admete 05.05.2012 04:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2012 I tak teraz jest lepiej niz dawniej, bo ja od zawsze na polczkach skaże biąłkowa miałam, a jakas znajoma mamy kazala n ato śmietanę przykładać he he, efekt wiadomy Ja ciągle sie drapałam, nogi swedziały mnie tragicznie i nikt nie wiedział co to jest ? a moja kochana Mama mówila ze przesadzam, a jak przez cala noc kaszlałam suchyn kaszlem to na mnie krzyczała i co ? O rany -ale się namęczyłaś Ale mówisz że teraz jest lepiej - ale uważasz na jedzenie? czy po prostu przeszło ? - chociaż w to drugie nie chce mi się wierzyć Właśnie, trzy na krzyż. A ja bym chciała, żeby moje dziecko jadło na co ma ochotę! Żebym mu mogła loda kupić. Albo raz na jakiś czas czekoladkę dać. Truskawkę! Jogurt! Budyń! Większość dzieci w przedszkolu je wszystko. A mi się serce kraje, jak Jakub przynosi przykładowo pomarańczę (bo była na podwieczorek) i mi oddaje ze słowami: ja jeszcze nie mogę, ale będę mógł, prawda mamusiu?. I idę z nim kupić jabłko Kochana to Wy macie dużo gorzej Bo nasza skaza białkowa jakoś się uspokoiła - mógłby jeść co chce bo w testach nawet nie wyszło źłe (chyba - bo nigdy nie sprawdziliśmy w dużej ilość jakby zareagował) ale on po prostu nie chce nic nowego spróbować - jak zje łyżkę jogurtu to jest wszystko, czekolady nie lubi - a wszystko dlatego że jak był mały nie poznał tego smaku Ale widzisz u nas pokarmówka zamieniła się skutecznie w kaszel astmatyczny i wieczny katar i zatkany nos - nie wiem co gorsze To mu tak przeszkadza w zwykłej zabawie Ja cały czas do lekarza na osuchanie go żeby w przdszkolu miłay pewność - że to nie choroba tylko nasza alergia - i cały czas się tłumaczymy = dziś kaszle mokrym jesteśmy 3 dni po napadzie, katar jest biłay, coś tam zaczyna pylić Wiesz, ja przestałam karmić po 6 miesiącach, bo jadłam na zmianę ryż z marchewką i chleb z dżemem porzeczkowym. Ja na suchym chlebie i kółkach ryżowych wytrzymałam 8 miesięcy Współczuje Wam dziewczyny dorosłej osobie dużo łatwiej sobie czegoś odmówić a jak taki maluch nie może zjeść pomarańczy czy lodów to strasznie przykro się robi Ale masz dzielnego chłopaka Narendilku Aniu fakt Twój maluch jest bardzo dzielny Rany niech ta alergia się już u Was uspokaja............. Admete spokojnej nocki a dzięki nawet się wyspałam - mimo że wstałam o 5 - ale spałam już o 22 najeżdżam na zdjęcie, kopiuje je, jeśli jest to mozliwe i wklejam do szybkiej odpowiedzi słoneczko ale w wątku masz wtedy zdjęcie czy linka do niego? Karolku - ano widzisz ja nie mogę mieć lekko i bez problemów, nawet wątku spokojnie sobie nie mogę prowadzić - od zawsze mam takie schodki ze wszystkim A alergie - szkoda gadać Aguś z alergiami trzeba mieć nadzieję że jak dzieciaki podrosną to i z alergii wyrosną - nic innego nam nie pozostało Panowie chyba się wywiedzieli co i jak - okna powinny być dobrze zrobione - się okaże -------------------------- Jeszcze Wam napiszę że pani przysłała mi projekt górnej łazienki - ale jeszcze nie do końca tak jak ja chciałam 2 zmiany i bedzie tak jak ja to wymyśłiłam - i wtedy zobaczymy czy gitara czy zmieniamy I w prawie ogrodu - dzwoniłam wczoraj jak tam mój projekt - czy już gotowy według moich wskazówek - a pan powiedział że oni jutro przyjadą na pomiary działki - nosz kurde - jakbym nie zadzwoniła to kiedy by przyjechali??? Jak dziś pomierzą po weekendzie ma być zrobiony - po weekendzie pewnie w piątek Póki co od wczoraj rysuje swój drugi plan - zobaczymy czy coś mądrzejszego i bardziej funkcjonalnego uda mi się narysować. A terminy nas gonią.............kostkę trzeba zamówić, żeby zamówić się czeka dobry miesiąc na projekt - to kiedy oni będą ją kłaść? Plan kostki trzeba zgrać dobrze z projektem - który musi być idelany i praktycznie na całe życie bo nie będziemy przesuwać systemu nawadniającego o plan dróżek czy czegoś innego. Dlatego idelany projekt muszę mieś już - a sama wątpię żebym go sobie narysowała - ale próbuję , bo co mam robić - czekać dalej jak na zbawienie - a wiadomo czy pan wziął sobie wreszcie do serca to co mu mówiłam o ogrodzie??? Miłej soboty życzę - u nas póki co chmurki - jakby się ciut przecierało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emiranda 05.05.2012 05:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2012 O rany -ale się namęczyłaś Ale mówisz że teraz jest lepiej - ale uważasz na jedzenie? czy po prostu przeszło ? - chociaż w to drugie nie chce mi się wierzyć Aguś, ja powiedziałam lepiej w innym kontekscie, teraz wszystko przynajmniej jest zdiagnozowane, a przedtem nikt nie słyszał co to alergia Generalnie, ja mam alergie pokarmowa tylko na nieliczne drzewa jestem uczulona. Teraz jest wiele innych możliwosci np chodzenia w rzeczach bawełanianych, bo chyba sztuczności najbardziej mi dawały w kość (tzn sztuczne materialy, rajstopy). Generalnie uważam, ale na pewno jest lepiej niz kiedyś Z tym , że z alergii wziewnej to sie chyba nie wyrasta, trzeba odczulać ! Milutkiego dnia Aguś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 05.05.2012 05:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2012 Cześć Aga Bo nasza skaza białkowa jakoś się uspokoiła - mógłby jeść co chce bo w testach nawet nie wyszło źłe (chyba - bo nigdy nie sprawdziliśmy w dużej ilość jakby zareagował) ale on po prostu nie chce nic nowego spróbować - jak zje łyżkę jogurtu to jest wszystko, czekolady nie lubi - a wszystko dlatego że jak był mały nie poznał tego smaku Nam się chociaż to jedno dobre trafiło Jakub nigdy nie marudził na rozszerzanie diety. Najbardziej mnie bolało, gdy okazywało się, że jednak nie może tego jeść Ale widzisz u nas pokarmówka zamieniła się skutecznie w kaszel astmatyczny i wieczny katar i zatkany nos - nie wiem co gorsze Tego właśnie się przez ten cały boję. Ale obawiam się, że już są początki. Obym się myliła! Tłumaczenie w przedszkolu znam Szczęśliwie dla nas, jedna z nauczycielek ma córki alergiczki, więc doskonale to rozumie. I wie, że nie każdy kaszel jest oznaką choroby. Jakub w ogóle praktycznie nie choruje. Tylko kaszle Ja na suchym chlebie i kółkach ryżowych wytrzymałam 8 miesięcy Dzielna jesteś Ja się bardzo bałam odwapnienia i braku białka. Mięsa nie jem, a nabiał to podstawa mojej diety. Ryby i soja też były zakazane. Fakt, do figury sprzed porodu wróciłam w ciągu miesiąca. Chociaż taki plus Jeszcze Wam napiszę że pani przysłała mi projekt górnej łazienki - ale jeszcze nie do końca tak jak ja chciałam 2 zmiany i bedzie tak jak ja to wymyśłiłam - i wtedy zobaczymy czy gitara czy zmieniamy Czytam i już zacierałam ręce, że zobaczę, a tu nie ma Kiedy będą? A pan ogrodowy to chyba sobie w kulki leci. Ciekawe, czy płatność też by chciał w takich odstępach czasowych przyjmować? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
słońce 2 05.05.2012 05:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2012 słoneczko ale w wątku masz wtedy zdjęcie czy linka do niego? no raczej zdjęcie, nie próbowałaś tak? tak wstawia sie też emotki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 05.05.2012 07:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2012 Z tym , że z alergii wziewnej to sie chyba nie wyrasta, trzeba odczulać ! Alu a na czym polega takie odczulanie i kiedy się je robi? - słyszałam o czymś w formie zastrzyków - ale to chyba długo nie będziemy mogli użyć Aniu dobrze że masz taką sytuację w przedszkolu - u mnie też nie jest źłe - ale ten wzrok innych rodziców jak razem odbieramy dzieci a Oskar się nagle rozkaszle - przeciez nie będę krzyczeć przez szatnie wszystkim że to alergia - a oni sobie myślą że prowadzam do przedszkola chore dziecko Fakt, do figury sprzed porodu wróciłam w ciągu miesiąca. Chociaż taki plus fakt ja już 2 razy - raz dwa trzy i mniej niż przed ciążą A teraz już 2 kg mi przybyło - trza się zacząć pilnować Czytam i już zacierałam ręce, że zobaczę, a tu nie ma Kiedy będą? ponoć szybko pani poprawi - czekamy :popcorn: A pan ogrodowy to chyba sobie w kulki leci. Ciekawe, czy płatność też by chciał w takich odstępach czasowych przyjmować? ano widzisz na brak roboty nie narzekają to sobie tak opóźniają no raczej zdjęcie, nie próbowałaś tak? tak wstawia sie też emotki to ja mam coś nie tak u siebie - bo emotek też nie mogę bezpośrednio z netu wstawiać - jako obrazka tylko kopiować tekst - co żmudne jest jak cholera Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beauty 05.05.2012 07:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2012 Alu a na czym polega takie odczulanie i kiedy się je robi? - słyszałam o czymś w formie zastrzyków - ale to chyba długo nie będziemy mogli użyć Aguś ,szczerze współczuję tej alergii....niestety w obecnych czasach jest tego coraz więcej.A Na odczulanie Mały jest chyba jeszcze za mały ...spytaj specjalisty fakt ja już 2 razy - raz dwa trzy i mniej niż przed ciążą Boszszzse,aja już 14lat nie mogę dojść do wagi sprzed ciąży Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TwoOfUs 05.05.2012 07:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2012 to ja mam coś nie tak u siebie - bo emotek też nie mogę bezpośrednio z netu wstawiać - jako obrazka tylko kopiować tekst - co żmudne jest jak cholera Jak klikniesz prawym przyciskiem myszki na obrazku to nie masz czegoś takiego jak "kopiuj adres obrazka"? Ja czasami tak robię wtedy tylko ikonka z drzewkiem na muratorze i wklejasz ten adresik. Niestety jak autor zdjęcia usunie je u siebie to i u nas przestanie się pojawiać, dlatego nie jest to taka dobra metoda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emiranda 05.05.2012 09:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2012 No to powiem tak, ja Młodego karmiłam 3.5 roku do czego bardzo namawiała mnie pani alergolog, dietę mialam bardzo ograniczona, może nie tak drastyczną, ale zadnego białka krowiego i wielu innych rzeczy. Jarzyny jadłam z mamusiowej dzialki bez żądznego oprysku. Mięso od ciotki bezpośrednio ze wsi. My najbardziej balismy sie uczulenia na pestycydy i inne świnstwa chemiczne Jakos wytrzymałam, ale Młody jeżeli ma alergię, to reaguje bardzo slabo, wcale nie wiem czy to efekt mojego karmienia, czy tez tak miało byc ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 05.05.2012 19:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2012 Aguś ,szczerze współczuję tej alergii....niestety w obecnych czasach jest tego coraz więcej.A Na odczulanie Mały jest chyba jeszcze za mały ...spytaj specjalisty W poniedziałek idę do naszego alergologa żeby ustalić co i jak będziemy robić z małym. Ale na szczęście już jest dobrze - kaszel przeszedł zupełnie Jak klikniesz prawym przyciskiem myszki na obrazku to nie masz czegoś takiego jak "kopiuj adres obrazka"? Ja czasami tak robię wtedy tylko ikonka z drzewkiem na muratorze i wklejasz ten adresik. Niestety jak autor zdjęcia usunie je u siebie to i u nas przestanie się pojawiać, dlatego nie jest to taka dobra metoda wiesz że mnie to wszystko co informatyczno - komputerowe trzeba tłumaczyć jak krowie na granicy ale będę dalej wklejać na fmixa tylko zaznaczać prywatne - bom taka mądra że tej ikonki z prywatny i publiczny nie dojrzałam ale człowiek uczy się na swoich błędach Alu najważniejsze że Młody póki co się trzyma, że nie męczy sie tak jak Ty za młodu - moje widzisz wzięły w genach to cholerstwo ode mnie i teraz wszyscy się męczymy Ale póki co dzisiaj jest lepiej śpimy bez kaszlu ------------------------- a ja dzis w przerwie między spacerami machnęłam kolejny projekt - zaznaczam poglądowy - mojego ogrodu. Chciałam tylko zobaczyć jak będzie wyglądać wkomponowany w ogród motyw CAŁEGO KOŁA. Póki co mam na niego takiego pomysłła - nie będzie jednolity będzie wymieszany - pas krzewów iglastych i liściastych/ewentualnie jakieś wyższe bylinki, potem pas samego prostego żywopłotu z cisa i tak na zmianę - jeszcze do przemyślenia i do narysowania przede wszystkim http://i3.fmix.pl/fmi2083/fc70a0f9002b05e74fa57eee i opisik http://i3.fmix.pl/fmi1838/0ddef2a30022bb394fa57f3b Znowu troszke poprzenosiłam Boisko jest juz wciśnięte za garażem. 1 plac zabaw na trawce - domek , piaskownica, trampolinka 2 sad - ale drzewka rysowałam na oko - to wszystko będzie dla mnie do sprawdzenia - jak się sadzi co koło czego i w jakich odległościach i wtedy dopiero wyjdzie ile tak naprawdę tych drzewek mi się tam zmieści 3 powstało mi moje upragnione kółeczko - z ławeczką, kółeczko też do rozłożenia leżaczka, jakoś wcześniej nie mogłam go nigdzie logicznie umieścić, kółko osłonięte malutkim żywopłocikiem 4 krzewy owocowe 5 myślę że tu będą przeróżne krzewy kupowane systematycznie pewnie przez kilka lat, dodam że za ogodzeniem jest też nasza ziemia (bo musieliśmy się odsunąć od rowu który biegnie wzdłuż tego brzegu działki) - więc niewykluczone że te krzewy będą za siatką wykreskowana rabata na niebiesko - będzie pewnie do zmiany - kształt dziś narysowany przypadkowo także jak widzicie duuuuuuuuuuuuuużo planowania a później pracy przede mną Póki co najważniejsze dla mnie wytyczyć rabaty tak, żeby założyć już w czerwcu docelowe nawodnienie - a co znajdzie się na poszczególnych rabatach będę ustalać na spokojnie zimą i na wiosnę sadzić W tym roku chciałabym posadzić parę drzewek i krzewów owocowych i trochę zieleni od frontu i obsadzić płot od strony sąsiada - czyli stojąc i patrząc na front domu - siatka po lewej stronie. I co myślicie - jak to się będzie sprawować w rzeczywistości - dobry trop, dobry pomysł? Ja już zmykam ŻYCZĘ DOBREJ NOCY Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drop_Inn 05.05.2012 20:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2012 Adme, współczuję tej niefajnej zdjęciowej historii. Teraz już wiem skąd u narendil rozmowa o prawach autorskich. Szczerze mówiąc nie wyobrażam sobie opisywania wszystkich zamieszczonych do tej pory zdjęć - w końcu trochę się tego uzbierało, ale może jakoś powoli się uda Wiemy teraz przynajmniej żeby na przyszłość być bardziej ostrożnym i zwracać na te sprawy większą uwagę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emiranda 05.05.2012 21:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2012 Alu najważniejsze że Młody póki co się trzyma, że nie męczy sie tak jak Ty za młodu - moje widzisz wzięły w genach to cholerstwo ode mnie i teraz wszyscy się męczymy Ale póki co dzisiaj jest lepiej śpimy bez kaszlu Alergia to rzeczywiście nie jest fajna rzecz, ale cieszę sie, że z Igim lepiej. Wiosna , to najgorsza pora dla alergików wziewnych Miłych snów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmajeczkaa 05.05.2012 21:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2012 I co myślicie - jak to się będzie sprawować w rzeczywistości - dobry trop, dobry pomysł? Oczywiście,że to dobry pomysł, nawet bardzo dobry ŻYCZĘ DOBREJ NOCY Wzajemnie Aguś Udanej niedzieli ... Buźka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 05.05.2012 22:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2012 Hej Aguś, ja tylko wpadłam się przywitać i pożyczyć dobrej nocki. Jutro zglebię Twoje nowe ogrodowe pomysły:yes: bo dzisiaj z tych emocjów jestem padnięta:lol2: Plan koła super i też jestem za wymieszaniem iglaków z liściastymi i koniecznie w różnych odcieniach zieleni:) I pogoń kochana tych swoich projektantów:mad: Dobrej nocki i miłej niedzielki:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karolek59 05.05.2012 22:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2012 Aga ja to się na ogrodach absolutnie nie znam na razie nie zgłębiam tego tematu .Pomyśle za rok My na razie połowę działki w miarę zagospodarowaliśmy ( a chyba mamy podobny metraż działki ??) drzewka posadzone , trawka sobie rośnie chłopaki mają plac zabaw a my altankę na imprezki i jak dla mnie na obecną chwile to wystarczy. Dlatego nie jest w stanie nic doradzić Podziwiam że y to wszystko ogarniasz i jestem pod wrażeniem twoich projektów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emiranda 06.05.2012 05:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2012 Aguś byłam wczoraj u kuzynki ma trawę z rolki od dwóch lat baaaaaaaaaaaaaaaajka pokazała mi coś takiego juz sobie zamówiłam, skarbnica wiedzy o roślinach no i jak powiedziała moja uzdolniona siostra, że bez problemu mozna z ta książką zaprojektowac sobie ogród, ch cha Milutkiej niedzieli Ci życzę bezpyłowej szczególnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
słońce 2 06.05.2012 06:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2012 admete widzę, że jesteś dobrze przygotowana do dzialania, a to koło to jakies dobre energie? czy tak Ci sie podoba poprostu? no świetnie, świetnie, będę sie od ciebie uczyć. planujesz też jakąś altankę czy miejsce do grilowania?słonecznej niedzieli, fajnie że małemu uspokoiło się kaszlowanie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TwoOfUs 06.05.2012 07:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2012 Aguś byłam wczoraj u kuzynki ma trawę z rolki od dwóch lat baaaaaaaaaaaaaaaajka pokazała mi coś takiego juz sobie zamówiłam, skarbnica wiedzy o roślinach no i jak powiedziała moja uzdolniona siostra, że bez problemu mozna z ta książką zaprojektowac sobie ogród, ch cha Ja mam dokłądnie tan katalog miałam też te poprzednie wydania i to jest bardzo fajna sprawa bardzo pomocny w wyborze roślinek. Projekr ogrodu się rozwija pomysł z motywem koła jest bardzo ciekawy Ale to jednak okropne, że wykonujesz całą robotę projektanta a on się tak op... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joannk 06.05.2012 08:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2012 Emiranda i Two - właśnie chciałam jakiegoś katalogu roślin poszukać, aby się do edukować Dzięki że wspomniałyście o nim. Też go sobie kupię Admete - mi się podobają każde Twoje projekty, bo zawsze wnoszą coś nowego i są bardzo przemyślane. Podziwiam Cię za zaangażowanie!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 06.05.2012 09:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2012 Wiemy teraz przynajmniej żeby na przyszłość być bardziej ostrożnym i zwracać na te sprawy większą uwagę. I taki wniosek póki co i ja wysuwam i tego będę się trzymać Alergia to rzeczywiście nie jest fajna rzecz, ale cieszę sie, że z Igim lepiej. Wiosna , to najgorsza pora dla alergików wziewnych Szkoda że to maluchy muszą tak cierpieć, zamiast korzystać w pełni z uroków wiosny - rany jak ja bym chciała zabrać od nich te katary i kaszle i przechodzić to za nich.......... Oczywiście,że to dobry pomysł, nawet bardzo dobry Maju dziękuję za opinię - bo dla mnie może wyglądać ładnie, fajnie - a dla innych - jakieś śmiszne kółko na środku działki Jutro zglebię Twoje nowe ogrodowe pomysły:yes: jak znajdziesz chwilkę to rzuć proszę oko na to moje nowe kółko bo dzisiaj z tych emocjów jestem padnięta:lol2: i nie dziwię Ci się - ale stół jest piękny - i warto było tyle czekać Plan koła super i też jestem za wymieszaniem iglaków z liściastymi i koniecznie w różnych odcieniach zieleni:) I pogoń kochana tych swoich projektantów:mad: O tu piszesz o kółku To reszcie się nie przyglądaj tak dokładnie bo to atrapa - tak sobie rabatki rysowałam i kółeczka roślinek zaznaczałam - ale co nie co myślę że już zostanie - np to kółko na leżaczki - moje marzenie Dobrej nocki i miłej niedzielki:hug: Dziękuję dziewczynki za życzenia nocne i dzienne. Noc dla nas wreszcie spokojna - tylko pobudka 2 razy na soczek Godzina pobudki niestety stała, niezmienna - 5 rano Ale to już kwestia przyzwyczajenia Aga ja to się na ogrodach absolutnie nie znam na razie nie zgłębiam tego tematu .Pomyśle za rok Kochana to ja za rok już będę obcykana - to Ci machnę za flaszkę (którą razem wypijemy ) projekcik My na razie połowę działki w miarę zagospodarowaliśmy ( a chyba mamy podobny metraż działki ??) drzewka posadzone , trawka sobie rośnie chłopaki mają plac zabaw a my altankę na imprezki i jak dla mnie na obecną chwile to wystarczy. A miałam Cię już kiedyś pytać czy macie coś już zrobione - no to super w takim razie - możecie się spokojnie przeprowadzać - a my wpraszać z dzieciakami w odwiedziny Dlatego nie jest w stanie nic doradzić Podziwiam że y to wszystko ogarniasz i jestem pod wrażeniem twoich projektów dziękuję http://emoty.blox.pl/resource/zawstydzony1.gif Alu a wiesz że jak wklejałam listę roślin miałam Wam polecić tą książkę - tylko mi umknęło Mam ją już od roku czasu - ma 10000000 zakładek, notatek - JEST FAKTYCZNIE ŚWIETNA I DO POLECENIA aż ją wkleję KATALOG ROŚLIN ŻEBY NIE BYŁO Charakterystyki roślin sporządzone przez 8 wybitnych specjalistów i praktyków: Marcelego Ciesielskiego, Grzegorza Hoduna, dr Jaceka Marcinkowskiego, dr Szczepana Marczyńskiego, dr hab. Piotra Murasa, dr Wiesława Szydło, Magdalenę Tomżyńską, Zbyszka Wybickiego. http://i3.fmix.pl/fmi1156/9faf8b52002600d44fa646b2 admete widzę, że jesteś dobrze przygotowana do dzialania, a to koło to jakies dobre energie? czy tak Ci sie podoba poprostu? no świetnie, świetnie, będę sie od ciebie uczyć. planujesz też jakąś altankę czy miejsce do grilowania? O dobrej energii koła nic nie wiem ale może być w gratisie Kochana altanka jest patrząc na rysunek w prawym dolnym rogu obok sadku słonecznej niedzieli, fajnie że małemu uspokoiło się kaszlowanie:) niedziela póki co słoneczna i Tobie też takiej życzę J Projekr ogrodu się rozwija pomysł z motywem koła jest bardzo ciekawy Tak myślisz??? mnie się zaczyna coraz bardziej podobać Ale to jednak okropne, że wykonujesz całą robotę projektanta a on się tak op... ano widzisz żeby miał jeszcze prościej to mu dziś mój nowy rysunek wysłałam - bo chłopina by kolejne zmiany mi rysował kolejne 2 tygodnie - może się u nich zatrudnię na sezon Emiranda i Two - właśnie chciałam jakiegoś katalogu roślin poszukać, aby się do edukować Dzięki że wspomniałyście o nim. Też go sobie kupię Kupuj kochana bo jw napisałam jest świetny i używam go już dobry rok - i studiuję i studiuję Admete - mi się podobają każde Twoje projekty, bo zawsze wnoszą coś nowego i są bardzo przemyślane. Podziwiam Cię za zaangażowanie!!! dziękuję Joanko ------------------------ My dzisiaj zmykamy do babci J na imieninki. Pogoda fajna nie za ciepło, także dzieciaki skorzystają z podwórka i trawki do pobiegania. Nie ma za dużo krzaczorów więc powinno być ok z kaszlami Słonecznej i miłej niedzieli życzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmajeczkaa 06.05.2012 10:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2012 ano widzisz żeby miał jeszcze prościej to mu dziś mój nowy rysunek wysłałam Aguś ja Cię proszę po co Ci ten projektant ... przecież Ty za niego całą robotę odwalasz może się u nich zatrudnię na sezon Całkiem dobry pomysł ... wygryziesz ich z rynku i zostaniesz sama na placu boju My dzisiaj zmykamy do babci J na imieninki. Udanej imprezki życzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts