Karolina i Artur P 24.05.2012 20:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2012 CZeść Agus Wpadłam na sekundke i dla mnie fronty w półpołysku lepsze, bo mają to frezowanie , gdyby były proste to połysk a tak półmacik/półpołysk dla mnie dużo lepszy Stół będzie piękny!!! Obudowa sufitu przy kominku jest ok, ale może lepiej by było gdyby ta "opaska" dochodziła do boków zabudwoy komina i go omijała ??? Chyba ja bym tak zrobiła, potraktowała kominek jako oddzielną część i go nie obudowywała tą opaską.... no ale to ja Tak też jest ok wiec.... to Tobie ma się podobać Dzięi kochana za spotkanko u Ali, uciekam spać, mam nadzije,ze jutro wpadnę na ciut dłużej na fm Buziaki :*** Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 24.05.2012 21:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2012 Mam cynk Madzie widziano na lotnisku jak odlatywała w siną dal Rany, aż strach się gdziekolwiek ruszyć- wszyscy wszystko wiedzą:rotfl:Wywiad działa:rotfl: Aguś zacznę od tego co mi się kompletnie nie poodba- zabudowa kominka:( Ja bym potraktowała go zupełnie samodzielnie, bo to co jest wyszło ciut dziwacznie:hug:Rura w łazience rzeczywiście straszna:sick:http://my-ksztalciuchy.pl/images/smiles/zmartwienie.gif Zabudowa do podciągu będzie chyba najlepszym rozwiązaniem. Za to wnęka na karnisze super:cool: A teraz fronciki- wiem, że bardzo chcesz je w połysku i nawet kiedyś jak robiłaś głosowanie to byłam przeciw, ale teraz myślę, ze to może całkiem dobrze wyglądać Nie daj się stereotypowi, ze jak połysk, to front musi być gładki. Tak wcale być nie musi. U Ciebie będzie sporo fantastycznych zestawień klasyki z nowoczesnością i myślę, ze te fronty bardzo wpiszą się w styl domku:D Noga stołowa BOSKA- super kształt i frezik, ale rzeczywiście kolor wyszedł dość jasny i ciepły. Też bym go stanowczo przyciemniła:yes: Niech się schowa AD:lol2: Ojjj zaczyna się u Ciebie dziaćhttp://my-ksztalciuchy.pl/images/smiles/oni.gif Czekam na więcej:lol: Buziole zostawiam na pożegnaniehttp://my-ksztalciuchy.pl/images/smiles/532.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmajeczkaa 24.05.2012 21:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2012 (edytowane) No tak przyszłam w ślad za Agawi ... w końcu muszę sprawdzać czy Pani Prezes jakiś głupot nie wypisuje ... prawda??? :lol2: ( ups ... chyba mi się za to bura dostanie ) I tak ... rura w łazience ... no mistrzostwo świata ... jak najbardziej jestem za zabudową do podciągu Ten kawałek stołu ... bosko wygląda A co do szafek czy w połysku czy nie ... to za bardzo nie umiem Ci podpowiedzieć ... ja nie lubię takich mebli ... ale inspiracje wyglądają pięknie ... więc może rzeczywiście w połysku będzie fajnie wyglądać Zabudowa kominka mi się nie podoba ... ja bym tą opaską na niego nie wjeżdżała :no: Kolorowych snów Edytowane 24 Maja 2012 przez mmajeczkaa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 24.05.2012 21:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2012 No tak przyszłam w ślad za Agawi ... w końcu muszę sprawdzać czy Pani Prezes jakiś głupot nie wypisuje ... prawda??? :lol2: ( ups ... chyba mi się za to bura dostanie ) Maju http://my-ksztalciuchy.pl/images/smiles/zolta.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmajeczkaa 24.05.2012 21:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2012 Maju http://my-ksztalciuchy.pl/images/smiles/zolta.gif No tak ... wiedziałam :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skibusia 24.05.2012 22:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2012 Odpisałam na priv. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 24.05.2012 22:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2012 Mam cynk Madzie widziano na lotnisku jak odlatywała w siną dal Rany, aż strach się gdziekolwiek ruszyć- wszyscy wszystko wiedzą:rotfl:Wywiad działa:rotfl: No wiecie co:jawdrop: Kto, gdzie, co???? Mów Aluś - kto mnie widział? Ale to prawda - nadaję już ze Szczecina;) Aguś, w pierszych słowach - STÓŁ ZAPOWIADA SIĘ FENOMENALNIE. Prawdziwie mnie zachwycił Jeśli chodzi o zabudowę rury... no powiem szczerze, że mi ona nie wyglada na jakąś byczą... trochę nie rozumiem problemu:oops: Dlaczego nie zrobisz po prostu takiej zabudowy w okół ścian, jak w salonie??? A swoją dorgą - zabudowa w salonie i wnęki nazasłony - super! Ale z kominkiem chyba też bym sobie odpuściła... tak jak mówią dziewczyny -lepiej go nie "otaczać" tym nawisem... Fronty... no cóż... rzadko daję taką radę, ale w tym wypadku jest jedyną słuszną - ZRÓB JAK CZUJESZ! Żadne podpowiezi Ci nie potrzebne... widać, że masz chrapkę na ten połysk - to rób. Choćby cały świat był przeciwko;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ruby 24.05.2012 22:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2012 Hej admete Ja tak w skrócie : noga od stołu - bardzo ładna też ją widzę ciut przyciemnioną i w chłodniejszym odcieniu. rura - rzeczywiście kłopotliwa, ale nic mądrego nie doradzę. kominek - wolałabym doprowadzić opaskę tylko do boków kominka i nie obudowywać go. fronty - odcień po lewej rzeczywiście bardziej pasuje. Jeśli chodzi o połysk/półmat to gdyby to była moja kuchnia to ani przez chwilkę nie brałabym pod uwagę połysku. Ale to Twoja kuchnia i widzę, że Ciebie do tego połysku ciągnie czy będzie dobrze... hmm? Przyglądając się inspiracjom zauważyłam, że połysk wygląda dobrze w sztucznym świetle lub gdy fronty wyszły mocno rozjaśnione na zdjęciach. Te zdjęcia są tak robione, żeby nic nie odbijało się w frontach. Obawiam się, że w rzeczywistości fronty w połysku wyglądały by jak na tej ścianie z piekarnikiem na ostatnim zdjęciu.. Jeśli będziesz miała długi ciąg zabudowanych szafek i w każdej będzie odbite okno (+ewentualnie lampa, tv..) to może być za dużo.. Cofnęłam się do wizualek kuchni i widzę, że fronty zabudowane masz niemal w całości na dole. To na pewno duży plus dla opcji połysku, gdyż dla mnie najbrzydziej w połysku wyglądają właśnie górne zabudowane szafki (za bardzo odbijają światło). Doradzamy, doradzamy, ale coś czuję, że serce już skradzione i że będzie połysk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 24.05.2012 23:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2012 Przyglądając się inspiracjom zauważyłam, że połysk wygląda dobrze w sztucznym świetle lub gdy fronty wyszły mocno rozjaśnione na zdjęciach. Te zdjęcia są tak robione, żeby nic nie odbijało się w frontach. Obawiam się, że w rzeczywistości fronty w połysku wyglądały by jak na tej ścianie z piekarnikiem na ostatnim zdjęciu.. Jeśli będziesz miała długi ciąg zabudowanych szafek i w każdej będzie odbite okno (+ewentualnie lampa, tv..) to może być za dużo.. Hiper-trafnie to ujęłaś... miałam pisać to samo, ale ugryzłam się w język:p Zdjecia są tak zrobione, że "połysk" widać jedynie w jednym miejscu - w miejscu odbicia lampy flesza... na pozostałej części zabudowy oko nawet nie jest w stanie dostrzec, że to połysk... Niestety w realu nie wygląda to tak wesoło:no: - ostatnie zdjęcie najbardziej wiernie odzwierciedla efekt kuchni w połysku... ja gdzieś w swoich zasobach miałam fotkę takiej kuchni, i te odbicia wygladały dramatycznie:sick: Ale nie bedę już szukać i straszyć po nocach:lol2: Z resztą w ogóle Aga nie chcę Cię straszyć i zniechęcać... przecież widziałaś iejedną kuchnie w połysku i wiesz doskonale jaki efekt to daje... chodzi tylko o to czy Ci się to podoba czy nie:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 25.05.2012 05:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2012 Moim argumentem za połyskiem jest właśnie dużó przeszkleń - bo nie zrobię sobie ogromnej tafli połysku. Po prawej będą tylko 3 słupki, a p[otem już szkło i szprosy . Po lewej same szafki dolne plus wielki piekarnik - jakby nie było przykuwający wzrok Na wprost wiszące przeszklone szafki - także powierzchnią odbijającą światło będzie tylko - lodówka zamrażarka i słupek po prawej http://i3.fmix.pl/fmi2549/9c38f95300146b174f26eca5 http://i3.fmix.pl/fmi650/cd74421000097b7e4f26ecf2 Kolejnym moim argumentem jeśli chodzi o dużą ilość przeszkleń - a ja k to się ma do nowoczesnym kuchni gdzie połysk jest wszędzie??? i dlaczego to niby ma mniej razić niż w mojej kuchni ?. Najwięcej piszecie właśnie o tej duuuuuuuuuuuuuuej powierzchni z połyskiem. Bo jeśłi chodzi o sam front z frezem z połyskiem - to to jest to co mnie się w tym wszystkim najbardziej podoba - i nie jest to wiocha - już słyszałam takie na to określenie - ale elegancja i klasa . To że u nas w Polsce tego nie ma to świadczy tylko o nas i naszym zacofaniu - dlaczego kuchnie włoskie i niemieckie z frezowanymi frontami są w połysku??? Widzę że niektóre z Was zmieniają zdanie , przekonują się troszku do połysku - cieszę się . Ale pamiętajcie piszcie zawsze prawdę, całą prawdę bo mnie to bardzo pomaga w podjęciu ostatecznej decyzji I nie walczę kochane z Wam, bo wiem co mi się podoba - teraz walczę tylko i wyłącznie z moim mężem. Możecie mi pomóc dając cynk gdzie w Polsce zobaczę taką kuchnię - bo muszę go tam zawlec i go przekonać. Jak nie to on będzie kochał moją kuchnię - a ja w niej nie będę chciała przebywać , Pierwszy nasz duuuuuuuuuuuuuży zgrzyt . Miało to być moje miejsce w domu - a wychodzi na to że nie będzie - będę siedzieć w warzywniku w ogrodzie a J niech gotuje między swoimi ulubionymi frontami . To się wygadałam - potem pewnie mi przejdzie . Ja nerwus jestem a pocałym dniu dumania pewnie mi przejdzie i może spojrzę łaskawie na problem ze strony mojego J. Ale póki co jest rano i mam wściekawkę (chyba potęguje to totalne niewyspanie ) Napisze jeszcze o obudowie kominka - wszystkie macie rację - wiedziałam jak tylko na to wczoraj spojrzałam że jest nie hallo - muszę jechać i kazać rozebrać, ale to nie takie proste bo zostaje jeszcze problem światła. Nic na miejscu o tym pomyśłę . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 25.05.2012 05:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2012 Aga, chyba nie nadrobię Aaa, jeśli tak bardzo chcesz połysk, to go sobie zrób. Kochana, Twoja kuchnia i Tobie ma się podobać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 25.05.2012 05:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2012 Aguś, sama jestem zaskoczona, że to piszę, ale nawet mi się ten połysk podoba Kuchnie z inspiracji też, oprócz ostatniej. Patrząc na nie wszystkie mam wrażenie, że połysk lepiej wygląda kiedy jest dużo przeszkleń, a u Ciebie chyba będzie ich sporo (jeśli dobrze zapamiętałam). To jesteśmy już w 5 Ta ostatnia jakaś dziwna taka wiem - ale na niej widać najbardziej połysk - i mimo wszystko mnie to nie przeszkadza - a wręcz się podoba Ja nie jestem przekonana, że ta kuchnia jest w połysku? Agus jeszcze powiedz jaka jest powierzchnia Twojej kuchni, ta na zdjęciu wydaje sie bardzo duża i jezeli to nawet jest połyk (?) to bardzo delikatny A zwrociłas uwage na szafkę wiszaca w łazience u Mi jezeli taki połysk to dramat, ale jezeli taki jak pod umywalka to względnie Alu 18 m2, a na połysk u Ciebie nie zwróciłam uwagi Byłam ogólnie w szoku i pod wrażeniem całego spotkania więc trzeba mi wybaczyć Kinga dzięki Kakusku - w dzień do kuchni wpada bardzo mało światła - więc połysk będzie widać tylko przy włączonym świetle. Więc moje fronty nie będą świecić cały Boży dzień Karolinko cieszę się że wpadłaś Dzięki za opinie Zaraz sprawdzę u Ciebie jak tam wyjazd się udał Agusia dzięki za całokształt wypowiedzi Jak już Ciebie pomału przekonuję do połysku u mnie.... ............to znaczy że nie jest ze mną jednak tak źle cd odpowiedzi nastąpi idę spróbowac sie zdrzemnąc po tej nocy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 25.05.2012 07:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2012 Maju dzięki kochana za opinie. Z tym snem to u mnie ciężko . Nawet teraz usnęłam chyba na 15 minut, resztę przeleżałam - bo głowa i myśli ,fronty, obudowy, zabudowy cały czas nie dają spokoju skibusia dzięki Jeśli chodzi o zabudowę rury... no powiem szczerze, że mi ona nie wyglada na jakąś byczą... trochę nie rozumiem problemu Dlaczego nie zrobisz po prostu takiej zabudowy w okół ścian, jak w salonie??? Magda jest bycza bo trzeba zabudowę zrobić na 35 cm w dół . Pomieszczenie mi się obniża . Początkowo duża łazienka kurczy ::9 Ale masz rację z puszczeniem jej dookoła Ale z kominkiem chyba też bym sobie odpuściła... tak jak mówią dziewczyny -lepiej go nie "otaczać" tym nawisem... wiem ja zobaczyłam na żywe oczy U mnie tak łatwo nie pójdzie jak u Ciebie skucie płytek w kuchni . Mój J jest i nie widzi problemu Obawiam się, że w rzeczywistości fronty w połysku wyglądały by jak na tej ścianie z piekarnikiem na ostatnim zdjęciu.. Ruby i mnie się to najbrdziej z tego ujęcia podoba Jeśli będziesz miała długi ciąg zabudowanych szafek i w każdej będzie odbite okno (+ewentualnie lampa, tv..) to może być za dużo.. I o tym napisałam wyżej w moim porannym poście . U mnie będę miała tylko 3 słupki (lodówka, zamrażarka, i słupek z zabudowaną mikrofalówką) które będą odbijac światło - także tym się nie martwimy Doradzamy, doradzamy, ale coś czuję, że serce już skradzione i że będzie połysk Serce chce http://emoty.blox.pl/resource/wub.gif, mąż nie miałam pisać to samo, ale ugryzłam się w język Madzia prosze tego nie robić http://emoty.blox.pl/resource/paluszkiem.gif a pisać wszystko co Ci się nasunie po przeczytaniu i obejrzeniu moich budowlano - wnętrzarskich referatów Niestety w realu nie wygląda to tak wesoło - ostatnie zdjęcie najbardziej wiernie odzwierciedla efekt kuchni w połysku... Ostatnia kuchnia tez mi się nie podoba - ale nie dlatego że się błyszczy . Ale dlatego że kolor frontów jest za żółty , drewniany front, nie pasuje - bo jak pisałam, połysk mi pasuje do eleganckiej kuchni, a drewno do sielskiej, angielskiej ...I jeszcze kolor ścian na tym zdjęciu potęguje efekt kurczaka ja gdzieś w swoich zasobach miałam fotkę takiej kuchni, i te odbicia wygladały dramatycznie Magda jak wiesz gdzie masz to zdjęcie to poszukaj proszę Ja mam jeszcze czas na decyzje Aga, chyba nie nadrobię Aniu Ty się zajmij teraz pracą póki masz wenę to korzystaj Aaa, jeśli tak bardzo chcesz połysk, to go sobie zrób. Kochana, Twoja kuchnia i Tobie ma się podobać Kurcze żeby to było takie proste -------------------------------------- A my mamy dziś w przedszkolu pierwsze przedstawienie z okazji Dnia Mamy i Taty. Ciekawe czy uda mi się nie poryczeć jak bóbr i prosto nagrać całe wydarzenie Miłe Panie życzę udanego dnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emiranda 25.05.2012 07:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2012 (edytowane) No wiecie co Kto, gdzie, co???? Mów Aluś - kto mnie widział? Ale to prawda - nadaję już ze Szczecina Mąz Ci mówił dzien dobry, ale go nie zauważyłaś Może i lepiej Fronty... no cóż... rzadko daję taką radę, ale w tym wypadku jest jedyną słuszną - ZRÓB JAK CZUJESZ! Żadne podpowiezi Ci nie potrzebne... widać, że masz chrapkę na ten połysk - to rób. Choćby cały świat był przeciwko Liczyłam na Ciebie Magduś i zupełnie sie zawiodłam, u MarJelki z limonkową huśtawka byłas bardziej brutalna, ale przyznaje Ci rację, teraz tez to widzę Nawe nie pytałam jaką zamówiła ????? I sory, że to powiem elegancka kuchnia kojarzy mi sie tylko i wyłacznie z polyskiem na prostych frontach ?????? Czy przed laty kiedy to klasyczne kuchnie budowano, był w ogóle połysk? Przejrzałam wiele kuchni włoskich mam katalog z klasycznymi kuchniami angielskimi nigdzie w nich nie ma pełnego połysku, jeżeli juz to jest to półpołysk , a właściwie półmat, tego za bardzo nie rozrożniam Aga, ale jak Ty jesteś przekonana do tego połysku to rób, w koncu ty tam bedziesz mieszkała nie my, chociaz ja z mężem zawsze mniej czy więcej bylismy zgodni do tego co robilismy Pytanie jest jedno czy chcemy zeby ta kuchnia podobała sie tylko nam, czy też chcemy, aby inni byli nią zachwyceni.?????????? No i ja jednak ze zdaniem męża zawsze sie liczę, nigdy nic nie zrobiłam czegoś wbrew jemu, zawsze szukalismy kompromisu i chociazby z tego powodu nie ma u nas granitów i marmurów Edytowane 25 Maja 2012 przez emiranda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AniaS79 25.05.2012 08:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2012 To i moje trzy grosze Kuchnię osobiście brałabym w półmacie, ale bez filozofii. Po prostu dlatego, że z połyskiem i frezem w jednym mi się nie podoba. I tyle. Za to jeśli chodzi o Twój wybór, to stoję w kolejce tych, którzy popierają kuchnię błyszczącą, ponieważ widzę, że jesteś absolutnie przekonana co do słuszności decyzji, a w głowie masz całokształt. Z własnego doświadczenia wiem, że jeśli się coś wewnętrznie czuje, to należy się ku temu kierować. I nie słuchać co się komu podoba albo nie, bo ile ludzi, tyle upodobań To Ty potem codziennie będziesz sobie pluła w brodę i mówiła "a mogłam wziąć tę błyszczącą" Kominek i ja zdecydowanie "zostawiłabym w spokoju". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 25.05.2012 08:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2012 Mąz Ci mówił dzien dobry, ale go nie zauważyłaś Może i lepiej ojejku:( nparwadę??? Nawet nie pamiętam takiego zdarzenia, żeby ktoś mi się kłaniał... także raczej go niestety nie zauważyłam, a nie nie poznałam;) Przeproś Męża ode mnie i koniecznie pozdrów:hug: Liczyłam na Ciebie Magduś i zupełnie sie zawiodłam, u MarJelki z limonkową huśtawka byłas bardziej brutalna, ale przyznaje Ci rację, teraz tez to widzę Nawe nie pytałam jaką zamówiła ????? I sory, że to powiem elegancka kuchnia kojarzy mi sie tylko i wyłacznie z polyskiem na prostych frontach ?????? Aluś, no przykro mi, że Cię zawiodłam:hug: Ale widzę, jak Aga jest bardzo ZA tymi frontami - wtedy nie ma co takiej truć I tak zrobi jak uważa:lol2: Z MarJelką była inna sytuacja... widać było, że wpadł jej do głowy jakiś pomysł, jakaś wizja - i popłynęła:rotfl: Trochę tak bez analizy... trzeba było jej to uświadomić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 25.05.2012 08:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2012 Czy przed laty kiedy to klasyczne kuchnie budowano, był w ogóle połysk? Alu ale ja nie chcę tradycyjnej kuchni angielskiej. Nie chcę kuchni sprzed lat Chcę kuchnie z klasycznymi frontami w nowoczesnym wydaniu - i tak ona mi się widzi Patrząc na to z tej strony - stare czy nowe - to ten połysk na klasycznych frontach jest właśnie przejawem nowoczeność - dlatego tego nie znasz, nikt nie jest do tego przyzwyczajony, bo jest to nowe, nieznane.........stąd te opinie i Twoje przekonanie - tak mi się wydaje Przejrzałam wiele kuchni włoskich mam katalog z klasycznymi kuchniami angielskimi nigdzie w nich nie ma pełnego połysku, jeżeli juz to jest to półpołysk , a właściwie półmat, tego za bardzo nie rozrożniam dla przykładu http://www.gattocucine.com/cucina.asp?p=37 http://i2.fmix.pl/fmi2902/b5f857c400290fcb4fbf40ea , chociaz ja z mężem zawsze mniej czy więcej bylismy zgodni do tego co robilismy No i ja jednak ze zdaniem męża zawsze sie liczę, nigdy nic nie zrobiłam czegoś wbrew jemu, zawsze szukalismy kompromisu i chociazby z tego powodu nie ma u nas granitów i marmurów Alu o wszystkim rozmawiamy, wiele kompromisów za nami - ale w sprawie wykończenia i tego jak co wygląda niestety JA wiem lepiej aż boje sie pomyśłeć jak ten dom by wyglądał gdyby J go urządzał Pytanie jest jedno czy chcemy zeby ta kuchnia podobała sie tylko nam, czy też chcemy, aby inni byli nią zachwyceni.?????????? Przede wszystkim mnie To i moje trzy grosze Kuchnię osobiście brałabym w półmacie, ale bez filozofii. Po prostu dlatego, że z połyskiem i frezem w jednym mi się nie podoba. I tyle. Za to jeśli chodzi o Twój wybór, to stoję w kolejce tych, którzy popierają kuchnię błyszczącą, ponieważ widzę, że jesteś absolutnie przekonana co do słuszności decyzji, a w głowie masz całokształt. Z własnego doświadczenia wiem, że jeśli się coś wewnętrznie czuje, to należy się ku temu kierować. I nie słuchać co się komu podoba albo nie, bo ile ludzi, tyle upodobań To Ty potem codziennie będziesz sobie pluła w brodę i mówiła "a mogłam wziąć tę błyszczącą" Aniu Kominek i ja zdecydowanie "zostawiłabym w spokoju". Aniu czyli jesteś za zostawieniem tej nieszczęsnej zabudowy nad kominkiem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AniaS79 25.05.2012 08:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2012 Aniu czyli jesteś za zostawieniem tej nieszczęsnej zabudowy nad kominkiem? Przeciwnie - za usunięciem O ile to możliwe oczywiście. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 25.05.2012 08:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2012 Aniu to w takim razie jadę na budowę usunąć to cholerstwo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
1976pinacolada 25.05.2012 08:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2012 Aniu to w takim razie jadę na budowę usunąć to cholerstwo Nie zapomne jak mój "wszystkowiedzący" wykonawca nie mógł zrozumiec czemu upieram się przy swoim pomysle. Twierdził, że nikt tak nie robi. To mu powiedziałam, że ja lubie pod prąd i zrobię Nie żałuje i myślę, że Ty tez nie będziesz Ps .zdjęcia nie znalazłam Ale bedę tam dziś to jak nie zapomnę to cyknę fotke Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts