agawi74 31.05.2012 21:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2012 Aguś, ale przystojny kawaler z tego Twojego synka:rolleyes: Super się bawili- to widać Miłej wycieczki jutro i udanych poszukiwań Buziole:bye: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
1976pinacolada 31.05.2012 22:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2012 Nie zdążyłam ,przegapiłam, 1 minutke się spóźniłam ale mam nadzieję, że życzonak zostaną przyjęte. Sto Lat dla najprzystojniejszego rycerza pod słońcem !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hazeleyes1982 31.05.2012 22:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2012 Kinia, nie minutkę, tylko całe 17 minutek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
1976pinacolada 31.05.2012 22:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2012 Kinia, nie minutkę, tylko całe 17 minutek chrzanisz moja droga !!! Tylko i wyłącznie 3 (prawie jak 1 :P ) Ps. no chyba że Ty inna strefa czasowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 01.06.2012 03:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2012 Alu już wszystko zapisuję . Do tego Dav to priorytetowo Dziewczyny dziękuję za wszystkie życzenia dla Oskarka i trzymajcie kciuki za szachownicę - bo żal mi będzie za nią jak nie wiem co Ola mega rozczarowanie płytkowe Martuś rezerwacja na jakiś wyjaździk ? Maju a ja nawet nie wiem gdzie wyjechałaś bo w ogóle u Was nie byłam z tego zamieszania u mnie http://mp3car.pl/forum/images/smilies/szok.gif , ale te że nadrobię Ola Kinia ma rację tylko 3 minutki czyli prawie 1 Ps. no chyba że Ty inna strefa czasowa http://forum.barcis.pl/images/smilies/pekl_ze_smiechu.gif i z tym optymistycznym akcentem idę się szykować na wycieczkę Miłego poranka!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Leia 01.06.2012 04:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2012 Aguś, zatem zaciskam mooooooocno kciuki....owocnego wyjazdu Ja też dzisiaj w drodze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 01.06.2012 06:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2012 Leia dzieki J wzial tabletka i zamiast patrzec przez okno na bury krajobraz moge smigac i nadrabiac na forum Troszke popisze ale z gory przepraszam za pisownie,niedociagniecia wyrazowe, bo mi sie ekran telepie na kolanach:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 01.06.2012 06:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2012 Mirelko butki kup koniecznie - to moje stare takie są złe ?? J wzial tabletka i zamiast patrzec przez okno na bury krajobraz moge smigac i nadrabiac na forum udanych zakupów. I daj znać co z kaloryferem . miłego dnia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 01.06.2012 07:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2012 - to moje stare takie są złe ?. Nie , bo ladnych butkow nigdy za wiele..... Mam nadzieje ze juz dzis sie wszystko wyjasni z kaloryferami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Natalia Stanko 01.06.2012 11:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2012 Aguś-ty kupowałaś/ chciałaś takie czarne reflektorki nad schody. Powiedz w końcu gdzie je kupiłaś? Bardzo mi się wtedy spodobały, ale nie mogę je znaleźć... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TwoOfUs 01.06.2012 11:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2012 Nadrobiłam trzymam kciuki za powodzenie dzisiejszej misji, na pewno znajdziesz coś odpowiedniego Oskaro widać, ze dobrze się bawił na imprezce http://www.picgifs.com/smileys/smileys-and-emoticons/birthday/smileys-birthday-139183.gif spóźnione urodzinowe uściski zostawiam i życzę szalonej zabawy w weekendzik U mnie właśnie doszły grzejniki co prawda tubusy a nie zehndery ale kształt podobny i moje są białe rodzicom się podobały Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 01.06.2012 14:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2012 Jak udał się wypad? Mam nadzieję, że płytki znalezione... Czekamy Aguś na Twoją relację Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 01.06.2012 18:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2012 Natalko ja przerobiłam milion oświetlenia i lampek zanim wybrałam ostatecznie te na hol Ale chyba wklejałam reflektorki stąd i tu kupiłam ostatecznie wpuszczane w sufit Ps Bardelii miał wyjechać z Włoch w tym tygodniu, mam nadzieję żę się go doczekamy już w przyszłym...idzie jak po grudzie Two dzięki za życzonka Płytek nie znalazłam . Super że macie grzejniczki - są fotki?skoczę zaraz do Ciebie Aga wypad w sumie się udał zaraz napisze dokładnie co i jak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drop_Inn 01.06.2012 18:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2012 Aguś, ja dopiero teraz przeczytałam, że chcesz się do Tarnowa wybrać. Jeśli się zdecydujesz to ja oczywiście proponuję kawkę i plotki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 01.06.2012 18:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2012 Relacja z wypadu do stolycy. Mimo że mieliśmy mało czasu w samej Wawie to jednak zdążyliśmy tam gdzie zaplanowałam, ale nie starczyło na dokładniejsze pobieganie po tych wielkich halach i przejrzeniu wszystkiego...a chciałoby się bardzo bo wybór taki - nie to co u nas . Tyle rzeczy można pomacać na żywo, a nie wgapiać się w katalogi czy internet Pojechaliśmy obejrzeć kibelki WISH - wklejałam niedawno jako mój typ do dolnej łazienki, W międzyczasie jak byliśmy rozmawiać w sprawie grzejników, pokazałam J taki kibelek który miał taką samą długość jak ten WISH - 57 cm - a on zapytał - a nie może być ten . I kurcze zaczęłam się nad nim zastanawiać Moje kochanie wybrało chyba zestaw do dolnej łazienki - i chyba jest to strzał w 10 Bo po szybkim obejrzeniu Wisha stwierdziliśmy wsiadając do samochodu - że jednak odpada i że weźmiemy ten wypatrzony u nas w salonie. A teraz najlepsza część W sklepie w którym oglądaliśmy tą deske na taras, moje bystre oczko (które latało po wszystkim co tam było - żeby niczego nie przegapić ) wypatrzyło tenże kibelek w baaaaaaaaardzo atrakcyjnej cenie - praktycznie połowę co mieliśmy zapłacić u nas - a cenę mieliśmy po rabatach. Od razu zaklepaliśmy miskę bo na bidet trzeba czekać z 4 tygodnie - więc za miesiąc pojedziemy je odebrać A oto nasi wybrańcy? I jak w porównaniu do Wisha? Moim zdaniem jest delikatniejszy.........i przez to ładniejszy http://i2.fmix.pl/fmi2459/ca4fd459001ea2c54fc8ff7d To seria Hotels Noken a tu dla przypomnienia wish http://i1.fmix.pl/fmi905/03c73f460003cfca4fb1f3ef ----------------------------------------- Deska na taras kolorystycznie jest taka jak w internecie - czyli dla mnie super !!!!!!! http://i2.fmix.pl/fmi681/c1149495002af1674fc670c1 minusem są takie dosyć mocne wżłobienia - tu je widać jako takie fale, mocno wyczuwalne pod palcem, czyli miejsce gdzie piaseczek z ogrodu będzie miał dobre miejsce do leżenia Ale powiem Wam że chyba przymknę na to oko. Jak nic innego nie znajdziemy chyba te płytki pójdą na taras http://i2.fmix.pl/fmi631/930585ae0006eb544fc8fa01 moje zdjęcie w ogóle nie oddaje koloru , patrzcie (zainteresowani płytką ) na paseczki --------------------------------------- No i drugi powód wycieczki - szara płytka lappato. . Alu niestety Twoja nie pasowała - a wiązałam z nią duże nadzieje.......inne refleksy - drobniejsze, inne mazie na płytce Znaleźliśmy dosłownie jedną która pasowała jako tako jako tako wyraża to przypasowanie Refleksy takie same , milimetr różnicy na próbce (nie wiadomo co by przyszło z fabryki I kolor zdecydowanie ciemniejszy niż płytka która miała być (:cry:) I mazi dużo więcej Kiepskie zdjęcia Ale mam new aparat od dzisiejszego wieczora więc będę się mogła teraz wyżywać fotograficznie http://i3.fmix.pl/fmi1104/6f9e298200157abc4fc8fa35 http://i1.fmix.pl/fmi1218/19088304002477164fc8fa60 firmy AZTECA ale coś nie mogę znaleźć po nazwie którą mi pan podał No i tyle moje drogie. Mam jeszcze na oku Tarnów - tam w jednym sklepie dwie potencjalne kandydatki - chyba się przejadę dla mojego świętego spokoju, a po powrocie zrobimy imprezę pożegnalną szachownicy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 01.06.2012 18:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2012 Drop no to teraz to już na 100 procent jadę W tym tygodniu będę chciała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drop_Inn 01.06.2012 18:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2012 (edytowane) Naprawdę? Byłoby super Tylko kurcze, boję się czy nie przeszkodzi mi praca (bo ja mam godziny rozplanowane tak, że w sumie te najlepsze - popłudniowo-wieczorne - spędzam przy biurku:(). Chyba, że mogłabyś wstrzymać się do piątku / soboty - wtedy przez cały dzień jestem wolna Tak czy inaczej będę próbowała się jakoś wyrwać, daj znać kiedy będziesz miała już jakieś konkretne plany A ten kibelek zamówiony najpiękniejszy Dużo lepszy niż Wish. Edytowane 1 Czerwca 2012 przez Drop_Inn Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drop_Inn 01.06.2012 18:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2012 Aha, mogę też oczywiście obejrzeć coś dla Ciebie gdybyś chciała, tylko nie wiem czy zdjęcia dobrze oddadzą wygląd płytki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mugatka 01.06.2012 19:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2012 wg mnie kibelek który zakupiliście jest duuuuuuuużo ładniejszy, zgrabniejszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 01.06.2012 19:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2012 Dropku może być piątek Wiesz ja jakbym jechała to rano - koło 10 bym z domku wyjechała. Ale jeszcze zobaczę co mi nowy tydzień przyniesie. Dam Ci znać na początku tygodnia Mugatko dzięi . I ja czuję wewnętrznie że to świetny wybór . Dobrze że pojechaliśmy taki kawał - o głupie kibelki - ale jakbym zamówiła tego WISHA to bym się rozczarowała ;sick: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts