Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Jak połączyć klasykę z nowoczesnością...?

Recommended Posts

Malgosiu tak myślałam że o tą Ci chodzi - ale mnie ta listwa zmyliła :lol2:

tu są te lampy - ja zamawiałam w moim sklepie oświetleniowym, powinny być w tym tygodniu :)

Adme - szachownica jest mega fajna!!

Dziękuję :wiggle:

Kiedy płytki trafią na nasze oczy?http://forum.muratordom.pl/images/smilies/rolleyes-2.gif

Szachowonica czy Bardelli? :lol2:

żartuję ale już dawno opadły mi ręce :sick: - już chyba jadą z tych cholernych Włoch .........

A płytki podłogowe i do dolnej łazienki jadę zamówić w tymt ygodniu - i będę miała już wszystko wybrane :wiggle:

Słoneczko dziękuję za pomysł clic clak :yes:. :hug:

Sama jeszcze nie wiem jak bym chciała żeby ta szafa wyglądała............

• Odpowiedzi 13,1k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Cześć Aga :)

Strasznie zarobiony ten pan schodowy :jawdrop:

Ale z drugiej strony, lepiej chyba poczekać i mieć super zrobione. Pan polecany? Widziałaś jakieś jego prace?

I tak mówiłaś o przeprowadzce pod koniec roku. A schody mogą być chyba ostatnim etapem, tak?

PS. Dostałam odpowiedź. Wysłana na zasadzie kopiuj-wklej z Twojej :lol2: Ale chyba jestem usatysfakcjonowana :lol2: 9 dych piechotą nie chodzi - to metr kwadratowy płytek podłogowych do łazienki. A nie mogę już zupełnie zrezygnować z kulek - Jakubek w nich zakochany nie mniej niż ja :p

Małgosiu ale Ci zazdroszczę tej plaży...................

Aniu pan nie jest z polecenia :no:.

Znalazłam w internecie i zaryzykowałam ;)

Kiedyś wklejałam pytanie ze stroną -internetową - ale nie było odzewu.

Pan jest z Radomia.

Ale zdjęcia na stronie są świetne, pan robi wszystkie rodzaje schodów.

I co najważniejsze robi piękne , gięte, drewniane poręcze, a u mnie ten zakręt jest baaaaaaaaardzo duży - ale wiem że pan sobie z tym poradzi :yes:.

Spędziałam na budowie z panem (i jego żoną i córką - żeby nie było :p) 3 godziny, omawialiśmy każdy szczegół, pan bardzo dokładnie sobie wszystko poodmierzał, zdjęć nacykał, policzył co i jak, spisaliśmy umowę - bardzo fajnie i dokładnie wszystko - także powinno być ok :yes:.

Teraz zostało mi wybrać tralki (już ma pomysła :yes:), stopnie i ich wykończenie - też wizja jest :), i najważniejsze KOLOR -póki co mam jednego wybrańca ( z tego co mi pan zostawił ) ale muszę to po przymierzać, pooglądać, podumać..............

A co do tych kulek- jaja jakieś :sick: :sick: :sick:

dlatego napiszę

Chciałam ostrzec wszystkich przed sklepem

9design.pl

nie jestem jedyną osobą której przysłano trefny towar, twierdząc mimo przesłanych zdjęć z uszkodzeniami ,że towar mimo nich nadaje się do użytkowania :sick:, ja swoją lampkę zostawiłam ;) - może uda mi się ją domalować ;), ale kto inny może być rozczarowany tym co dostanie :sick:

Olu Witaj u mnie :) :welcome:

i dziękuję za te mobilizujące do działania słowa :hug:

Cześć Aga

Ale tu się dzieję?:jawdrop: Nie ogarniam

Z lampką kulkowa niezła kiszka

ale jak pisałaś lepiej mieć te 90 zeta bo cholera wie jakbyś odesłała co by ci kolejnym razem przysłali :eek:

Fronty kuchenne

moim zdaniem w twojej kuchni dzieję się bardzo dużo buźkowe płytki, dużo przeszkleń , wyspo- stół, różne blaty i do tego jak dorzucisz lakierowane fronty może być zbyt wiele

Ale pamiętam jak ci wszyscy odradzali kolorowe grzejniki a ty postawiłaś na swoim i efekt jest powalający :):wave:

Więc ty masz nosa do takich rzeczy więc zaryzykuj ;)

Co do schodów i terminów to raczej norma nam też tyle powiedział ale jak wiesz i tak się przesunęło :bash:

Aga życzę miłej niedzieli

Skibusia, nie wiem jak Aga, ale się nie poczułam olana. A jestem dokładnie w tej same sytuacji.

Pani w sklepie zaproponowała albo rabat, albo wymianę. Myślę, że gdybym się uparła, to mogłabym też uzyskać zwrot całej kwoty. Olewanie by było, gdyby zignorowała reklamację albo jej nie uznała.

bo cholera wie jakbyś odesłała co by ci kolejnym razem przysłali :eek:

Obawiam się że mogło by być jeszcze gorzej - a ja się na nią napaliłam, a że widzę że dam radę to naprawić i tak poukładać klosze żeby reszty zadrapań nie było widać więc ją zostawiłam - ale jakby to miała być lampa do salonu to na bank bym oddała ;)

Więc ty masz nosa do takich rzeczy więc zaryzykuj ;)

Oby udało sie i tym razem :lol2:- bo to już ryzyko i przedsięwzięcie na bardzo dużą skalę :o

ale wczoraj byłam na budowie i przymierzałam z koleżanka te fronty i ona tez była za połyskiem,

w ogóle w dotyku ten front jest niesamowity :o - nie wiem jak to określić - ale jest taki miły...miękki :rolleyes:

Co do schodów i terminów to raczej norma nam też tyle powiedział ale jak wiesz i tak się przesunęło :bash:

wiem :sick: i obawiam sie że i im się obsunie :cry:

a bez schodów ani rusz z przeprowadzką :bash:

Aga życzę miłej niedzieli

dzięki :hug:

prawie cały dzień z dzieciakami na dworze :wiggle:

Aguś a to france w tym sklepie, jak chcesz się wykłócić o lampę to pisemko mogę podrzucić :) Zmodyfikujesz pod siebie i spadną z krzeseł.

Justynko dzięki :)

Ale już się zgodziłam na 90 zł zwrotu, bo bałam się co mi może przyjść na wymianę :o

Bardzo dobrze, że wkleiłaś linka do nich. Tak się właśnie powinno kończyć olewanie klienta.

skibusiu tak jak narendil napisała - olewaniem tego nazwać nie możemy :no:

bo pisemko było grzeczne i zaproponowano nam ten 20% upust, albo wymianę lampy, ale samo stwierdzenie że usterki nie będą przeszkadzac w użytkowaniu lampy był śmieszny.

Ja po po prostu przymykam na to oko - ale kto inny może być niemile zaskoczony :sick:

My kupiłyśmy te lampy dla dzieciaków więc tym większe było rozczarowanie :sick:

a napisałam ostrzeżenie żeby inni uważali, żeby się nie nastawiali na idealny towar - bo zdarzają się im takie niedociągnięte zonki :sick: - podejrzewam że wszystkie te lampki kulki są w takim stanie :(

Nie mówię że inny towar jest zły - bo nie wiem - ale ja wysyłkowo nic u niech już nie wezmę :no:

Aniu ale niesmak i rozczarowanie co do sklepu zostaje :( prawda?

Ja ma w pracy u J nierozpakowany globus - dopiero mam stracha co tam jest :o

ale winę poniesie J :lol2: bo juz miesiąc mi toto przynosi z pracy ;)

Aga, rewelacyjny prysznic!

To już drugi z wykafelkowanym sufitem, który widzę i który mi się podoba. I ta szklana ściana :) Tylko, myć bym jej nie chciała.

Co do sklepu, to pewien niesmak jest. To fakt.

Rozmawiałam dzisiaj z mężem. I on też stwierdził, że te usterki naprawdę nie przeszkadzają w użytkowaniu lampy. W końcu, jakby nie patrzeć nadal świeci :lol2:

Tylko my jesteśmy takie drobiazgowe :p

I wiesz, myślę, że gdybym miała jeszcze raz tam kupować, to czemu nie :)

Fajne rzeczy mają.

W końcu wpadka może się zdarzyć każdemu.

Może się źle wyraziłam, ale wg mnie to nie fair przysłać uszkodzony towar i mówić, że da się go użytkować, to wszystko jest ok i z łaską proponować rabaty. A jakby fronty w sprzętach były uszkodzone, albo wanna była z takimi odpryskami, to też by było ok? W końcu piekarnik czy wannę z odpryskami też można używać a jednak na pewno nie wyobrażacie sobie takie towary mieć. Chodzi o sposób postępowania z klientem. Nie lubię jak ktoś mi wpiera, że towar jest dobry bo nadaje się do użytku jak źle wygląda.

Hej Aguś, ponieważ jest już bardzo późno, to dzisiaj będzie szybko:)

Prysznic REWELKA:jawdrop: Jesteś na niego zdecydowana? Przykro mi z powodu tego cholernego grzejnika, ale jestem pewna, ze to jeszcze odkręcisz. Moim zdaniem sprawa jest przez Ciebie wygrana:)

Super wiadomość odnośnie schodów- nie zawsze musi być ktoś z polecenia, żeby być zadowolobym;)

Lecę zaraz spać, miłego dzionka kochana:hug:

Karola to ja póki co mogę z szczerym sercem polecić Lizureja :yes:

I a pro po coś nie możemy się do nich wybrać :bash:

Aniu a wiesz że ja pierwszy raz na tym zdjęciu zobaczyłam wykafelkowany sufit w prysznicu :lol2:

Dlatego całość wygląda jak z bajki...............i podoba mi się jak nie wiem co :)

Co do sklepu jak mi J wreszcie przywlecze globus to się wypowiem o nim ostatecznie :p

Tylko my jesteśmy takie drobiazgowe

To fakt - ale ja przymrużyłam na tą lampę oko - bo jest możliwość przestawiania kloszy - i uda się faktycznie ukryć te usterki

- ale jak pisałam jakby to było coś do salonu - chociaż z kropką to bym odesłała ;) i była wściekłą że wciskają mi szajs :sick:

ale wg mnie to nie fair przysłać uszkodzony towar i mówić, że da się go użytkować, to wszystko jest ok i z łaską proponować rabaty. A jakby fronty w sprzętach były uszkodzone, albo wanna była z takimi odpryskami, to też by było ok? W końcu piekarnik czy wannę z odpryskami też można używać a jednak na pewno nie wyobrażacie sobie takie towary mieć. Chodzi o sposób postępowania z klientem. Nie lubię jak ktoś mi wpiera, że towar jest dobry bo nadaje się do użytku jak źle wygląda.

I tu zgadzam się w 100% ze skibusią :yes:

Ale mniejsza z tym :)

Najważniejsze że dzieciaki będą szczęśliwe że mają moc kolorów nad głowami bez zwracania uwagi na obdrapana kropki ;)

Prysznic REWELKA:jawdrop: Jesteś na niego zdecydowana?

Aguś jeszcze nikomu go nie pokazałam (nie wiem co J na niego powie ;) - pewnie znowu że wymyślam :lol2:).

I nie wiem jak z ceną za wykonanie - pewnie nie mało :sick:.

Najwyżej dorobimy duuuuuuuuuuuuuużo później :)

--------------------------

A ja pierwszy raz od tygodnia spałam wreszcie ciurkiem uwaga....3 h,

reszta snu standard :p.

Ale oficjalnie mogę napisać że jestem jako tako wyspana......... :lol2:

Miłego poranka życzę wszystkim :)

Edytowane przez admete

Dziewczynki mam pytanko nie spotkałyście się z taką chromowaną/srebrną klepsydrą?

http://i1.fmix.pl/fmi2747/512f1988000cbb454fc31e3f

ta jest świetna ale ale kosztuje 440 zł - tu :sick:

nie musi być w takim kształcie tylko żeby miała srebrny kolor

---------------------------

A macie jeszcze może jakiś sprawdzony zestaw dla małej księżniczki? biżuteria czy suknia, czy dodatki? - w jakimś sklepie internetowym? z szybką przesyłką :lol2:

nie ma to jak wziąć się za poszukiwanie prezentów prawie przed dzień ich wręczenia ;)

Edytowane przez admete

Hej Aguś wpadłam jak burza na chwilkę:) Ostatnio cierpię na chroniczny brak czasu:bash::bash:

Klepsydry poszukam;) Fajnie, ze się wyspałaś:cool:

Nie wiem za bardzo co z tym prezentem- a to jakaś specjalną okazję? I ile mała ma lat? Myślę, że biżuteria lub dodatki sprawię jej dużo radości.:)

Co tam słychać na budowie? Wpadnę jeszcze wieczorkiem:hug:

Aguś, szachownica na podłodze bardzo interesująca. Myślę, że te płytki, które planujesz będą świetnie wyglądać w tym układzie. Bo to chyba kamień (z użyleniem), dobrze pamiętam?

Coś masz pecha ostatnio z tymi reklamacjami - najpierw felerna lampa, potem grzejnik. Mam nadzieję, że sprawa mimo wszystko zakończy się z korzyścią dla Was :)

Aha, byłaś dziś na Westwing? Mają różne kolorowe lampki - może spodoba Ci się coś do pokoików chłopaków.