TwoOfUs 20.12.2011 09:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2011 Widzę, że grzejniki wybrane. Cieszymy się razem z Tobą i gratuluje odwagi, ja to chyba po prostu zbyt zmienna jestem zaraz bym się zastanawiała czy może nie lepiej jakiś inny ten kolor i misiek wkońcu by mnie rozstrzelał A dorosłe inspiracje z kolorem pomarańczowym cudniaste Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 20.12.2011 12:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2011 (edytowane) bocian fajny ten sklep - mapy są ale i lokomotywa superwowska jest sharlot z grzejnikami na początku miało być spokojnie - tylko do salonu dekoracyjne (bo cena niestety skutecznie odstrasza ) i od nich się zaczęło . Zaczeliśmy przeglądać ofertę i tak po kolei do każdego pokoju trafił grzejnik zhenderowski . Stwierdziliśmy że inwestujemy w nie jak w ładne meble czy obraz bo taką rolę będą pełnić. Pytasz o salon Do salonu wybraliśmy charlstony będą chromowane. Widzieliśmy jeden na żywo i wygląda świetnie tylko w innych wymiarach jak my zamawiamy. My potrzebujemy długich ale niskich pod parapety umieszczone na wysokości 40 cm. Nasze grzejniki będą miały 26 cm wysokości głębokie chyba na 16,4 cm długie na 184 i 2x 120 http://i2.fmix.pl/fmi325/5c7f5b3d001762994ecbd66a TwoofUs cieszy mnie bardzo że się podoba . Przyznam się że lubię kolory - nie rzadko tez w ubieraniu się - swojego czasu chodziłam w pomarańczowych oprawkach na nosie Edytowane 20 Grudnia 2011 przez admete Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sharlotka 20.12.2011 12:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2011 Uwielbiam Charlstony chromowane - prawdziwe piękności!!!!Gdzie je namierzyłaś w dobrej cenie? W sklepie www, czy stacjonarnie?Długo o nich myślałam, że to będą TE do salonu, ale raczej misz-masz ze zwykłymi nie wyszedłby dobrze... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 21.12.2011 05:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2011 Dziś WIELKI DZIEŃ na budowie WYLEWKI Panowie skończą akurat przed świętami , wylewki będą sobie schły spokojnie do Nowego Roku. A z 2012 ruszą dalsze prace. Do domu wchodzi dwóch Marcinów - chłopaki są sprawdzonym fachowcami - co mnie bardzo cieszy że nie będę po drodze musiała się użerać z jakimiś niesłownymi ekipami . Chłopaki mają zrobić wszystko: gładzie, gips -kartony , płytki.... Jedynym minusem tej sytuacji jest to że jest ich tylko dwóch a mogłoby być z sześciu bo prace będą sobie szły swoim powolnym tempem.... Ja sobie żartuję że my się wprowadzimy za rok a Marciny dalej będą mieszkać w naszym domu ;) kończąc jeszcze jakieś prace. Nic -- ja jestem dobrej myśli i cieszę się na naszą współpracę . Całą wykończeniówkę będę sama nadzorować (wyjdzie w praniu czy dam radę ) zobaczymy co z tego wyjdzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bocian_86 21.12.2011 08:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2011 Czyli w styczniu może zobaczymy już rezultaty Super, teraz najlepsza część budowy! Ile będziecie czekać na te grzejniki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 21.12.2011 09:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2011 Niestety na grzejniki będziemy czekać około 8 tygodni - chyba umrę z ciekawość , bo tak jak pisałam grzejników do salonu o takich wymiarach jak my zamówiliśmy nie widzieliśmy na żywo . I ciekawe jak wyjdą te grzejniczki do chłopaków Wieści z budowy nieciekawe - pech chciał że AKURAT DZIŚ- przymroziło Chłopaki narazie walczą - ale wszystko zamarza Jutro ma być cieplej - ale jeśli zaczną jutro to przed świętami już nie zdążą i znowu się przesunie ...ehhh Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur P 21.12.2011 09:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2011 admete WESOŁYCH ŚWIĄT!!!! http://img401.imageshack.us/img401/3677/kartka39.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sharlotka 21.12.2011 11:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2011 Admete, najlepszego na Święta!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 21.12.2011 15:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2011 Dziś WIELKI DZIEŃ na budowie WYLEWKI Hurraaaaa:wave: Jak są już wylewki, to potem tylko z górki:yes: Ciepło ma powrócić, więc się nie martw pogodą Całą wykończeniówkę będę sama nadzorować (wyjdzie w praniu czy dam radę ) zobaczymy co z tego wyjdzie Dasz radę dasz- my kobiety silne jesteśmy:cool: Ciekawa jestem tych grzejników:popcorn: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur P 21.12.2011 17:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2011 admete trzymam bardzo mocno kciuki za pogodę!!!!!!!!!!! Mam nadzije,że panowie szybko uporają sie z wylewkami i lecimy dalej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 21.12.2011 18:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2011 Agawi Karolinko przedwcześnie zrobiłam rano falę Panowie rozłożyli sprzęt posiedzieli do 11 i pojechali . W nocy było tam -11 stopni więc to było do przewidzenia . Jutro pewnie będzie to samo a zaraz święta. Myślę że tak miało być - pogoda każe nam poczekać na po świętach. W przyszłym tygodniu w prognozie dla nas pięknie +5 stopni - więc chyba te wylewki dopiero we wtorek. To tylko parę dni różnicy więc nie ma co rozpaczać. Ale tak jak agawi pisze że jak już będą wylewki to potem już z górki i człowiek czeka na ten moment - żeby czuć już podłogę pod nogami na prawdziwym poziomie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hazeleyes1982 21.12.2011 19:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2011 admete, masz rację-nie ma sie co martwic tymi wylewkami.Zrobimy najwyżej falę jeszcze raz - w przyszłym tyg:Dależ jestem ciekawa tych Twoich grzejniczków...a najbardziej tych w pokoju chłopców:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur P 21.12.2011 20:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2011 Zdecydowanie! Falek nigdy za wiele Ja doskonkale Cię rozumiem, bo człowiek czeka na kolejny krok i każdy dzień jest ważny, ale prawda jest taka,że te kilka dni szybko minie i wtedy na spokojnie staniecie się posiadaczami pięknych wyleweczek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 22.12.2011 04:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2011 Ta fala z okazji wylewek chyba naprawdę w przyszłym tygodniu bo u nas znowu spory minus na termometrze - ale martwic się nie będziemy Idą święta więc fantastyczny czas przed nami - chyba najpiękniejszy i najbardziej wyczekiwany czas spędzany z rodziną Życzę wszystkim z tej okazji ZDROWYCH SPOKOJNYCH i WESOŁYCH ŚWIĄT http://i2.fmix.pl/fmi2875/f05a52f6000b696a4ef1abc7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Leia 22.12.2011 15:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2011 http://i1.fmix.pl/fmi644/b7ac40a5002d0ec94ef34539/zdjecie.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 22.12.2011 15:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2011 http://i888.photobucket.com/albums/ac87/serandom/Screenshot_1-2.jpg Zdrowych, radosnych świąt Bożego Narodzenia!! życzy Justyna z Robertem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 22.12.2011 15:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2011 Zdrowych, spokojnych i radosnych Świąt Bożego Narodzenia:) http://img638.imageshack.us/img638/1280/sam7256d.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TwoOfUs 22.12.2011 16:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2011 http://www.infloral.pl/murator/kartkay.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 22.12.2011 18:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2011 Dziewczyny dziękuję serdecznie za życzenia i życzę również WSZYSTKIEGO NAJ NAJLEPSZEGO Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 22.12.2011 20:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2011 (edytowane) http://img38.imageshack.us/img38/5968/christmasl.png Edytowane 22 Grudnia 2011 przez agawi74 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts