hazeleyes1982 28.05.2012 20:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2012 Agus, jestem na bieząco:wave: gdzie Ty sie podziewasz cały dzionek?Z grzejnikami...jestem w szoku:eek: ale mam nadzieje, ze sobie z tym poradzicie:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 29.05.2012 03:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2012 Witam moje drogie Panie Właśnie wcięło mi całego posta Dlatego teraz już na szybko. Rano miałam spotkanie z panem od Libetu - pan przekonał mnie do obrzeży z kostki, bo ja chciałam bawić się w kanciki A jak wiecie przy mojej powierzchni mogłabym się zarąbać Ale plany na poczatku zawsze są ambitne Potem ustalałam z chłopakami lampki i czekałam na pana od instalacji - który w końcu nie dojechał bo autko się popsuło - i tu straciałm trochę mojego jakże cennego czasu Pojechałąm wybrac sztukaterię do dolnej łazienki - bo chłopaki wzięłi się wczoraj ostro za nią Także dziś będzie już widac efekty Wieczorem musiała skoczyć jeszcze raz na budowę zawieźć im tą próbeczkę do przymiarki Później zajrzał do na znajomy prawnik i uświadomił mnie że stroną która powinna się martwić jest sklep - bo to on nie dotrzymał warunków reklamacji a nie firma od grzejników.Także albo się dogadamy, albo przygotuje dla mnie pismo które załatwi sprawę Mamy kupę rzeczy do zamówienia więc mam nadzieję że będa rozsądni . Wieczorm poprasowałam toooooooooooooooonę prania bo zdominowało juz naszą i tak małą życiową przestrzen. I na koniec przeleciałam nową otworzoną galerię z córą mojego J - bo znalazła sukienkę na wesele, n które idziemy za 2 tygodnie - i dzięi niej humorek mi się trochę poprawił, mimo że sama nic nie kupiłam - ale odkryłam wielką przyjemność w wybieraniu rzeczy dla niej Niestety uświadomiło mnie to że ja nie mam kiecuszki na wesele i tak jak rzucałam okiem na to co wisiało w sklepach - to nic nie ma ciekawego - muszę iść na dokładniejszy obchód - tylko kiedy ??????? ---------------------------------------------------------- Ola dzięki za klepsydrę Prysznic bardzo fajny ,a marudzeniem męża się nie przejmuj :no:Mój m też mówił ,że wymyślam ,jak chciałam prysznic typu walk in ,a teraz go uwielbia o widzisz A mój J na prysznic powiedział tylko ok , daj do wyceny chyba nic go już nie ruszy po moich błyszczących frontach do kuchni Ostatnio cierpię na chroniczny brak czasu:bash: mnie też to dopadło Fajnie, ze się wyspałaś Dzisiaj już niestety nie Nie wiem za bardzo co z tym prezentem- a to jakaś specjalną okazję? I ile mała ma lat? Myślę, że biżuteria lub dodatki sprawię jej dużo radości. wiesz co po prostu na dzień dziecka, robię dzieciakom mojej koleżanki zawsze prezenciki ale wczoraj szukając namiotu na plaże dla nas znalazłam, taki namiocik - domek dla księżniczki, dziś zadzwonię i zapytam czy może być taki ala wnętrzarski gadżet jako prezent . Bo jakby nie było będzie go musiała rozstawić w pokoju córy . Na działce mało bywają bo dzieciaki strasznie chorują . Mała ma spory pokój więc to może być dobry pomysł A klepsydry dla mojego szukam bo by mu pasowała taka do globusa z 9design , którego mój J oczywiście już setny raz zapomniał z pracy O budowie zaraz skrobnę Aguś, szachownica na podłodze bardzo interesująca. Myślę, że te płytki, które planujesz będą świetnie wyglądać w tym układzie. Bo to chyba kamień (z użyleniem), dobrze pamiętam? Drop te z użyleniem cyknęłam przy okazji oglądania granitu w zakładzie - ładne ale już mi się nigdzie nie zmieszczą A do mnie pójdą płytki Emila 60/60, takie z pow. lappato. Coś masz pecha ostatnio z tymi reklamacjami - najpierw felerna lampa, potem grzejnik. Mam nadzieję, że sprawa mimo wszystko zakończy się z korzyścią dla Was dziś powinno się rozwiązac już wiem na czym stoje po rozmowie z zaprzyjaźnionym prawnikiem Aha, byłaś dziś na Westwing? Mają różne kolorowe lampki - może spodoba Ci się coś do pokoików chłopaków. A wiesz że ja się tam jeszcze nie zalogowałam ??? robiłam podejście ale coś mnie odciągnęło.......... Olu i jak widzisz wczoraj budowa mnie wciągnęła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 29.05.2012 07:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2012 Jezu, jak to się stało, że nie zaglądałam do Ciebie przez kilka dni ? Nadrabiam i nadrabiam . Kuchnia ... już kiedyś pisałam. Ale z drugiej strony to zastanawiam się czego się boisz ? Że nie wyjdzie, czy że mąż będzie miał nietęgą minę ? Bo Ty jesteś przekonana więc w czym rzecz ? Czy my musimy być tego samego zdania ? Rób jak Tobie się podoba (i mężowi, podyskutuj, uzyje kobiecych atrybutów (tfu ! agrumentów ). A grzejnikami - mam tylko nadzieję, że nie odpuścisz jak z kulkami. Toż to skandal !A tak z drugiej strony to się zastanawiam, czy oni nie chcieli się pozbyć tych wybrakowanych kulek ? Mieli trefną dostawę i wciskają ludziom bubel ! Szafa.. ta czarno/antracytowa jest boska . Prysznic też piękny . buziaki z rana . ps. I jak ? popłakałaś się ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 29.05.2012 08:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2012 Ja boję się tylko mamy Kuchnia już na 99.99999% będzie błyszcząca O grzejniki jadę dziś ze spokojem i opanowaniem - zobaczymy ile wytrzymam Ps a dlaczego? za opierdzielnik buziaki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 29.05.2012 08:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2012 A my mamy dziś w przedszkolu pierwsze przedstawienie z okazji Dnia Mamy i Taty. Ciekawe czy uda mi się nie poryczeć jak bóbr i prosto nagrać całe wydarzenie dlatego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TwoOfUs 29.05.2012 08:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2012 Fajny ten prysznic widzę że J szybko przyjął postawę defensywną Po co oni się męczą, przecież my zawsze wiemy najlepiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 29.05.2012 11:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2012 ------------------------------- Wnęki na karnisze - wszędzie będą te kwadratowe oprawy wpuszczone na 1 cm w zabudowę http://i2.fmix.pl/fmi16/bc731e02001f62a44fbe453a chyba przeoczyłam info na jakiej szerokości karniszy staneło ..czy mozesz mi powiedziec jakie wneki pod karnisze wymiarowo ostatecznie zrobiłaś/szerokośc/głębokość oraz ile za okno wystaje wnęka ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TwoOfUs 29.05.2012 11:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2012 Aguś z tego zdjęcia słabo widać bo jest tak pod kątem, ale sprawdzałaś czy parapety nie będą przeszkadzały zasłonom? Na zdjęciu wydaje się ze karnisz niewiele wystaje na boki. Tak mi się jakoś nasunęło jak teraz spojrzałam na fotki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hazeleyes1982 29.05.2012 12:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2012 Aguś, powodzenia z grzejnikami:hug:No własnie, tez jestem ciekawa, czy sie popłakałas:cool: Mnie, to chyba beda musieli wyprowadzic:lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 29.05.2012 12:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2012 Kuchnia już na 99.99999% będzie błyszcząca Ooo i to jest konkrecik:lol: Fajnie:cool: O grzejniki jadę dziś ze spokojem i opanowaniem - zobaczymy ile wytrzymam Aguś trzymam kciuki za ten grzejnik- dacie radę Pomysł z namiocikiem dla księżniczki jest super- jeżeli tylko ma miejsce w pokoju to na pewno będzie zachwycona:) A jak przedstawienie w przedszkolu? Miłego dzionka:hug: ps. AAA zapomniałam Ci napisać, że wczoraj wstawiłam foty kamienia- łupka kwarcytowego, który lada dzień do nas przyjedzie. Są szare:) Nie wiem czy podjęliście już decyzję w sprawie tarasu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skibusia 29.05.2012 13:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2012 Admete, i jak sprawa grzejnika? No i widzę, że na kuchnię się zdecydowałaś. A pisałaś o fotkę tam, gdzie ci podawałam? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karolek59 29.05.2012 14:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2012 Cześć Agajak sprawa grzejników wyjaśniłaś ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 29.05.2012 14:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2012 Mirelko Olu Aguś dziewczynki nie popłakałam się Za to mój maluszek tak Wystraszył się całego tłumu rodziców z kamerami , aparatami;)....i zaczął płakać (wychodzi że mam najwrażliwsze dziecko z grupy ) Posiedział u mnie na kolanach i jak dzieci zaczęły tańczyć w kółeczku to już poleciał do nich . Za to najgłośniej i najlepiej śpiewał i mówił wszystkie piosenki i wierszyki . Po co oni się męczą, przecież my zawsze wiemy najlepiej prawda? Ivy Two - wnęka ma 11 cm szerokości, głęboka na 14 cm, a na ścianę za parapet wychodzi po 20 cm, tylko tyle bo mam 2 kinkiety między oknami. Ola Aguś skibusia dzięki z grzejnikami rozstrzygnie się jutro - dziś niemrawa rozmowa z Konradem w sklepie i mało ciekawa i wnosząca do sprawy rozmowa z panią Zhendera - pani na każde moje zdanie, odpowiedź ,pytanie miała do powiedzenia wyuczony i ten sam tekst o technologi produkcji i wynikającym z niego kolorze . Pomysł z namiocikiem dla księżniczki jest super- jeżeli tylko ma miejsce w pokoju to na pewno będzie zachwycona:) A jak przedstawienie w przedszkolu? Sama bym go kupiła - taki jest śliczny namiocik księżniczki Aga wieczorekim do Ciebie zajrzę - wczoraj padłam tak jak stałam A noc niestety koszmar - bo sąsiad ma cuga - i chleje i rozwala muzykę A dziś miałam nieprzyjemność spotkać go w sklepie jak kupował sobie kolejną flaszkę i śmiał spytać jak się czuję i był zdziwiony że mi się jego muzyka nie podoba Szkoda gadać . Do tego Igi wstał o 4.20 - nie wiem ile dziś pociągnę Skibusia - dzwoniłam od razu na drugi dzień ale było zajęte, a potem nie miałam czasu - ale będę dzwonić i się dowiadywać Dziewczyny wieczorkiem będę mieć do Was pytanko w sprawie płytek do dolnej łazienki. Teraz nie zdążę już nic opisać ani zdjęć powklejać. Do wieczorka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 29.05.2012 15:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2012 Karola jutro sądny dzień Mamy spotkanie o 9 z właścicielem sklepu . Jutro się wszystko rozstrzygnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karolek59 29.05.2012 15:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2012 Karola jutro sądny dzień Mamy spotkanie o 9 z właścicielem sklepu . Jutro się wszystko rozstrzygnie to czekamy jutrzejszego dzionka;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 29.05.2012 18:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2012 Moje dzisiejsze pytanko wynikło na budowie - kiedy J mi powiedział że płytki w dolnej łazience są za nisko co równa się brzydko i nie praktycznie bo caaaaaaała ściana przy wannie będzie uchlapana Na wizualce jest metr wysokości http://i3.fmix.pl/fmi2681/5ab89a5700066c1a4fbcf76b czyli coś jak tu - czyli około 20 cm nad umywalkami http://i1.fmix.pl/fmi51/f056e3fa002ad8854fc4ebb9 http://i2.fmix.pl/fmi1806/f25ee1cd002d25cb4fc4ef81 (świetna ta łazienka ) ile dać wyżej żeby pomieszczenie mi się wizualnie nie zniżyło , a żeby była ta jakaś minimalnie większa ochrona przed tą woda z wanny Muszę dać tyle żeby lustro mi się zmieściło, więc chyba najrozsądniej zwiększyć o 20 cm - 2 płytki . Powstanie tylko jedna brzydka/niebrzydka (zależy jak na to patrzeć ) rzecz - urwanie wałeczka wykańczającego na poziomie okna - ba początku byłam na nie - ale chyba mi to nie będzie przeszkadzać - bo nie lubiąc okna nie będę się w ogóle w tą stronę patrzeć Tu inspiracje gdzie płytki kończą się dużo wyżej http://i1.fmix.pl/fmi2922/a0cd2c0e000afff64fc4ea50 to ucięcie tu wygląda ok - ale okno jest wielkie i wysokie nie tak jak moje -------------------------------------- Tu nie tak wysoko jak powyżej i nie płytki - ale widać jakby to było ucięte jakbym u mnie podwyższyła o te 20 cm http://i2.fmix.pl/fmi2181/0f9b0c58002999e94fc4eb07 http://i1.fmix.pl/fmi118/007df177001ec51a4fbcf756 Jakbym płytki dała na 120 - to wyrównały by się z geberitem - nie wiem czy to źle czy dobrze ??? ---------------------------------- http://i2.fmix.pl/fmi371/e74477650019728f4ecd15ca Tu mi się podoba (mojemu J nie - w ogóle nie podoba mu się takie ułożenie płytek ) Jak myślicie jaką wysokość mają te płytki? ze 130 ? ----------------------------------- Najprościej było by znaleźć tanią (niemożliwe ) pasującą mozaikę (niemożliwe ) i wykończyć tak jak na zdjęciu http://i3.fmix.pl/fmi1753/757b05bf0005b7c74f33caae http://i2.fmix.pl/fmi1457/fb9451310002141c4f53162a I taki mam dylemacik - myślałam że zamówię dziś płytki, miałam już policzone i teraz sama nie wiem co robić.... Zostawiać 1 m wysokości? zwiększyć do 120? czy może jeszcze wyżej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drop_Inn 29.05.2012 19:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2012 Ja też się nagłowiłam strasznie nad wysokością płytek w naszej łazience, tylko u mnie główna obawa była o to, czy lustro nie będzie wisieć za wysoko. Chętnie dałabym tylko 10 rządków, ale wtedy górna granica zlewałaby mi się brzydko z szafką. No i w końcu będzie 11 rządków + dekory, co powinno dać właśnie 120 cm. Myślę, że jeśli podniesiesz całość na tę wysokość będzie dobrze. Geberit i tak będzie się odznaczał, bo tam płytki są inne. Można je też podnieść jeszcze wyżej - tak żeby sięgały nad geberit No to pomogłam, co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 29.05.2012 19:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2012 Dzięki dziewczynki To poproszę jeszcze o przekonanie mojego J- że tak będzie pięknie, funkcjonalnie i inaczej w ogóle nie pasuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beauty 29.05.2012 19:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2012 aguś ,staram się odwiedzić wszystkie zaprzyjaźnione wątki,ale ostatnio coś mi nie wychodzi...cierpię na permanentny brak czasu:(wpadłam więc na chwilę ,by ślad zostawić .. ja jestem zdania ,żeby podnieść te płytki nad geberit.Ale to tylko jest moje odczucie estetyczne ,natomiast jeżeli chodzi o chlapanie w wannie to uspokój M ,że ja mam chyba tylko 30,może 35cm marmuru nad wanną i nie było zadnego chlapania ,a jesli nawet, to jeżeli jet pomalowane odpowiednią farbą to po kroplach wody nie ma znaku ,W tej chwili mam lustro nad wanną i nie widze ,żeby było specjalnie pochlapane. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kakusek 29.05.2012 19:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2012 Aga sama sobie poradzisz w przekonaniu mezowatego Ja tez jestem za wersja podniesienia do 120 cm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts