skibusia 01.06.2012 19:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2012 Aga, nowy kibelek śliczniutki, ładniejszy od wish. Super zakup. A ta nowa płytka nie wygląda źle, choć faktycznie mogłaby być jaśniejsza. Aga ta moja tylko szara byłaby idealna. Zobacz: http://www.google.pl/imgres?start=81&hl=pl&rls=com.microsoft:pl&biw=1280&bih=699&tbm=isch&tbnid=LfgGVLtQhUkUtM:&imgrefurl=http://www.artreality.ru/catalog/plitka/keramicheskaja_plitka/italy/gardenia_orchidea/luminor&docid=9PF3FFiY4vY4iM&imgurl=http://www.artreality.ru/off-line/goods/768/items/26537/26537.jpg&w=600&h=601&ei=RxTJT4e_NNCE-waS0sFg&zoom=1&iact=hc&vpx=605&vpy=334&dur=1403&hovh=225&hovw=224&tx=133&ty=123&sig=103325634799602535576&page=5&tbnh=149&tbnw=149&ndsp=23&ved=1t:429,r:8,s:81,i:22 albo tu (jeny, czy to się otworzy): http://www.google.pl/imgres?start=81&hl=pl&rls=com.microsoft:pl&biw=1280&bih=699&tbm=isch&tbnid=tYn4wbdnfJGHvM:&imgrefurl=http://www.keramarka.ru/17473.html&docid=Ge2Pbvreo-_OsM&imgurl=http://www.keramarka.ru/media/catalog/product/cache/1/image/9df78eab33525d08d6e5fb8d27136e95/i/m/image_1646.jpg&w=500&h=502&ei=RxTJT4e_NNCE-waS0sFg&zoom=1&iact=hc&vpx=765&vpy=335&dur=475&hovh=225&hovw=224&tx=84&ty=135&sig=103325634799602535576&page=5&tbnh=156&tbnw=148&ndsp=23&ved=1t:429,r:9,s:81,i:24 Przepraszam za te linki ale ja ze zdjęciami na bakier jestem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 01.06.2012 19:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2012 Wprawdzie ja Ci wish WISH, ale ten drugi jest rzeczywiście delikatniejszy. Ma ciekawie wyprofilowane boki. Z planowanie imprezy pożegnalnej się jeszcze wstrzymaj. Moja Gala Ci nie podpasowała? Pewnie nie Czy nawet nie patrzyłaś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emiranda 01.06.2012 19:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2012 Aga ja nie wiazałam z tę płytka wiekszych nadziei jak pokazałaś Twoja. Sprobuj zadzwonic jeszcze pod ten numer do Lublina 814699617 w sprawie Twoich Emilo, ja to mam zapisane w telefonie i tam znalazłam płytki ktorych nigdzie nie było Kibelek i bidet super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drop_Inn 01.06.2012 19:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2012 No to ja wstępnie będę w gotowości A masz może nazwę sklepu w którym są te płytki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karolek59 01.06.2012 20:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2012 Aga fajnie ze wypad do stolicy zakończony sukcesem kibelek i bidecik który wyszukałaś piękny Dodzwoniłaś się do P.Kasi ? Buziole zostawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joannk 01.06.2012 20:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2012 Aga - ceramika Noken jest zdecydowanie ciekawsza , nie ma jak zobaczyć na żywo i szybka decyzja - na pewno będziesz zadowolona, bo takie spontaniczne zakupy są najbardziej trafione:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kakusek 01.06.2012 20:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2012 Agus ale pech z ta plytka .Sprawdzilam maile gdzie pytalam o emila ale wszedzie pisali ze beda ja dopiero sprowadzac wiec pewnie tez by im sie nie udalo dostarczyc szarych Sprawdz sobie jeszcze tego fashiona moze akurat bedzie mial podobne refleksy http://www.sklep.euro-ceramika.pl/gres/piemme-valentino-fashion-coffee-gres-60x60_p_410.html Dzieje sie tyle u Ciebie ze ja zawsze nie jestem na biezaco wiec dopiero dzisiaj WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO DLA TWOJEGO SZKRABA!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 01.06.2012 21:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2012 Aga melduję, że jestem na bieżąco:D Synkowi 100 LAT (rówieśnik mojej Zu tylko ona z 14-go) fajne te kibelki co wybraliście:yes: zobacz jeszcze na płytki firmy Delconca http://www.delconca.com/prodotti/rivestimenti-commerciali-gres_1/ ja mam akurat szarości z serii IT 8 i IT 5 ale pamiętam, że mieli dużo różnych... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 01.06.2012 23:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2012 Hej Aga, cieszę się, ze wypad udany w przeważającej części:D Kibelek i bidet bardzo mi się podoba i ma znacznie delikatniejsze kształty:yes: I kaska zaoszczędzona- super:cool: Przykro mi z powodu nie znalezienia płytek... Na zdjęciu te co pokazałaś są faktycznie ciemne:mad: Fajnie, że deska tarasowa okazała się być podobna do zdjęcia:lol2: Rzadko to się zdarza. Moim zdaniem nie martw się tymi żłobieniami- przynajmniej nie będą się rysować Miłego weekednu:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Leia 02.06.2012 04:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2012 Aga, przykro mi, że płytek nie znalazłaś Ale wyjazd udany bo kibelek i bidet bardzo fajne Miłego dnia Aguś i udanej zabawy urodzinkowej Oskarka ( to dzisiaj ? ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 02.06.2012 05:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2012 Olu najgorsze w tych płytkach u nas jest to że może i by się znalazła ale sklepy nie mają ich na wystawkach . Dziewczyny podesłały mi pełno linków płytek które mogły by pasować ale nic mi nie wyskakuje w internecie skibusia - kurcze ta Twoja naprawdę wydaje się idealna :jawdrop : - na bank otworzę Twoją paczkę - mogę? - ale ona jest lappato? Aniu patrzyłam na tą Galę - ale ona była lappato?bo tam nie pisało Alu zadzwonię - ale wszędzie gdzie już dzwoniłam mówią - tak płytki mamy ale na zamówienie - a ja wiem że w fabryce ich już nie ma Dropku a to ten sklepik a może jak nie masz daleko byś podskoczyła? i zobaczyła jak to wygląda dokładnie? - ale tylko jak masz blisko!!!! nie fatyguj się specjalnie Ja jeszcze przedzwonię czy one są lappato, bo tyle telefonów wykonałam w ciągu ostatnich dwóch dni że sama nie wiem co i gdzie Karolku dodzwoniłam się z drogi do pana ze sklepu - ale powiedział mi to samo co wszędzie - że zadzwoni do fabryki - a jak wiadomo tam już ich nie ma Joanko - też myślę że się ładniej i lepiej wpasuje od tego wisha kakusku dzięki , a miała nadzieję że Ty mi pomożesz - w końcu jesteś już chyba znawcą od płytek z lappato , a coś innego nie kojarzysz z tych oglądanych przez Ciebie???? hej pasie dziękujemy za życzenia Te płytki co wkleiłaś są baaaaaaaaardzo obiecujące, ale gdzie je na żywo zobaczyć??? nic mi nie wyskakuje w google , masz jakiś namiar?? Aguś dobrze że te kibelki na pocieszenie się znalazły A do tarasowej mnie uspokoiłaś , Leia dzięki Imprezka dziś o 11, jeszcze przed mamy zaliczyć logopedę o 9 - więc dla Oskara dzień pełen atrakcji Logopedę bardzo lubi A ja wieczorkiem panieński - ale jakoś nie mam nastroju - i przez pogodę nie mam butów , bo w tych co planowąłam będzie mi zza zimno Miłego dnia życzę wszystkim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 02.06.2012 05:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2012 To się dzień szykuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emiranda 02.06.2012 05:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2012 Aga, a może swoje płytki sprzedaj na allegro i kup zestaw, ja jednych sie tak pozbyłam Jeżeli bardzo Ci zalezy na szachownicy, ja powiem tak caly cza bronilam sie przed szachownicą no i jak zaczynaliśmy nasza łazienke to zobaczyłam gdzies inspiracje z szachownica i tak mi sie podobało, że panowie prostokąty cieli na pół i powiem, że szachownica to jet to co mi sie w tej łazience podoba najbardziej, dlatego uważam, ze nie możesz sie poddać (kuchnia absolutnie nie w połysku cha cha, ona mi sie po nocach śni) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 02.06.2012 05:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2012 To się dzień szykuje jak zwykle w biegu Alu a le o to chodzi że ja w tych Emila zakochana i ich nie wymienię , pogodzę się raczej ze stratą szachownicy. Alu ja Ci to obiecuję że moja kuchnia nie będzie dla nikogo koszmarem , no chyba że ktoś będzie się bał buziek z płytek nad kuchenką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skibusia 02.06.2012 06:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2012 skibusia - kurcze ta Twoja naprawdę wydaje się idealna :jawdrop : - na bank otworzę Twoją paczkę - mogę? - ale ona jest lappato? Aga, mówiłam ci, że ci się spodoba:-) Oczywiście, że możesz zobaczyć moje kafle jak przyjdą, tylko pamiętaj, że ja mam beżowe a nie szare (ta kolekcja miała 2 kolory) i nie wiem, czy rzeczywiście produkują te 60x60, bo ja mam jakiś dziwny wymiar 49,5 czy coś, ale podobno taki problem był z dostaniem ich bo zmienili wymiary (w jakimś sklepie mi tak powiedzieli). To lappato. Tak sobie pomyślałam, że jak u ciebie handlują Gardenią, to może nawet z innej serii by coś znaleźli. Pomysł emirandy uważam za dobry, jeśli nic nie znajdziesz. My też pozbyliśmy się kilku nietrafionych zakupów a jeśli chcesz mieć szachownicę, to nie rezygnuj z niej tak łatwo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karolek59 02.06.2012 08:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2012 Aga życzę udanej imprezki baw się dobrze:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kakusek 02.06.2012 19:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2012 Agunia no straszni mi przykro ale wiesz jak ja w biegu ogladalam te plytki Wlasciwie to popatrzylam tylko na kilka sztuk i niestety zadna nie miala takiego "lappato" jak ma Emil Tak sobie jeszcze mysle bo chyba pisalas ze ktos tam jezdzi lub mieszka w Italii czy nie udalo by Ci sie go poprosic aby na ichniejszym rynku sprawdzil czy nie maja szarego Emila w sklepach (jakies resztki ) A moze zaglada tu taka duszyczka i bedzie mogla POMOC Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 02.06.2012 20:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2012 hmmm... czyli co? "Klątwa Wycofanych Produktów" się szerzy? Przyszłam się przywitać Nie nadrobię pewnie... ale wyściskać mogę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drop_Inn 02.06.2012 20:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2012 Sklepu nie znam, ale zerknęłam na mapę i okazuje się, że jest bardzo blisko naszego przyszłego mieszkania Jeśli tylko uda mi się jakoś wyrwać z pracy przed zamknięciem salonu, na pewno je obejrzę. Przypomnij mi tylko nazwę i model Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Leia 03.06.2012 06:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2012 Aga jak samopoczucie po tak imprezowym dniu ????????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts