mmajeczkaa 04.05.2012 14:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2012 ale chyba nie powinno być z nimi problemów Jeżeli tak będzie ( muszę się zorientować w tym temacie ) to decyzję co do tarasu uważam za podjętą a na żywo widziałaś czy w necie - masz fotkę? Na żywo widziałam ( fotki nie mam ) ale to był taki bardzo delikatny, jaśniusieńki brązik i chyba dlatego to pasowało A tak naprawdę to dalej nie wiem czym ten wjazd chcę wyłożyć A Ty Aguś podjęłaś już ostateczną decyzję ??? Współczuje Wam tych chorób ... Qurcze taki maluszek a już kaszel alergiczny, mam nadzieję, że leki okażą się skuteczne P.S. I co to za nieciekawa przygoda ze zdjęciem Ci się przytrafiła ??? Głowa do góry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 04.05.2012 14:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2012 o kurczę aga współczuję wam tych alergii, to musi być bardzo męczące, ale w dzisiejszych czasach są już skuteczniejsze leki. będzie dobrze. na razie czekamy zobaczymy jak to się będzie rozwijać ale póki co czekają mnie znowu niewyspane noce - ząbkowanie + kaszel trzymaj się i posłuchaj narendil nie mam wyjścia z tymi zdjęciami to rzeczywiście przesada, ja już nie korzystam z fmix, za duzo roboty, wklejam bezpośrednio ze strony lub komputera a jak wrzucasz ze strony? mówisz o linkach czy zdjęciach? Jeżeli tak będzie ( muszę się zorientować w tym temacie ) to decyzję co do tarasu uważam za podjętą no to :wave: Na żywo widziałam ( fotki nie mam ) ale to był taki bardzo delikatny, jaśniusieńki brązik i chyba dlatego to pasowało A tak naprawdę to dalej nie wiem czym ten wjazd chcę wyłożyć A Ty Aguś podjęłaś już ostateczną decyzję ??? No ja chyba zostanę już przy tym LIBECIE Współczuje Wam tych chorób ... Qurcze taki maluszek a już kaszel alergiczny, mam nadzieję, że leki okażą się skuteczne najważniejsze wyeliminowanie alergenu - a tu siedzieliśmy przecież 3 bite dni wśród trawek na łączkach - i chyba to jest tego efekt - dziś w domu i na małym spacerku - i zobaczymy jak będze noc wyglądać P.S. I co to za nieciekawa przygoda ze zdjęciem Ci się przytrafiła ??? Głowa do góry Zaraz Ci napiszę priv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 04.05.2012 15:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2012 Hej Aguś, a co to za historia z tymi zdjęciami Aga byliśmy dzisiaj w poszukiwaniu tego łupka. Największą wystawę ma Kimar Pro Art na Bartyckiej. Powiem Ci, ze te wszystkie rudości są dość ciapate i pstrokate:sick: Wzięliśmy pod uwagę łupek kwarcytowy szary- wygląda najeleganciej. Wyprosiłam od gościa jedną płytkę i przytargaliśmy do domku. zaraz wstawię fotkę u siebie:) Zdrówka dla maluszka- alergie są paskudne:bash: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 04.05.2012 17:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2012 Aga, ale o co chodzi z tymi fotkami? Ktoś się zgłosił z pretensjami, że jego mieszkanie/dom/ogród prezentujesz??? Ale na fmixie te swoje foty znalazł czy na fm? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 04.05.2012 18:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2012 Magda zaraz Ci meila puszcze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emiranda 04.05.2012 18:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2012 No wlaśnie Aguś o co chodzi ? U nas pada beeeeeeeeeeee Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TwoOfUs 04.05.2012 18:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2012 Ale się afera zrobiła, tylko teraz dziewczyny nie kasujcie fotek Takie akcje na szczęście nie zdarzają się często. Przecież wiadomo, że to forum inspiracyjne i nikt tutaj fotek nie zawłaszcza, po prostu pokazujemy co nas urzekło Aguś zdrówka dla maluszka może rzeczywiście pyłki go podrażniły, teraz tyle tego lata ja musiałam coś zjeść bo mnie strasznie szyja swędzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 04.05.2012 18:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2012 Przecież wiadomo, że to forum inspiracyjne i nikt tutaj fotek nie zawłaszcza, po prostu pokazujemy co nas urzekło Nie jest to niestety takie proste Wstawię u siebie więcej informacji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 04.05.2012 18:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2012 Aguś dzięki za te życzenia - -już jest chyba lepiej - leki chyba robią swoje. A ja tak nie chcę ich faszerować tymi świństwami Alu u nas też przeszła ogrrrrrrrrrrrrromna burza - ale powietrze na noc rześkie Two dzięki za zdrówko ju żmniej kaszle i nie było płaczu przed snem Oskar te zjakośspokojniej śpi. Ale wiesz co zauważyłam (i chyba też gdzieś o tym słyszałam) że przed deszczami jest taki skok onjawów uczuleniowych - jak juzzacznie padać- - a pada od wczoraj jest lepiej, przechodzi - i tak jest z moimi chłopakami, a z Oskarem w tamtym roku juz zauwazyłam taką zależność Aniu idę czytać ............... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 04.05.2012 19:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2012 Wiesz co mnie najbardziej wkurza? To, że znowu nie możemy podać Jakubowi nowych produktów. Wymóg lekarki jest taki, że przez minimum dwa-trzy tygodnie od odstawienia leków nie może kaszleć, kichać ani mieć żadnych objawów. Ale jak to zrobić skoro nawet leków nie da się odstawić? Błędne koło Fakt, po deszczu jest lepiej, bo te cholerne pyłki opadają. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TwoOfUs 04.05.2012 19:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2012 Dokładnie mi też po deszczu zawsze lepiej a zmiany leków najlepiej chyba zimą robić, wtedy zawsze mniej uczulających paskudztw zresztą zależy na co jest się uczulonym. Ja w tym roku mam super bo mnie brzoza omija tutaj nie ma w zeszłym roku też tak było, ale aż się boję co będzie w przyszłym jak mnie po takiej przerwie dopadnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 04.05.2012 19:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2012 Wiesz co mnie najbardziej wkurza? To, że znowu nie możemy podać Jakubowi nowych produktów. Wymóg lekarki jest taki, że przez minimum dwa-trzy tygodnie od odstawienia leków nie może kaszleć, kichać ani mieć żadnych objawów. O rany U mnie nie ma takiego problemu bo Oskar je 3 rzeczy na krzyż i niczego nowego jeść nie chcę - ale to też wina alergii że wprowadzałam mu coś nowego raz na 2 - 3 tygodnie - to skąd dziecko nagle ma się wszystkim zajadać - organizm myśli że tak trzeba - albo mam po prostu niejadka Ja też testów zrobic nie mogę bo Oskar cały czas kipa i cały czas kaszle - od suchego - teraz mokry - zaraz znowu pewnie suchy do tego ma tak zsypane ręce ( anie było już tego w zeszłym roku ) na razie próbuję maściami natłuszczającymi ale nie wiem czy się na sterydzie nie skończy - bo dziś mi płakał tak go swędziało . Masakra z tymi alergiami = a jest coraz zgorzej . Ja sobie na siatkę pomarańczy pozwoliłam - bo jak karmiłam nie jadłam i co - w nocy musiałam sie faszerować lekami bo chciałam się zadrapać http://www.matrax.net/forum/images/keny/glupek1.gif ot choroby naszego wieku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 04.05.2012 19:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2012 Dokładnie mi też po deszczu zawsze lepiej a zmiany leków najlepiej chyba zimą robić, wtedy zawsze mniej uczulających paskudztw zresztą zależy na co jest się uczulonym. Ja w tym roku mam super bo mnie brzoza omija tutaj nie ma w zeszłym roku też tak było, ale aż się boję co będzie w przyszłym jak mnie po takiej przerwie dopadnie To wiem gdzie na wakacje w przyszłym roku z chłopakami pojadę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 04.05.2012 19:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2012 Dziewczynki idę spać Dobrej nocki życzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emiranda 04.05.2012 19:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2012 (edytowane) Ja sobie na siatkę pomarańczy pozwoliłam - bo jak karmiłam nie jadłam i co - w nocy musiałam sie faszerować lekami bo chciałam się zadrapać No to Cię pokarało, ale uczulenie raczej na pestycydy, ktorymi posypywane są pomarancze, mam to samo I tak teraz jest lepiej niz dawniej, bo ja od zawsze na polczkach skaże biąłkowa miałam, a jakas znajoma mamy kazala n ato śmietanę przykładać he he, efekt wiadomy Ja ciągle sie drapałam, nogi swedziały mnie tragicznie i nikt nie wiedział co to jest ? a moja kochana Mama mówila ze przesadzam, a jak przez cala noc kaszlałam suchyn kaszlem to na mnie krzyczała i co ? Edytowane 4 Maja 2012 przez emiranda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 04.05.2012 19:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2012 O rany U mnie nie ma takiego problemu bo Oskar je 3 rzeczy na krzyż i niczego nowego jeść nie chcę - ale to też wina alergii że wprowadzałam mu coś nowego raz na 2 - 3 tygodnie - to skąd dziecko nagle ma się wszystkim zajadać - organizm myśli że tak trzeba - albo mam po prostu niejadka Właśnie, trzy na krzyż. A ja bym chciała, żeby moje dziecko jadło na co ma ochotę! Żebym mu mogła loda kupić. Albo raz na jakiś czas czekoladkę dać. Truskawkę! Jogurt! Budyń! Większość dzieci w przedszkolu je wszystko. A mi się serce kraje, jak Jakub przynosi przykładowo pomarańczę (bo była na podwieczorek) i mi oddaje ze słowami: ja jeszcze nie mogę, ale będę mógł, prawda mamusiu?. I idę z nim kupić jabłko Wiesz, ja przestałam karmić po 6 miesiącach, bo jadłam na zmianę ryż z marchewką i chleb z dżemem porzeczkowym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TwoOfUs 04.05.2012 19:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2012 Współczuje Wam dziewczyny dorosłej osobie dużo łatwiej sobie czegoś odmówić a jak taki maluch nie może zjeść pomarańczy czy lodów to strasznie przykro się robi Ale masz dzielnego chłopaka Narendilku Admete spokojnej nocki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
słońce 2 04.05.2012 20:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2012 a jak wrzucasz ze strony? mówisz o linkach czy zdjęciach?( najeżdżam na zdjęcie, kopiuje je, jeśli jest to mozliwe i wklejam do szybkiej odpowiedzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karolek59 04.05.2012 22:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2012 Cześć Aga Ale się narobiło z tymi fotami :jawdrop: Aga, Aniu współczuję Wam przebojów z tą alergią szkoda dzieciaczków mam nadzieję że szybo z tego wyrosną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 04.05.2012 22:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2012 Hej Aga, jutro Ci odpiszę na maila, ok? Alergie to rzeczywiście zmora XXI i końca XX wieku. Kiedyś ich nie było:eek: To pewnie wina modyfikowanej żywności, zanieczyszczeń w powietrzu- organizmy szczególnie dziecięce tego nie wytrzymują:bash:Mam nadzieję, że leki synusiowi pomogą Aguś czekam jutro na relację w sprawie okien łukowych- panowie dali radę? Kolorowych snów:sleep: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts