Leia 12.06.2012 19:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2012 Agaaaaa CUDA pokazałaś !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joannk 12.06.2012 19:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2012 Płytki są obłędne, po prostu wzroku nie można od nich odwrócić:jawdrop:Gapię się i gapię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Leia 12.06.2012 19:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2012 tarasik cieszy, co ?????????? ale jaki widok z tarasu będziesz miała...na fajny kawał ogrodu ============================================== ale mi ciśnienie skoczyło przez ten mecz............... POLSKA GOOOOOOOOOOLLLLLLLLLLAAAAAAAAAAAAA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mrówka75 12.06.2012 20:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2012 Piękne te płytki, przepiękne, zazdroszczę i jednocześnie żałuję , że ich" nie odkryłam" kiedy kupowałam płytki do swojego mieszkania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drop_Inn 12.06.2012 20:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2012 Fajne płyteczki - najbardziej podoba mi się ta z kotem i z balonikiem. A mozaika cuuudo. Ciągle nie mogę się nadziwić jak genialne jest to połączenie kolorów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
1976pinacolada 12.06.2012 20:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2012 Aga - melduję się Jaki Ty masz ogromny taras i zadaszony..... (marzenie mojego m, którego nie pozwoliłam mu zrealizowac obawiając się ciemnego salonu ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur P 12.06.2012 20:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2012 Aga płytki BOMBA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1 CUDNE WSZYSTKIE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skibusia 12.06.2012 21:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2012 Super tarasik, super płyteczki i widoki, których zazdroszczę. No i Polska zremisowała! Ładnie grali w drugiej połowie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 13.06.2012 05:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2012 Natalko Leia Joanko mróweczko Drop Karolinko skibusia - moje i Waze zachwyty są w pełni uzasadnione Mówię Wam na żywo te płytki są przepiękne - świetnie wykonane, żadnej skazy, zobaczymy jak będą wyglądać gładkie, bo tak tylko po jednej sztuce obejrzałam. Ale warto było namawiać J na zakup i czekać tyle czasu tarasik cieszy, co ?????????? ale jaki widok z tarasu będziesz miała...na fajny kawał ogrodu I to jak - teraz widać że zmieszczę tam i stół - po prawej, a na lewo jakąś kanapkę z niskim stoliczkiem wcisnę . Panowie obliczyli na 25m2 powierzchni - także jest chyba akurat Ciągle nie mogę się nadziwić jak genialne jest to połączenie kolorów A wiesz że są trzy zestawienia kolorystyczne tej mozaiki ? I wszystkie ładne Jaki Ty masz ogromny taras i zadaszony..... (marzenie mojego m, którego nie pozwoliłam mu zrealizowac obawiając się ciemnego salonu ) Widzisz Kiniu są plusy i minusy - ale powiem Ci że ja też się bałam o ten cień ale nie jest tak źle . U nas większym cieniowym zagrożeniem jest LAS -i to on w zimę nam zabiera słoneczko - ale byłam wiele razy w zimę na budowie - jest super ,mimo lekkiego zacienienia - robi się przytulnie niż mroczno No i Polska zremisowała! Ładnie grali w drugiej połowie. Wynik poznałam dziś od Ciebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 13.06.2012 07:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2012 Już wczoraj miałam napisać jak cudne są te płytki!!!! jednak zajęta byłam siedzeniem na klęczkach przed tv i wydawaniem instrukcji chłopakom na boisku Polska gooooooooooooola Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 13.06.2012 07:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2012 płytki cudniaste a te z czerwonym akcentem śliczne mam pytanko czy te płytki łazienkowe kupuje sie w paczce z wymieszanymi wzorami czy można na sztuki dowolne wzory ??? bo chyba gdzies przegapiłam tą informacje Mozaika podoba mi sie od początku.. muszę poszukac tych innych wersji kolorystycznych )) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 13.06.2012 07:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2012 Aga, rewelacyjne masz płytki! Wszystkie Normalnie cud , miód i orzeszki A tarasu zazdroszczę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 13.06.2012 09:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2012 classic Witam serdecznie strasznie się cieszę że się ujawniłaś i żę się podoba http://emoty.blox.pl/resource/zawstydzony1.gif Ale coś mi się Twój prezent nie otwiera - a ciekawa jestem wszystkich kulek Venusku dzięki ivy te płytki łazienkowe kupuje się w komplecie 12 sztuk - czyli wszystkie jak na pierwszym zdjęciu. a tu masz inne kolory mozaiki i cały katalog equipe mozaika strona 27 Aniu płytki dziękują i ich dumna właścicielka też A na taras na pewno Was zaproszę jak już będzie urządzony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 13.06.2012 09:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2012 Wiesz co, jak tak patrzę na to, co kolejno pojawia się w Twoim domu, to coraz bardziej się utwierdzam w przekonaniu, że to będzie drugi dom na forum (zaraz po Kasiorku) w stylu "Alicji w Krainie Czarów":lol: Każde pomieszczenie z innej bajki, barwnie, kolorowo i z polotem... nie w moim stylu, ale finalne efekty takich wnętrz są zachwycające:lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ruby 13.06.2012 10:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2012 Wiesz co, jak tak patrzę na to, co kolejno pojawia się w Twoim domu, to coraz bardziej się utwierdzam w przekonaniu, że to będzie drugi dom na forum (zaraz po Kasiorku) w stylu "Alicji w Krainie Czarów":lol: Każde pomieszczenie z innej bajki, barwnie, kolorowo i z polotem... nie w moim stylu, ale finalne efekty takich wnętrz są zachwycające:lol: Zgadzam się we wszystkim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TwoOfUs 13.06.2012 10:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2012 Mmmm moje płyteczki http://www.picgifs.com/smileys/smileys-and-emoticons/love/smileys-love-018982.gif nawet na folii i betonie są piękne Kuchenne też oczywiście cudne http://www.picgifs.com/smileys/smileys-and-emoticons/love/smileys-love-792619.gif w ogóle tam było tyle fajnych wzorów, że mi było ciężko się oprzeć Taras macie super i już tak zielono i te drzewa za oknem Nasz domek też ma zadaszony taras, nasze wspólne marzenie żeby można było na nim siedzieć w deszczu I potwierdzam, zupełnie nie jest ciemno Nawet ojciec ostatnio narzekał, że nie może zrobić dobrych zdjęć podłodze, bo za dużo tam światła. Okna mamy od południowego-zachodu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 13.06.2012 15:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2012 Zgadzam się we wszystkim I ja i ja:lol2: Hej Aguś, płytki są fenomenalnie piękne:jawdrop: a Twój domek będzie wyjątkowy i niepowtarzalny.:rolleyes: Czekam na jeszcze. Miłego dzionka:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skibusia 13.06.2012 16:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2012 Aguś płyteczki dotarły całe, kolorek trochę się różni, ale nie będę płakała, przynajmniej nowej łazienki skuwać nie trzeba. Buziaki za wszelką pomoc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 13.06.2012 17:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2012 Wiesz co, jak tak patrzę na to, co kolejno pojawia się w Twoim domu, to coraz bardziej się utwierdzam w przekonaniu, że to będzie drugi dom na forum (zaraz po Kasiorku) w stylu "Alicji w Krainie Czarów":lol: Każde pomieszczenie z innej bajki, barwnie, kolorowo i z polotem... nie w moim stylu, ale finalne efekty takich wnętrz są zachwycające:lol: Madziu http://emoty.blox.pl/resource/zawstydzony1.gif dzięki To strasznie miłe i ważne dla mnie co piszesz bo dom Kasiorka był i będzie dla mnie wielkim dziełem z niesamowitym klimatem Zgadzam się we wszystkim Ruby dzięki Two a kiedy wasze kuchenne płyteczki będą kładzione ? Nasz taras od południa - w lato jest fajnie widno , zimą trochę las wchodzi do domu, ale jak świeci słońce są to takie fajne biegające promyki przebijające przez drzewa Agusia dziękuję za te słowa Teraz czekamy aż się płytki wreszcie zaczną kłaść , niestety dopiero w przyszłym tygodniu (albi już w przyszłym ) classic świetne te kulki Jak będę w Wawie mam podskoczyć do LM to koniecznie je obejrzę Aguś płyteczki dotarły całe, kolorek trochę się różni, ale nie będę płakała, przynajmniej nowej łazienki skuwać nie trzeba. Buziaki za wszelką pomoc. o kurcze pokaż koniecznie zdjęcie jak je już położysz, może nie wyjdzie tak źle??? Olu cieszę się że się płyteczki podobają - ja je kocham - mam nadzieję że mi się nie znudzą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 13.06.2012 18:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2012 (edytowane) Wieści z budowy dziś nie za ciekawe Panowie kopiący dół pod ogrodzenia rozwalili rurę od wody i 2 kable od telefonu Na budowie nie ma wody, chłopaki nie maja się jak myć ....ciekawe ile to teraz potrwa W jednej z wykopanych dziur jest tyle wody z pękniętej rury że hej, kopara miała dodatkową robotę Rozkopana działka = błocko błocko i jeszcze raz błocko noszące się do domu, a na butach do samochodu i do mieszkanka. Także skończyły się czasy wyskakiwania w czymkolwiek na budowę - albo trzeba się przywitać z kaloszkami. Do tego pada u nas niemiłosiernie cały dzień, więc będzie coraz gorzej. Mam nadzieję że zacznie się jakieś lato, bo z ogrodem mają zaczynać w przyszłym tygodniu http://i1.fmix.pl/fmi2897/563d39c8001eed954fd8d7b9 ciach Z lepszych rzeczy pokażę Wam charlestony do salonu - byłam za wcześnie, bo teraz pewnie już wiszą pod kaloryferami, ale zdjęcia i tak zrobiłam http://i2.fmix.pl/fmi2601/bc45c040000c13344fd88b87 http://i2.fmix.pl/fmi2880/bbb764f20017ca534fd88bb4 i łazienkowy http://i3.fmix.pl/fmi2063/5caa77e4002485374fd88c0e i z sypialni http://i2.fmix.pl/fmi524/4abfed790015ee2c4fd8d747 Edytowane 15 Czerwca 2012 przez admete Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts