1976pinacolada 12.05.2012 09:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2012 Kasiu no coś Ty - proszę pisać wszystko co myślicie!!!! Ja mam tam dwa kable i muszę jakieś 2 lampki do tych kulek dobrać Aga, a nie możesz po prostu z tych 2 kabli zrezygnować? Przeciez one z KG wystają więc wepchnąć do środka i dziurkę zaszpachlowac . A kiedys przy jakims tam remoncie jak Ci sie zmieni wizja oświetlenia to wyciągnąć i wykorzystac ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 12.05.2012 11:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2012 Aniu cena za tą szczotkę po 20 % rabacie to 1600 zł A z lampek rozważę jeszcze te tuby - w ogóle chcę zamówić jedną do Igora a potem przymierzę do kulek Kinga - muszą być jeszcze 2 bo pomieszczenie duuuuuuuuuuuuuże i dłuuuuuuuuuuugoe - a kulki niestety nie dają dużó światła - one mają strumień skierowany w dół - więc ja muszę mieć te kable Jeszcze mam trochę czasu do namysłu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karolek59 12.05.2012 12:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2012 Cześć Aga maluch śpi więc próbuje co nie co nadrobić ale twój watek pędzi jak szalony więc odpuszczam Gratuluje ząbka to teraz będzie samodzielnie schabowe wciągał Skoro Igorek już pełza to współczuję bedziesz musiała pochować całą drobnice starszaka. Tak było u nas małe lego, autka , ciastolina , kredki i inne poszły na samą górę Urodzinki w sali zabaw to rewelacyjny pomysł ja już tak robię od 2 lat i jestem b. zadowolona nie muszę sprzątać 2 dni przed i 2 dni po imprezce przychodzę na gotowi i dla dzieciaczków to super atrakcja. My na co dzień nie chodzimy w takie miejsca raczej tylko w ramach urodzin wiec dla mojego synka to świetna zabawa ( zresztą mieszkając w bloku nie wyobrażam sobie zorganizowania Kinder balu) Kuchnia bardzo mi się podoba łazienki do końca nie czuję ale wiem że jak ty się za coś weźmiesz to na pewno wyjdzie pięknie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hazeleyes1982 12.05.2012 12:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2012 nadrobiłam Agus (jakims cudem;)) ale odezwe sie wieczorkiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur P 12.05.2012 18:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2012 Aguś melduje sie,że zagladam jestem w miarę na bieżąco na ile jest to możliwe w Twoim szalonym wątku Synio cuuudowny, zjadłabym w całości :*** Łazienka wyjdzie super mimo,że czerwony to nie mój kolor, to u Ciebie wyglądać będzie super Buziaki :*** Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 12.05.2012 19:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2012 Karola myślę że Igi spokojnie zaraz kotleta będzie jadł i to samodzielnie - tak szybko się uczy że - a wszystko przez to że jest wpatrzony w Oskara jak w obrazek - ale to naturalne Drobnica Oskara mnie przeraża - ten znowu wszystkie dary natury do domu znosi (kamyki , szyszki, kasztany........nie ma dnia bez 3 nowych kamyków) trzeba go pilnować jak nie wiem co - bo trzyma w ręce ukochany (znaleziony tego samego dnia kamyk ) i nie wiadomo kiedy mu z rączki wypada, ciepnie byle gdzie - a o nieszczęście wtedy trudno nie będzie Także oczy teraz jak mówisz dookoła głowy i kontrolowane wyciąganie dupereli i skarbów - co jest ciężkie na naszej powierzchni życiowej jaką mamy teraz My też rzadko chodzimy do takich salek dla dzieci - teraz cały rok bałam się zarazków i wszechobecnego kurzu w tych piłkach (które mój uwielbia;)) A tu gdzie idziemy nie ma takiego spędu dzieciaków - to taka bardziej kawiarnia z salką do zabaw - cyknę fotki to Wam pokażę Łazienka miała być nowoczesna - więc w sumie też nie mój klimat - ale będzie dobrze (mam nadzieję ) Olu - ja też teraz mam do nadrabiania - wczoraj paplałam u siebie i teraz mam tyły Za to nadrobimy u mnie w samochodzie Karolinko cieszę się że zaglądasz Rany jak ja już czekam na kładzenie się pierwszych płytek - to będzie już taka pierwsza namiastka domu............... ------------------------------- U nas dziś znowu intensywny dzień. Ja wstałam o 4.40 - ale nawet się trzymam O 9 byliśmy z Oskarem u logopedy - pracujemy nas S I SZ - i panie nas pochwaliła bo powiedziała że Oskaro łapał dziś ćwiczenia z którymi one mają problem z 6- latkami Mamy ćwiczenia do domku - będziemy się bawić Potem pojechałam na budowę odebrać nowe projekty od pana od ogrodu - zdążyłam tylko na nie rzucić okiem - ale już wiem - że w poniedziałek idę kupić kalki techniczne i sama będę rysować projekt mojego ogrodu http://forum.barcis.pl/images/smilies/niemoc.gif Nie wiem czy mam się cieszyć czy płakać Jutro zrobię zdjęcia to same zobaczycie - na jednym z projektów pan wziął sobie do serca moje koło - i zamiast jednego narysował chyba z 8 Jutro musze na spokojnie w świetle dziennym na nie spojrzeć i może coś wycisnę z tych projektów do siebie Po południu spędziliśmy dzień na imprezce komunijnej Oczywiście jak wychodziliśmy z domu z tobołami - lało jak z cebra Za to jak wracaliśmy pięknie zachodziło słoneczko mając z boku za koleżankę wielką czarną chmurę burzową Miłego wieczorku życzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hazeleyes1982 12.05.2012 19:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2012 Aguś, guziczki stylowe i bardzo pasuja do kamienia:yes: Lampy...ja głosuję za kulkami...sorki Aguś, dasz namiar na sklep z tymi kompletami do łazienki? Chodzi mi o dozowniczki do mydła-piekne rzeczy wkleiłaś Mówisz, ze sie nagadamy? Nie wierze... My tez unikamy takich miejsc, jak bawialnie czy nawet galerie....za kazdym razem zle sie to dla Małego konczyło. Teraz Mały bierze zastrzyki-pisałam u siebie. Spotkamy sie, to Ci opowiem. Biore sie w koncu za ta alergie, bo niestety pediatra sobie nie radzi:( buziaczki, Kochana i spijcie dobrze i DŁUUUUGO;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmajeczkaa 12.05.2012 21:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2012 Aguśka ja już też za Twoim wątkiem nie nadążam ... pędzi jak szalony Gdzieś tam między wierszami udało mi się doczytać,że bierzesz się sama za rozrysowywanie projektu swojego ogrodu ... a pamiętasz jak kilka dni temu Ci pisałam ... " po co Ci ten projektant " to stwierdziłaś,że potrzebny ... Kochana on Ci absolutnie do niczego nie jest potrzebny ... TY zdolna bestia jesteś ... i tak wszystko sama robisz :yes: KOLOROWYCH SNÓW ... CIEPLUTKIEJ NIEDZIELI ... BUZIAKI Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 12.05.2012 22:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2012 Hej Aga, idę do Ciebie i idę drugi dzień i dojść nie mogę Guziczki są śliczne:wiggle: Ja jestem za kulkami- strasznie mi się podobają Aguś w sprawie projektu ogrodu, to dawno Ci mówiłam, żebyś zrezygnowała z tego projektanta od siedmiu boleści:spam: Sama umiesz zrobić to o wiele lepiej:D 8 kolek narysował?:rotfl: No sama widzisz- pogoń go:yes: Milej niedzieli:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 13.05.2012 06:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2012 Olu Aguś Wy mnie nie zrozumiałyście - kulki już są zamówione - teraz musze dobrać 2 lampki koło nich Pójdę chyba na żywioł Olu uśmiejesz się ale pojemniczki pokazał mi pan Rafał w sklepie oświetleniowym o ich cenę nie pytałam - ale tanie nie będą - ta szczotka po rabacie miała cenę 1600 zł Rano była już u Ciebie Maju Aguś Ci od ogrodu i tak zostają bo mają wykonać całą czarną robotę w ogrodzie - a za projekt biorę sie od dziś Dziewczynki i Wam życzę udanej niedzieli http://www.picgifs.com/smileys/smileys-and-emoticons/spring/smileys-spring-005158.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skibusia 13.05.2012 09:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2012 Aga, a miałaś ten projekt w cenie robocizny za ogród czy płacisz osobno, bo jak osobno, to normalnie szczęka w dół. On cię nie słucha? Nie widział, co sama zrobiłaś? Byłaś u MarJelki to wiesz jak powinna wyglądać współpraca z projektantem ogrodów (ja swoją wspominam chyba najlepiej z całej budowy), ale u Ciebie, to rzeczywiście gości się powinni uczyć od Ciebie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karolek59 13.05.2012 10:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2012 Cześć Aga zapomniałam skomplementować śrubki .Świetne są Myślę ze młodsze rodzeństwo znacznie szybciej się rozwija bo jak pisałaś ma z kogo zgapiac . U nas przodują te złe rzeczy wspinaczka na parapet, kanapę , przekrzykiwanie się , wyrywanie sobie zabawek itp Także ciesz się póki Igorek nie chodzi masz święty spokój. Ja teraz wracając ze spacerów mam jezyk do kolan MASAKRA Mój starszak na szczęście kamieni nie zbiera za to młodszy trudni się zbieractwem czego kolowiek i oczywiście musi spróbować jak dane znalezisko smakuję Mnie tylko szkoda straszka bo ma już wpojone że nie wolno mu wyciągać drobnicy przy młodszym oraz żadnego maluśkiego jedzenia.( dopiero jak malucha położę spać ) Jest bardzo wyrozumiały ale i tak mi go żal bo zawsze to jakieś ograniczenie jego wolności Wiec oczy do okoła głowy Na budowie mamy wkoło altany wyłożone kamyczki i uwierz mi ale ani jeden nie jest na swoim miejscu M się wku.... jak się zabiera za koszenie trawy :mad: A z tym projektem ogrodu to coś czułam że sama się w końcu za to zabierzesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 13.05.2012 12:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2012 skibusia - na szczęście pieniążki za projekt maja być odebrane później przy płaceniu za robotę (chyba kurcze bo nie pamiętam czy ja o to pytałam czy sama tak założyłam ) - nie była to też duża suma - nie jak za profesjonalny projekt z wziualkami i przestrzennymi rysunkami i wiem jak taka współpraca powinna wyglądać Karola dzięki za śrubki - jutro powinny być zamontowane - i zobaczymy czy oszpecą kamień czy będzie wyglądać ok Także ciesz się póki Igorek nie chodzi masz święty spokój uwierz mi cieszę się i trochę jestem przerażona wizją ich dwóch walczących o zabawki, i robiących to co robi rodzeństwo w tym wieku no ale trzeba wszystko przeżyć - prawda? Projekciki zaraz Wam pokaże.................................. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skibusia 13.05.2012 12:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2012 Czekamy.... A wracając do tematu, to jeśli nie płacisz dużo, to może rzeczywiście sama przysiądź i dobrze sobie wszystko rozplanuj a nie licz na nich, tylko pilnuj żeby ci ładnie wszystko potem zrobili wg twojego projektu, bo może liczą na samowolkę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 13.05.2012 12:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2012 I słuchajcie, jest tak że im dłużej na nie patrzę, tym bardziej mi się wydaje że mogę coś z nich jednak wycisnąć Jeden nawet nawet, po małym liftingu, mogła bym przepuścić Tylko jest mały szkopuł - ja wysłałam panu w nowej wersji przeniesiony plac zabaw bliżej tarasu - a pan na tych dwóch projektach umieścił je koło siatki - bo tam w pierwszej chwili się zgodziłam. Ale to za daleko a plac zabaw i tak stanie na trawie - i nie będzie tam stał wiecznie - także chciałabym żeby po jego usunięciu za np 8 lat ogród miała nadal ręce i nogi - najwyżej zrobi się porządek z trawą i co tam będzie potrzeba po tym wszystkim co będzie wchodziło w skład placyku No to teraz projekty Pierwszy który mniej mi się podoba - czy w ogóle mi się nie podoba http://i2.fmix.pl/fmi2292/c8de3a23000032334fafa7cd Mimo wszystko tym razem panowie już się trochę postarali Może i ładnie to wygląda - ale mnie nie pasuje - kółko wyjdzie w rzeczywistości bardzo małe - i za dużo jest ścieżek w jednym miejscu - i nie ma mojego kółka do opalania osłoniętego ekranikiem z bukszpanu/cisa I drugi projekt - z którego się wczoraj śmiałam, że ma tyle kółek:p - który nawet nawet mógłby być - patrzę w te kartki od wczoraj http://i1.fmix.pl/fmi310/59fcab03001f8e6e4fafa750 ale wymaga zmian i sama jeszcze nie wiem muszę nad tym siąść z ołówkiem - a nie mam kalki ( w realu nie było ) Co mi się podoba? http://i3.fmix.pl/fmi1419/b40ebcdc002482c14fafab65 Kółko które wyjdzie na wprost okna od kuchni - może zostać - będzie fajnym nawiązaniem . To obok odpada Chciałam żeby garaż i boisko były osłonięte żeby patrząc z salonu i sypialni nie patrzyło się na nie tylko na jakieś krzewy - i tu panowie zrobili coś w formie kwadratu - no mogłoby to w sumie być Na fioletowo miejsce gdzie planowałam zrobić plac zabaw. Panowie zrobili jakby dwa warzywniki???:confused: i nie ma mojego SADU Także powiedzcie kochane co sądzicie - co można skopiować, co jet ok , co do zmiany. Może coś wam się nasunie na myśl co mi pomoże w jutrzejszym rysowaniu???? Ja już mam coś w głowie - nie mam tylko tej kalki - bo bym już rysowała - a tak musze czekać do jutra -a czasu nie będzie tyle ile dziś No nic dam radę........................ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 13.05.2012 14:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2012 Żeby nie marnować czasu - składam w całość mój wiatrołap - trochę po necie latam i wpadłam na takie zdjęcie - no przeuroczy zestaw kolorystyczny ( idealny na pomysł na dziewczęcy pokoik ) http://i2.fmix.pl/fmi1902/e771f406002317874fafca4a zdjęcie stąd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 13.05.2012 15:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2012 Aguś oczywiście że mi o maleństwo chodziło Pokoik dziewczynki coś masz na myśli konkretnego? Śruby super, pożyw nas trochę zdjęciami z domu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Evia 13.05.2012 17:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2012 -------------------- aha w oświetleniowym znalazłam jeszcze nowego kandydata zarówno do lulek Oskarowych jak i białych klosików Igorkowych - wklejam to mi poradzicie http://i2.fmix.pl/fmi2213/6e3185a70003870d4f70c0ca http://i2.fmix.pl/fmi284/0d45d63500027e374fad29ea lampka f.astro http://i1.fmix.pl/fmi1979/a6520004001646134f70b12c Mimo, że uważam, że dyskretne białe lampki będą najlepiej wyglądały z tymi kulkami (mi najbardziej podobają się białe tuby) to podrzucam Ci taki obrazeczek stąd dla mnie nieziemskie te lampy / baloniki Nie nadążam za wszystkim tyle tego u Ciebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madileo 13.05.2012 17:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2012 Cześć Aga, nie wiem czy już kiedyś pisałam u Ciebie ale byłam przy pierwszym Twoim wpisie i .....później już nie nadążyłam.. Co jakiś czas załapię się na nowości , ale jak już chcę się odezwać to znowu zostaję w tyle dlatego teraz korzystam z okazji Piękne wnętrza sie u Ciebie szykują, ogród na pewno będzie przewspaniały. działke masz w cudnym miejscu, więc tak naprawdę tworzysz istną oazę... 3mam mocno kciuki za to żeby pan od projektu spełnił w 100% Twoje oczekiwania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skibusia 13.05.2012 18:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2012 Admete, ilość kółek na projekcie powala. Ciężko mi się odnieść bo rysunki nie są pokolorowane i nie wiadomo co jest czym. Na pewno te projekty są lepsze niż te poprzednie. Troszkę bym całość uprościła, bo strasznie mi się skomplikowane te wszystkie ścieżki wydają, szczególnie to "rondo" bym wywaliła. Do kulek wzięłabym jednak białe tuby, coś prostszego w formie ale już nie kulki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts