yokasta 17.05.2012 19:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2012 Adme, to nie żółty kolor. Z grzejników to tylko szary i w chromie mi się podobają . Hmmm....co do gniazdek - my nie mamy nie-wiadomo-jakich a mają zabezpieczenia same w sobie, nie trzeba żadnych zatyczek itd. Nożyczek włożyć się nie da . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drop_Inn 17.05.2012 19:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2012 Ten do łazienki dolnej: To chyba najładniejszy grzejnik jaki widziałam. A seledyn jak wiesz lubię średnio więc wersja w groszku dużo bardziej mi się widzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ruby 17.05.2012 19:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2012 Admete, miałam wątpliwości odnośnie kolorowych grzejników, ale muszę przyznać, że prezentują się fajnie. Naprawdę! Puste ściany, a dzięki grzejnikom już pokój ma charakterek i pazura Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 17.05.2012 21:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2012 Aguś ale zaszalałaś z tymi kaloryferami http://www.polishbikers.com/images/smilies/upload1/szczena.gifhttp://www.polishbikers.com/images/smilies/upload1/szczena.gif Kolorowy zawrót głowyhttp://www.polishbikers.com/images/smilies/upload1/crazy.gif Ten groszkowy wygląda u mnie jak prawie żółto-musztardowy:lol2: Najbardziej poodba mi się Wasz sypialniany i do dolnej łazienki http://forum.barcis.pl/images/smilies/pragnie.gif Fajnie, ze fryzurka się udała:D Na pewno olśnisz wszystkich:yes: Lecę, miłego spotkanka u Ali i szczęśliwej podróży Aguś Ale jutro będzie pusto na forum:eek: Buziaki:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 17.05.2012 21:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2012 Aguś ale zaszalałaś z tymi kaloryferami http://www.polishbikers.com/images/smilies/upload1/szczena.gifhttp://www.polishbikers.com/images/smilies/upload1/szczena.gif Kolorowy zawrót głowyhttp://www.polishbikers.com/images/smilies/upload1/crazy.gif Ten groszkowy wygląda u mnie jak prawie żółto-musztardowy:lol2: Najbardziej poodba mi się Wasz sypialniany i do dolnej łazienki http://forum.barcis.pl/images/smilies/pragnie.gif Fajnie, ze fryzurka się udała:D Na pewno olśnisz wszystkich:yes: Lecę, miłego spotkanka u Ali i szczęśliwej podróży Aguś Ale jutro będzie pusto na forum:eek: Buziaki:hug: A dlaczego Ciebie nie bedzie??? Kto jak kto, ale ty masz całkiem niedaleko:mad: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmajeczkaa 17.05.2012 22:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2012 Gniazdka ale owszem - ale to jakoś każde dziecko ciągnie A Igor jakoś bardziej ciekawski jest U nas nie było żadnych zabezpieczeń ... nawet w gniazdkach, nasze dziecko od maleńkości jakieś nad wiek rozsądne było, mówiło się nie można, nie ruszaj i nie ruszała :no: Kaloryfery wystrzałowe ... najbardziej podoba mi się Wasz do sypialni Udanej zabawy jutro życzę i szczęśliwej podróży Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 17.05.2012 22:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2012 A dlaczego Ciebie nie bedzie??? Kto jak kto, ale ty masz całkiem niedaleko:mad: Madzia bo ja nie jestem niepracującą mamą:rotfl:Po pracy do Milanówka i w piątek= 2 godziny w korkach:sick: Ale na serio, to tak jak pisałam już wcześniej Ali- gdybyśmy nie mieli w sobotę rano wyjazdu, to może na wieczór bym ściągnęła:yes: Ale w sobotę rano jedziemy na rocznicę komunii chrześnicy męża- impreza jest wcześniej już w sobotę, bo ma być ognisko, driny, itp. każda okazja jest dobra:lol2: Także innym razem:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madileo 17.05.2012 22:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2012 Świetne kaloryfery..! ja tam widzę groszkowy kolor a ten do dolnej łazienki bije wszystkie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 18.05.2012 04:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2012 Dobra wyszło że jestem daltonistka Ale to dlatego że na żywo - to jest żółty - ale cholera nie dało się zrobić dobrego zdjęcia - na zdjęciach z telefonu jest taki jak powinien byc naprawdę A może powinnam iść do okulisty ? Never mind Kaloryfer zostaje - koncepcja troszku ulegnie zmianie Groszkowy i seledynowy to całkiem coś innego;) Wiem Madziu - ale uwierz mi na próbniku był bardziej zielony jessuuuu - jakie fajne te grzejniki Aż żałuję , że w całej chałupie mam podłogówkę . Aga - świetne te kaloryfery, Kiniu Joanko dzięki A czy one występują w wersji elektrycznej (że wtyczką do gniazda) bo bym se w którejś łazience zapodała .... Kinguś nie wiem, ale chyba nie .... Yokasiu cześć Co do gniazdek to wiesz jak w blokach - jest to co było zamontowane - a w domku masz to co Ty wybrałaś - ale dzieciaki jak widzisz są różne jednym wystarczy raz słowo nie i nie wracają - a Igi walnie uśmiech od ucha do ucha i wtyka paluszka dalej w fajowe gniazdko Drop dzięki za łazienkowy - - ja też aż zapiszczałam z zachwytu - niewykluczone że bęzie to jedyna rzecz jaką będę kochać w mojej dolnej łazience Ten groszek - nie jest brzydki - na pewno jest 100 razy lepszy od wcześniejszego planowanego żółtego bo tamten wyszedłby jak jarzeniówka- także i tak był najlepszą ocją kolorystyczną z palety - ale nie pasuje mi do lampek Admete, miałam wątpliwości odnośnie kolorowych grzejników, ale muszę przyznać, że prezentują się fajnie. Naprawdę! Puste ściany, a dzięki grzejnikom już pokój ma charakterek i pazura Jeszcze trochę musimy poczekać na efekty - ale dzięki - mam nadzieję że tak wyjdzie Ten groszkowy wygląda u mnie jak prawie żółto-musztardowy:lol2: i to chyba jest najlepsze określenie tego koloru Fajnie, ze fryzurka się udała:D Nie tyle udała co co pani się udało nie popsuć (ładnie mówiąc;)) Lecę, miłego spotkanka u Ali i szczęśliwej podróży Aguś Nie dziękuję Maju cieszę się że kaloryferki się podobają Udanej zabawy jutro życzę i szczęśliwej podróży nie dziękuję szkoda że Was z Agą i Karolą nie będzie ale tak jak kiedyś pisałyłyśmy, może w połowie Polski nam sie w lato uda Madileo dzięki ---------------------------------- A u mnie jak było do przewidzenia - noc koszmarna - budzenie się co godzinę, smarowanie ząbków, płaczki i na koniec wstanie o 4.40 - także ja jednak będę dzis wyglądać jak Zombie Już nawet nie o wygląd chodzi co o formę i posiedzenie sobie do późnej godzinki w przemiłym towarzystwie:cool:. Jutro rano trzeba moje kochane towarzyszki podróży bezpiecznie do domku odwieźć....ale jakoś damy radę. Miłego poranka życzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 18.05.2012 05:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2012 Aga, szczęśliwej drogi! Bawcie się dobrze I wypijcie w moim imieniu jakiegoś drineczka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TwoOfUs 18.05.2012 08:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2012 Oo to już dziś to wielkie wydarzenie, miłej zabawy babeczki http://www.picgifs.com/smileys/smileys-and-emoticons/cheers/smileys-cheers-054771.gif wypijcie zdrowie nieobecnych kuleżanek Aga na moim monitorze grzejnik żółty zielonego ni widu ale ładny ten żółty zresztą chyba na początku była jakaś koncepcja z żółtym Grzejnik do dolnej łazienki cuuudny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mrówka75 18.05.2012 08:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2012 wszystkie kaloryfery piękne, ale ten pofalowany biały i do dolnej łazienki- Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 19.05.2012 16:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2012 Aguś dziękuję za spotkanie i ... żołądkową KLIK mam nadzieję, że będziemy się widywać częściej Grzejniki super Mi tam się ten groszkowy podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emiranda 19.05.2012 17:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2012 Agnieszko:hug: bardzo dziękuję za spotkanie, za tę Twoja bezgraniczną szczerość, jestes fantastyczna dziewczyną o czym wiedzialam juz dawno, ale tylko sie utwierdziłam w swoim przekonaniu. Bardzo dziękuję, że przyjechałas i przywiozłaś inne dzieffczynki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 19.05.2012 17:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2012 Kochane moje, spotkanie było fantastyczne bo gospodyni najlepsza jak mogła nam się trafić Towarzystwo wspaniałe, dużo dużo by pisać - bo wrażenia są niesamowite. Wspomnienia osób, rozmów, świetnego klimatu który się wytworzył na spotkaniu - na zawsze zostaną w pamięci................ Zmęczenie daje mi się we znaki dlatego dziś tak tylko króciutko. Aniu Two droga była szeroka , nawigacja z nami współpracowała my z nawigacją trochę gorzej ale na miejsce dojechałyśmy na czas Aga na moim monitorze grzejnik żółty zielonego ni widu nawet nie wiesz jak mnie to cieszy nie jest ze mna jednak tak żle ale u Ali na laptopie też był żółty także mimo że ładny ten kolor - śledztwo i tak przeprowadzę mróweczko dzięki Venusku - ja też się cieszę że się spotkałyśmy i miałyśmy chwilkę żeby we dwie sobie trochę pogadać i stuknąć kieliszeczkiem zdrówko I ju żsię nie mogę doczekać naszego następnego spotkania Alu ja również dziękuję i cały czas jestem pod wpływem dobroci, spokoju i tak wielkiej życzliwości płynącej od Ciebie - że nawet taki nerwus jak ja na chwilę się uspokoił Ciężko mi już pisać, zdania sie nie kleją idę spać Dobrej nocki życzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karolek59 19.05.2012 19:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2012 Część Agnes Ale fajnie że wyjazd do Ali zakończył się sukcesem. Tym bardziej mi przykro ze nie mogłam z Wami jechać a taką maiłam ochotę Ale liczę ze będzie jescze jakieś spotkano wtedy obowiązkowo pisze się nawet na 2 noclegi Co do grzejników Piękne są Dobrze że nie posłuchałaś doradców z fm i trzymałaś się swojej wersji do końca bo te energetyzujące kolorki są fantastyczne. Nawet te niezidentyfikowany zółty czy jakiś tam jest fajny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AniaS79 20.05.2012 09:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2012 5 stron wstecz nadrabiałam Ale warto było 1. Śruby kompletnie nie rzucają się w oczy - jest ok. 2. Kibelki bardzo ok (żółte akurat mnie nie leżą, ale do Ciebie i tak białe ) 3. Toś zaszalała z grzejnikami! Ciekawa jestem jak się będzie prezentował ten czerwony (u mnie na monitorze koralowy). Ten na dół faktycznie fajny. W zasadzie wszystkie mi się podobają poza tym, co miał być zielony Ale jestem pewna, że w gotowym pokoju będzie się prezentował znacznie lepiej. 4. Dobra decyzja z wpuszczeniem lampek! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 20.05.2012 18:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2012 Karola następnym razem Ci nie przepuścimy http://emoty.blox.pl/resource/paluszkiem.gif i pojedziesz z nami Ja też uważam że 2 noclegi to musowo muszą być - po jednym wieczorze jednak czuje się niedosyt - za mało czasu by się nagadać i dzięki za kaloryferki Aniu fajnie że zajrzałaś - bo widziałam że Ty chyba zabiegana ostatnio co? A grzejnik do Igora to jakiś kameleon - każdy widzi go inaczej, na żywo inaczej na zdjęciach inaczej - mam nadzieję że się tylko wpasuje i nie będzie psuł całokształtu --------------------------------- My dzisiaj wykorzystaliśmy pogodę i pojechaliśmy do mojej mamy na działkę A ja jeszcze nie odespałam wyjazdu - chyba z tydzień mi zejdzie Dlatego życzę już wszystkim dobrej nocki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 20.05.2012 18:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2012 a do której w nocy paplałyście? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AniaS79 20.05.2012 18:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2012 Zabiegana niestety. Dużo naraz się dzieje, ale może już niebawem wreszcie będzie widać owoce działań Jestem głęboko przekonana, że Twój dom będzie kolejnym na mojej liście ulubionych powiem Ci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts