Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Jak połączyć klasykę z nowoczesnością...?

Recommended Posts

• Odpowiedzi 13,1k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Wprawdzie ja Ci wish WISH, ale ten drugi jest rzeczywiście delikatniejszy. Ma ciekawie wyprofilowane boki.

Z planowanie imprezy pożegnalnej się jeszcze wstrzymaj.

Moja Gala Ci nie podpasowała? Pewnie nie ;) Czy nawet nie patrzyłaś?

Agus ale pech z ta plytka .Sprawdzilam maile gdzie pytalam o emila ale wszedzie pisali ze beda ja dopiero sprowadzac wiec pewnie tez by im sie nie udalo dostarczyc szarych :( Sprawdz sobie jeszcze tego fashiona moze akurat bedzie mial podobne refleksy http://www.sklep.euro-ceramika.pl/gres/piemme-valentino-fashion-coffee-gres-60x60_p_410.html

Dzieje sie tyle u Ciebie ze ja zawsze nie jestem na biezaco wiec dopiero dzisiaj WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO DLA TWOJEGO SZKRABA!!!

Aga melduję, że jestem na bieżąco:D Synkowi 100 LAT (rówieśnik mojej Zu tylko ona z 14-go):hug:

fajne te kibelki co wybraliście:yes:

zobacz jeszcze na płytki firmy Delconca

http://www.delconca.com/prodotti/rivestimenti-commerciali-gres_1/

ja mam akurat szarości z serii IT 8 i IT 5 ale pamiętam, że mieli dużo różnych...

Hej Aga, cieszę się, ze wypad udany w przeważającej części:D

Kibelek i bidet bardzo mi się podoba i ma znacznie delikatniejsze kształty:yes: I kaska zaoszczędzona- super:cool:

Przykro mi z powodu nie znalezienia płytek...:( Na zdjęciu te co pokazałaś są faktycznie ciemne:mad:

Fajnie, że deska tarasowa okazała się być podobna do zdjęcia:lol2: Rzadko to się zdarza. Moim zdaniem nie martw się tymi żłobieniami- przynajmniej nie będą się rysować:no:

Miłego weekednu:D

Olu najgorsze w tych płytkach u nas jest to że może i by się znalazła ale sklepy nie mają ich na wystawkach :sick:.

Dziewczyny podesłały mi pełno linków płytek które mogły by pasować ale nic mi nie wyskakuje w internecie :(

skibusia - kurcze ta Twoja naprawdę wydaje się idealna :jawdrop : - na bank otworzę Twoją paczkę :lol2: - mogę? :rolleyes: - ale ona jest lappato?

Aniu patrzyłam na tą Galę :yes:- ale ona była lappato?bo tam nie pisało :no:

Alu zadzwonię - ale wszędzie gdzie już dzwoniłam mówią - tak płytki mamy ale na zamówienie - a ja wiem że w fabryce ich już nie ma :cry:

Dropku a to ten sklepik a może jak nie masz daleko byś podskoczyła? i zobaczyła jak to wygląda dokładnie? - ale tylko jak masz blisko!!!! nie fatyguj się specjalnie :)

Ja jeszcze przedzwonię czy one są lappato, bo tyle telefonów wykonałam w ciągu ostatnich dwóch dni że sama nie wiem co i gdzie :bash:

Karolku dodzwoniłam się z drogi do pana ze sklepu - ale powiedział mi to samo co wszędzie :( - że zadzwoni do fabryki - a jak wiadomo tam już ich nie ma :(

Joanko - też myślę że się ładniej i lepiej wpasuje od tego wisha :yes:

kakusku dzięki :hug:, a miała nadzieję że Ty mi pomożesz - w końcu jesteś już chyba znawcą od płytek z lappato :lol: , a coś innego nie kojarzysz z tych oglądanych przez Ciebie????

hej pasie :) dziękujemy za życzenia :hug:

Te płytki co wkleiłaś są baaaaaaaaardzo obiecujące, ale gdzie je na żywo zobaczyć??? nic mi nie wyskakuje w google :(, masz jakiś namiar??

Aguś dobrze że te kibelki na pocieszenie się znalazły :lol2:

A do tarasowej mnie uspokoiłaś :yes:,

Leia dzięki :hug:

Imprezka dziś o 11, jeszcze przed mamy zaliczyć logopedę o 9 - więc dla Oskara dzień pełen atrakcji :wiggle:

Logopedę bardzo lubi :yes:

A ja wieczorkiem panieński - ale jakoś nie mam nastroju - i przez pogodę nie mam butów , bo w tych co planowąłam będzie mi zza zimno :sick:

Miłego dnia życzę wszystkim :)

Aga, a może swoje płytki sprzedaj na allegro i kup zestaw, ja jednych sie tak pozbyłam :) Jeżeli bardzo Ci zalezy na szachownicy, ja powiem tak caly cza bronilam sie przed szachownicą no i jak zaczynaliśmy nasza łazienke to zobaczyłam gdzies inspiracje z szachownica i tak mi sie podobało, że panowie prostokąty cieli na pół i powiem, że szachownica to jet to co mi sie w tej łazience podoba najbardziej, dlatego uważam, ze nie możesz sie poddać :) (kuchnia absolutnie nie w połysku cha cha, ona mi sie po nocach śni)

To się dzień szykuje :)

jak zwykle w biegu :lol2:

Alu a le o to chodzi że ja w tych Emila zakochana i ich nie wymienię :no:, pogodzę się raczej ze stratą szachownicy.

Alu ja Ci to obiecuję że moja kuchnia nie będzie dla nikogo koszmarem :lol2:, no chyba że ktoś będzie się bał buziek z płytek nad kuchenką :lol2:

skibusia - kurcze ta Twoja naprawdę wydaje się idealna :jawdrop : - na bank otworzę Twoją paczkę :lol2: - mogę? :rolleyes: - ale ona jest lappato?

Aga, mówiłam ci, że ci się spodoba:-) Oczywiście, że możesz zobaczyć moje kafle jak przyjdą, tylko pamiętaj, że ja mam beżowe a nie szare (ta kolekcja miała 2 kolory) i nie wiem, czy rzeczywiście produkują te 60x60, bo ja mam jakiś dziwny wymiar 49,5 czy coś, ale podobno taki problem był z dostaniem ich bo zmienili wymiary (w jakimś sklepie mi tak powiedzieli). To lappato. Tak sobie pomyślałam, że jak u ciebie handlują Gardenią, to może nawet z innej serii by coś znaleźli.

Pomysł emirandy uważam za dobry, jeśli nic nie znajdziesz. My też pozbyliśmy się kilku nietrafionych zakupów a jeśli chcesz mieć szachownicę, to nie rezygnuj z niej tak łatwo.

Agunia no straszni mi przykro ale wiesz jak ja w biegu ogladalam te plytki :( Wlasciwie to popatrzylam tylko na kilka sztuk i niestety zadna nie miala takiego "lappato" jak ma Emil :( Tak sobie jeszcze mysle bo chyba pisalas ze ktos tam jezdzi lub mieszka w Italii czy nie udalo by Ci sie go poprosic aby na ichniejszym rynku sprawdzil czy nie maja szarego Emila w sklepach (jakies resztki )

A moze zaglada tu taka duszyczka i bedzie mogla POMOC :yes: