jonna 31.05.2012 07:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2012 Aguś może płytka z IMOLI Torgiano lapato będzie pasować. Zastanawiałam się nad nią swego czasu http://topinterior.pl/category/imola-torgiano V&B z serii Bernina też ma szarość i beż w lapato (na Bartyckiej w Eurobest mają dobre ceny na nią , kupowałam Z grzejnikami współczuję nawet jeśli sklep weźmie koszty na siebie , powinien wiedzieć jaki towar może przyjść . Robiłam ostatnio ranking sklepów z armaturą .Najlepsze ceny okazały się mieć http://www.lazienkaplus.pl/pl/ Zamawiałam baterie Grohe (na dwie łazienki), towar przyszedł bez zastrzeżeń. Miłego dnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 31.05.2012 07:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2012 Najlepszego dla zucha Aguś ja nie pomogę, bo temat płytek dawno mam już za sobą. Jeżeli będziesz w Wawie odwiedź TTW Home. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emiranda 31.05.2012 08:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2012 Alu moje nie są matowe Kurde żałuję żę nie wytachałam tej płytki z samochodu Miałybyśmy porównanie Tak błyszczą http://i1.fmix.pl/fmi250/bb5363d3002c6ca24f6a03df Nie zobaczyłam wczoraj tego postu no wiesz faktycznie podobne do moich a te szare jeszcze bardziej podobne tak mi sie wydaje no musisz samam zobaczyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skibusia 31.05.2012 12:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2012 Skibusia to może jak wreszcie dotrze to ją sobie otworzę przed wysłaniem? i porównam kolor, najpierw dopytam o rozmiar To jest dobra myśl. Ktoś na forum miał takie jak moje, tylko szare, więc wiem, że na pewno szare również były. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Leia 31.05.2012 14:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2012 Aga, ja jestem strasznie ciekawa realizacji Twojej kuchni...bo to, że będzie w połysku było czuć nosem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Leia 31.05.2012 14:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2012 (edytowane) ta płytka na taras bardzo ciekawa co to to jest ? znasz nazwę ? ____________________________________________ a jak się miewa solenizant ??? to dzisiaj był zygzak ??? Edytowane 31 Maja 2012 przez Leia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hazeleyes1982 31.05.2012 16:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2012 (edytowane) Aguś, wszystkiego najlepszego dla Oskarka:hug:Gdzie sie podziewasz,Kobietko?Dzwoniłam dzis do Twojego/naszego tapicera i ma do mnie przyjechac we wtorek:wiggle: EDIT: Pytalas kiedys o klepsydry.Tu sa swietne: http://fabrykaform.pl/akcesoria_ozdoby_i_dekoracje-k954.html mua! Edytowane 31 Maja 2012 przez hazeleyes1982 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 31.05.2012 19:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2012 Alu Mirelko Venusku Olu Leia dziękujemy za życzonka Jubilat dziś padł, tyyyyyyyyyyle miał wrażeń Rano koleżanka zajrzała z prezentem , potem przedszkole i zabawa z dziećmi a po południu babcie i chrzestny i drugi tort . Jeszcze nie wiem że w sobotę będzie ciąg dalszy Zaraz wkleję jakieś zdjątko Mirelko butki kup koniecznie Joanko dzięki za wszystkie namiary Olu klepsydry ładne ale ceny A ja latam jak głupia za wszystkim Mam nadzieję że jak zamówię już łazienki to wreszcie złapie trochę oddechu Aga, ja jestem strasznie ciekawa realizacji Twojej kuchni...bo to, że będzie w połysku było czuć nosem Pan stolarz jeszcze nie wie, nie będzie szczęśliwy Płytka tuuuuuuuuuuu jadę ją jutro zobaczyć to zdam relacje z oględzin na żywo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 31.05.2012 19:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2012 (edytowane) I mój kochany jubilacik i ciach............. Ma fajne zdjęcia z dzieciakami, jak tańczą, Oskar prowadzi pociąg ...itd...ale nie będę wklejać innych dzieciaczków. Edytowane 1 Czerwca 2012 przez admete Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 31.05.2012 19:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2012 Napiszę jeszcze szybko, że poszła dziś próbka kaloryfera do pomalowania - jak się okazało mieli gdzieś skitrany taki mały grzejniczek w paski - ale nie tak intensywne i brzydkie jak moje . Został spiaskowany,poddany twmperaturze 200 st i pomalowany na biało - ponoś wygląda suuuuuuuuuper, nawet jak nie super to i tak go wolę od zebry . Jutro po Wawie postaram się podjechać go obejrzeć I jeszcze jedna dobra wiadomość - przyszły płytki do górnej łazienki - i są booooooooooooooooskie, trochę zaczęłam sobie ostatnio wkręcać, żę te poduszkowate płytki będą wyglądać dziwnie,a w rzeczywistości są prawie nie zauważalne. Mozaika na żywo ma świetne kolorki - chyba będzie piknie Aha napiszę jeszcze co robiłam cały dzień Zjeżdziłąm dosłownie wszystkie punkty u mnie w K. za płytkami i nie znalazłam NIC . Lipa u nas jak ze wszystkim Dodam że praktycznie wszędzie same polskie kolekcje (nie to żębym coś do nich miała ) ale lappato tam nie uświadczę poza paradyżem - ale za bardzo świeci - tak to nawet by uszedł w tłumie Jeśli jutro w Wawie nic nie znajdę, to jeszcze podjadę do Tarnowa- -tam znalazłam 2 z podanych przez Was dziewczynki . I jeśli nic nie dopasuję to pożegnamy moją szachownicę i a ja będę ją jeszcze długo opłakiwać . Ale..............jutrzejszy dzień może coś przyniesie. Dziewczynki zmykam, jutro zdam relację z wyjazdu Dobrej nocki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emiranda 31.05.2012 19:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2012 Aga Ty wiesz jakie to przeżycie dla takiego Malolata, mój swoje 4 urodziny do dzisiaj pamięta Te z dziećmi oczywiście Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 31.05.2012 19:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2012 Olu dzięki . Alu dlatego sama nie mogę sie doczekać tej imprezki w sobotę . Dzieciaki będą rycerzami i księżniczkami - będą zachwyceni Ps jadę na tą Bartycką te Twoje płyteczki zobaczyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emiranda 31.05.2012 19:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2012 Aga jedź koniecznie na Bartycka do DAV ja bym zreszta od tego miejsca zaczęła poszukiwania, tam jest tez magazyn płytek koncówek obok warto też tam wstapić Może akurat. Jest jeszcze Valdi na Jerozolimskich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasia1719508754 31.05.2012 19:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2012 Wszystkiego najlepszego dla Oskarka Czytam w miare na biezaco tylko nie mam za bardzo czasu na pisanie powodzenia w poszukiwaniu plytek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ruby 31.05.2012 19:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2012 Trzymam kciuki by się udało z szachownicą! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skibusia 31.05.2012 20:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2012 Uściski od ciotki dla Oskarka i powodzenia w szukaniu płytek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hazeleyes1982 31.05.2012 20:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2012 Oskarek-jest genialny:wiggle: kolega mojego Mi-swoja droga, musimy ich szybciutko poznac;) Aguś, u nas w K. czegos nie ma?No cos Ty? Powodzonka jutro:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
słońce 2 31.05.2012 20:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2012 sto lat dla synka przystojniakahttp://photos02.istore.pl/13660/photos/big/3941865.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 31.05.2012 20:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2012 Agusia to ja na szybko buziale dla synia przystojniaka zostawiam:hug: Miałam zamiar nadrobić, ale mąż nade mną sterczy i mi laptopa wyrywa bo coś chce zarezerwować i znowu nie jestem w temacie, kiedy ja to nadrobię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmajeczkaa 31.05.2012 20:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2012 Przyszłam się przywitac Nadrabiac nie będę dopiero we wtorek jak wrócę do domku to nadrobię Uściski dla jubilata zostawiam :hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts