admete 14.06.2012 19:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2012 Natalia aleś mnie wystraszyła Wiesz że ja kombinowałam żeby gdzieś upchnąć te płytki z motywem książek , ale już nie znalazłam na nie miejsca, myślałam o holu/salonie.....i J pewnie na ten pomysł postukał się w głowę więc dałam spokój, ale łazienki jak najbardziej są śwetnym na nie miejscem Kochana J zapomniał wysłać tej różnicy - jutro mu przypomnę z rana (u niego tak ze wszystkim ,nawet jak postawi sobie reklamówkę koło teczki żeby nie zapomnieć to potrafi złapać za teczkę zapomnieć reklamówki http://www.matrax.net/forum/images/keny/glupek1.gif) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hazeleyes1982 14.06.2012 19:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2012 Aguś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mrówka75 14.06.2012 19:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2012 Na palcach jednej ręki mogę policzyć rzeczy których nie reklamowaliśmy:bash:. ani razu. Reszta to reklamowana nawet po 3 razy- pecha mięliśmy okropnego. Mój kibelek to seria Era, miska 1600zł, deska coś około 400 stów dokładnie nie pamiętam bo była dodatkowa dopłata za czarny kolor, tylko tyle, że ja kupowałam prawie rok temu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 14.06.2012 23:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2012 Hej Aguś- ja nie nadążam:cry: Mam masę zaległości w pracy i na forum. Kochana żeby nie było na szybko- grzejniczki obłędne, plan kostki widzi mi się bardziej w wersji zaokrąglonej- jest bardziej spójnie:D Kibelek bardzo ładny- ma ciekawą linię No i trąba ze mnie bo zupełnie zapomniałam wczoraj pochwalić świeżutko wylanego tarasiku- cudny! Sama pamiętam tą chwile jak u nas wylali- ojj przeprowadzką zbliża się wielkimi krokami:cool: Uciekam, bo późno- miłego dzionka kochana:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 15.06.2012 05:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2012 Olu Na palcach jednej ręki mogę policzyć rzeczy których nie reklamowaliśmy:bash:. ani razu. Reszta to reklamowana nawet po 3 razy- pecha mięliśmy okropnego. Mój kibelek to seria Era, miska 1600zł, deska coś około 400 stów dokładnie nie pamiętam bo była dodatkowa dopłata za czarny kolor, tylko tyle, że ja kupowałam prawie rok temu. Rany to mieliście przejścia . Ja póki co mam tak z nie takim kolorem jak powinien być - dopiero jedna wtopa kolorystyczna uratowana - grzejniki do salonu, okno niestety na nasz koszt dopiero w lipcu Chyba wszystkie czarne ceramiki takie drogawe są - ale mnie się też podobają Hej Aguś- ja nie nadążam:cry: Mam masę zaległości w pracy i na forum. Aga forum nie zając i nie szkoła można trochę wagarów porobić - chociaż ja Cię doskonale rozumiem, bo sama jak nadrabiam to dokładnie staram się czytać, co czasochłonne jest , najważniejsze w pracy nadrobić Kochana żeby nie było na szybko- grzejniczki obłędne dziękować plan kostki widzi mi się bardziej w wersji zaokrąglonej- jest bardziej spójnie:D I chyba tak zostawię póki co , mam dwa wasze głosy - ale jakże cenne ,i mój niezdecydowany pół na pół , zdecyduję na żywo , przed samym kładzeniem żeby mi się to z domem zgrało i tą rabatką przed oknem w kuchni i jadalni No i trąba ze mnie bo zupełnie zapomniałam wczoraj pochwalić świeżutko wylanego tarasiku- cudny! Sama pamiętam tą chwile jak u nas wylali- ojj przeprowadzką zbliża się wielkimi krokami:cool: A dziękować - zupełnie inaczej się z nim zrobiło jeszcze na nim nie stałam w takiej wersji - dziś sobie pochodzę Uciekam, bo późno- miłego dzionka kochana:hug: Wzajemnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 15.06.2012 07:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2012 Przyszłam pogonić leniwą koleżankę w sprawie pstryczków-elektryczków I prosić o trochę słońca, bo u nas cały czas z tym kiepsko. Miłego dnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 15.06.2012 07:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2012 Ja dziś jak mi dzieciaki pozwolą będę zgłębiać temat przycisków do geberitów . Ale pstrtyczki też by trza ruszyć Aniu u nas słońce ciut ciut przebija, ponoć jutro ma być już lampa Miłego dnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TwoOfUs 15.06.2012 07:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2012 Ja całe słoneczko wysyłam na Mazowsze http://www.picgifs.com/smileys/smileys-and-emoticons/sunbathing/smileys-sunbathing-739999.gif od tych deszczy droga nam tak rozmokła, że panowie dochodzą na budowę w kaloszkach. W poniedziałek ma dojechać dostawa płytek i jak nie wyschnie to błocisko to za nic tam nie wjadą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karolek59 15.06.2012 08:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2012 U mnie też wyłazi słoneczko mam nadzieję że Oskar ma się lepiej Buziole zostawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 15.06.2012 08:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2012 Dziewczynki jutro już słonecznie nad całą Polską Oskar już lepiej, wreszcie się to cholerstwo zatrzymało. Jeszcze dzis go w domu zostawiałam , tak na wszelki wypadek Za to co innego mnie nęka - od wczoraj sąsiad se imprezuje, spał dokładnie od 6 do 10 - bo o 5.30 jak ja wstałam jeszcze było słychać rozmowy, całą noc basy z gry czy czego, a teraz od 10 gra muzyka, głośno, cicho, na zmianę Więc albo zastrzelę jego albo siebie . I co pójdę i mu nawymyślam i co z tego będę mieć bo prosić nie ma co . Mam wielką ochotę napisać mu na drzwiach ,MELINA A przeprowadzka majaczy gdzieś tam daleko daleko na horyzoncie I jak tu wytrzymać To się wyżaliłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emiranda 15.06.2012 08:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2012 Aga grzecznie z pijakami tez mozna sie dogadać, ale nie bezczelnościa Zapukaj powiedz, ze rozumiesz, że facet lubi głośno słuchac muzyki, ale Ty masz male dziecko, które własnie zasypia, itd baaaaaaaaaaaaaaardzo grzecznie Trzymam kciuki, fajnie, ze Maleku lepiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 15.06.2012 09:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2012 On jak jest po całej nocy picia to jest raczej niereformowany . Także muszę sobie darować jakiekolwiek wizyty Ale wiesz jak to jest jak złość w człowieku siedzi a nie można jej wypuścić wiedząc że osoba która ją powoduje jest piętro niżej Oskaro już lepiej - energia go roznosi http://mp3car.pl/forum/images/smilies/szok.gif Zaraz jadę z nim na budowę to trochę może się wyszaleje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmajeczkaa 15.06.2012 09:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2012 Dzień Dobry ... jestem Hmm ... chyba nie dam rady nadrobić ... więc poproszę w skrócie streścić najważniejsze wydarzenia Buziaki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 15.06.2012 13:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2012 Majeczko u mnie to wszystko w żółwim tempie idzie Kończę zamawiać łazienki I kaloryfery są już przemalowane, później fotki zgram już pod parapetami aaaaaaaaaa i w przyszłym tygodniu rusza akcja ogród i będą się kłaść pierwsze płytkihttp://forum.barcis.pl/images/smilies/yahoo.gif Także wszystko przed nami Olu ja też Ci współczuję hałasów, na szczęście i u mnie i u Ciebie nie będą trwać wiecznie - póki co ja odliczam czas do przeprowadzki - czyli ery ciszy i spokoju Masz takie same odczucia z tymi ścieżkami co i ja , dlatego zostawię tą decyzję na potem - się naocznie zobaczy Sąsiad póki co PADŁ, I nastała błoga cisza..........ile będzie trwała? pewnie jak wstanie będzie ciąg dalszy - u niego taka akcja lubi trwać i z tydzień , potem wyjeżdża na tydzień i jak wraca znowu się rozkręca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 15.06.2012 14:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2012 Hej Aguś, super, że maluch już lepiej- niech szaleje:D Sąsiada Ci serdecznie współczuję, musisz wytrzymać jeszcze troszkę Lęcę dalej, miłego weekendu Ci życzę- w całej Pl ma być słonecznie:cool: Paaaa:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 15.06.2012 14:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2012 Dziewczyny mam małe pytanko - została mi do wybrania ostatnia bateria umywalkowa do łazienki dla gości. Umywalka VISIT KERAMAGU http://i1.fmix.pl/fmi764/efb11abb000de9944ee8bdd0 tu inspiracja http://i3.fmix.pl/fmi665/7ac61e4f0015519c4f60821e i znalazłam taką baterię Kludiego czy to ta sama???or podobna??? http://i2.fmix.pl/fmi2447/f886c07d0000f9d94fdb3d6d http://i3.fmix.pl/fmi1187/560033980028ffe94fdb4235 http://i2.fmix.pl/fmi2705/316a4a740023493e4fdb4681 umywalka jest malutka ma tylko 36,5 cm szerokości i boję się żeby bateria nie była za duża, ale chcę żeby umycie rąk było w niej możliwe , nie widziałam tej baterii na żywo i nie wiem czy brać w ciemno? wydaje mi się ok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 15.06.2012 14:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2012 Hej Aguś, super, że maluch już lepiej- niech szaleje:D Sąsiada Ci serdecznie współczuję, musisz wytrzymać jeszcze troszkę Lęcę dalej, miłego weekendu Ci życzę- w całej Pl ma być słonecznie:cool: Paaaa:hug: Agusia dzięki - jakoś musimy sięprzemęczyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skibusia 15.06.2012 16:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2012 Wydaje się, że to inna bateria, ale myślę, że też ładnie pasuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drop_Inn 15.06.2012 16:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2012 i znalazłam taką baterię Kludiego czy to ta sama???or podobna??? Kochana, jeśli pytasz czy ta sama co na fotce powyżej (tej z umywalką) to moim zdaniem tylko podobna (choć trzeba przyznać, że łudząco). Ta, którą znalazłaś ma trochę mniej wygiętą rurkę ;) Moim zdaniem będzie pasować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Natalia Stanko 15.06.2012 17:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2012 Aga, a zapytaj u sprzedawcy czy bateria ma perlator, jak tak to woda poleci lekko pod kątem. Ale wydaje się, ze będzie dobrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts