :)

Two dzięki za zdrówko ju żmniej kaszle i nie było płaczu przed snem :yes:

Oskar te zjakośspokojniej śpi.

Ale wiesz co zauważyłam (i chyba też gdzieś o tym słyszałam) że przed deszczami jest taki skok onjawów uczuleniowych - jak juzzacznie padać- - a pada od wczoraj jest lepiej, przechodzi - i tak jest z moimi chłopakami, a z Oskarem w tamtym roku juz zauwazyłam taką zależność :yes:

Aniu idę czytać ...............

Wiesz co mnie najbardziej wkurza?

To, że znowu nie możemy podać Jakubowi nowych produktów. Wymóg lekarki jest taki, że przez minimum dwa-trzy tygodnie od odstawienia leków nie może kaszleć, kichać ani mieć żadnych objawów.

Ale jak to zrobić skoro nawet leków nie da się odstawić?

Błędne koło :mad:

Fakt, po deszczu jest lepiej, bo te cholerne pyłki opadają.

Dokładnie mi też po deszczu zawsze lepiej :) a zmiany leków najlepiej chyba zimą robić, wtedy zawsze mniej uczulających paskudztw ;) zresztą zależy na co jest się uczulonym. Ja w tym roku mam super bo mnie brzoza omija :D tutaj nie ma ;) w zeszłym roku też tak było, ale aż się boję co będzie w przyszłym jak mnie po takiej przerwie dopadnie :sick:

Wiesz co mnie najbardziej wkurza?

To, że znowu nie możemy podać Jakubowi nowych produktów. Wymóg lekarki jest taki, że przez minimum dwa-trzy tygodnie od odstawienia leków nie może kaszleć, kichać ani mieć żadnych objawów.

O rany :(

U mnie nie ma takiego problemu bo Oskar je 3 rzeczy na krzyż i niczego nowego jeść nie chcę - ale to też wina alergii że wprowadzałam mu coś nowego raz na 2 - 3 tygodnie :sick: - to skąd dziecko nagle ma się wszystkim zajadać - organizm myśli że tak trzeba :( - albo mam po prostu niejadka :lol2:

Ja też testów zrobic nie mogę bo Oskar cały czas kipa i cały czas kaszle - od suchego - teraz mokry - zaraz znowu pewnie suchy :bash:

do tego ma tak zsypane ręce ( anie było już tego w zeszłym roku :o) na razie próbuję maściami natłuszczającymi ale nie wiem czy się na sterydzie nie skończy - bo dziś mi płakał tak go swędziało .

Masakra z tymi alergiami = a jest coraz zgorzej :(.

Ja sobie na siatkę pomarańczy pozwoliłam - bo jak karmiłam nie jadłam i co - w nocy musiałam sie faszerować lekami bo chciałam się zadrapać http://www.matrax.net/forum/images/keny/glupek1.gif

ot choroby naszego wieku ;)

Dokładnie mi też po deszczu zawsze lepiej :) a zmiany leków najlepiej chyba zimą robić, wtedy zawsze mniej uczulających paskudztw ;) zresztą zależy na co jest się uczulonym. Ja w tym roku mam super bo mnie brzoza omija :D tutaj nie ma ;) w zeszłym roku też tak było, ale aż się boję co będzie w przyszłym jak mnie po takiej przerwie dopadnie :sick:

To wiem gdzie na wakacje w przyszłym roku z chłopakami pojadę :lol2:

Ja sobie na siatkę pomarańczy pozwoliłam - bo jak karmiłam nie jadłam i co - w nocy musiałam sie faszerować lekami bo chciałam się zadrapać

No to Cię pokarało, ale uczulenie raczej na pestycydy, ktorymi posypywane są pomarancze, mam to samo :(

I tak teraz jest lepiej niz dawniej, bo ja od zawsze na polczkach skaże biąłkowa miałam, a jakas znajoma mamy kazala n ato śmietanę przykładać he he, efekt wiadomy :)

Ja ciągle sie drapałam, nogi swedziały mnie tragicznie i nikt nie wiedział co to jest ?

a moja kochana Mama mówila ze przesadzam, a jak przez cala noc kaszlałam suchyn kaszlem to na mnie krzyczała i co ?

Edytowane przez emiranda

O rany :(

U mnie nie ma takiego problemu bo Oskar je 3 rzeczy na krzyż i niczego nowego jeść nie chcę - ale to też wina alergii że wprowadzałam mu coś nowego raz na 2 - 3 tygodnie :sick: - to skąd dziecko nagle ma się wszystkim zajadać - organizm myśli że tak trzeba :( - albo mam po prostu niejadka :lol2:

Właśnie, trzy na krzyż. A ja bym chciała, żeby moje dziecko jadło na co ma ochotę! Żebym mu mogła loda kupić. Albo raz na jakiś czas czekoladkę dać.

Truskawkę! Jogurt! Budyń!

Większość dzieci w przedszkolu je wszystko. A mi się serce kraje, jak Jakub przynosi przykładowo pomarańczę (bo była na podwieczorek) i mi oddaje ze słowami: ja jeszcze nie mogę, ale będę mógł, prawda mamusiu?. I idę z nim kupić jabłko :bash:

Wiesz, ja przestałam karmić po 6 miesiącach, bo jadłam na zmianę ryż z marchewką i chleb z dżemem porzeczkowym.

Hej Aga, jutro Ci odpiszę na maila, ok?:)

Alergie to rzeczywiście zmora XXI i końca XX wieku. Kiedyś ich nie było:eek:

To pewnie wina modyfikowanej żywności, zanieczyszczeń w powietrzu- organizmy szczególnie dziecięce tego nie wytrzymują:bash:Mam nadzieję, że leki synusiowi pomogą:hug:

Aguś czekam jutro na relację w sprawie okien łukowych- panowie dali radę?:D

Kolorowych snów:sleep::hug: