ivy17 25.05.2012 19:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2012 nie wiem czy sie już witałam... jesli nie to jestem i podglądam fajny pomysł z tymi lustrami...musze zapamiętać. Szafa pierwsza biała najbardziej mi pasuje doTwoich wnetrz..ławeczka bardzo mi się podoba - gdzie mogę jej szukać?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 25.05.2012 21:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2012 Hej Aguś kochana, ale się dzieje:lol2: Mówisz że mąż ustąpił w sprawie kuchni? Czyli możesz podjąć decyjzę sama- tylko czy luby nie będzie oczekiwał w zamian innego kompromisu? Mam nadzieję, ze groźby kominkowe pomogą no bo ile można czekać Układ płytkowy bardzo mi się podoba:yes:- jak zwykle zaskakujesz i wnętrza będą przez to OGROMNIE ciekawe:D Szafa, hmmm moim zdaniem może być w orzechu, szarości lub bieli- każdy z tych kolorów pasuje:yes: Jeżeli zależy Ci na optycznym powiększeniu i rozjaśnieniu, to wybierz jaśniejszą. Najciekawiej chyba będzie wyglądać jednak w szarości/antracycie:yes: Uciekam na dalszy obchód, bo dzisiaj na nic czasu nie miałam:sick: Miłego weekendu i spokojnej nocki kochana:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmajeczkaa 25.05.2012 23:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2012 Tak się z Dziewczynami o kfiotkach zagadałam,że zapomniałam poczytać co u Ciebie Jutro nadrobię Miłego, słonecznego i totalnie beztroskiego weekendu życzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 26.05.2012 04:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2012 Yokasiu a mnie ta szachownica bardzo pasuje -ale jak już wiesz ja z tych z serii - inaczej niż wszyscy Ivy chyba się nie witałaś - ale bardzo się cieszę że sie ujawniłaś ławeczka stąd czy stądcena niestety koszmarna - nie wiem czy ja nie będę kombinować na zamówienie Mówisz że mąż ustąpił w sprawie kuchni? Czyli możesz podjąć decyjzę sama- tylko czy luby nie będzie oczekiwał w zamian innego kompromisu? Pewnie tak Układ płytkowy bardzo mi się podoba:yes:- jak zwykle zaskakujesz i wnętrza będą przez to OGROMNIE ciekawe:D dzięki to liczę i zamawiam Najciekawiej chyba będzie wyglądać jednak w szarości/antracycie:yes: i do tego mnie ciągnie znowu będę kolor wieki dobierać a wyjdzie np zielony Miłego weekendu i spokojnej nocki kochana:hug: dzięki i wzajemnie Tak się z Dziewczynami o kfiotkach zagadałam,że zapomniałam poczytać co u Ciebie A ja doczytałam że o porach i selerach Miłego, słonecznego i totalnie beztroskiego weekendu życzę dzięki Maju i wzajemnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 26.05.2012 05:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2012 Najbardziej podoba mi się pierwsza szafa, ta z podziałami. Podejrzewam, że te podziały są udawane, tak się dość często w szafkach kuchennych spotyka Ławeczkę bym przygarnęła, ale na szczęście nie mam miejsca. Zatem kłopot wysokiej ceny mnie omija Słońca życzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 26.05.2012 07:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2012 cena ławeczki ale i tak sliczna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 26.05.2012 08:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2012 Adme, jak się tak powpatrywałam i zastanowiłam, to szachownica mi się bardzo podoba własnie po skosie kobieta zmienną jest. Szachownica taka jest niesztampowa i ma coś klasycznego i nowoczesnego w sobie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 26.05.2012 09:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2012 http://i1.fmix.pl/fmi535/bcdac663001f5cbc4fafc30f A to bardzo śmieszne - bo to zdjecie wydaje się być moim autorskim, osobiście wykonanym;) Pierwsza inspiracja szafowa super - dziękuję U mnie sporo takich szaf, ale olśniło mnie, że lepiej to wyglada, gdy przewy między płycinami są większe... super efekt:lol: Szachownica mi się podoba:yes: - jest mega-hiper-super-oryginalnie:lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 26.05.2012 09:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2012 Najbardziej podoba mi się pierwsza szafa, ta z podziałami. Wiesz że chyba mnie też Inne rozważałam bo na dole będzie bardziej klasycznie - ale ta chyba też będzie pasowac Podejrzewam, że te podziały są udawane, tak się dość często w szafkach kuchennych spotyka Też już o tym wiem (sama takie w kuchni planuję ) a jestem taka mądra bo mnie dziewczyny na forum uświadomiły Słońca życzę A dziękuję Póki co jest ładnie Ivy ja wybieram same takie rzeczy Adme, jak się tak powpatrywałam i zastanowiłam, to szachownica mi się bardzo podoba własnie po skosie kobieta zmienną jest.. A widzisz Zobaczysz że na żywo będzie gitara Jeszcze mam docinki tylko z jednej strony - więc będzie w miarę równo A to bardzo śmieszne - bo to zdjecie wydaje się być moim autorskim, osobiście wykonanym;) Madziu a to bardzo przepraszam http://emoty.blox.pl/resource/zawstydzony1.gif Wczoraj znowu się zapędziłam i nie sprawdzałam źródeł - a le przyznaję się bez bicia szkoda mi było na to czasu, a chciałam Wam wrzucić te szafy Dziś sprawdziłam...zdjęcie mam skopiowane z wątku Marjelki o stąąąąąąąąąąd Także nawet nie wiedział że Twoje Ale nie wyślesz mi wiesz jakiego maila Pierwsza inspiracja szafowa super - dziękuję U mnie sporo takich szaf, ale olśniło mnie, że lepiej to wyglada, gdy przewy między płycinami są większe... super efekt:lol: Cieszę sie że się do czegoś przydałam Szachownica mi się podoba:yes: - jest mega-hiper-super-oryginalnie:lol: dziękuję pochwały także dla Two - to jej pomysł z ucięcie i zrobieniem tej szachwonicy w trójkącie - gdyby nie ona pewnie byłaby po całości - a tak jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 26.05.2012 10:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2012 Zapomniałam napisać że dostaliśmy maila z odrzuceniem reklamacji kaloryferów - śmiech na sali bo odpowiedź dostaliśmy dokładnie 1 miesiąc i 2 dni od złożenia przez sklep reklamacji. Sklep będzie w poniedziałek robił swoje, a jak czekam na naszego prawnika żeby mieć kodeksy i przepisy w rękawie i w poniedziałek ruszamy z koksem http://emoty.blox.pl/resource/emoto_cfaniak.gif http://emoty.blox.pl/resource/bandit.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TwoOfUs 26.05.2012 10:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2012 O rany bardzo niefajnie z tymi grzejnikami :mad: ale z drugiej strony terminowo bardzo korzystnie Ale szachownica piękna taka właśnie klasycznie nowoczesna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 26.05.2012 10:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2012 (edytowane) Madziu a to bardzo przepraszam http://emoty.blox.pl/resource/zawstydzony1.gif Wczoraj znowu się zapędziłam i nie sprawdzałam źródeł - a le przyznaję się bez bicia szkoda mi było na to czasu, a chciałam Wam wrzucić te szafy Dziś sprawdziłam...zdjęcie mam skopiowane z wątku Marjelki o stąąąąąąąąąąd No jasne że wyśle, już wystosowałam - tylko odbierz pocztę Nie, tak poważnie, to teraz już zwątpiłam czy to moje zdjęcie, czy łudząco podobne:oops: Wygląda mi jak moje osobiste... ale kto wie:rolleyes: Wydaje mi się, ze gdzieś u kogoś je pokazywałam... chyba u Venus... ale już nie wiem;) A z grzejnikami - ja pier....le:jawdrop: Za ryja ich:mad: Edytowane 26 Maja 2012 przez MagdaZZZ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skibusia 26.05.2012 14:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2012 Admete, z grzejnikami to ręce opadają. Ani się waż im odpuścić. Oj, jeszcze pożałują swojej decyzji. Ściskam i życzę sił do walki. Szchownica jest odlotowa, normalnie połączenie klasyki z nowoczesnością. Szafa mi się ta pierwsza podoba i uchwyty z ostatniej:-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kakusek 26.05.2012 16:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2012 Agus mozesz mi podac linka gdzie kupujesz te biala listwe oswietleniowa do pokoju synka? Wole sobie zapisac na zas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 26.05.2012 19:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2012 zgadza się u mnie ta szafa również była prezentowana Adme osobiście widziałabym u was białą/śmietankę szafę z klasycznym podziałem białe się nie nudzi i zawsze pasuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 26.05.2012 19:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2012 ale z drugiej strony terminowo bardzo korzystnie zgadza się - ale ja mimo tego wróżę temu ,długie i bolesne zakończenie Ale szachownica piękna taka właśnie klasycznie nowoczesna dzięki Tobie bo tak to byłaby tylko zwykłą szachownica A z grzejnikami - ja pier....le:jawdrop: Za ryja ich:mad: Magda bardzo dobrze ujęte skibusiu dzięki a uchwytom się nie przyglądałam, zaraz będę sie wpatrywać Kakusku ale o które listwy Ci chodzi? Ja już ledwo dziś zipię Bo u Oskara póki co tylko kolorowe kulki, a u Igora zamówione lampy Herstala - na które a pro po czekam już chyba z 1,5 miesiąca :mad: --------------------------------------------- Dziś miałam baaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaardzo długi dzięń - bo raz od 4 rano i dużó dziwnych rzeczy po drodze, imprez na placu zabaw przed blokiem zokazji DNIA MAMY I TATY - organizowane przez osiedlowy klub - świetna zabawa dla dzieciaków , potem basen - Igi pływał pierwszy raz - a my wszyscy razem z nim I na koniec pojechałam na budowę na rozmowę i podpisanie umowy z panem od schodów. Pan miły, profesjonalny, jestem mega zadowolona i myśłę że nie będzie żadnych problemów ze schodami. Tylko jedna rzecz mnie zmartwiła - na umowie niestety zawidniała data ostatecznego dostarczenia schodów - i jest to 30 pażdziernik No cóż odliczamy do listopada w takim razie - ale coś czuję że ta data przesunie się na jakiś grudzień Padam padam ze zmęczenia. Spokojnej nocki nam wszystkim życzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 26.05.2012 19:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2012 Vensuku dzięki za głosik szafowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kakusek 26.05.2012 20:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2012 Aga o te : \ i taką lampę na sufit http://i1.fmix.pl/fmi1979/a6520004001646134f70b12c Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Natalia Stanko 26.05.2012 21:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2012 Adme - szachownica jest mega fajna!!Kiedy płytki trafią na nasze oczy?http://forum.muratordom.pl/images/smilies/rolleyes-2.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
słońce 2 26.05.2012 22:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2012 pierwwsza szafa bardzo mi się podoba, a uchwyty, chmm.. fajnie jest coś na nich czasem powiesić, ale może na clik-clak by nieźle wyglądała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts