Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Jak połączyć klasykę z nowoczesnością...?

Recommended Posts

• Odpowiedzi 13,1k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Hej Aguś:D

kochana, ale się dzieje:lol2: Mówisz że mąż ustąpił w sprawie kuchni?:D Czyli możesz podjąć decyjzę sama- tylko czy luby nie będzie oczekiwał w zamian innego kompromisu?:lol2:

Mam nadzieję, ze groźby kominkowe pomogą:mad: no bo ile można czekać:mad:

Układ płytkowy bardzo mi się podoba:yes:- jak zwykle zaskakujesz i wnętrza będą przez to OGROMNIE ciekawe:D

Szafa, hmmm moim zdaniem może być w orzechu, szarości lub bieli- każdy z tych kolorów pasuje:yes: Jeżeli zależy Ci na optycznym powiększeniu i rozjaśnieniu, to wybierz jaśniejszą. Najciekawiej chyba będzie wyglądać jednak w szarości/antracycie:yes:

Uciekam na dalszy obchód, bo dzisiaj na nic czasu nie miałam:sick:

Miłego weekendu i spokojnej nocki kochana:hug::bye:

Yokasiu a mnie ta szachownica bardzo pasuje -ale jak już wiesz ja z tych z serii - inaczej niż wszyscy :lol2:

Ivy chyba się nie witałaś - ale bardzo się cieszę że sie ujawniłaś :) :welcome:

ławeczka stąd czy stądcena niestety koszmarna :sick: - nie wiem czy ja nie będę kombinować na zamówienie

Mówisz że mąż ustąpił w sprawie kuchni?:D Czyli możesz podjąć decyjzę sama- tylko czy luby nie będzie oczekiwał w zamian innego kompromisu?:lol2:

Pewnie tak :lol2:

Układ płytkowy bardzo mi się podoba:yes:- jak zwykle zaskakujesz i wnętrza będą przez to OGROMNIE ciekawe:D

dzięki :hug:

to liczę i zamawiam :wiggle:

Najciekawiej chyba będzie wyglądać jednak w szarości/antracycie:yes:

i do tego mnie ciągnie :yes:

znowu będę kolor wieki dobierać :lol2: a wyjdzie np zielony :lol2:

Miłego weekendu i spokojnej nocki kochana:hug::bye:

dzięki i wzajemnie :hug:

Tak się z Dziewczynami o kfiotkach zagadałam,że zapomniałam poczytać co u Ciebie ;)

A ja doczytałam że o porach i selerach :lol2:

Miłego, słonecznego i totalnie beztroskiego weekendu życzę :hug:

dzięki Maju i wzajemnie :hug:

Najbardziej podoba mi się pierwsza szafa, ta z podziałami. Podejrzewam, że te podziały są udawane, tak się dość często w szafkach kuchennych spotyka :)

Ławeczkę bym przygarnęła, ale na szczęście nie mam miejsca. Zatem kłopot wysokiej ceny mnie omija :lol2:

Słońca życzę :hug:

A to bardzo śmieszne - bo to zdjecie wydaje się być moim autorskim, osobiście wykonanym;)

Pierwsza inspiracja szafowa super - dziękuję:hug: U mnie sporo takich szaf, ale olśniło mnie, że lepiej to wyglada, gdy przewy między płycinami są większe... super efekt:lol:

Szachownica mi się podoba:yes: - jest mega-hiper-super-oryginalnie:lol:

Najbardziej podoba mi się pierwsza szafa, ta z podziałami.

Wiesz że chyba mnie też :)

Inne rozważałam bo na dole będzie bardziej klasycznie - ale ta chyba też będzie pasowac :yes:

Podejrzewam, że te podziały są udawane, tak się dość często w szafkach kuchennych spotyka :)

Też już o tym wiem (sama takie w kuchni planuję ) a jestem taka mądra bo mnie dziewczyny na forum uświadomiły :lol2:

Słońca życzę :hug:

A dziękuję :)

Póki co jest ładnie :)

Ivy ja wybieram same takie rzeczy :bash:

Adme, jak się tak powpatrywałam i zastanowiłam, to szachownica mi się bardzo podoba własnie po skosie :rotfl: kobieta zmienną jest..

A widzisz :rotfl:

Zobaczysz że na żywo będzie gitara :yes:

Jeszcze mam docinki tylko z jednej strony - więc będzie w miarę równo :lol:

A to bardzo śmieszne - bo to zdjecie wydaje się być moim autorskim, osobiście wykonanym;)

Madziu a to bardzo przepraszam http://emoty.blox.pl/resource/zawstydzony1.gif

Wczoraj znowu się zapędziłam i nie sprawdzałam źródeł - a le przyznaję się bez bicia szkoda mi było na to czasu, a chciałam Wam wrzucić te szafy :(

Dziś sprawdziłam...zdjęcie mam skopiowane z wątku Marjelki o stąąąąąąąąąąd

Także nawet nie wiedział że Twoje

Ale nie wyślesz mi wiesz jakiego maila :lol2:

Pierwsza inspiracja szafowa super - dziękuję:hug: U mnie sporo takich szaf, ale olśniło mnie, że lepiej to wyglada, gdy przewy między płycinami są większe... super efekt:lol:

Cieszę sie że się do czegoś przydałam :lol:

Szachownica mi się podoba:yes: - jest mega-hiper-super-oryginalnie:lol:

dziękuję :)

pochwały także dla Two - to jej pomysł z ucięcie i zrobieniem tej szachwonicy w trójkącie - gdyby nie ona pewnie byłaby po całości - a tak jest :cool:

Zapomniałam napisać że dostaliśmy maila z odrzuceniem reklamacji kaloryferów :lol2:

- śmiech na sali bo odpowiedź dostaliśmy dokładnie 1 miesiąc i 2 dni od złożenia przez sklep reklamacji.

Sklep będzie w poniedziałek robił swoje, a jak czekam na naszego prawnika żeby mieć kodeksy i przepisy w rękawie i w poniedziałek ruszamy z koksem http://emoty.blox.pl/resource/emoto_cfaniak.gif http://emoty.blox.pl/resource/bandit.gif

Madziu a to bardzo przepraszam http://emoty.blox.pl/resource/zawstydzony1.gif

Wczoraj znowu się zapędziłam i nie sprawdzałam źródeł - a le przyznaję się bez bicia szkoda mi było na to czasu, a chciałam Wam wrzucić te szafy :(

Dziś sprawdziłam...zdjęcie mam skopiowane z wątku Marjelki o stąąąąąąąąąąd

No jasne że wyśle, już wystosowałam - tylko odbierz pocztę:rotfl:

Nie, tak poważnie, to teraz już zwątpiłam czy to moje zdjęcie, czy łudząco podobne:oops: Wygląda mi jak moje osobiste... ale kto wie:rolleyes: Wydaje mi się, ze gdzieś u kogoś je pokazywałam... chyba u Venus... ale już nie wiem;)

A z grzejnikami - ja pier....le:jawdrop:

Za ryja ich:mad:

Edytowane przez MagdaZZZ

ale z drugiej strony terminowo bardzo korzystnie ;)

zgadza się :yes: - ale ja mimo tego wróżę temu ,długie i bolesne zakończenie :bash:

Ale szachownica piękna :lol: taka właśnie klasycznie nowoczesna ;)

dzięki Tobie :hug:

bo tak to byłaby tylko zwykłą szachownica :p

A z grzejnikami - ja pier....le:jawdrop:

Za ryja ich:mad:

Magda bardzo dobrze ujęte :lol2:

skibusiu dzięki :hug:

a uchwytom się nie przyglądałam, zaraz będę sie wpatrywać :lol:

Kakusku ale o które listwy Ci chodzi? Ja już ledwo dziś zipię ;)

Bo u Oskara póki co tylko kolorowe kulki, a u Igora zamówione lampy Herstala - na które a pro po czekam już chyba z 1,5 miesiąca :mad: :mad: :mad:

---------------------------------------------

Dziś miałam baaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaardzo długi dzięń - bo raz od 4 rano :bash: i dużó dziwnych rzeczy po drodze, imprez na placu zabaw przed blokiem zokazji DNIA MAMY I TATY - organizowane przez osiedlowy klub - świetna zabawa dla dzieciaków :yes:, potem basen - Igi pływał pierwszy raz - a my wszyscy razem z nim :wiggle:

I na koniec pojechałam na budowę na rozmowę i podpisanie umowy z panem od schodów.

Pan miły, profesjonalny, jestem mega zadowolona i myśłę że nie będzie żadnych problemów ze schodami.

Tylko jedna rzecz mnie zmartwiła - na umowie niestety zawidniała data ostatecznego dostarczenia schodów - i jest to 30 pażdziernik :sick:

No cóż odliczamy do listopada w takim razie - ale coś czuję że ta data przesunie się na jakiś grudzień :(

Padam padam ze zmęczenia.

Spokojnej nocki nam wszystkim życzę :)