Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Jak połączyć klasykę z nowoczesnością...?

Recommended Posts

Aguś może płytka z IMOLI Torgiano lapato będzie pasować.

Zastanawiałam się nad nią swego czasu http://topinterior.pl/category/imola-torgiano

V&B z serii Bernina też ma szarość i beż w lapato (na Bartyckiej w Eurobest mają dobre ceny na nią , kupowałam ;)

Z grzejnikami współczuję nawet jeśli sklep weźmie koszty na siebie , powinien wiedzieć jaki towar może przyjść .

Robiłam ostatnio ranking sklepów z armaturą .Najlepsze ceny okazały się mieć http://www.lazienkaplus.pl/pl/

Zamawiałam baterie Grohe (na dwie łazienki), towar przyszedł bez zastrzeżeń.

Miłego dnia :)

• Odpowiedzi 13,1k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Alu moje nie są matowe :no:

Kurde żałuję żę nie wytachałam tej płytki z samochodu :bash:

Miałybyśmy porównanie

Tak błyszczą

http://i1.fmix.pl/fmi250/bb5363d3002c6ca24f6a03df

Nie zobaczyłam wczoraj tego postu no wiesz faktycznie podobne do moich a te szare jeszcze bardziej podobne tak mi sie wydaje no musisz samam zobaczyć :)

Aguś, wszystkiego najlepszego dla Oskarka:hug:

Gdzie sie podziewasz,Kobietko?

Dzwoniłam dzis do Twojego/naszego tapicera i ma do mnie przyjechac we wtorek:wiggle:

EDIT: Pytalas kiedys o klepsydry.Tu sa swietne:

http://fabrykaform.pl/akcesoria_ozdoby_i_dekoracje-k954.html

mua!

Edytowane przez hazeleyes1982

Alu Mirelko Venusku Olu Leia dziękujemy za życzonka :lol:

Jubilat dziś padł, tyyyyyyyyyyle miał wrażeń :yes:

Rano koleżanka zajrzała z prezentem , potem przedszkole i zabawa z dziećmi a po południu babcie i chrzestny i drugi tort :wiggle:.

Jeszcze nie wiem że w sobotę będzie ciąg dalszy :wiggle:

Zaraz wkleję jakieś zdjątko :)

Mirelko butki kup koniecznie :lol2:

Joanko dzięki za wszystkie namiary :hug:

Olu klepsydry ładne :yes: ale ceny :o

A ja latam jak głupia za wszystkim

Mam nadzieję że jak zamówię już łazienki to wreszcie złapie trochę oddechu ;)

Aga, ja jestem strasznie ciekawa realizacji Twojej kuchni...bo to, że będzie w połysku było czuć nosem :lol:

:lol:

Pan stolarz jeszcze nie wie, nie będzie szczęśliwy :lol2:

Płytka tuuuuuuuuuuu jadę ją jutro zobaczyć to zdam relacje z oględzin na żywo :)

Napiszę jeszcze szybko, że poszła dziś próbka kaloryfera do pomalowania - jak się okazało mieli gdzieś skitrany taki mały grzejniczek w paski - ale nie tak intensywne i brzydkie jak moje :mad:.

Został spiaskowany,poddany twmperaturze 200 st :o i pomalowany na biało - ponoś wygląda suuuuuuuuuper, nawet jak nie super to i tak go wolę od zebry :lol2:.

Jutro po Wawie postaram się podjechać go obejrzeć :yes:

I jeszcze jedna dobra wiadomość - przyszły płytki do górnej łazienki - i są booooooooooooooooskie, trochę zaczęłam sobie ostatnio wkręcać, żę te poduszkowate płytki będą wyglądać dziwnie,a w rzeczywistości są prawie nie zauważalne.

Mozaika na żywo ma świetne kolorki - chyba będzie piknie :wiggle:

Aha napiszę jeszcze co robiłam cały dzień ;)

Zjeżdziłąm dosłownie wszystkie punkty u mnie w K. za płytkami i nie znalazłam NIC :bash:.

Lipa u nas jak ze wszystkim :bash: Dodam że praktycznie wszędzie same polskie kolekcje :sick: (nie to żębym coś do nich miała :p) ale lappato tam nie uświadczę poza paradyżem - ale za bardzo świeci - tak to nawet by uszedł w tłumie :lol2:

Jeśli jutro w Wawie nic nie znajdę, to jeszcze podjadę do Tarnowa- -tam znalazłam 2 z podanych przez Was dziewczynki :yes:.

I jeśli nic nie dopasuję to pożegnamy moją szachownicę i a ja będę ją jeszcze długo opłakiwać :(.

Ale..............jutrzejszy dzień może coś przyniesie.

Dziewczynki zmykam, jutro zdam relację z wyjazdu :)

Dobrej nocki :hug: