emiranda 25.05.2012 09:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2012 (edytowane) Przede wszystkim mnie Aga to mnie przekonalas, rób swoje, chociaz ja bardzo cenie sobie zdanie mojego męża i chociaz zawsze wiem lepiej to w dekoracji wnętrz niekoniecznie, podobaja mi sie jego pomysły, ale mój chyba mógłby dekoratorem wnetrz zostac lub mode lansować, on się na tym zna ))))) Ta kuchnia która pokazałas jest nawet nawet, ale ona ma inny frez niż Two, ja bym nie robiła, ale jak jesteś przekonana na 100 % to rób, bo później będziesz żałowala, jak ktos tu napisał Miłego dnia Aguś Ci zyczę i powiem nie zazdroszcze podejmowania decyzji, głowa wielka nieprawdaż ????? Edytowane 25 Maja 2012 przez emiranda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 25.05.2012 09:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2012 (edytowane) nie kazdy tu sie odważy tak napisać, ale nie widziałam, na forum, aby ktos tak robił Alu bo Ty chyba nie czytałaś co ja nieraz piszę też jestem bezpośrednia . Adme! Moja droga . To tak: front w połysku nawet mi się podoba ale jak stoi sam jeden. Przy ilości zabudowy jaką planujesz taki mocny połysk może wyjść jak na ostatnim zdjęciu inspiracji, które pokazałaś - plastikowo. Kolor podoba mi się ten bardziej żółty być może dlatego, że przy nim ten po lewej u mnie wygląda jakoś sino. Na pewno inaczej byłby odbierany, gdyby miały takie samo wykończenie. Jeszcze wracając do inspiracji, zauważ że zdjęcia tych pierwszych są tak zrobione, że połysk widzimy w jednym góra dwóch miejscach i bardzo delikatnie. Kiedy wszystko się błyszczy jak psu jaja efekt już nie jest ciekawy . Frez jest dosyć głęboki, zapalisz górne światła, pod szafkami i gdzie tam jeszcze planujesz i możesz się zdziwić, że jednak nie jest tak fajnie. Półmat i mat nie - będziesz niezadowolona ale półpołysk? Stół REWELKA, kolor zimniejszy i ciemniejszy to bardzo dobry wybór . Rura straszna jeśli tylko się da zabudować to trzeba to zrobić, chyba masz pomieszczenia wyższe niż 250 (haha u mnie tyle jest) więc sufit na łeb spadać nie będzie (cóż za składnia). I Aguś, nie masz dużo przeszkleń. One są schowane w rogu plus witryny koło okna a po prawej stronie masz duże tafle frontów. Edit: widzę że dziewczyny to samo o inspiracjach napisały więc chyba coś w tym jest. Edit II. Wiadomo, że ma się podobać najbardziej Tobie ale musisz wziąć pod uwagę, że Ci się nie spodoba . Ale rób jak czujesz wiesz co robisz . Edytowane 25 Maja 2012 przez yokasta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Artur222 25.05.2012 09:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2012 Aniu to w takim razie jadę na budowę usunąć to cholerstwo Bardzo dobra decyzja!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emiranda 25.05.2012 10:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2012 Alu bo Ty chyba nie czytałaś co ja nieraz piszę też jestem bezpośrednia Aniu jako jedna z niewielu i bardzo Cie za to cenie , no ba ja jestem zdanie, ze jak juz ktos zrobi zbuduje ma, nie ma sensu mu mówić, że to mi sie nie podoba, chyba lepiej nic nie mówić, ale na etapie realizacji, trzeba mówic swoje zdanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jonna 25.05.2012 10:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2012 Admete rozumiem Twoje dylematy , widziałam te fronty i połysk pozytywnie mnie zaskoczył. Też zauważyłam ,że na półmacie bardziej odbijają się palce Nie pamiętam na podłodze będzie płytka matowa czy lapato ? Jeśli mat , to może nie będzie za dużo jeśli zrobisz fronty w połysku może to fajnie wyglądać . Jestem za kolorem po lewej stronie (nie żółtym) Ja chyba zdecyduję się na mat ....bardzo mi się podobał ma taki satynowy połysk Noga od stołu super popieram kolor do dopracowania. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TwoOfUs 25.05.2012 11:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2012 (edytowane) Ale się tutaj działo, godzina nadrabiania a teraz w skrócie >Stół pięknie się zapowiada, ciemniejszy i chłodniejszy kolorek będzie super, ten jest za ciepły >Rura w łazience straszna ale na szczęście już udało Ci się rozwiązać ten problem. >Łazienka na wizualkach bardzo fajna Mnie się cokoliki od początku podobały i dalej przy tym obstaje i ten ciemny sufit też nawet mi się podoba może niekoniecznie czarny ale jakiś szary. >Kominek tak jak reszta forumowiczek potraktowała bym jak osobny mebel, ale tutaj już chyba postanowiona rozbiórka >A teraz w kwestii frontów Ja też przez jakiś czas rozważałam połysk z tym że w bieli no i moje fronty są prostsze tzn to ramiak bez dodatkowych ozdobnych frezów. Koncepcja była dokładnie taka że kuchnia mam mieć klasyczny kształt ale nowoczesne wykończenie czyli coś jak krzesełka ghosty klasyczne ale nowoczesne Niestety pomysł upadł i stanęło na półmacie. Rozmawialiśmy w różnymi wykonawcami kuchni i wyszło na to, że w przypadku ramiaka z czasem lakier może pękać na łączeniach i tylko naprawdę dobrzy fachowcy potrafią to dobrze wykonać a to się oczywiście wiąże z odpowiednią ceną Twoje fronty chyba są lite z jednego kawałka więc nie powinno być tego problemu Jeżeli nie przeszkadza Ci (a może właśnie o to chodzi ) lekko plastikowe wrażenie całości to wybierz połysk Z tym że potem trzeba się już trzymać tej koncepcji. Ja dla podkreślenia koncepcji planowałam do tego krzesła typu ghosty przy stole i biały fotel Pasha Pedrali w salonie Nie wiem czy pomogłam w decyzji W każdym razie życzę miłego dnia na budowie. Edytowane 25 Maja 2012 przez TwoOfUs Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 25.05.2012 11:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2012 Miałam wkleić tego potworka;) http://i2.fmix.pl/fmi1129/d95d8e80000500d24fbf6fa1/zdjecie.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skibusia 25.05.2012 13:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2012 Nie no Madziu, to porażka co wkleiłaś, ale myślę, że nie można tego porównywać z frontem Agi. Te jest koszmarny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TwoOfUs 25.05.2012 13:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2012 Ten się błyszczy dokładnie jak te przysłowiowe jajca To może być front foliowany a nie lakierowany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 25.05.2012 15:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2012 Nie zapomne jak mój "wszystkowiedzący" wykonawca nie mógł zrozumiec czemu upieram się przy swoim pomysle. Twierdził, że nikt tak nie robi. To mu powiedziałam, że ja lubie pod prąd i zrobię Nie żałuje i myślę, że Ty tez nie będziesz Kinguś na szczęście ja nie mam źle z moimi Marcinami - mamy wręcz IDELANIE - oni robią wszystko bez sprzeciwów, a jak trzeba doradzą, podsuną pomysł inne wyjście z sytuacji Ps .zdjęcia nie znalazłam Ale bedę tam dziś to jak nie zapomnę to cyknę fotke Dzięki Aga to mnie przekonalas, rób swoje, chociaz ja bardzo cenie sobie zdanie mojego męża Jeszcze nie powiedziałam hop ....mam spory orzech do zgryzienia A zdanie mojego męża też bardzo cenię -z wyjątkiem spraw wnętrzarskich i chociaz zawsze wiem lepiej to w dekoracji wnętrz niekoniecznie, podobaja mi sie jego pomysły, ale mój chyba mógłby dekoratorem wnetrz zostac lub mode lansować, on się na tym zna ))))) Super że P. się zna orientuje w takich dziedzinach Ta kuchnia która pokazałas jest nawet nawet, ale ona ma inny frez niż Two, ja bym nie robiła, ale jak jesteś przekonana na 100 % to rób, bo później będziesz żałowala, jak ktos tu napisał Fakt ta kuchnia która wkleiłam ma delikatniejszy ten frez, ale myślę że efekt będzie podobny jak nie taki sam Miłego dnia Aguś Ci zyczę dzięki Alu i powiem nie zazdroszcze podejmowania decyzji, głowa wielka nieprawdaż ????? sama sobie nie zazdroszczę - ale o to chodzi w budowaniu i urządzaniu próbvowac stworzyć coś swojego i dla siebie a głowa fakt trochę mi pęka Alu bo Ty chyba nie czytałaś co ja nieraz piszę też jestem bezpośrednia . To fakt Ale za to Cię cenię Aniu Adme! Moja droga . To tak: front w połysku nawet mi się podoba ale jak stoi sam jeden. Przy ilości zabudowy jaką planujesz taki mocny połysk może wyjść jak na ostatnim zdjęciu inspiracji, które pokazałaś - plastikowo. Kolor podoba mi się ten bardziej żółty być może dlatego, że przy nim ten po lewej u mnie wygląda jakoś sino. . Zgadzam się że takie się ma wrażenie patrząc na to ostatnie zdjęcie Ale jak pisałam kolory scian i drewniany blat to potęgują (tak mi się wydaje ) Ten żółty tez mi się podobał - ale w porównaniu z płytką podłogową wyszedł słabo - dlatego ten drugi pasuje - nie wiem czy nie będę jeszcze dobierać tego koloru. Jest sino - bo i płytka podłogowa nie jest w ciepłej tonacji - i w mojej kuchni niestety jest trochę ciemno Na pewno inaczej byłby odbierany, gdyby miały takie samo wykończenie. Nie wiem czy nie pomolestuję pana jeszcze o front w połysku w tym albo podobnym kolorze Jeszcze wracając do inspiracji, zauważ że zdjęcia tych pierwszych są tak zrobione, że połysk widzimy w jednym góra dwóch miejscach i bardzo delikatnie. Kiedy wszystko się błyszczy jak psu jaja efekt już nie jest ciekawy . Frez jest dosyć głęboki, zapalisz górne światła, pod szafkami i gdzie tam jeszcze planujesz i możesz się zdziwić, że jednak nie jest tak fajnie. Półmat i mat nie - będziesz niezadowolona ale półpołysk? U mnie będą tylko halogeny - po 3 nad przejściem między wyspą a szafkami - i 2 lampy nad wyspą. Patrząc z jadalni wydaje mi się że :świecić" jak psu jajeczka będzie tylko ta częśc zabudowy z lodówką po prawej stronie. Witryny - czyli szafki na wprost - już chyba tak nie ? Nie powinno być takiego efektu o jaki się wszyscy negatywnie nastawieni na połysk dopatrują i obawiają I Aguś, nie masz dużo przeszkleń. One są schowane w rogu plus witryny koło okna a po prawej stronie masz duże tafle frontów. Ja wiem czy to dużo? Edit: widzę że dziewczyny to samo o inspiracjach napisały więc chyba coś w tym jest. Edit II. Wiadomo, że ma się podobać najbardziej Tobie ale musisz wziąć pod uwagę, że Ci się nie spodoba . Ale rób jak czujesz wiesz co robisz wiem wiem, daltego główka moja będzie nad tym w najbliższym czasie dużó pracować Bardzo dobra decyzja!!!! Tak myślisz Admete rozumiem Twoje dylematy , widziałam te fronty i połysk pozytywnie mnie zaskoczył. A widzisz Też zauważyłam ,że na półmacie bardziej odbijają się palce To fakt nie do przebicia Nie pamiętam na podłodze będzie płytka matowa czy lapato ? Lappato Jeśli mat , to może nie będzie za dużo jeśli zrobisz fronty w połysku wiesz co tylko to lapato w mojej ciemnej kuchni w ogóle się nie świeci Również pozdrawiam Ale się tutaj działo, godzina nadrabiania A ja mam teraz godzinę odpisywania Mnie się cokoliki od początku podobały i dalej przy tym obstaje a no to teraz będzie już na 100% i ten ciemny sufit też nawet mi się podoba może niekoniecznie czarny ale jakiś szary. a wiesz że mnie też - dlatego też pomyślałam o tej szarości - i tak zrobię >Kominek tak jak reszta forumowiczek potraktowała bym jak osobny mebel, ale tutaj już chyba postanowiona rozbiórka Chłopaki dostali nakaz usunięcia >A teraz w kwestii frontów Ja też przez jakiś czas rozważałam połysk z tym że w bieli no i moje fronty są prostsze tzn to ramiak bez dodatkowych ozdobnych frezów. Koncepcja była dokładnie taka że kuchnia mam mieć klasyczny kształt ale nowoczesne wykończenie czyli coś jak krzesełka ghosty klasyczne ale nowoczesne Niestety pomysł upadł i stanęło na półmacie. Rozmawialiśmy w różnymi wykonawcami kuchni i wyszło na to, że w przypadku ramiaka z czasem lakier może pękać na łączeniach i tylko naprawdę dobrzy fachowcy potrafią to dobrze wykonać a to się oczywiście wiąże z odpowiednią ceną Twoje fronty chyba są lite z jednego kawałka więc nie powinno być tego problemu Wiesz co ja go dokładnie dopytam jak ten front jest zrobiony Jeżeli nie przeszkadza Ci (a może właśnie o to chodzi ) lekko plastikowe wrażenie całości to wybierz połysk Wiesz co nie przeszkadza bo ja tego tak nie odbieram nie widzę tego frontu jako plastikowy . Może na tym ostatnim zdjęciu co wklejałam ( w tej serii z kuchniami z połyskiem) ta ostatnia jest plastikowa - bo jest żółta. Jeśłi fronty będą białe albo jak u mnie w jasnym chłodnym odcieniu - nie będzie takiego wrażenia - tak myślę i mam nadzieję że się nie mylę Z tym że potem trzeba się już trzymać tej koncepcji. Ja dla podkreślenia koncepcji planowałam do tego krzesła typu ghosty przy stole i biały fotel Pasha Pedrali w salonie Myśłę że jeśłi zdecyduję się na ten połysk i uzyskam efekt jakiego oczekuję z resztą i dobraniem wszystkiego sobie poradzę Gorzej jak mi kuchnia nie wyjdzie i się załamię Dlatego będę teraz myśłeć i myśleć i myśleć........... Nie wiem czy pomogłam w decyzji W każdym razie życzę miłego dnia na budowie. Pomogłaś Magda to zdjęcie to faktycznie mały koszmarek I widzę też ładne żółte ściany które na pewno nie pomagają tym frontom Ale nie przestraszyłam się Nie no Madziu, to porażka co wkleiłaś, ale myślę, że nie można tego porównywać z frontem Agi. Te jest koszmarny. Ten się błyszczy dokładnie jak te przysłowiowe jajca To może być front foliowany a nie lakierowany I widzisz Two, muszę się dokładnie podowiadywać o sposób zrobienia tego frontu i o różnicę między pólmatem i półpołyskiem - bo może półpołysk by spełnił choć trochę moje chciejstwa? a i J byłby bardziej zadowolony??? Się upisałam http://www.matrax.net/forum/images/keny/glupek1.gif Idę ponadrabiać u Was Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emiranda 25.05.2012 15:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2012 Miałam wkleić tego potworka;) http://i2.fmix.pl/fmi1129/d95d8e80000500d24fbf6fa1/zdjecie.jpg Dokładnie tak błyszczy sie moja szafka w łazience tragedia, dlatego mówię tez że połysk połyskowi nie równy na przeciwko wiszą łazienkowe szafki z ikei pod umywalkę i one maja delikatny połysk. Ten się błyszczy dokładnie jak te przysłowiowe jajca To może być front foliowany a nie lakierowany Moja jest malowana i identycznie sie świeci, ale ój stolarz chyba nie miał do niej serca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 25.05.2012 15:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2012 Alu muszę chyba przyjechać z tą próbką co mam w bagażniku do Ciebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Natalia Stanko 25.05.2012 17:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2012 A mnie ta ostatnia inspiracja wydaje się ciekawa. Aguś - powiedz mężowi tak: połyskujące fronty ciągle ci będą przypominać jego ustępstwo i w podzięce będzie ci się chciało pichcić jego ulubione potrawy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 25.05.2012 18:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2012 Natalko J w ciągu dnia poddał się bez walki - co też mi daje do myślenia - bo teraz do końca życie będzie chodzić nie pocieszony a nie niezadowolony - nie wiem co gorsze . Tak jak pisałam mam wielkiego orzecha do zgryzienia muszę go zmordować - ale mam jeszcze miesiąc na podjęcie decyzji - w czerwcu ruszy robota nad moja kuchnią . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 25.05.2012 18:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2012 Natalko J w ciągu dnia poddał się bez walki - co też mi daje do myślenia - Uważaj, bo wytoczy armatę w postaci przykładowo krewetkarium Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 25.05.2012 18:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2012 Dostałam dziś poprawione rozłożenie płytek na holu (bo jak się domyślacie dałam pani rozrysowane kredkami jak ma dokładnie to być - a pani i tak zaczęła od swojej wersji ) Hol, wiatrołap Płytki 60/60 Emila http://i1.fmix.pl/fmi1192/508c88f70013b62b4fbfd0a6 http://i2.fmix.pl/fmi1688/14729245000132494fbfcf3d http://i2.fmix.pl/fmi1515/71994f7c0027eeb44fbfd06d http://i3.fmix.pl/fmi1813/9f085d2a00213bd74fbfd085 Pomysł szachownicy w kącie naszej Two Ja tylko pociągnęłam go do wiatrołapu. Dumałam dumałam jakie płytki dać do wiatrołapu i na koniec dopiero do mnie dotarło że najlepiej te same co wszędzie I co sądzicie? Mnie się podoba Płytki nie różnią się w rzeczywistości tak jak na wizualce - także tej szachownica nie będzie się aż tak bardzo wyróżniać Ale Was w tym tygodniu umęczę http://emoty.blox.pl/resource/zawstydzony1.gif Jutro mam jeszcze spotkanie ze stolarzem od schodów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
peszel 25.05.2012 19:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2012 (edytowane) Pękajace płytki to zmora. Miałęm wielki problem z podnoszącymi się płytkami w przedpokoju. Znalazłęm coś o tym tutaj: http://muratordom.pl/eksperci/pytania/pekajace-plytki/10494/?page=2&wile szukałem recepty i w końcu i tak trzeba było zrywac. Wykonawca nie chciał*się przyznać do winy zaczął mydlić oczy kolorami ścian, chyba na tej stronie:http://www.dom.pl/tag/kolory-scian W rezultacie ;po jakimś czasie podłoga podniosła się takze w kuchni. Czy ktos wie jjaka moze być wina? Edytowane 26 Maja 2012 przez joliska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 25.05.2012 19:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2012 Jak już jestem przy tym holu i wiatrołapu to może poruszę temat szafy w wiatrołapie. Mam przesłać stolarzowi jakiś wzór do wyceny - ale nie umiem wybrać, może Wy mi pomożecie ??? Jest mały problem bo drzwi zewnętrzne jak wiecie są orzechowe, wewnętrzne będa jasne - jakaś złamana biel/jasna szarość, płytki wiadomo jakie ......a pomysłów na szafy kilka Ale jaką byście zrobiły tą szafę? Jasną? w orzechu do drzwi zewnętrznych? a może mogłaby być szara? w odcieniu tych płytek na podłodze czy ciut ciemniejsza??? Moje inspiracje.................... http://i3.fmix.pl/fmi699/f6bd046f000a471e4f215fb2 http://i3.fmix.pl/fmi2679/b90e47410021df364fafc432 zdjęcie stąd moim zdaniem świetny jest ten podział - wizualnie - bo praktycznie taka sie zastanawiam że chyba otwierają się razem te dwa dolne segmenty http://forum.barcis.pl/images/smilies/hmm.gif bo musi się tam przeciez dac włożyć płaszcz.... http://i3.fmix.pl/fmi1760/e3ef969e0016d41b4fafc31e http://i1.fmix.pl/fmi535/bcdac663001f5cbc4fafc30f http://i3.fmix.pl/fmi781/13dd9fb00015ea2b4fafc2f5 1 i 2 moje faworyty - w zupełnie różnych stylach . Przypomnę że po drugiej stronie szafy chcę dwa lustra w ten deseń http://i2.fmix.pl/fmi2826/2517290e001505784ed32774 i jakąś ławeczkę http://i2.fmix.pl/fmi2338/f364d2d8002521ab4ecd1144 Ja jutro dzień przepełniony -ale im więcej tego załatwiania to tym bliżej jesteśmy do przeprowadzki Dziś zastosowałam metodę Karoliny i Artura - nie prośbą tylko groźbą w rozmowie o wycięciu mojego kamienia na kominek - który tnie się już 2,5 miesiąca - straszyłam póki co tylko telefonicznie W poniedziałek zobaczymy czy skutecznie Pan od kominka powiedział że w międzyczasie zdążył postawić w naszej okolicy 3 kominki - no załamka . Okno przemalują nam dopiero w połowie lipca Także Magda chyba będziesz pierwsza Ale co tam...byle do przodu... Spokojnego wieczorku Wam życzę i kolorowych snów.......... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 25.05.2012 19:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2012 Peszel Witaj - ja Ci nie pomogę bo płytki jeszcze nie zamówione Może załóż wątek w odpowiednim dziale? Albo poszukaj takiego tematu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 25.05.2012 19:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2012 Adme, w połowie lipca ? Jeśli codziennie zajmiesz głowę tyloma problemami co teraz to szybko zleci . Dla mnie taka szachownica po skosie średnia, wolałabym na całości albo wcale albo w jednym pomieszczeniu . Na szafach się zupełnie nie znam, nie mam jeszcze ani jednej . Ławeczka, którą pokazałaś mi się bardzo podoba za to . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts